ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Iposiniditos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/08/2008, 19:38:19
Φίλε Steeve88 δεν πάω να σε βγάλω ψυχάκια, για να μην παρεξηγηθούμε - έτσι ?

Εσύ έχοντας μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία λες στον κόσμο να μην ασχολείται με ποτηράκια. Από την άλλη, άτομα εδώ μέσα έχουνε ποστάρει μετά από απόπειρα επίκλησης με ποτηράκι και αναφέρουνε ότι είναι όλα μούφα.

Εγώ αναρωτιέμαι, είναι σύμπτωση που η πλειοψηφία αυτών που αναφέρουνε εμπειρίες με ποτηράκια είναι ανήλικοι και συνήθως κοπέλες ????

24/08/2008, 21:05:05
Ειτε ειναι αποτελεσμα μαζικης υστεριας,ειτε ειναι μουφα,η πραγματικοτητα,νομιζω πως ολοι οφειλουμε να λεμε τις αποψεις μας και να προσπαθουμε με ωραιο τροπο παντα να τους αποτρεπουμε χωρις βεβαια να κοροιδευουμε,αυτα που εκεινοι ειδαν η ενιωσαν.
Δεν το λεω για να προσβαλλω κανεναν,απλα,και το να φτασει καποιος να κανει επικληση σε ενα βαβυλωνιο ζουμπερο και μετα να κοριδευει,σημανει πως καταβαθος,ηθελε να δει κατι,ειχε την περιεργεια,αλλα μετα απογοητευτηκε.
Ολοι εχουμε την περιεργεια να μην το αρνουμαστε αυτο,και μερικοι κατι εχουν δει.
Ας ειναι φαντασιωση δεν εχει σημασια.
Τα παντα εχουν ενα μυστηριο,ακομη και το πως επεξεργαζεται ορισμενα πραγματα το μυαλο μας.
Κι αυτο ψαχνουμε να βρουμε περισσοτερο,παρα το τι εκανε το ποτηρακι να κινηθει αν κινηθει.
Steeve88Νέο Μέλος
24/08/2008, 22:24:23
Ωραία τότε...
Για το ποτηράκι δεν ξέρω απλά μου είπαν και φαντάζομαι ότι το άτομο που μου το είπε δε μου το είπε για πλάκα..δεν είχε λόγο άλλωστε...
Αλλά αυτά που μου συνέβησαν με τάραξαν πάρα πολυ...δεν ξέρω αν οφείλεται το ποτηράκι ή κάτι άλλο....
Πάντως το σπίτι σίγουρα είχε αρνητική ή κακή ενέργεια ή δαιμόνιο ή όπως θέλει ο καθένας..δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που είδα...
ELECTROULAΝέο Μέλος
24/08/2008, 23:47:23
kalispera katarxin,einai arketa tromaktika ola osa grafontai edw alla kai polu endiaferonta tha ithela para polu na mathw polla gia pneumata kai fusika kapoia stigmi na dw kati apo konta...an kai pisteuw pws tha tromaksw arketa...!!
Steeve88Νέο Μέλος
25/08/2008, 00:21:12
Φίλτατη, να σου πω...εγώ μετά από όλα αυτά είμαι πολύ περίεργος να δω πως λειτουργεί το..."ποτηράκι"....αλλά δε θα το δοκιμάσω...να μου λείπει...προτιμώ την ηρεμία μου...το ίδιο προτείνο και σε σένα..μην τα σκαλίζεις πολύ γιατί μόνο σε καλό δε θα σου βγούν..συμβουλή από έναν κατατρομαγμένο..
25/08/2008, 11:38:42
Φίλε KERRY KING, ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Απλώς μπερδεύτηκα διότι νόμιζα πως ανέφερες την επίσκεψη στον γιατρό για άλλο λόγο κι έχοντας υπόψιν μου την έως τώρα θετική συμμετοχή σου στις Συζητήσεις ομολογώ πως μπερδεύτηκα.

Αγαπητή ELECTROULA, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

Όσον αφορά το ποτηράκι, πιστεύω πως και να το δοκιμάσεις και να μην το δοκιμάσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Και για να είμαι ειλικρινής το θεωρώ απλώς χάσιμο χρόνου.

Θα ήθελα να επισημάνω για άλλη μια φορά ότι το παρόν θέμα όπως κι άλλα παρόμοιας υφής (σχετικά με επικλήσεις, ξόρκια κλπ) δεν προσφέρονται για την ανταλλαγή - ή αίτηση έστω για λήψη και παροχή - πληροφοριών για το πως να επιτευχθούν οι επικλήσεις κλπ αλλά για να δοθεί το έναυσμα ώστε να υπάρξει ενάς εποικοδομητικός διάλογος γύρω από αυτά τα φαινόμενα που θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε το θέμα με φιλοσοφικό στοχασμό κι ερευνητική διάθεση.

In anticipation of my resurrection...

eirhnh_stelΝέο Μέλος
30/08/2008, 01:07:09
quote:

Καλησπέρα παιδιά...Η κουβέντα σας αυτή με έκανε να γραφτώ στο φόρουμ μόνο και μόνο για να σας πω άλλο ένα περιστατικό....
πριν λίγο καιρό πήγα σε έναν φίλο μου στη Χαλκιδική για λίγες μέρες..Πριν μπω σε λεπτομέρειες θέλω να προοτρέψω καθέναν να μην ασχοληθεί ποτέ με αυτό το παιχνίδι...

Ένα βράδυ καθήσαμε και μιλούσαμε..κάποια στιγμή μου είπε ότι πέρσι τέτοια μέρα (όπως εκείνο το βράδυ) παίζαν ένα παιχνίδι, αυτό με το ποτήρι και τα γράμματα...Να πω επίσης πως δεν πίστευα και ακόμα και τώρα αρνούμε να πιστεύσω τέτοια πράγματα...
ένα παιδί από αυτήν την παρέα είχε χάσει τον αδερφό του πριν αρκετά χρόνια...εκείνο το βράδυ παίζοντας αυτό το παιχνίδι το υποτιθέμενο πνεύμα "έγραψε" με το ποτήρι το όνομα του (το όνομα του πεθαμένου αδερφού) και η κουβέντα συνεχίστηκε φανερώνοντας το πνεύμα τη γνώση του για γεγονότα που συνέβησαν στα παιδιά που παίζαν το παιχνίδι...Επιπλέον κάποιοι από αυτούς λεει πως μπορούσαν να κουνήσουν αντικείμενα με την σκέψη τους...Εγώ δεν έδειξα να τα πολυπιστεύω και του λέω "άντε πάμε να κοιμηθούμε"...Ξαφνικά αυτός αισθάνθηκε στη βεράντα πως μια σκιά τον κοιτούσε επίμονα...τρόμαξε μα εγώ του είπα ότι επηρεάστηκε από τη συζήτηση που είχαμε..μπήκαμε μέσα στο σπίτι και κλείσαμε τα πατζούρια και τα παράθυρα ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς μιας και φοβήθηκε ο φίλος μου...Πίνει λίγο νερό και αφήνει το ποτήρι του πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και ανεβαίνουμε πάνω στα υπνοδωμάτια...εγώ ξέχασα κάτι στον κάτω όροφο και πήγα να κατέβω να το πάρω όταν έκπληκτος βλέπω το ποτήρι που είχε αφήσει ο φίλος στο τραπέζι της κουζίνας, πάνω στα σκαλοπάτια...εκείνη τι στιγμή είχα πάθει σοκ και τον φωνάζω γρήγορα να έρθει...επιβεβαιώνει κι αυτός ότι το έιχε αφήσει στο τραπέζι...μένουμε με ανοιχτό το στόμα και πάμε να ψάξουμε φοβισμένοι όλο τον κάτω όροφο αλλά τιποτα...πάμε να ανέβουμε να κοιμηθούμε και στη μέση των σκαλοπατιών ακούμε ένα δυνατό θόρυβο σα να σπάνε γυαλιά...κατεβαίνουμε προσεκτικά, απίστευτα τρομαγμένοι, να ψάξουμε αλλά τίποτα...όλα ήταν στη θέση τους....πάμε να ανέβουμε ξανά στα δωμάτια αλλά και πάλι ακούγεται θόρυβος...εμείς χεσμένοι πλέον (με συγχωρείται κιόλας) μπαίνουμε στο δωμάτιο και κλείνουμε την πόρτα και προσπαθούμε να κοιμηθούμε...
Την επόμενη μέρα, προτείνω να θυμιατίσουμε όλο το σπίτι...παίρνω το θυμιατήρι, τα καρβουνάκια και το θυμίαμα και πάω να ανάψω το καρβουνάκι...είχε τρεις αναπτήρες πάνω στον αποροφητήρα της κουζίνας..παίρνω τον πρώτο παώ να τον ανάψω, ανάβει..πάω να τον ανάψω ξανά και χαλάει...παίρνω τον δεύτερο αλλά δεν είχε υγραέριο..παέρνω τον τρίτο, ο οποίοε ήταν οκ και είχε υγραέριο..τον ανάβω και ανάβει κανονικά...τον ξαναανάβω και δεν ανάβει παρά μόνο βγάζει μια σπίθα...να σημειώσω ότι αργότερα άναβε ξανά κανονικά..τρέχει ο φίλος μο και φέρνει έναν αναπτήρα από πάνω...ευτυχώς άναψε..ανάβω το καρβουνάκι, το οποίο καίγεται όλο και μετά σβήνει...παίρνώ και δεύτερο καρβουνάκι το ανάβω και επιτέλους βγάζει καπνό..βάζω πάνω θυμίαμα....και τώρα παιδιά κρατηθείτε....ο φίλος μου έιχε ένα πλαστικό φυτό στο σαλόνι γύρω στο ένα μέτρο ψηλό...με το που γυρνάω να θυμιατήσω, το φυτό αυτό τρέμει και πέφτουν από μέσα νομίσματα...η καρδιά μου πηγαινε σαν τρελή....είχαμε κατατρομάξει....Αυτό είναι αληθινό που σας λέω και είναι το μόνο από αυτά τα συμβάντα που συνέβη μπροστά στα μάτια μου...θυμιατήσαμε όλο το σπίτι και έδειξαν όλα να είναι καλύτερα...το απόγευμα αφου βάλαμε μαγιώ βγήκαμε από το σπίτι για να πάμε στη θάλασσα, με το που κλείσαμε την εξώπορτα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και παλι μέσα από το σπίτι...ανοίξαμε την πόρτα και ψάξαμε να δούμε τι έγινε...τελικά βρήκαμε μια πέτρα που πάνω ήταν ζωγραφισμένη και έλεγε "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.." κάτω από ένα τρπεζάκι στο σαλόνι, ενώ το μεσημέρι όταν τρώγαμε την είχαμε δει πάνω στο τραπέζι......κλείσαμε την πόρτα και φύγαμε έντρομοι για τη θάλασσα....όταν γυρίσαμε παντού μέσα στο σπίτι πηγαίναμε μαζί...το βράδυ τελικά ανοίξαμε όλα τα φώτα και ραντίσαμε το σπίτι με βασιλικό και αγιασμό και το θυμιατησαμε και δεν ξανασυνέβη τίποτα από εκεί κα πέρα...
Αυτή ήταν μια αρκετά τρομακτική λοιπόν εμπειρία που έζησα και που ίσως σχετίζεται με το παιχνίδι με το ποτηράκι...όποιος θέλει το πιστεύει...εγώ γράφτηκα μόνο και μόνο στο φόρουμ για να αποτρέψω όσους θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το παιχνίδι...φανταστείτε μετά να συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα στο σπίτι σας....ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω..ακόμα μου έχει μείνει η φοβία και όταν ακούω θορύβους φοβάμαι λίγο..
Επίσης μου είπανε ένα άλλο περιστατικό το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει...ήταν λεει μια παρέα που ήθελε να παίξει αυτό το παιχνίδι αλλά μια κοπέλα δεν τα πίστευε αυτά...η κοπέλα αυτή ήταν πολύ θρήσκα και γενικά πολύ ευγενική και καλή...οταν άρχισε να κουνιέται το ποτήρι, αυτή άρχισε να προκαλεί το πνεύμα, στου οποίου την ύπαρξη δεν πίστευε και να του λέει "αν είσαι αληθινό και υπάρχεις κάνε μου μεγάλο κακό για να πειστόύμε όλοι"...μετά από καιρο το κορίτσι έπαθε ατύχημα και έπεσε σε κόμμα...όταν συνήλθε ήταν ένα πολύ διαφορετικό κορίτσι...αλήτισα, κακιά και δεν πατούσε πια στην εκκλησια..για την ακρίβεια όυτε απ'έξω μπορούσε να περάσει...οι γονείς της αποφάσισαν να την πανε για εξορκισμό σε ένα μοναστήρι εν αγνοία της...έτσι κι εγινε...ενώ όμως την πηγαίνανε, αυτή ψιλιάστηκε τι γινόταν και αρχισε να ουρλιάζει μέσα στο αυτοκίνητο...τελικά πήγαν στο μοναστήρι, έγινε ο εξορκισμός και ήταν και πάλι όπως πριν το ατύχημα...
Ελπίζω να μη σας κούρασα....
Καλό σας βράδυ...

8a h8ela an ginetai na m dwseis perissoteres plhroforiess...dld...
1. isxuei oti to pothri to akoumpas se ena "tamplo"pou exei panw grammata k ari8mous.... dld pws einai px kukliko
2.pws einai h epiklhsh? diavazeis kapio keimeno?
3.pws mporeis na dio3eis to pneuma an einai kako
4.pws teleiwnei h sunomilia px otan vare8oume travame ta xeria mas apo to pothri k telos?
8a perimenw apanthsh sou ;)

eirhnh_stel

eirhnh_stelΝέο Μέλος
30/08/2008, 01:08:46
quote:

Καλησπέρα παιδιά...Η κουβέντα σας αυτή με έκανε να γραφτώ στο φόρουμ μόνο και μόνο για να σας πω άλλο ένα περιστατικό....
πριν λίγο καιρό πήγα σε έναν φίλο μου στη Χαλκιδική για λίγες μέρες..Πριν μπω σε λεπτομέρειες θέλω να προοτρέψω καθέναν να μην ασχοληθεί ποτέ με αυτό το παιχνίδι...

Ένα βράδυ καθήσαμε και μιλούσαμε..κάποια στιγμή μου είπε ότι πέρσι τέτοια μέρα (όπως εκείνο το βράδυ) παίζαν ένα παιχνίδι, αυτό με το ποτήρι και τα γράμματα...Να πω επίσης πως δεν πίστευα και ακόμα και τώρα αρνούμε να πιστεύσω τέτοια πράγματα...
ένα παιδί από αυτήν την παρέα είχε χάσει τον αδερφό του πριν αρκετά χρόνια...εκείνο το βράδυ παίζοντας αυτό το παιχνίδι το υποτιθέμενο πνεύμα "έγραψε" με το ποτήρι το όνομα του (το όνομα του πεθαμένου αδερφού) και η κουβέντα συνεχίστηκε φανερώνοντας το πνεύμα τη γνώση του για γεγονότα που συνέβησαν στα παιδιά που παίζαν το παιχνίδι...Επιπλέον κάποιοι από αυτούς λεει πως μπορούσαν να κουνήσουν αντικείμενα με την σκέψη τους...Εγώ δεν έδειξα να τα πολυπιστεύω και του λέω "άντε πάμε να κοιμηθούμε"...Ξαφνικά αυτός αισθάνθηκε στη βεράντα πως μια σκιά τον κοιτούσε επίμονα...τρόμαξε μα εγώ του είπα ότι επηρεάστηκε από τη συζήτηση που είχαμε..μπήκαμε μέσα στο σπίτι και κλείσαμε τα πατζούρια και τα παράθυρα ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς μιας και φοβήθηκε ο φίλος μου...Πίνει λίγο νερό και αφήνει το ποτήρι του πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και ανεβαίνουμε πάνω στα υπνοδωμάτια...εγώ ξέχασα κάτι στον κάτω όροφο και πήγα να κατέβω να το πάρω όταν έκπληκτος βλέπω το ποτήρι που είχε αφήσει ο φίλος στο τραπέζι της κουζίνας, πάνω στα σκαλοπάτια...εκείνη τι στιγμή είχα πάθει σοκ και τον φωνάζω γρήγορα να έρθει...επιβεβαιώνει κι αυτός ότι το έιχε αφήσει στο τραπέζι...μένουμε με ανοιχτό το στόμα και πάμε να ψάξουμε φοβισμένοι όλο τον κάτω όροφο αλλά τιποτα...πάμε να ανέβουμε να κοιμηθούμε και στη μέση των σκαλοπατιών ακούμε ένα δυνατό θόρυβο σα να σπάνε γυαλιά...κατεβαίνουμε προσεκτικά, απίστευτα τρομαγμένοι, να ψάξουμε αλλά τίποτα...όλα ήταν στη θέση τους....πάμε να ανέβουμε ξανά στα δωμάτια αλλά και πάλι ακούγεται θόρυβος...εμείς χεσμένοι πλέον (με συγχωρείται κιόλας) μπαίνουμε στο δωμάτιο και κλείνουμε την πόρτα και προσπαθούμε να κοιμηθούμε...
Την επόμενη μέρα, προτείνω να θυμιατίσουμε όλο το σπίτι...παίρνω το θυμιατήρι, τα καρβουνάκια και το θυμίαμα και πάω να ανάψω το καρβουνάκι...είχε τρεις αναπτήρες πάνω στον αποροφητήρα της κουζίνας..παίρνω τον πρώτο παώ να τον ανάψω, ανάβει..πάω να τον ανάψω ξανά και χαλάει...παίρνω τον δεύτερο αλλά δεν είχε υγραέριο..παέρνω τον τρίτο, ο οποίοε ήταν οκ και είχε υγραέριο..τον ανάβω και ανάβει κανονικά...τον ξαναανάβω και δεν ανάβει παρά μόνο βγάζει μια σπίθα...να σημειώσω ότι αργότερα άναβε ξανά κανονικά..τρέχει ο φίλος μο και φέρνει έναν αναπτήρα από πάνω...ευτυχώς άναψε..ανάβω το καρβουνάκι, το οποίο καίγεται όλο και μετά σβήνει...παίρνώ και δεύτερο καρβουνάκι το ανάβω και επιτέλους βγάζει καπνό..βάζω πάνω θυμίαμα....και τώρα παιδιά κρατηθείτε....ο φίλος μου έιχε ένα πλαστικό φυτό στο σαλόνι γύρω στο ένα μέτρο ψηλό...με το που γυρνάω να θυμιατήσω, το φυτό αυτό τρέμει και πέφτουν από μέσα νομίσματα...η καρδιά μου πηγαινε σαν τρελή....είχαμε κατατρομάξει....Αυτό είναι αληθινό που σας λέω και είναι το μόνο από αυτά τα συμβάντα που συνέβη μπροστά στα μάτια μου...θυμιατήσαμε όλο το σπίτι και έδειξαν όλα να είναι καλύτερα...το απόγευμα αφου βάλαμε μαγιώ βγήκαμε από το σπίτι για να πάμε στη θάλασσα, με το που κλείσαμε την εξώπορτα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και παλι μέσα από το σπίτι...ανοίξαμε την πόρτα και ψάξαμε να δούμε τι έγινε...τελικά βρήκαμε μια πέτρα που πάνω ήταν ζωγραφισμένη και έλεγε "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.." κάτω από ένα τρπεζάκι στο σαλόνι, ενώ το μεσημέρι όταν τρώγαμε την είχαμε δει πάνω στο τραπέζι......κλείσαμε την πόρτα και φύγαμε έντρομοι για τη θάλασσα....όταν γυρίσαμε παντού μέσα στο σπίτι πηγαίναμε μαζί...το βράδυ τελικά ανοίξαμε όλα τα φώτα και ραντίσαμε το σπίτι με βασιλικό και αγιασμό και το θυμιατησαμε και δεν ξανασυνέβη τίποτα από εκεί κα πέρα...
Αυτή ήταν μια αρκετά τρομακτική λοιπόν εμπειρία που έζησα και που ίσως σχετίζεται με το παιχνίδι με το ποτηράκι...όποιος θέλει το πιστεύει...εγώ γράφτηκα μόνο και μόνο στο φόρουμ για να αποτρέψω όσους θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το παιχνίδι...φανταστείτε μετά να συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα στο σπίτι σας....ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω..ακόμα μου έχει μείνει η φοβία και όταν ακούω θορύβους φοβάμαι λίγο..
Επίσης μου είπανε ένα άλλο περιστατικό το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει...ήταν λεει μια παρέα που ήθελε να παίξει αυτό το παιχνίδι αλλά μια κοπέλα δεν τα πίστευε αυτά...η κοπέλα αυτή ήταν πολύ θρήσκα και γενικά πολύ ευγενική και καλή...οταν άρχισε να κουνιέται το ποτήρι, αυτή άρχισε να προκαλεί το πνεύμα, στου οποίου την ύπαρξη δεν πίστευε και να του λέει "αν είσαι αληθινό και υπάρχεις κάνε μου μεγάλο κακό για να πειστόύμε όλοι"...μετά από καιρο το κορίτσι έπαθε ατύχημα και έπεσε σε κόμμα...όταν συνήλθε ήταν ένα πολύ διαφορετικό κορίτσι...αλήτισα, κακιά και δεν πατούσε πια στην εκκλησια..για την ακρίβεια όυτε απ'έξω μπορούσε να περάσει...οι γονείς της αποφάσισαν να την πανε για εξορκισμό σε ένα μοναστήρι εν αγνοία της...έτσι κι εγινε...ενώ όμως την πηγαίνανε, αυτή ψιλιάστηκε τι γινόταν και αρχισε να ουρλιάζει μέσα στο αυτοκίνητο...τελικά πήγαν στο μοναστήρι, έγινε ο εξορκισμός και ήταν και πάλι όπως πριν το ατύχημα...
Ελπίζω να μη σας κούρασα....
Καλό σας βράδυ...

eirhnh_stel

30/08/2008, 04:36:09
Γεια σου eirhnh_stel

Θα μπορούσες σε παρακαλώ, στα μηνύματά σου να χρησιμοποιείς ελληνικούς και όχι αγγλικούς χαρακτήρες;

Ευχαριστώ

Steeve88Νέο Μέλος
31/08/2008, 01:33:05
Ειρήνη όπως έχω αναφέρει εγώ δεν έπαιξα αυτό το παιχνίδι και δεν ξέρω λεπτομέρειες...και μάλιστα ήμουν αρκετά δύσπιστος για την υπόσταση και τη λειτουργία του παιχνιδιού...
Για το πως γίνεται η επίκληση δεν έχω ιδέα...βιντεάκια από κάποιους που παίζουν το παιχνίδι θα δεις και στο youtube πατώντας "ouija board"...για τις ερωτήσεις που έκανες απαντήσεις θα βρεις σε άλλες απαντήσεις του θέματος εδώ μέσα...κάπου έλεγε κάποιος για όλα αυτά...εγώ δεν είμαι αρμόδιος και καθόλου ενημερωμένος για το θέμα..το μόνο που θα σου πω είναι να μην δοκιμάσεις ποτέ κάτι τέτοιο και κυρίως όχι στο σπίτι σου..αλλά και γενικά πολύ έχουν αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα μετά από αυτό...
thothΙδρυτικό Μέλος
23/01/2002, 10:04:08
Στην Ιαπωνία, οι ερευνητές, προσπαθούν να καταλήξουν αν η τοιχογραφία που βρήκαν σε έναν αρχαίο τύμβο είναι η αρχαιότερη τοιχογραφία με σύμβολα ζωδιακού που έχει βρεθεί ποτέ.

Μέσα στον τύμβο του Nara Prefecture's Kitora υπάρχει η παράσταση ενός ανθρώπου με κεφάλι τίγρης. Η τίγρης είναι ένα από τα 12 ζώα-σύμβολα του, 3.000 ετών, Ζωδιακού της Κίνας. Λίγο νωρίτερα είχαν ανακαλύψει σε έναν άλλο τοίχο του τύμβου μια παράσταση ενός μπλε δράκοντα.

Ο μπλε δράκοντας, η λευκή τίγρης, το κόκκινο πουλί και η μαύρη χελώνα είναι τα σύμβολα των 4 κατευθύνσεων, που μαζί με τα ζώα του Ζωδιακού χρησιμοποιούνταν για τις καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις των αρχαίων βασιλικών τύμβων στην Ιαπωνία.

Περισσότερα....

http://www.japantimes.co.jp/cgi-bin/getarticle.pl5?nn20020122a7.htm

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"