ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

zenas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
endoramaΜέλος
26/10/2004, 21:55:01
κριμα που δεν ειχα προσεξει το θεμα νωριτερα.

οσο αναφορα τα αυτοκινητα και ο φιλτατος νταβελης ειχε παραξενες εμπειριες με αυτοκινητα στην πεντελη

και ανεξηγητες σε μερικες περιπτωσεις

ισως και να στις εχει διηγηθει

το αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν η αισθηση του ΦΕΥΓΑ που
ειχες νοιωσει

το εχω νοιωσει και εγω στην παρνηθα μερικες φορες

ενα αισθημα πανικου (το λιγοτερο)
σε καποια περιπτωση ενοιωσα οτι πρεπει να τρεξω να γλυτωσω και μαλιστα επεφτα πανω σε κλαδια
σκονταφτα και επεφτα πανω σε πετρες

αλλα δεν με ενοιαζε
ηθελα μονο να φυγω να φτασω στην μοτοσυκλετα μου και να φυγω μακρια και οσο το δυνατον πιο γρηγορα

μετα απο λιγο ομως και αφου ειχα απομακρυνθει λιγο απο το σημειο που με επιασε αυτο το συναισθημα μου εφευγε οπως ηρθε και ηταν σαν να μην εγινε τιποτα

μονο οι γρατζουνιες μαρτυρουσαν τον πανικο που περασα

δεν ενοιωθα τιποτα και συνεχιζα πιο περα την πορεια μου σαν να μην συνεβει τιποτα

υπαρχει και παλιο μου post στο τοπικ της παρνηθας οπου περιγραφω μια απο αυτες της περιπετειες μου.

we'll all take turns
i'll get mine, too

27/10/2004, 12:07:19

quote:

οσο αναφορα τα αυτοκινητα και ο φιλτατος νταβελης ειχε παραξενες εμπειριες με αυτοκινητα στην πεντελη

ισως και να στις εχει διηγηθει

το αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν η αισθηση του ΦΕΥΓΑ που
ειχες νοιωσει

το εχω νοιωσει και εγω στην παρνηθα μερικες φορες

ενα αισθημα πανικου (το λιγοτερο)
σε καποια περιπτωση ενοιωσα οτι πρεπει να τρεξω να γλυτωσω και μαλιστα επεφτα πανω σε κλαδια
σκονταφτα και επεφτα πανω σε πετρες

φιλε endorama, ναι ταχουμε πει με τον Τασσο απο κοντα, και μαλιστα προσπαθουμε να φτιαξουμε ενα συλλογο φιλων με σκοπο την προστασια, τον καθαρισμο και την αναδειξη της ιστοριας του σπηλαιου

οσο για το ΦΕΥΓΑ που ενιωσα, δεν ηταν τοσο φοβος, οσο ασυγκρατητη ταση σε ολα μου τα κυτταρα να φυγω απο εκει

μαλιστα εχω την εντυπωση πως υπηρχε και σαν εικονα στο μυαλο μου "ΦΕΥΓΑ"

εγω κατεληξα σε αυτη την περιπτωση πως η ταση να φυγω ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ αλλα εγκεφαλικη προβολη

και μαλιστα πιστευω πια, πως επρεπε να φυγω για το καλο μου

η εμπειρια που αναφερεις μου θυμιζει περισσοτερο "αρνητικα" σημεια που σε απωθουν

εχω ενα τρανταχτο παραδειγμα με την Φολεγανδρο και ενα καλο μου φιλο

ειχε πριν απο δεκαετιες ενα μικρο μαγαζακι στην ερημικη (τοτε) παραλια αγιο Νικολα

εφτανε πρωτος στην περιοχη και τελευταιος εφευγε

αν και οι ντοπιοι απεφευγαν να βγουν απ το χωριο την νυχτα, αυτος, οπως και ολη μας η παρεα, κυκλοφορουσαμε αναγκαστικα με τα ποδια την νυχτα για να παμε στα χωρια απο το μονοπατι

στο μονοπατι που εβγαζε στην Ανω Μερια, μια νυχτα που ανεβαινε μονος, ξαφνικα κοκαλωσε

ενιωθε πως κατι υπηρχε μπροστα του

οντας πρακτικος ανθρωπος, αρπαξε πετρες και μετα απο φωνες και προειδοποιησεις, αρχισε να τις πεταει προς το επιμαχο σημειο

φυσικα δεν υπηρχε ανθρωπος, και αφου εφαγε καμμια ωρα σταματημενος να προσπαθει να βρει το κουραγιο να περασει, τοκανε τρεχοντας με χιλια

το ιδιο καλοκαιρι, μια παρεα αποφασησε να κανει την ιδια διαδρομη νυχτα (χωρις φυσικα να ξερουν τι ειχε συμβει στον φιλο μου)

γυρισαν τρομαγμενοι στην παραλια, και μας αφηγηθηκαν ακριβως τα ιδια σκηνικα στο ιδιο ακριβως σημειο

δεν ισχυε παντα, αλλα ορισμενες περιοδους το σημειο σε σταματουσε με αλλοκοτο φοβο

να βρεθουμε φιλε κι απο κοντα αν το θελεις, να τα πουμε

ΥΓ. και μια ερωτηση προς τους διαχειριστες του φορουμ:

γιατι δεν μπορω να κανω edit στο θεμα μου?

δεν μου παρουσιαζονται τα συμβολα του edit και του delete πια, και θεθελα να εννοποιησω την ιστορια μου στην αρχικη σελιδα, μιας και το τελος της το αφηγηθηκα σε αυτην την τελευταια σελιδα

ναστε καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

endoramaΜέλος
27/10/2004, 16:37:02
quote:
οσο για το ΦΕΥΓΑ που ενιωσα, δεν ηταν τοσο φοβος, οσο ασυγκρατητη ταση σε ολα μου τα κυτταρα να φυγω απο εκει

μαλιστα εχω την εντυπωση πως υπηρχε και σαν εικονα στο μυαλο μου "ΦΕΥΓΑ"

εγω κατεληξα σε αυτη την περιπτωση πως η ταση να φυγω ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ αλλα εγκεφαλικη προβολη

και μαλιστα πιστευω πια, πως επρεπε να φυγω για το καλο μου

η εμπειρια που αναφερεις μου θυμιζει περισσοτερο "αρνητικα" σημεια που σε απωθουν

εκτος απο τον φοβο μου ενοιωθα οτι η παρουσια μου εκει (και σε 2-3 περιπτωσεις ακομα) ενοχλουσε

εκτος απο φοβο ενοιωθα ενοχη
τωρα που το σκεφτομαι μου θυμισε τον καιν.

quote:
να βρεθουμε φιλε κι απο κοντα αν το θελεις, να τα πουμε
ναι να το κανονισουμε φιλε μου

σιγουρα θα κανουμε μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση
και θα ηθελα την αποψη σου πανω σε μερικα θεματα

quote:
δεν μου παρουσιαζονται τα συμβολα του edit και του delete πια
δεν ειμαι διαχειριστης ομως αυτο το προβλημα υπαρχει εδω και αρκετες ημερες
προς το παρων το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπoμονη.

quote:
και μαλιστα προσπαθουμε να φτιαξουμε ενα συλλογο φιλων με σκοπο την προστασια, τον καθαρισμο και την αναδειξη της ιστοριας του σπηλαιου
προσωπικα αν βρω τροπο θα χαρω πολυ να σας βοηθησω

we'll all take turns
i'll get mine, too

01/11/2004, 17:20:53

quote:

σιγουρα θα κανουμε μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση
και θα ηθελα την αποψη σου πανω σε μερικα θεματα

το ιδιο και εγω...

να κανονισουμε να βρεθουμε μεσω μεϊλ

εγω ειμαι σχετικα ευελικτος, οποτε κανονισε εσυ ποτε μπορεις

08/11/2004, 00:13:50

ποσες φορες αραγε μπορει να παει κανεις στην περιοχη της σπηλιας και να μην παρατηρησει κατι οφθαλμοφανες???

πολλες!

τελευταια τρια ατομα καναμε την ιδια παρατηρηση (ο ενας ειναι ο φιλος μας ο Vril): οτι τα σιδερα της οροφης του δεξιου τουνελ εφαπτονται στον βραχο, οπως και τα μπετα των βασεων τους

εμενα ομολογω πως με παροτρυνε ο zenas με την συζητηση που καναμε πριν λιγες μερες και κοιταξα προσεκτικοτερα

η δεξια πλευρα του τουνελ:

και η αριστερη πλευρα:

τα μπαζα ομως που υπαρχουν καλυπτουν τα μπετα!

αυτο μας εκανε να θεωρουμε τα μπαζα αποτελεσμα της τελευταιας εκρηξης

αλλα πως μπηκαν τα σιδερα και τα μπετα ΠΡΙΝ την εκρηξη???

επομενως τα μπαζα ειναι φερτά, αφου τελειωσε το τουνελ

γιατι τελειωσε!

αν ειχαν σκοπο να προχωρησουν κι αλλο, θα αφηναν ενα ακαλυπτο απο σιδερα τμημα για να συνεχισουν τις εκρηξεις

τα σιδερα ομως οχι μονο ακουμπανε στον βραχο αλλα οι ακρες απο τις λαμαρινες χωνονται σε καθε εσοχη του πετρωματος και εφαπτονται με αυτο

τελειωσε λοιπον το τουνελ στο σημειο που το βλεπουμε σημερα

τα μπαζα ομως απο που και γιατι ηρθαν?

το περιεργο ειναι οτι ειναι τοποθετημενα οπως ακριβως θα επεφταν απο πολλες μικρες εκρηξεις

ειναι απο το ιδιο πετρωμα με του βραχου και μαλιστα πανω πανω υπαρχουν μεγαλα κοματια με τις αντιστοιχες τρυπες απο τρυπανια που υπαρχουν και στον βραχο

ολο αυτο θυμιζει σκηνοθεσια

αλλα για ποιο λογο?

προσωπικα πιστευω πως όπως εριξαν σταχτη στα ματια των στρατιωτικων και κυβερνητικων στελεχων της χωρας με το παραμυθι του υπογειου αρχηγειου του ΝΑΤΟ, ετσι εριξαν και σταχτη στα ματια και σε οσους ερευνησαν τα εργα τους

αν κρινω εκ του αποτελεσματος, αυτό που εκαναν ηταν η καταστροφη του σπηλαιου με την εκσκαφη του δαπεδου του και το φραξιμο της συνεχειας του πιθανον για παντα

κατεστρεψαν το αρχαιο πηγαδι

και καλυψαν με το περιεργο ογκωδες κτισμα στα δεξια ένα φυσικο ανοιγμα που υπηρχε εκει (μου το επιβεβαιωσε κατοικος της περιοχης ότι υπηρχε ανοιγμα)

τα τουνελ και τα τσιμεντα τα θεωρω ως σταχτη στα δικα μας ματια

αν τα παρατηρησουμε όμως θα δουμε ότι δεν ειχαν καμια προφανη και λογικη αιτια για να φτιαχτουνε

το εχω ξαναπει πως δεν με προβληματιζουν τοσο τα ανεξηγητα φαινομενα της περιοχης μιας και τα θεωρω φυσικης προελευσης, αλλα ο λογος που εγιναν αυτά τα ανεξηγητα εργα…

08/11/2004, 11:45:42
quote:

ποσες φορες αραγε μπορει να παει κανεις στην περιοχη της σπηλιας και να μην παρατηρησει κατι οφθαλμοφανες???

Ούοόύού, σε δουλειά να βρισκόμαστε (χε χε)

quote:

τελευταια τρια ατομα καναμε την ιδια παρατηρηση (ο ενας ειναι ο φιλος μας ο Vril): οτι τα σιδερα της οροφης του δεξιου τουνελ εφαπτονται στον βραχο, οπως και τα μπετα των βασεων τους

Χαίρομαι που με μνημόνευσες, χρυσός κανόνας του fair play...

quote:

αν ειχαν σκοπο να προχωρησουν κι αλλο, θα αφηναν ενα ακαλυπτο απο
σιδερα τμημα για να συνεχισουν τις εκρηξεις

(...)

ολο αυτο θυμιζει σκηνοθεσια

Σωστά !

Όπως και ο χάρτης. Οί "είσοδοι" που θα έσκαβαν βρίσκονται στον ... αέρα στους γκρεμούς από κάτω.
Το επίπεδο του δρόμου είναι κάπου 100μ πιό κάτω από τη σπηλιά.

quote:

αλλα για ποιο λογο?

Εμ, έλα ντε !

quote:

και καλυψαν με το περιεργο ογκωδες κτισμα στα δεξια

Γιατί δεξια ?
Απορία μου: Από που ... "κοιτάμε" ? Όπως μπαίνουμε, δεν τα περιγράφουμε ???
Τι λένε οι σπηλαιολόγοι γι αυτό ??? κ. Ζήνα ???

quote:

αν τα παρατηρησουμε όμως θα δουμε ότι δεν ειχαν καμια προφανη και λογικη αιτια για να φτιαχτουνε

Αν ξεκινήσουμε από άλλη αφετηρία, ίσως καταλήξουμε στο εξής.
Το σπήλαιο είναι το μόνο της εκεί περιοχής που σώθηκε. Τα άλλα τα διέλυσαν ! Ας ήταν και αρχαιολογικά (βλ. Σπ. Πανός)

Το σπήλαιο είναι το μόνο που έχει εκκλησάκια. Ο τρούλος έχει αφαιρεθεί και εκτίθεται στο βυζαντινό μουσείο.
(Πήγα και τον είδα. Εκθέτουν και άλλα "κομμάτια" από αντίστοιχα παλιες εκκλησιες, ποιός ξέρει τι καταστροφές έχουν κάνει εκεί ... αντίστοιχα.) Τα εκκλησάκια έχουν γίνει αφορμή για μακροχρόνιες εργασίες "συντήρησης". Αρμολογήματα, τσιμενόματα, υποστήλωση ... Τρελλά λεφτά, δηλαδή.

Η λατύπη που έβγαλαν από το σπήλαιο, ή έχει μείνει εκεί σχημτίζοντας την πλατφόρμα που παρκάρουμε (1η εκδοχή) ή έχει φύγει από εκεί με 2 εκδοχές (2η και 3η αντίστοιχα)
Η λατύπη είναι κομμάτια μάρμαρο, σχετικά μικρά και μένει σαν υπόλοιπο από τις εργασίες εξορύξεως μαρμάρου.
Πάμε στην εκδοχή 2.
Την πήραν οι ... όποιοι τέλος πάντων για στρατιωτικούς σκοπούς και την πήγαν δεν ξέρω που και για λόγους τρέχα-γύρευε. Το αφήνω εδώ.

Πάμε στην εκδοχή 3.
Την πήραν οι ασβεστάδες για να κάνουν ασβέστη ή χαλίκι μπετού.
Υπενθυμίζω, οτι απ τότε που απαγορεύτηκε να σπάνε τα αρχαία, οι ασβεστάδες είχαν πρόβλημα. Από τις εκατόντόσες κολώνες του Ναού του Δία (Στήλοι Ολύμπιου Διός) έχουν σωθεί 5-10, οι υπόλοιποι έχουν γίνει ασβεστοκονίαμα. Το μολυβι απ τις κολώνες σωλήνες για τους νυπτήρες.
Μιλαμε για αρχές του αιώνα, άντε και μέχρι το 50.

Άν λοπιπόν το κράτος ήθελε να κάνει χαλάστρα στους μαρμαράδες της περιοχής Πεντελικού, νόμιμους ή ... όχι, (θυμηθείτε οτι μέχρι πρίν από λίγα χρόνια γινόταν λαθροεξαγωγή μαρμάρων, μέχρι που ανατίναξαν τα λατομεία και μπάζωσαν τους δρόμους) θα έκανε το εξής κόλπο.

Παλία θα έλεγαν οτι είναι ... στοιχειωμένο το μέρος.
Στις μέρες μας, πρέπει να επικαλεστείς...άλλες σκοτεινές και κακές ... δυνάμεις.

Αυτά !

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

10/11/2004, 01:56:58

quote:

και καλυψαν με το περιεργο ογκωδες κτισμα στα δεξια

δεξια οπως βγαινουμε απο τη σπηλια, εννοουσα

εχω δυο αναφορες για το οτι υπηρχε φυσικο ανοιγμα σε αυτο το σημειο: η πρωτη ειναι απο ενα φιλο ερευνητη που δεν μπορω να πω τι ακριβως μου ειπε αν δεν μου δωσει την αδεια

αλλα πριν λιγο καιρο συναντησαμε δυο γυναικες και μια κοπελιτσα

οι γυναικες ειχαν πατερα λατομο και η μεγαλυτερη και αντρα λατομο

μου περιεγραψαν πως τα μεσημερια πηγαιναν στην σπηλια για δροσια, πως ο πατερας τους εμπαινε και εφερνε νερο να πιουνε, αλλα δεν τις αφηνε να μπουνε μεσα ποτε

αμεσως θυμηθηκα την αναφορα του φιλου για το ανοιγμα και τις ρωτησα - μου επιβεβαιωσαν πως οντως υπηρχε φυσικο ανοιγμα στη θεση του κτισματος

τις ρωτησα απο ποτε εχουν να ερθουν στη σπηλια και απαντησε η κοπελιτσα, αφου σκεφθηκε λιγο, απο το 95

αυτα συζητηθηκαν πριν πλησιασουμε το εκκλησακι, γιατι απο εκει και μετα αρχιζουν τα παραξενα...

μολις πλησιασαν το εκκλησακι η νεοτερη απο τις ηλικιωμενες επαθε σοκ!

"τι εγινε εδω" να λεει μονη της, "τι κανανε στο σπηλαιο", "αγνωριστη ειναι η περιοχη" κτλ

εβλεπα την θλιψη στο προσωπο της!

η μεγαλυτερη και η κοπελιτσα δεν πλησιασαν ουτε κοντα στο εκκλησακι, αλλα παρεμειναν σε μια αποσταση περιπου 10 μετρων

ρωτησα αυτην που ηταν διπλα μου τι εχει συμβει - μηπως η αναστυλωση αλλαξε την μορφη της εκκλησιας?

"μα τι λες αγορι μου", μου λεει, "η εκκλησια μονο?"

"εδω λειπει ολοκληρη η εισοδος του σπηλαιου - το εκκλησακι δεν φαινοτανε!"

φυσικα εμεινα αφωνος

παρολλο που εχω διαβασει οτι οι αμερικανοι διενοιξαν την εισοδο, δεν ειχα δει φωτογραφια πριν τα εργα με την εισοδο διαφορετικη στην οροφη της

πρωτη φορα το ακουω της λεω - απ ο,τι γνωριζω αυτο που λετε πρεπει να εγινε πολυ παλαιοτερα απο το 77

δεν μου απανταει, αλλα συνεχιζει να κοιταει με θλιψη γυρω της

εγω ηθελα πληροφοριες μιας και ερχοταν απο παλια στην περιοχη και φερνω την κουβεντα στους αμερικανους

εφραξαν το βαθος του σπηλαιου με την λατυπη απο το εδαφος που εσκαψαν, της λεω

"οχι μονο" μου απανταει

"εριξαν και μια τσιμεντοπλακα"

δευτερο σοκ για μενα - πρωτη φορα ακουγα κατι τετοιο!

καντε μου την χαρη της λεω να παμε να μου δειξετε που ακριβως ηταν η τσιμεντοπλακα

"ναι" μου λεει, "τοχα σκοπο να μπω στη σπηλια"

με το που μπαινουμε μου δειχνει υποτιμητικα το δαπεδο της εισοδου και μου λεει: "ειναι εδαφος σπηλαιου αυτο?"

θεωρησα οτι εννοουσε τα μπαζα των εργων και δεν εδωσα σημασια

μολις καναμε μερικα βηματα στην κατηφορα, σταματησε παλι εκπληκτη: "που ειναι οι σταλακτιτες της οροφης?" μου λεει

"τι τους κανανε, που τους πηγανε?" και να κοιταει τριγυρω να βρει τους σταλακτιτες στο εδαφος

εβλεπα το προσωπο της και πιστευε ο,τι ελεγε, και ενιωθε οντως θλιψη!

στο βαθος δεν βρηκε φυσικα την τσιμεντοπλακα, αλλα τσαλαβουτησε στη λασπη ψαχνοντας τα κοματια της (αν την ειχαν σπασει)

μαζευτηκαν αρκετα ατομα στο εν τω μεταξυ και ολοι θετικοι και ψιλοσχετικοι με τη σπηλια και πιασαμε την κουβεντα - καποια στιγμη η κυρια μας αποχαιρετησε και εφυγε

οταν στο σπιτι σκεφτηκα αυτα που υποστηριζε, αρχισα να προβληματιζομαι...

ποτε ειδε την εισοδο να καλυπτει το εκκλησακι?

ποτε ειδε τους σταλακτιτες που απο ο,τι θυμαμαι δεν αναφερεται η υπαρξη τους τουλαχιστον πριν τη δεκαετια του 50 τουλαχιστον - οι πληροφοριες λενε οτι τους κατεστρεψαν οι λατομοι στις αρχες του αιωνα

ποτε ειδε το δαπεδο της σπηλιας να μην αποτελειται απο μπαζα???

απο την ανακαλυψη του και μετα το φυσικο σταλαγμιτικο δαπεδο καλυφθηκε απο τονους λατυπης, και απο τοτε ηταν κακοτραχαλο

το οτι η εισοδος καποτε καλυπτε ακομα και το απομειναρι του τειχους το ειδα μετα απο μερικες μερες οταν τοποθετησαν στο εκκλησακι την πινακιδα με την γκραβουρα του 1836

την παραθετω παραπανω σε αυτην την σελιδα

οσο για υπολοιπα που μου ειπε η κυρια, τι να πω...

αυτα συμβαινουν συχνα στο βουνο

ΥΓ. οπως ανεφερα παραπανω, η λατυπη χρησιμοποιηθηκε για να μπαζωσει το μεσα τμημα του σπηλαιου

δεν την πηραν

οσο για υλικο ασβεστοποιειας υπαρχει αφθονο σκορπισμενο στην ευρυτερη περιοχη, και θα καθαριζε και ο τοπος αν το απομακρυναν ωστε να παψει να μοιαζει με εγκαταλελειμενο νταμαρι ο τοπος

ΥΓ.2. πρεπει να βρεθουμε απο κοντα κακο μου Βριλ για σου δειξω μερικες φωτογραφιες - θαθελα την γνωμη σου

10/11/2004, 06:13:34
quote:

στο βαθος δεν βρηκε φυσικα την τσιμεντοπλακα, αλλα τσαλαβουτησε στη λασπη ψαχνοντας τα κοματια της (αν την ειχαν σπασει)

Θα σου δείξω κομμάτια, να δούμε αν μπορεί να είναι απ αυτήν !

quote:

ΥΓ. οπως ανεφερα παραπανω, η λατυπη χρησιμοποιηθηκε για να μπαζωσει το μεσα τμημα του σπηλαιου

δεν την πηραν

γύρω απ αυτό στρέφεται η επόμενη "αιρετική" άποψη μου.

quote:

ΥΓ.2. πρεπει να βρεθουμε απο κοντα κακο μου Βριλ για σου δειξω μερικες φωτογραφιες - θαθελα την γνωμη σου

όποτε θές.
Συνήθως πάω 6 με 7 το πρωί.
Αντέχεις ???

10/11/2004, 21:41:30
quote:

όποτε θές.
Συνήθως πάω 6 με 7 το πρωί.
Αντέχεις ???

.

χαχαχα

αντεχω, αλλα στη σπηλια παω απρογραμματιστα και αυθορμητα

ετσι επεσα πανω στους εργατες της τεχνικης εταιριας που κλειδωσε το εκκλησακι, ετσι γνωρισα την κυρια που ανεφερα παραπανω, και ετσι γνωρισα τον ανθρωπο που ανοιξε ξανα την πορτα της εκκλησιας, και πολλους ανθρωπους που αγαπανε την περιοχη

ουτε ραντεβου να ειχα μαζι τους!

.

εγω εννοουσα καφεδακι στο σπιτι για να δεις καμια εκατοστη ενδιαφερουσες φωτογραφιες και να ακουσεις την παραξενη ιστορια τους

.

σκεφτομαι και μια κρασοκατανυξη του συλλογου στο βουνο - να γνωριστουμε απο κοντα οσοι ενδιαφερομαστε

νασαι καλα

11/11/2004, 09:58:27
quote:

σκεφτομαι και μια κρασοκατανυξη του συλλογου στο βουνο - να γνωριστουμε απο κοντα οσοι ενδιαφερομαστε

Με αγριογούρουνο και Ρωμαίους ????

Ω ! ναι !
Ω ! ναι !
Ω ! ναι !
Ω ! ναι !
Ω ! ναι !

Ο-VRIL-ix

Υ.Γ. 1. Λένε οτι ο αέρας του βουνού ανοίγει την .. όρεξη. Οπότε, κοίταξε μην πέσεις έξω στους υπολογοσμούς σου, δηλ. μην κάνεις πρυπολογισμούς όπως τους κάνει το υπουργείο οικονομικών. Με 200Ε το χρόνο δε ζεί άνθρωπος !!!

Υ.Γ. 2. Γιάννη, το κινητό μου έκανε .. φτερά !

Μαζί με αυτό και ο αριθμός του .. δικού σου.
Για επικοινωνία για συνάντηση, είτε στο σπίτι είτε στο βουνά, στείλε mail.

Υ.Γ. 3. Δε μπορώ να το πιστέψω οτι δεν υπάρχει κούφια γή.
Ε, δε το χωράει το μυαλό μου. Μου φαίνεται τελείως αδιανόητο, να μην υπάρχει... Απίστευτο ... !