- ο βραζιλιανος θεραπευτης joao de deus - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
δεν ξερω πως σας φενονται ολα αυτα.υπαρχουν βιντεο,φωτογραφιες καθως και μαρτυριες εκατονταδων ανθρωπων που εγιναν καλα απο τον joao.o ιδιος υποστηριζει οτι επιτιγχανει τις θεραπειες με την βοηθεια οντοτητων αλλων διαστασεων οι οποιες μπαινουν στο σωμα του.οι οντοτητες αυτες ειναι συνυθως πνευματα(αν μπορω να το πω ετσι)γιατρων η αγιων που εζησαν στη γη και ηταν μεγαλη η αγαπη τους για τους ανθρωπους.εχουν καταμετρηθει 36 οντοτητες στον εκει χωρο απο τις οποιες αλλες γνωστες και αλλες αγνωστες.ο joao μετα τις θεραπειες και αφου βγουν οι οντοτητες απο το σωμα του δεν θυμαται τιποτα και ζει σαν ενας κοινος ανθρωπος. η δουλεια αυτη γινετε 30 χρονια τωρα.ουτε ο ιδιος ουτε οι βοηθοι του περνουν ποτε λεφτα και αν του ζητησεις να κανεις κατι για να τον ευχαριστησεις ,το μονο που θα σου πει ειναι να αγαπας τους ανθρωπους....
παρακαλω πολυ τους συντονιστες,η οποιονδηποτε αλλον γνωριζει για το θεμα να μου δωσει καποια εξηγηση(αν υπαρχει) για το τι συμβαινει εκει περα...thanks που με ακουσατε
Καταρχάς σε καλωσορίζω.
Εγώ προσωπικά πρώτη φορά ακούω για αυτόν τον άνθρωπο.
Εάν πράγματι όλα αυτά είναι αλήθεια τότε είναι εντυπωσιακό.
Τωρα αναμένω και εγώ με την σειρά μου περισσότερες πληροφορίες για το θέμα απο αυτούς που γνωρίζουν.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Σε καλοσωρίζουμε στην κοινότητά μας.
Διάλεξες να ξεκινήσεις με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα του καιρού μας, με τον "John of God".
Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε είναι όντως εκπληκτικά, αν ειναι όντως αληθινά.
Θεραπευτές με ιδιαίτερες ικανότητες υπήρχαν πάντα σε όλες τις θρησκείες και σε όλους τους πολιτισμούς. Ο "Ιωάννης του Θεού" από ότι ξέρεις μιλάει για οντότητες-πνεύματα (ψυχές γιατρών που έχουν πεθάνει) που μπαίνουν μέσα του και είναι αυτές που κάνουν τις θεραπείες μέσω αυτού. Όπως λέει βέβαια αυτή την δύναμη του την έδωσε ο Θεός.
Αυτά που ξέρουμε είναι αυτά που διαβάζουμε. Εσύ είχες αυτήν την εμπειρία από ότι μας λες. Άρα είσαι πιο αρμόδιος να μας πεις τι ισχύει και τι όχι.
Θα σε παρακαλέσουμε να μας γράψεις περισσότερα για την εμπειρία σου και να την μοιραστείς μαζί μας.
Σας δίνω και κάποια links για να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το θέμα:
http://www.friendsofthecasa.org/Joao.htm
http://www.lynndebenham.com/mainpages/joao/joaodedeus.htm
http://www.soaringspirit.com/Dance.htm
Μην ξεχάσετε να δείτε την παρακάτω σειρά φωτογραφικών σλάιντς με εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμη και εγχειρήσεών του:
http://www.healingjourneys.net/images/Visable/0.htm

τεταρτη κατα τις 9 βρισκομουν στη σειρα σε ενα απο τα δωματια θεραπειας.στον προθαλαμο θα ελεγα πριν απο το δωματιο που βρισκονταν ο joao.αυτο που εβλεπα ηταν ανθρωποι καθισμενοι σε παγκους ,ντυμενοι στα λευκα ,με κλειστα ματια,με τα χερια ακουμπισμενα στα γονατα και τις παλαμες ανοιχτες προς τα πανω για να δεχονται την ενεργεια.ακουγονταν χαλαρωτικη μουσικη.σε μερικους παρατηρησα οτι κουνιονταν το κεφαλι τους η το σωμα τους ανεξελεγκτα.μπορω να πω οτι αγχωθηκα και φοβηθηκα.δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο.
φτανουμε μπροστα απο τον joao kai ειμαι μπροστα του.με εντυπωσιασε η χαλαρωτητα και η ηρεμια του.μου πιανει το χερι και λεει στον ελληνα διερμηνεα σε ποιο δωματιο να παω.πηγαινω,καθομαι κλεινω τα ματια και προσπαθω να συγκετρωθω.αλλα ματαια..ημουν αγχωμενος,φοβισμενος και μονο αρνητικα πραγματα ερχονταν στο μυαλο μου.
φευγουμε αργοτερα με μενα μπερδεμενο οσο ποτε και επιστρεφουμε στις 2.ξαναπαιρναμε απο μπροστα του.αυτη τη φορα μου υπεδειξε να καθισω στο ιδιο δωματιο με αυτον.καθισα σε εναν παγκο μαζι με αλλους κλεινοντας τα ματια μου.απο τα πρωτα λεπτα διαπιστωσα οτι δεν ενιωθα πλεον αγχος και δεν ειχα αρνητικες σκεψεις.χαλαρωσα αμεσως.ενιωθα απολυτη ηρεμια.μετα απο 10 λεπτα ενιωσα κατι πρωτογνωρο.μουδιασμα σε ολο το σωμα μου απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια και ενα ελαφρο ριγος.στη συνεχεια ενιωθα να μπαινει κατι μεσα μου (ενεργεια απο οτι μου ειπαν) και να διαχεεται παντου.ενιωθα πολυ ομορφα.σχεδον χαμογελουσα.μετα απο 5 λεπτα και ενω ειχα παραδοθει σε ολα αυτα που μου συνεβεναν ενιωσα τον πρωτο σπασμο στο στομαχι μου.ακολουθησε και δευτερος και τριτος..σε λιγα λεπτα το στομαχι μου συσπωνταν ανεξελεγκτα.δεν μπορουσα να το σταματησω.και ουτε ηθελα κιολας..περασα 2 ωρες περιπου σε αυτη την κατασταση και μετα σηκωθηκαμε και βγηκαμε στο προαυλιο να συναντησουμε τους δικους μας.βγαινοντας ενιωσα επισης κατι περιεργο.ενιωθα την αναγκη να χαιρετησω και να αγκαλιασω ανθρωπους.πραγμα περιεργο γιατι δεν ειμαι και πολυ κοινωνικος.χαιρετηθηκα και αγκαλιαστηκα με πανω απο 20 ατομα τα οποια ηταν στον ιδιο χωρο.ολοι νιωθαμε το ιδιο.το αισθημα της αγαπης και της ενοτητας ανεξαρτητα θρησκειας ,φυλλου,χωρας για το οποιο μιλαει ο joao το βλεπαμε στην πραξη και το νιωθαμε να πλυμηριζει τον χωρο.
οι επομενες 2 μερες ειχαν τα ιδια συναισθηματα.συγλονιστικο ηταν οταν ειδα ενα δωματιακι με δεκαδες πατεριτσες,αναπηρικα καροτσακια και γυαλια ορασης ανθρωπων που ειχαν προβληματα και εγιναν καλα.δεν ξερω κατα ποσο σας ειναι πιστευτα ολα αυτα.εγω παντως που ειμουν ας το πουμε απο αυτους που αμφεβαλαν ειμαι πεποισμενος οτι ολα ειναι αληθινα.ειδα με τα ματια μου εγχειρισεις και μιλησα με πολλους που οι γιατροι τους ειχαν ξεγραμμενους λογω βαρυτατων ασθενειων.οι ιδιοι γιατροι ερχονται τωρα στον joao για να θεραπευτουν συγγενικα τους προσωπα οι και οι ιδιοι.δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα και με ποια δυναμη συμβαινουν.ειναι κατι θεικο;ειναι σατανικο;ειναι μαγεια;ειναι κατι που ερχετε απο αλλους κοσμους και διαστασεις;δεν ξερω ακομη και αν πρεπει να συνεχισω να το ψαχνω...θα ηθελα παντως να το συζητησω μαζι σας.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
και επειδη ghost σιγουρα θα θες να με ρωτησεις αν ο φιλος μου εγινε καλα ,θα σου απαντησω.επειδη ο φιλος μου δεν ειχε καποια σωματικη παθηση αλλα ψυχικη θα ελεγα ,πιστευω το πιο το σωστο ειναι να πουμε οτι οντως εγινε τελειως καλα αφου περασει καποιο χρονικο διαστημα.δεν ηταν π.χ τυφλος ,για να σου πω οτι δεν εβλεπε και τωρα βλεπει.αν ομως περασει καποιος καιρος και το παιδι μπορει να ζησει χωρις καποια φαρμακα που επαιρνε και βελτιωθει η κατασταση του τοτε θα μπορουμε με σιγουρια να μιλησουμε για αλλο ενα ¨θαυμα¨απο τα πολλα που συμβαινουν στο μικρο χωριο της βραζιλιας.παντως ηδη υπαρχει βελτιωση....
επισης θα ηθελα να ρωτησω τον Loucas τι εννοει οταν λεει οτι δεν ξερει το κατα ποσο θα παρει το παιδι.εννοεις αν θα το δεχθει να το δει ο joao;
δεν υπαρχει περιπτωση να μην το δει.καθε τεταρτη,πεμτη και παρασκευη βλεπει ολους οσους εχουν ταξιδευσει εκει ,οσοι και αν ειναι ,ανεξαρτητος φυλης,θρησκειας,εθνικοτητας η οτιδηποτε αλλο.και παντα χωρις πληρωμη.
οποιος θελει οποιαδηποτε πληροφορια για το πως θα παει εκει η για την ολη διαδικασια ειμαι διαθεσιμος να του απαντησω...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ aris24
οι θεραπειες γινονται σε ενα χωριο ,την abadiania μιαμιση ωρα περιπου με αυτοκινητο απο την μπραζίλια την πρωτευουσα της βραζιλιας.υπαρχει καποιο ταξιδιωτικο γραφειο στην αθηνα που οργανωνει ταξιδια εκει 2 φορες το χρονο μονο για τον joao.η πρωτη φορα ειναι το πασχα και η δευτερη το δεκαπενταυγουστο.εγω ειχα παει με το group του πασχα.αθηνα-μιλανο , μιλανο-σαν παολο , σαν παολο-μπραζίλια και τελος μπραζιλια-αbadiania με λεοφωριο.μπορει καποιος βεβαια να παει μονος του αλλα απαραιτητη προυποθεση να γνωριζει την διαλεκτο για να μπορεσει να μιλησει με τον joao kαι να καταλαβει τι θα του πει.με το γκρουπ παντως ειναι πιο απλα τα πραγματα γιατι υπαρχει ξεναγος ο οποιος θα αναλαβει να μεταφρασει οτι ειπωθει απο τον joao kai γενικα να εξηγησει αναλυτικα την ολη διαδικασια.επισης πρεπει να σου πω οτι πολλες φορες η θεραπεια γινετε και με φωτογραφια του ασθενη.δηλαδη μπορει να παει καποιος αλλος αντι του ασθενη με μια φωτογραφια του και να γινει θεραπεια απο αποσταση.απαραιτητη προυποθεση να ειναι συγγενεις πρωτου βαθμου.αν μου δωσεις καποιο τηλεφωνο η email θα σου στειλω το τηλ.του ταξιδιωτικου πρακτορειου οπου μπορεις να παρεις και να ενημερωθεις πληρως.
θα ηθελα ομως να σου πω και καποιο δικο μου συμπερασμα απο την ολη ιστορια γιατι οπως βλεπεις και εγω δεν εχω κατανοησει τι ειναι αυτο που συμβαινει εκει περα και το ψαχνω.πιστευω πως παιζει μεγαλο ρολο το ποσο πολυ καποιος θελει να γινει καλα και ποσο το πιστευει οτι θα γινει.η εσωτερικη δυναμη δηλαδη του καθε ανθρωπου και η πιστη του οτι θα τα καταφερει
for those who believe no explanation is necessary
for those who do not believe no explanation is possible
λογια του ιγναντιου λογιολα.μια απο τις οντοτητες που θεραπευουν μεσω του joao....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ POST Η ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ![]()
![]()
![]()
Edited by - indigo_boy on 31/05/2003 17:47:50
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΘΕΛΩ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ).ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΩ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΣΩΛΟΜΟΣ Ο ΔΑΥΙΔ Ο ΛΟΓΙΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ
ΦΙΛΙΚΑ
Edited by - indigo_boy on 31/05/2003 18:46:59
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
ΦΙΛΙΚΑ.................
ΣΙΩΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Edited by - indigo_boy on 31/05/2003 19:11:20
Με χαρά σε καλωσορίζουμε και πάλι στις συζητήσεις μας, και με την ευχή αυτή τη φορά να μίνεις και να μοιραστούμε τις απόψεις μας και σε άλλα θέματα!![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Ευχαριστώ!
Logical