- Kυκλοφορεί στα Βιβλιοπωλεία !!! - Περιοδικά - Βιβλία
Julius Evola, συνοδευόμενη από ένα Εννοιολογικό λεξικό βουδιστικών και ανατολικών παραδοσιακών όρων.
Περίληψη και για τα 2 βιβλία μπορείτε να βρείτε στο
www.JuliusEvola.gr
καθώς και στο κάτωθι link, oσοι έχετε λογαρασμό facebook
http://www.facebook.com/pages/Julius-Evola-E-Didaskalia-tes-Aphypniseos/123056771052873?v=info
Απ' ότι είδαμε, γράφτηκες στα forums και έστειλες μόνο δύο μηνύματα - και τα δύο έχοντας ως στόχο την ενημέρωση/παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου (2ο μήνυμα).
Η συγκεκριμένη ενότητα έχει ως κύριο θεματικό αντικείμενο τις συζητήσεις επάνω σε Περιοδικά και Βιβλία. Εξυπηρετεί και ως χώρος παρουσίασης βιβλίων από μέλη που συμμετέχουν στις συζητήσεις αλλά δεν είναι χώρος διαφήμισεις βιβλίων/περιοδικών από ανθρώπους που έχουν γραφτεί στα forums του ESOTERICA με μοναδικό σκοπό να μας "αναρτήσουν" απλά μια ενημέρωση για κάποιο βιβλίο και να μη συμμετέχουν στις συζητήσεις. Αυτό ισχύει σαφώς και για κάθε άλλη κατηγορία:
είναι θεματικές κατηγορίες που φιλοξενούν συζητήσεις!

μόλις είδα το μήνυμά σου και σέβομαι τη τοποθέτησή σου, έχω κοιτάξει τις τοποθετήσεις σε πολλά θέματα και είναι ζήτημα προσωπικού χρόνου που δεν έχω πάρει μέρος σε κάποιες από αυτές. Ελπίζω αυτό να είναι σεβαστό. Γενικά αποτελεί αρχή, ότι κάνω να το κάνω σωστά.
Με τη πρώτη ευκαιρία θα καταστήσω πιό ''ενεργό'' το προγίλ μου.
Χαιρετώ !!! :-)
Ευχαριστούμε ![]()