ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι ονειρων ο λογος... - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Περι ονειρων ο λογος... - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

stefania7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
stefaniaΝέο Μέλος
09/08/2005, 17:42:57
Γεια χαρα σε όλους!!
Καλως σας βρήκα παιδια.

Μπαινω κατευθείαν στο θεμα.
Θα ήθελα τις απόψεις και τις γνωμες σας σχεικά με κάτι που μου συμβαινει εδώ και αρκετό καιρό.

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή μου, που ενω δεν έχουμε συχνη επαφή, δεν βρισκόμαστε ούτε μιλάμε συχνά, κάθε φορά που τον ονειρεύομαι τον συνατάω την επόμενη μέρα, πολλές φορές στην κατάσταση που τον είδα στο όνειρο, πχ. λυπημένο, προβληματισμένο ή χαρούμενο.

Ειναι τρελό αυτο που συμβαίνει... πραγματικά.

Χθες πάλι τον ονειρεύτηκα και πριν λίγο τον συνάντησα έξω απο το σπίτι μου!!

Με τον άνθρωπο αυτόν είχαμε μια μακρόχρονη σχέση αλλά τώρα μετά βίας που λέμε ένα γεια!

Ξέρω ότι είναι κάτι εσωτερικό όλο αυτο.
Μια βαθύτερη έλξη, ένας μυστήριος μαγνητισμός...

Σκέφτομαι όμως αν όλο αυτο το κανω εγω απο μόνη μου ή με βοηθάει και αυτός με την σκέψη του.

Σας έχει συμβει ποτέ??

stemixΜέλος
09/08/2005, 19:46:13
Χμ, καλή περίπτωση. Έτσι και τον δεις στον ύπνο σου να κολυμπάει στα λεφτά, με την μία τηλέφωνο και τα γνωστά...: "Πάντα σ΄αγαπούσα", "ποτέ δεν σε ξέχασα" κλπ.
Περίεργο πράγμα τα όνειρα. Εμένα δεν μου έχει τύχει, αλλά συμβαίνει (στο ξυπνητό) να σκεφτώ κάποιον που έχω πάρα πολύ καιρό να δω, εντελώς ξεκάρφωτα και σε μικρό χρονικό διάστημα να τον συναντήσω.
Α, και καλώς ήρθες

Edited by - stemix on 09/08/2005 19:47:09

10/08/2005, 01:07:24
Στεφανία, καλώς ήλθες!
Έχεις σκεφθεί το ενδεχόμενο να είσάι τόσο δεμένη με αυτό το άτομο ώστε να έχετε κάτι σαν "τηλεπάθεια", ακόμα και τώρα που δε μιλάτε πολύ?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

stemixΜέλος
12/08/2005, 19:28:08
Δεν ξέρω αν ξαναμπείς στο θέμα που άνοιξες, αλλά για μπες στο topic που σου δίνω στο link να δεις ένα παρόμοιο θεματάκι με το δικό σου στο παράξενο...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6906

stefaniaΝέο Μέλος
29/08/2005, 00:24:07
Γειά σας και πάλι φίλοι μου..

Ημουνα Σαμοθράκη διακοπές. Πέρασα κάτι παραπάνω απο μαγικά και τώρα back to the junge... back to the work.

Διάβασα τα θέματα που μου δώσατε. Όντως είναι πολύ σχετικά με την περίπτωσή μου.

Χθες πάλι τον συνάντησα. Αυτή τη φορά καθήσαμε και ήπιαμε καφέ.
Μου είπε ότι ήξερε οτι θα με συναντήσει. Το προηγούμενο βράδυ, λέει, κοιτούσε φωτό μου και με σκεφτόταν... και όταν με σκέφτεται τόσο έντονα πάντα με συναντάει.
Ανατρίχιασα εκείνη τη στιγμή. Του είπα για τα όνειρα μου...

Μου λέει " τι θα γίνει με μας? Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεφύγουμε?"
Επίσης είπε, ότι κάθε φορά που συναντιόμαστε αναστατώνεται τοσο πολύ που μετά πάει σπίτι και αυνανίζεται.
Την τελευταια φορά που συναντηθήκαμε κάτω απο το σπίτι μου... μιλούσαμε και ένιωθα και εγώ πολύ παράξενα...όταν ανέβηκα πάνω ήμουνα υγρή!!

Πολύ μεγάλη η ταύτιση, όντως!

Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις ζωές μας (αυτος ήδη έχει άλλη) γιατί μαζί δεν κάνουμε!!
Πολύ πάθος, πολύ βρισίδι, πολύ ζήλια, όλο μαλώματα και φτου απο την αρχή!!

Να είστε καλά όσοι απαντήσατε!!

Τελευταια κυριακη του Αυγούστου σήμερα... καλή εβδομάδα!!

ο νούς μας ειναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει!

29/08/2005, 00:31:12
Μήπως το θέμα έγινε πολύ πικάντικο και δε μπορώ να καταλάβω τι λόγο ύπαρξης έχουν τέτοιες λεπτομέρειες...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

29/08/2005, 02:50:42
quote:
Μήπως το θέμα έγινε πολύ πικάντικο και δε μπορώ να καταλάβω τι λόγο ύπαρξης έχουν τέτοιες λεπτομέρειες...?

Τω όντι...

stefania,
δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική σου ζωή.
Απορώ πως φαντάστηκες, ότι θα μπορούσες να γράψεις κάτι τέτοιο εδώ...

Το θέμα απενεργοποιείται και μεταφέρεται στο μουσείο.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!