ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- I Love... Esoterica (((@_@))) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- I Love... Esoterica (((@_@))) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΤΜΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/01/2005, 02:53:18
He should be coming up with a small label:

Μη μου παίρνετε τα παιγνίδια μου! Κλαίω άγαρμπα...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

LocoΜέλος
16/01/2005, 03:16:04

Ο Ramoglou είπε κάπου αλλού:
quote:
Θεωρώ πως μέσα από την όποια τριβή με τους άλλους αυτό που παράγεται είναι έργο.

Είσαι συνεχώς επι του έργου βλέπω. Θα πάθεις υπερκόπωση, είσαι πολύ εργασιομανής!

I 'm Big in Japan!!

PHILOSOFOS-1Μέλος
16/01/2005, 04:10:28

Μη μου παίρνετε τα παιγνίδια μου! Κλαίω άγαρμπα........

............ελα μωρε μην κλαις και εισαι τοσο ομορφη.............

.....οταν κλαις ασχημενεις και πως κλαις ετσι μικρη μου?

gh

16/01/2005, 11:32:32
Καλημέρα σας.

Αγαπητέ Loco, δεν κατάλαβα γιατί απευθύνεσαι σε μένα προσωπικά. Αν σε ότι έγραψα ( πέραν της ερμηνείας του nickname σου ) αναγνωρίζεις τον εαυτό σου δεν φταίω εγώ.
Βέβαια σίγουρα δεν ευθύνομαι και για το τι ΔΕΝ έχεις, η επιστήμη όμως κάνει θαύματα τελευταία, οπότε όταν με το καλό αποκτήσεις πάρε και manual ορθής χρήσης.

quote:
Εσύ πως την έχεις δει δηλαδή, γκρίζος λύκος κάτω απο την κόκκινη μηλιά ; Αν κρίνω απο το Nickname, που μάλλον είναι επίθετο, κατα μογγολία μεριά σε κόβω. Δεν ξέρω γιατί ρε φίλε αλλά δεν μου κάνει και τόσο Ελληνική η κατάληξη oglu. Εκτός κι αν δεν μας τα λένε καλά στο πανεπιστήμιο.

Δυστυχώς η αντίληψη σου είναι κάτω του μετρίου απ’ ότι βλέπω.
Στο διαδύκτιο ο καθένας συνήθως χρησιμοποιεί ένα nickname δηλαδή ψευδώνυμο, αυτό κατά το πλείστον αντιπροσωπεύει θεωρίες ή πρακτικές του ατόμου ή ακόμα και το ίδιο το άτομο. Παράδειγμα εσύ που δηλώνεις ευθαρσώς πως είσαι Τρελός.

Έτσι λοιπόν, επειδή δεν θα έβαζα ποτέ το πραγματικό μου επίθετο σαν ψευδώνυμο (είναι αληθινό και όχι ψευδές άλλωστε) χρησιμοποιώ το Ράμογλου.
Τι είναι αυτό ;
Αν στο «Πανεπιστήμιο» σας είχαν μιλήσει για τον Ραμ και για το ότι το «ογλού» σημαίνει «το παιδί του» ίσως το μικρό μυαλουδάκι σου να μπορούσε να πει πως όλο το nickname πάει να πει «Το παιδί του Ραμ».

Παραβλέπω βέβαια το γεγονός πως είσαι σ’ ένα διαδυκτιακό χώρο ο οποίος δηλώνει πως ασχολείται με την μεταφυσική και τον εσωτερισμό και απ’ ότι βλέπω δεν έχεις καμία σχέση με αυτά.
Ίσως στο «πανεπιστήμιο» θα έπρεπε να σας μάθουν πως το να πηγαίνεις στην σύναξη του συλλόγου φυσιολατρών και να μιλάς για Formula 1 δεν είναι σωστό.

Όσο για την μογγολική μου προέλευση θα σου υπενθυμίσω ότι στην παλιότερη ψηφιακή σου υπογραφή είχες κάνει λάθος την γραφή και την επεξήγηση του ονόματος Ελλάς και σε διόρθωσα. Βλέπεις ένας μογγόλος ξέρει καλύτερα Ελληνικά από κάποιον Made in Japan Έλληνα (πολύ imitation έπεσε ρε παιδάκι μου).

Πάρε λοιπόν το παιχνιδάκι σου που έχεις στην τωρινή ψηφιακή σου υπογραφή και παίξε μιας και δεν έχεις όπως δήλωσες κάτι άλλο να παίξεις.

16/01/2005, 12:21:15
επειδή το παρόν τόπικ έχει πάρει τη μορφή "πίνακα ανακοινώσεων"...

θα ήθελα εδώ να σας ανακοινώσω κάτι....

έχετε και οι δύο "πιάσει" λάθος μύγες...

παρακαλώ να τις αφήσετε κάτω και να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο...

και φυσικά το BU συνεχίζει να εξυπηρετεί το σκοπό του και να "εμφανίζει" σαν σε άλλο φίλμ, το κάθε U που έχει ο καθένας....

ναι, ξέρω.... εξυπνάδες....

τι να κάνουμε... αυτές διαθέτω...

σας φιλώ και τους δύο γλυκά,
και θέλω να ξέρετε ότι απλά έχετε μπερδευτεί χωρίς λόγο...

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
LocoΜέλος
16/01/2005, 12:53:17
Ramoglu:
quote:
Δυστυχώς η αντίληψη σου είναι κάτω του μετρίου απ’ ότι βλέπω.
Στο διαδύκτιο ο καθένας συνήθως χρησιμοποιεί ένα nickname δηλαδή ψευδώνυμο, αυτό κατά το πλείστον αντιπροσωπεύει θεωρίες ή πρακτικές του ατόμου ή ακόμα και το ίδιο το άτομο. Παράδειγμα εσύ που δηλώνεις ευθαρσώς πως είσαι Τρελός.

Εσυ που δηλώνεις παιδί του Ραμ είσαι απολύτως φυσιολογικός δηλαδή;
Δηλαδή μας λες οτι είσαι γίος της Χήρας και παιδί του Ραμ. Μάλιστα!

quote:
Παραβλέπω βέβαια το γεγονός πως είσαι σ’ ένα διαδυκτιακό χώρο ο οποίος δηλώνει πως ασχολείται με την μεταφυσική και τον εσωτερισμό και απ’ ότι βλέπω δεν έχεις καμία σχέση με αυτά.
Ίσως στο «πανεπιστήμιο» θα έπρεπε να σας μάθουν πως το να πηγαίνεις στην σύναξη του συλλόγου φυσιολατρών και να μιλάς για Formula 1 δεν είναι σωστό.

Απο που το συμπαίρανες αυτό παιδί του Ραμ; Μόνος σου το σκέφτηκες ή σε βοήθησε κι ο μπαμπάς σου; Να σου θυμίσω οτι στο Forum του Esoterica υπάρχουν και οι κατηγορίες ΓΝΩΣΗ και ΠΑΡΑΞΕΝΟ. Αν είχες κάνει τον κόπο να της διαβάσεις θα έβλεπες αν έχω σχέση ή οχι με την θεματολογία. Νομίζω όμως οτι δεν σε αφορά το πως αξιοποιώ εγώ το Esoterica.

quote:
Όσο για την μογγολική μου προέλευση θα σου υπενθυμίσω ότι στην παλιότερη ψηφιακή σου υπογραφή είχες κάνει λάθος την γραφή και την επεξήγηση του ονόματος Ελλάς και σε διόρθωσα. Βλέπεις ένας μογγόλος ξέρει καλύτερα Ελληνικά από κάποιον Made in Japan Έλληνα (πολύ imitation έπεσε ρε παιδάκι μου).

Να σου πω την αλήθεια δεν σου έδωσα σημασία γιατί μαλακίες έλεγες. Η επεξήγηση του ονόματος Ελλάς ήταν γραμμένη ετσί για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Σιγά να μην μας μάθεις εσυ οτι σπουδάζουμε. ΄Oπως πάντα πετάχτηκες ,σαν να μη σου πω τι και έκανες τον ξερόλα. Ζήτησα τη γνώμη σου;

Ramoglu μπορείς αν θές να είσαι ο γιός της χήρας, ο γιός του Ram ,του Microchip, ή του Megabyte. Λίγο με ενδιαφέρει, αρκεί να μην ενοχλείς τους υπόλοιπους. Όταν θα θέλω να μάθω για τον Προπάππου του Ραμ θα σε ρωτήσω αλλιώς να κοιτάς την δουλειά σου.

I 'm Big in Japan!!

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

16/01/2005, 14:01:12
quote:
EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Αν η πέτρα (Λαάς) γράφεται με ένα «Α» τότε έχεις δίκιο, αλλά επειδή γράφετε με δύο «ΑΑ» καταλαβαίνεις ότι μάλλον δε ξέρεις τι σου γίνετε.

Στην παρέμβαση που είχα κάνει τότε σου είχα πει τι σημαίνει το «ΕΛ» και το «ΛΑΑΣ» και πως αυτά τα δύο όταν τα ενώσεις σχηματίζουν την λέξη ΕΛΛΑΣ και αποδίδουν τη σημασία «Θεού Γη ή Γη του Φωτός». Η ενασχόληση σου όμως με τα παράξενα δε σε αφήνει να δεις την απλή γραμματική.

Από εκεί και πέρα.
Αν δε σε ενδιαφέρει το τι γράφω μπορείς πολύ εύκολα να μη διαβάζεις τα post μου και να μην ασχολείσαι μαζί μου, όταν όμως ασχολείσαι θα σου απαντώ όπως εγώ νομίζω και γι’ αυτό δε μπορείς να κάνεις κάτι.

Τώρα αν πετάγομαι σαν αυτό που δήλωσες πως δεν έχεις, θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις να λύσεις το όποιο πρόβλημα σου έχει δημιουργηθεί από αυτή την κατάσταση και να μην τη δημοσιοποιείς γιατί μόνος σου υποβιβάζεις τον εαυτό σου.
Συνειρμικά μπορεί να τρελάθηκες και από αυτό, αλλά λίγο μας ενδιαφέρει.

Όσο για τον ποιόν ενοχλώ και ποιόν όχι, είναι καθαρά δικό μου θέμα ή το πολύ πολύ του Admin ο οποίος και είναι ο ΜΟΝΟΣ αρμόδιος να μου κάνει παρατήρηση. Εσύ δεν δικαιούσαι, αφ’ ενός γιατί δεν σε έβαλε κανένας δικηγόρο απόρων κορασίδων και αφ’ ετέρου γιατί η αντίληψη σου φτάνει μόνο μέχρι το παράξενο όπως δήλωσες.

Όταν λοιπόν λύσεις τα όποια ψυχοδιανοητικά σου προβλήματα έλα να με ρωτήσεις και να σου εξηγήσω για το nickname μου και γιατί το χρησιμοποιώ. Μέχρι τότε ασχολήσου με το να βρεις τις λύσεις που αφορούν τον εαυτό σου.

Βέβαια θα σου υπενθυμίσω πως αν συνεχίσεις να μιλάς με αυτόν τον τρόπο ( @@, μαλακίες, κλπ ) θα με αναγκάσεις να σου απευθύνω το λόγο στο αυτό επίπεδο.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός μικρέ Loco, big in Japan

CYBERMASTERΜέλος
16/01/2005, 17:53:10
quote:
Βέβαια θα σου υπενθυμίσω πως αν συνεχίσεις να μιλάς με αυτόν τον τρόπο ( @@, μαλακίες, κλπ ) θα με αναγκάσεις να σου απευθύνω το λόγο στο αυτό επίπεδο.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός μικρέ Loco, big in Japan

(ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΙΣ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ)
ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ...
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΗΣ....

ΑΓΑΠΗΤΕ LOCO PROSEXE ΔΑΓΚΩΝΕΙ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

16/01/2005, 18:00:50
CYBERMASTER θα πρέπει να καθίσεις σοβαρά και να ασχοληθείς με την μελέτη των μαθημάτων σου, η ενασχόληση σου, μόνο με εκείνο το περισσευούμενο κομμάτι κρέας, δεν θα σου δώσει το δικαίωμα να εισαχθείς εις την Νομική που τόσο αγαπάς απ’ ότι βλέπω.

Βέβαια ελπίζω πως θα έχεις ξεπεράσει μέχρι τότε τα παιδικά σου τραύματα και ο ψυχαναλυτής σου θα σε έχει βοηθήσει να κάνεις προόδους.

Στρώσου λοιπόν στο διάβασμα και άσε την προπόνηση, θα το κάψεις το ρημάδι !

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

16/01/2005, 18:51:54
Β_U BE BEATIFUL.
BE POLITE, BE TOLERANT, BE PATIENT, BE BRAVE, BE AN
EXCELENT MALE PRESENCE. NOBLE IS VIRTUE.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
16/01/2005, 20:21:35
Β_U SEFUL.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)