ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ramoglou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/09/2004, 02:57:32
εχμ...ειναι αναγκη να συνεχιστει το καταστρεπτικο εργο στο αγαπημενο και τοσο σημαντικο θεμα;...
οτι απομακρυνθηκε το θεμα απο τον τιτλο ειναι σαφες,αγαπητη Gretel,αυτο λεμε κι εμεις που το πλασαμε τοσες σελιδες..

λυπαμαι,αλλα δεν δυναμαι πια νασχολουμαι με ανθρωπιδια που μαχονται στην επικρατηση τους ψευδους/προτιμω να σιωπησω.

Αγαπημενε φιλε Κελσο ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΤΥΣΑΜΕ ...ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΕΙΣΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΑΦΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ....

Gretel,ειμαι σαφης αγαπητη ,δεν ειναι εδω "αποψεις-προτασεις" να μου γραφουν τοσο αποκρουστικα σχολια,επειδη δεν κατανοονυ το σκεπτικο τουθεματος!/δεν καταλαβαινω μαλιστα πως γινεται να μην θελουν να ασχοληθου με τοθεμα αλλα με το τοσο ζηλο να ορμουν να το καταστρεψουν!@_@..
εσυ λοιπον "που καταλαβαινεις" ...αν ερθουν μετα απο μενα...θα σε παρακαλουσα να εξηγησεις στους αυτοκλητους..οτι τελος με τα αστεια.

φως+αγαπη

clickonmebabe..
16/09/2004, 16:37:16
Ή μιλάτε για τον Μ. Αλεξανδρο κι εγώ είμαι στούμπ, ή είσαστε εσείς στούμπ και δεν μιλάτε για τον περί ού ό λόγος.

Ποιός είναι τελικά ο τρελός, εγώ ή εσείς;

Κάποια απάντηση please;

16/09/2004, 16:52:14
Αίολος, καλώς ήλθες στο Διαδικτυακό χώρο του esoterica!

Για να δοθεί απάντηση στο ερώτημά σου, θα πρέπει να ορίσουμε τη "λογική".

Υποθέτω ότι συμφωνείς με την αλληλουχία "σκέπτομαι - ομιλώ" και "διαβάζω - γράφω".

Αν αλλάζει η σειρά, δημιουργείται σύγχισις.

Και ρωτώ λοιπόν: διάβασες τις σελίδες του θέματος;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

17/09/2004, 00:05:33
quote:

Ή μιλάτε για τον Μ. Αλεξανδρο κι εγώ είμαι στούμπ, ή είσαστε εσείς στούμπ και δεν μιλάτε για τον περί ού ό λόγος.

Ποιός είναι τελικά ο τρελός, εγώ ή εσείς;

Κάποια απάντηση please;

καταλαβα ΑΙΟΛΕ:(
ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ..;(

quote:

Νέο Μέλος

33 Μηνύματα Posted - 15/09/2004 : 15:36:53 Ρε παιδιά αυτή την ΑΤΜΑ ποιός την καταλαβαίνει; Δεν πρέπει να έχει καλές σχέσεις με τα Ελληνικά...
"η δε γυνή ήν ΕΛΛΗΝΙΣ, Συροφοινικιώτισσα το γένει.
και ηρώτα αυτόν ίνα το δαιμόνιον εκβάλη εκ της θυγατρός αυτής.
ο δε Ιησούς είπεν αυτή. άφες πρώτον χορτασθήναι τα τέκνα.
ού γάρ εστι καλόν λαβείν τον άρτον των τέκνων και τοίς ΚΥΝΑΡΙΟΙΣ βαλείν."
(ΜΑΡΚΟΣ ζ' 26-27)

Ηθικόν δίδαγμα κανείς; ATMA ίσως; Με σαφήνεια; Jast a κτλ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ; (όχι Έλληνας)

Αίολος
Νέο Μέλος

33 Μηνύματα Posted - 16/09/2004 : 01:15:24 Συμπαθέστατε jast a κτλ, λαμβάνω το σχόλιό σου στο ανωτέρω εδάφιο, ώς χριστιανού.
Δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν...
Σαφέστατος. Όπως πάντα!

μερσί.

http://esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4729

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 33 ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ"..."ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ" .."ΝΕΕ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΗ"
..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν' ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΟΥΜΣΕ "ΓΙΑΤΙ":(

ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!-ΠΑΝΤΩΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ "x-ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" --
ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ..
"ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ" (+ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ)
--..ΕΝ ΣΙΩΠΗ ΙΣΩΣ/ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ "ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ" ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ;-

clickonmebabe..
17/09/2004, 11:19:37
quote:

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ -ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ- Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Αγαπητή μου Gretel...
Eίμαι βέβαιoς πως ΑΝ βρεις το χρόνο να καθίσεις και να διαβάσεις το παρόν θέμα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ικανοποιηθείς...
Απ' όσο δύναμαι να γνωρίζω για τα "αναγνώσματά σου", θα ανακαλύψεις πολλά που θα σου ενθυμίσουν "άλλες" καταστάσεις...
Αγνότερες...

O παρόν τίτλος, είναι και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του θέματος ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, εκείνοι που το διαπραγματευόμαστε και το τροφοδοτούμε...

Θα χαιρόμουν πολύ εάν μπορούσες να απαλείψεις όλα αυτά που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και που ασχημαίνουν το θέμα και φυσικά εάν πρόσθετες ΚΑΙ ΕΣΥ ένα μικρό ή μεγάλο λιθαράκι στην εξέλιξη της συζήτησης, υπο τις προϋποθέσεις που βρείς στις πρώτες σελίδες απο τις 15...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Just_A_ManΜέλος
29/09/2004, 22:20:27
Σήμερα στην εφημερίδα Tα Νέα υπάρχει μια καταχώριση μιας σειράς από Cds σχετικά με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η προσφορά θα ξεκινήσει από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2004.
Τα Θέματα των Cds θα είναι :

1. Ο Υιός του Θεού.
2. Ο Κυρίαρχος του Κόσμου.
3. Προς Χιντου Κους.
4. Μέχρι την Άκρη της Γης.

Ευχαριστώ,

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

Just a man

999

iomariaΝέο Μέλος
08/10/2004, 20:32:13
Δεν υπάρχουν σύνορα, κυρίως τον Οκτώβρη, δεν καταλαβαίνει η υγρασία από τέτοια, δεν καταλαβαίνει απο διαχωρισμούς, το δελφίνι παίρνει τον ορισμό από τις γοργόνες:
Ζεί ο βασιλιάς Αλέξανδρος;
Ζει καλά, τουλάχιστον;

Καλησπέρα νεοφώτιστου σε όλους!!!

(Αν μου επιτρέπεται η παρατήρησις, λίγη προσοχή στα ελληνικά σας... βρίθουν ανορθογραφιών. Οπως έλεγε και ο Αρχάγγελος Ο.Ε. "δεν τις αντέχω τις ανορθογραφίες, με ταράζουν, είναι σα να χάνουν οι λέξεις το νόημά τους")

iomaria

11/10/2004, 15:06:46
quote:

Δεν υπάρχουν σύνορα, κυρίως τον Οκτώβρη, δεν καταλαβαίνει η υγρασία από τέτοια, δεν καταλαβαίνει απο διαχωρισμούς, το δελφίνι παίρνει τον ορισμό από τις γοργόνες:
Ζεί ο βασιλιάς Αλέξανδρος;
Ζει καλά, τουλάχιστον;

Καλησπέρα νεοφώτιστου σε όλους!!!

(Αν μου επιτρέπεται η παρατήρησις, λίγη προσοχή στα ελληνικά σας... βρίθουν ανορθογραφιών. Οπως έλεγε και ο Αρχάγγελος Ο.Ε. "δεν τις αντέχω τις ανορθογραφίες, με ταράζουν, είναι σα να χάνουν οι λέξεις το νόημά τους")

iomaria

11/10/2004, 15:22:39
...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ post...

Καλώς όρισες στο θέμα Iomaria…

Πάντα έλεγα και φυσικά ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να λέω πως χαίρομαι να διαβάζω ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ – ΙΔΕΕΣ, παρά σωστά ελληνικά (ανορθόγραφα)…
Το παρόν θέμα και εν γένει ο παρόν τόπος είναι μια μικρή μεταφυσική κοινότητα που η επικοινωνία μεταξύ των μελών της γίνεται, ΟΧΙ βάση της ορθογραφίας (δε λέω ΚΑΙ αυτή χρειάζεται), ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ βάση των εσωτερικών απόψεων – θέσεων στα μεταφυσικά ζητήματα που συζητάμε (όταν φυσικά και αυτό γίνεται εφικτό).

Τι να το κάνω να κάθομαι και να διαβάζω ένα ορθογραφημένο μήνυμα τη στιγμή που τα όσα λέει υστερεί σε μεταφυσική τοποθέτηση – τεκμηρίωση;;;

Και πάλι ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ…

Κέλσος ο Φιλαλήθης

08/12/2004, 03:20:36
quote:
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ 6 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ+ΤΗ ΖΩΗ+ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ... ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 'ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ'...

αλλες 5....κι οποιος αντεξει...