ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Antharas24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/08/2005, 10:51:25
Αυτό είναι ..η εισβολή της τεχνολογίας στη ''φύση''..
Μου θύμισε την προσπάθεια επικοινωνιάς του Ε.Τ με τους δικούς του στο διάστημα.

Ολα μπορεί να τα δούμε..

JayaΜέλος
12/08/2005, 13:24:46
Ας σοβαρευτούμε!
Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα…
Δεν γίνεται να βρίσκεσαι για προσευχή και διαλογισμό σ’ έναν ναό και να σε αποσπάσει από τον σκοπό σου ένα ριμαδοκινητό! Ούτε εσένα αλλά ούτε και τον άλλον που είναι δίπλα σου. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να το υποστεί αυτό το κουδούνισμα...
Μπαίνοντας λοιπόν σ’ έναν χώρο με τόσο καθαρή ενέργεια πρέπει να μένουν έξω από αυτόν κάθε είδους σκέψεις... είναι λογικό!

Η πινακίδα αναφέρετε σε όσους δε μπορούν να καταλάβουν από μόνοι τους κάποια πράγματα...
Όσο επηρεάζει το ανοιχτό κινητό, την επικοινωνία με τον «ΘΕΟ» άλλο τόσο γίνονται παρεμβολές στην επικοινωνία αυτή κι όταν για παράδειγμα, είσαι στον ναό και σε απασχολεί η ενδυμασία των πιστών, ή η κόμμωση, ή οτιδήποτε άλλο πέρα από τον πρωταρχικό σκοπό...!!!

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

markos.giannΝέο Μέλος
04/02/2017, 16:13:19
εγώ έχω την γνώμη κι το πιστεύω απόλυτα ότι πρέπει με προσευχή να ερχόμαστε σε επαφή όμως μαζί τους όχι με διαλογισμό και τέτοια ναι πιστεύω απόλυτα κι σας το λέω με βεβαιότητα όπως τώρα κοιτώ την οθόνη του pc κι γράφω !!! δε θα πω εμπειρίες μου ούτε θα περιγράψω γιατί σε άλλο θέμα που πήγα να παραθέσω εμπειρίες μου δεκτικά τέτοιο "τρολαρισμα" κι βρισίδι που πλέον αποφάσισα ότι θα μοιράζομαι τέτοια λεπτά θέματα με άτομα που θέλουν να πιστέψουν πραγματικά !!! πάντως άγγελοι υπάρχουν κοντά μας κι ζητούν να είμαστε σωστοί άνθρωποι μας βοηθούν όταν το χρειαζόμαστε κι είναι κοντά μας

https://www.youtube.com/watch?v=2DcaYjWJwds

mark.giann

Edited by - markos.giann on 04/02/2017 16:20:44

04/02/2017, 20:14:09
nai προς θεου οχι "διαλογισμοι" mono αστρηκες προβολαις εκει βλεπης agelous και πολα αλλα αμα θυμιθο θα σας πο

Abyssus Abyssum Invocat