ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα στοιχεία για την έκρηξη του 1908 στην Σιβηρία; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Νέα στοιχεία για την έκρηξη του 1908 στην Σιβηρία; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

thoth9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
thothΙδρυτικό Μέλος
24/08/2004, 14:44:04
Scientists bored by UFOs

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

24/08/2004, 21:26:57
quote:
These stones "are manifestly not of natural origin",

...namaste Thoth //thanx4thelink:)

(το δευτερο --απο τα τρια ακομη--αρθρο σιγουρα ενδιαφερει και τις Καθυ/Δωριδα:Mystery of the Min Min lights explained, News in Science 28 Mar 2003)

aum mani padme hum
CYBERMASTERΜέλος
25/08/2004, 04:28:15
ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΔ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΗΔΗ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!! ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΔΛΔ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

thothΙδρυτικό Μέλος
25/08/2004, 10:23:24
quote:

ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΔ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΗΔΗ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!! ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΔΛΔ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!!!!!

------------------------

Καλημέρα.

CyberMaster, μάλλον έχει κάνει κάποια παρανόηση.

Πρώτον: Δεν ανοίγω το topic για να ξεκινήσω μια συζήτηση. Όπως και τα περισσότερα που εμφανίζω σε αυτήν την κατηγορία, είναι απλώς για ενημέρωση και όχι για να "δρέψω δάφνες" ότι αποκαλύπτω αποκλειστικά κάποια είδηση που δεν γνωρίζουν άλλοι. Έτσι δεν κινδυνεύει το topic σου να αποπροσανατολιστεί αφού δεν ενδιαφέρομαι να στρέψω τα "φώτα" πάνω σε εμένα και στο topic μου. Παρεπιμπτόντως και για την άλλη είδηση που αφορά τον διαλογισμό, αν ψάξεις, θα δεις σίγουρα ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις για τον διαλογισμό. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να ενημερώσω για την είδηση και όχι να παρέμβω ή να ξεκινήσω κάποια συζήτηση. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Δεύτερον: Αν διαβάσεις προσεκτικά την είδηση στην οποία παραπέμπω θα δεις ότι υπάρχουν νεώτερα στοιχεία και πληροφορίες που δεν είχαν παρουσιαστεί στις προηγούμενες αναφορές για αυτό το ζήτημα. Για αυτό και το παρουσιάζω εδώ, και όχι για να ενημερώσω για κάτι που ήδη είναι γνωστό. Εάν μετά από λίγο καιρό βρω μια είδηση που έχει νεώτερα στοιχεία ή διαφορετική προσέγγιση θα την εμφανίσω σε νέο topic. Αυτή η κατηγορία του Forum εξάλλου είναι ενημερωτική περισσότερο. Το γνωρίζω, γιατί ήμουν αυτός που πρότεινε τις Κατηγορίες του forum όταν αυτό δημιουργήθηκε. Εάν θέλεις μπορείς να δεις και τα πρώτα topics σε αυτήν την Κατηγορία. Τα πρώτα 46 topics είναι δικά μου και έχουν αυτήν την "φιλοσοφία" που σου ανέφερα.

Παρατηρώ Cybermaster ότι σε δύο τελευταία μου topics έχεις μια κάπως επικριτική στάση για τις πρωτοβουλίες μου. Και στην είδηση που παρέθεσα για την Μαντόνα, την Μπρίτνει και το βιβλίο της Καββάλα, έκανες ένα σχόλιο κάπως απαξιωτικό για την πρωτοβουλία μου. Δεν απάντησα γιατί δεν μου αρέσει να ρίχνω "λάδι στην φωτιά" αλλά μετά από αυτό θα σε παρακαλούσα, εάν δεν σου αρέσουν οι επιλογές μου, να τις προσπερνάς ευγενικά. Και εμένα το 90% των συζητήσεων στην Κατηγορία "Παράξενο" μου φαίνονται εκτός τόπου, χρόνου και λογικής αλλά σέβομαι τα μέλη και την προσωπικότητά τους και δεν παρεμβαίνω σε κάθε topic για να τους την "μπω".

Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός. Σκοπός μου είναι να μην δημιουργηθεί μια αναίτια και χαζή παρεξήγηση εκ του μη όντος.

Καλημέρα μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

CYBERMASTERΜέλος
25/08/2004, 18:48:00
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΗΟΤΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΙΤΝΕΫ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΘΕΙΞΩ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...!!!!

------------------------

thothΙδρυτικό Μέλος
25/08/2004, 19:10:22
quote:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΗΟΤΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΙΤΝΕΫ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΘΕΙΞΩ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...!!!!

------------------------

Σε ευχαριστώ Cybermaster για την γενναιόδωρη και ειλικρινή σου στάση. Παρακολουθώντας εξάλλου την πορεία σου εδώ μέσα τους τελευταίους μήνες, είδα ότι αποφεύγεις τις οξύτητες και τις προσωπικές επιθέσεις και αντίθετα είσαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις όποιον το χρειάζεται. Ήμουν βέβαιος ότι δεν είχες καμία πρόθεση να με αδικήσεις. Για αυτό και δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη.

Ίσως οι τελευταίες εξελίξεις με τις αντιπαραθέσεις και τις αποχωρήσεις να σε απογοήτευσαν κάπως για αυτό και "πήρες κάποιες... ανάποδες". Λογικό και ανθρώπινο είναι εξάλλου. Δεν σου πετάω λίθο, αφού μόνο "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 01:52:39
ΦΙΛΕ ΤΗΟΤΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΓΩ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΩΜΩΝ!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΕΙ Ε ΤΟ ΣΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΚΟΜΑ ΑΚΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!
ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΘΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ!!!! ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΚΑΙΡΕΟΣ???

------------------------

thothΙδρυτικό Μέλος
26/08/2004, 02:18:55
quote:
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΚΑΙΡΕΟΣ???

Ενθυμούμενος τα μαθηματικά θα σου έλεγα ότι είμαι σαν "αριθμός". Δεν είμαι μόνο "ακέραιος" αλλά και "φυσικός" στους τρόπους μου, "ρητός" στην έκφρασή μου, "άρρητος" στα μυστικά μου, και "φανταστικός" στην... πλάκα.

Νομίζω ότι έπιασα όλη την γκάμα των αριθμών

Τώρα για το θέμα, σου απάντησα στο άλλο topic που έχεις δημιουργήσει. Ας μην επαναληφθώ.

Η βραδιά είναι υπέροχη, κερδίζουμε μετάλλια, έχω 1-2 άρθρα από το Ίντερνετ για να τα μελετήσω μέχρι τις 3-4 η ώρα που θα κοιμηθώ και είμαι σίγουρος ότι θα ξυπνήσω το πρωί ευδιάθετος γιατί έχω πολλά να κάνω αύριο.

Καλή σου συνέχεια, καλή σου επιτυχία σε ότι προσπαθήσεις.

Να είσαι καλός, να είσαι σοφός, να είσαι δίκαιος.

Κι αν δεν τα καταφέρεις, δεν πειράζει.

Έχουμε μια αιωνιότητα για να πετύχουμε και ένα τεράστιο σύμπαν για να κάνουμε όσες δοκιμές θέλουμε.

Μια γλυκιά καληνύχτα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 02:31:47
ΦΙΛΕ ΤΗΟΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΕΣΠΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!
ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ PHYSICS4U.GR ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΙΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΝΕΤ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ!!!

------------------------