- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
χαίρομαι πολύ που είμαστε όλοι εδώ!
Καλή μου Γιώτα χαίρομαι κι εγώ που χαίρεσαι για 'μένα, αλλά μην νομίζεις πως κατάφερα κάτι δύσκολο. Όπως λέει και η Βάσω όλοι μπορούμε. Αρκεί να υπάρχει θέληση.
Εγώ προσωπικά, κοιτώντας πίσω, είναι στιγμές που πιστεύω πραγματικά πως έχω κάνει προόδους, ενώ άλλες φορές θαρρώ πως γυρίζω γύρω γύρω και μένω σχεδόν στα ίδια.
Αλλά ας μην ξεχνάμε τον ουροβόρο όφι: όλα γυρίζουν γύρω γύρω, έτσι κι αλλιώς. Κύκλους κάνουμε. Αρκεί βέβαια σε κάθε κύκλο που κλείνει να έχουμε προσθέσει ένα λιθαράκι ακόμη.
Καθώς σε διαβάζω να συγκρίνεις το ρυθμό της δικής σου προόδου με το δικό μου, μου θυμίζεις εμένα που συγκρίνομαι με ακόμη πιο προοδευμένες παρουσίες όπως τη Βάσούλα μας, το Χριστινάκι, το Μωησή κ.α. (δε θέλω να αδικίσω κανέναν απλά αυτά τα παιδιά με την παρουσία τους και μόνο με βοήθισαν και φώτισαν πολλές σκοτεινές γωνιές στο δρόμο που διάλαξα να διαβώ. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Κάποια στιγμή ανακαλύπτουμε ίσως και χρόνια μετά, το νόημα μιας διαδρομής, τα λόγια κάποιου, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο και καταφέρνουμε να τα "ακοπωδικοποιήσουμε" γιατί ανοίγουν σιγά σιγά τα μάτια μας και είμαστε πλέον έτοιμοι να δούμε περισσότερα κομμάτια από το πάζλ της αλήθειας. Είναι σαν να μαζεύαμε για πολλά χρόνια κομματάκια από το ίδιο πάζλ και έρχετε η στιγμή που φωτίζεται το μυαλό μας και ξαφνικά ανακαλύπτουμε πως η εικόνα του παζλ ήταν πάντοτε μπροστά μας και το κάθε κομμάτι είχε τη θέση του μόνο που δεν τη βρίσκαμε πριν.
Θυμάμαι που όταν διάβαζα τον Μωησή νόμιζα πως είναι κάποιος "σοφός γεροντάκος γύρω στα 60" -σόρρυ Μωησή μου...- και όταν έμαθα την ηλικία του μου φαινόταν απίστευτο ένα τόσο νεαρό παιδί να έχει τόση σοφία μέσα του.
Και κάτι ακόμη -συγχωρέστε με αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει...-οι ομάδες βοηθάνε πολύ σε τέτοιες εξελίξεις. Και αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω.
Φιλιά σας αγαπώ πολύ και θα τα πούμε το βράδυ
Βίκυ

Βιάστικα σήμερα το πρωί να έρθω στο γραφείο, γιατί ήθελα να σας ευχατιστήσω για ό,τι όμορφο έζησα χθες το βράδυ!!!
Γαλάζια Σφαίρα....την Unseen λέω φωτεινούλη αλλά κι εσύ δεν πας πίσω!!! Το όμορφο φωτεινό σου χαμόγελο έχει μείνει μέσα μου.
Ρωρ...σε είδα να ανυψώνεσαι, κατάλευκη και φωτεινή.
Unseen...γλυκούλα μου
, είχες βάλει γαλάζια ασπίδα; Αν όχι, τι ήταν αυτός ο γαλάζιος θόλος; χμμμμ....είχες βάλει ασπίδα!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!!!! Ήταν καταπληκτικά!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλές αγκαλιές σε όλους!!!
Στον Νικο χαμογέλασα έντονα επειδή ήταν ο πρωτος και οπως ειπε η Ρωρ επρεπε να τον φροντίσουμε,την Γιώτα της εστειλα κυριως μεσω των ματιών της γιατι αυτα θυμαμαι απο τοτε που την ειδα,εσενα Συννεφουλα σε ένοιωσα, και οταν εφτασα στην Βασω ενοιωσα μεγαλη δυναμη κι ενταση στην ροή.Στην Βικη ένοιωσα σαν μα μην προσλάμβανε και της ειπα "ελα,ελα"
Εγω ενοιωσα μια υπεροχη δροσιά και μια ελαφράδα στο σώμα μου.Διαπερασε δε η ροή έντονα την σπονδυλική μου στήλη.Ενοιωσα πολυ εντονα την αποστολή προς εμενα απο ολους σας.
Ευχαριστω ολους σας,ευχαριστω απο καρδιας.
Ηταν πολύ όμορφα χτες. Σας ένοιωσα όλους. Ο καθένας μια ιδιαίτερα φωτεινή ύπαρξη. Κι ένα πόνο στην πλάτη όταν έστελνα στη Βίκυ. Ίσως ήταν τυχαίο. Φιλάκια
Μάλλον είχα πολύ ανάγκη την ενεργειακή ενδυνάμωση!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! ΄Ηταν πραγματικη απόλαυση.
Και άλλη μια φορά νιώσαμε όλοι πως λειτουργεί μια ενωμένη ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ και όχι μόνο!!! Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.
Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι! Υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται την αγάπη και αυτό είναι η σημαντικότερη επίγνωση.
Η ενέργεια έρρεε από όλους σας πολύ και ήταν αυτό που χρειαζόμουν εκείνη την στιγμή.
Στον καθένα σας ένιωσα και διαφορετικά! Και αισθανόμουν την ενέργεια να προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες σας!
Αυτή είναι η σοφία της και η δική μας οπισθοχώρηση στις ανάγκες του άλλου. Για να συντελεστεί η "θεραπεία"...
Ευχαριστώ πολύ πολύ
Φιλιά
με αγάπή
Βάσω
Ήταν καταπληκτικά χθες το βράδυ. Κουάστηκα λιγάκι προς το τέλος, και με ενοχλούσε όντως λιγάκη η πλάτη,
αλλά όταν έκλεισα θυμήθηκα τον Νίκο που έλεγε πως θα' μαστε αλοιφη.
όταν ήρθε η σειρά της ομάδας μας, μας έβλεπα όλους από ψηλα, αλλά δεν ήμασταν μόνοι. Ο κάθε ένα μας ήταν εκεί μαζί με το φύλακα Άγγελο του.
Ήταν μία καταπληκτική εικόνα να βλέπω 7 ανθρώπους σε κύκλο και λίγο πιο ψηλά πίσω από τον καθένα μας τον Ανώτερο μας Εαυτό (φύλακα Άγγελο) με μισάνοιχτα φτερά.
Τα φτερά τα έβλεπα απαλά γαλάζια προς λευκα. (μήπως είχαμε όλοι γαλάζιο θόλο τελικά? Γιατί έτσι έμοιαζαν τα φτερά και το σώμα του κάθε αγγέλου πάνω μας...)
Εγώ ένιωθα πολύ έντονα την ενέργεια από εσάς. Ήταν πολύ όμορφα.
Βέβαια να πω πως καλού κακού είχα βάλει μια χρυσή ασπίδα με κενό στο τσάκρας της κεφαλής, ώστε να δέχομαι μόνο υψηλής συχνότητας ενέργεια (φύλαγε τα ρούχα σου που λένε...), οπότε και ένιωθα το τσάκρας εκείνο να εργάζεται πυρετωδώς όταν στέλνατε και η ενέργεια κατέβαινε στη συναίχεια παντού.
quote:
Στην Βικη ένοιωσα σαν μα μην προσλάμβανε και της ειπα "ελα,ελα"
Γι' αυτό μωρέ ένιωσα μια κουτουλιά-φάπα γερή στο κεφάλι....! Έπερνα καλέ πως δεν έπερνα υπερφόρτωση ήθελες να πάθω?![]()
Εγώ πάλι έστελνα αγάπη. -πέρα από τα σύμβολα και την ενέργεια. Ελπίζω και εύχομαι να τη νιώσατε.
Είχα πολλές εικόνες αλλά δεν τις θυμάμαι όλες πια.
Δυστυχώς ανακάλυψα πως δεν λειτουργεί το msn μου και γι' αυτό σας έχασα το βράδυ.
Α! και το πιο συνταρακτικό!!!! Έμαθα επιτέλους το εσωτερικό μου όνομα! Δηλαδη ξαναάκουσα το όνομα που είχα ακούσει την πρώτη φορά που έκανα την άσκηση για επαφή με τον Ανώτερο μου Εαυτό!!! Απλά τότε ίσως επειδή έμοιζε λίγο με το κανονικό μου δεν πολυέδωσα σημασία και θεώρησα πως ήταν η φωνή της προσωπικότητας. Χθές όμως ζήτησα να μου το πεί όταν τελειώσουμε με τη συνάντηση μας. Και μου το είπε!!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη! Κατάλαβα πως αυτό ήταν. Αυτό ήταν από την αρχή! Απλά δεν το είχα προσέξει.
Σας φιλώ
Βίκυ

Βικούλα μου, χθες είχα ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Σήμερα έχω βγάλει φτεράκια!!!!
Στείλε μου σε παρακαλώ την άσκηση.....
quote:
Τα φτερά τα έβλεπα απαλά γαλάζια προς λευκα. (μήπως είχαμε όλοι γαλάζιο θόλο τελικά? Γιατί έτσι έμοιαζαν τα φτερά και το σώμα του κάθε αγγέλου πάνω μας...)
Πόσο χαίρομαι...κι εγώ έβλεπα ένα γαλάζιο φως παντού και νόμιζα πως μας είχε βάλει η Χριστίνα γαλάζια ασπίδα.....
Ε, είχαμε γαλάζια ασπίδα, αλλά την είχε βάλει άλλος...![]()
΄Εβαλα όλους μας σε ένα γαλάζιο θόλο (μια τεχνική που έχω από το Lightarian Reiki) και συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας με κάποιο συμβολικό "ενεργοποιητή").
Αυτό ήταν που αντιλήφθηκες!!!
Αισθάνθηκε κανείς ενέργεια από την γη;
φιλιά
Δεν ξέρω τι ενοείς με ενέργεια από τη Γη, αλλά πριν αρχίσω να στέλνω και να συνδεθώ μαζί σας έκανα διαλογισμό και αυθόρμυτα θυμήθηκα την άσκηση που έλεγε για καλή γείωση να φανταζόμασται πως από τα πόδια μας ξεκινούν ρίζες που χώνονται βαθειά μέσα στη Γη, πράγμα που είχα Για εφαρμόσει.
Όταν πια είχαμε συνδεθεί αισθάνθηκα μια δυο φορές κάτι σαν τρέμουλο-σεισμό στα πόδια μου, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Απλώς το κατέγραψα.
Φρα λε νουβόλε μου:
Σχετικά με ασκήσεις σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό:
http://www.angels.gr/sindesi_gr.html
Μόλις βρω χρόνο θα σου γράψω και την άσκηση όπως τη δίνει η Μάνια Μακρή στο βιβλίο της "Εκεί που περπατούν οι Άγγελοι"
Φιλιά

Σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε λίγο να ψάξεις για το όνομα που άκουσες, κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι και σίγουρη, έτσι, καλού κακού όπως λέμε, δεν κάνεις μια μικρή έρευνα?