ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

FascRhythm73 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
29/11/2010, 23:30:27
Άστα να πάνε myfriend... προ-σευχή και προ-σοχή
30/11/2010, 12:17:56
Η προσευχή είναι άχρηστη. Δεν υπάρχει κανείς να σε ακούσει.
Η προσοχή απαραίτητη μάϊ φρέντ.

30/11/2010, 12:35:18
quote:

Η προσευχή είναι άχρηστη. Δεν υπάρχει κανείς να σε ακούσει.
Η προσοχή απαραίτητη μάϊ φρέντ.

Ανάλογα πού προσεύχεσαι.

Μπορείς να προσευχηθείς όπου θέλεις, όπου πιστεύεις ότι θα σε ακούσουν.

Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι η προσευχή δεν αφορά απαραίτητα αυτό με το οποίο την έχουμε συνδυάσει

δηλαδή μια επικοινωνία με τον "κλασικό" Θεό.

Ο καθένας μπορεί να προσεύχεται σε αυτό που πιστεύει ότι τον ακούει.

Edited by - Narkissa555 on 30/11/2010 13:00:47

30/11/2010, 20:42:21
quote:
Ο καθένας μπορεί να προσεύχεται σε αυτό που πιστεύει ότι τον ακούει.
Φυσικά Narkissa555.
Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος σε ακούει.
Αλλά και να μας ακούει, δεν σημαίνει ότι θα μας κάνει τον υπηρέτη.
Οταν προσευχόμεθα για να μην ξεβολευτούμε, τότε δεν είναι προσευχή.
Είναι κοροϊδία.
Προσευχή είναι η ευχή με καθαρή καρδιά, αγνές και ξεκάθαρες προθέσεις χωρίς ιδιοτέλεια, αφού έχει εξαντληθεί η ανθρώπινη δυνατότητα.
Πετυχαίνει μερικές φορές, γιατί όλη αυτή η ενέργεια που εκτοξεύεται από την αγνή πρόθεσή μας, επηρρεάζει και "εισακούγεται". Οχι από κάποιο ον, αλλά από την ίδια την θέλησή μας.

Απ' όσο ξέρω, όλοι προσεύχονται να γίνουν πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν με την ανθρώπινη δράση, αλλά δεν γουστάρουν να ζοριστούν.
Υποκρισία.

30/11/2010, 21:30:03
Φυσικά, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.

Εγώ πχ όταν εύχομαι για κάτι, προσεύχομαι στο Σύμπαν-κατά κάποιο τρόπο.

Σε κανέναν συγκεκριμένο Θεό.

Ουσιαστικά, ζητάς από τα πάντα γύρω σου να "συνομωτήσουν" για να τα καταφέρεις.

Και ναι, σίγουρα είναι εγωιστικό όταν δεν έχεις εξαντλήσει όλες τις ΔΙΚΕΣ σου δυνατότητες.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο δυνατοί και αισιόδοξοι.

Πολύ σπάνια κάποιος θα προσευχηθεί όταν δεν "θα έχει άλλη επιλογή".

Maria83Νέο Μέλος
26/12/2010, 03:34:33
Καποιο λαθος εκανα προφανως και ξαναβαζω το ποστ μου εδω και να προσθεσω πως ολα τα παρακατω οταν τα εζησα ηξερα για την αστρικη προβολη μονο που μαλλον μου ερχεται απο μονη της.

Καλημερα παιδια ειμαι καινουριο μελος και ουσιαστικα γραφτηκα για να μου λυσετε καποιες αποριες σχετικα με καποιες εμπειριες μαλλον αστρικης προβολης που κουβαλαω.
Κατ'αρχην τα "συμπτωματα" μοιαζουν πολυ με αυτα που διαβαζω σ'αυτο το φορουμ. βουητο στα αυτια οπως οταν εχει χιονια η τηλεοραση και δεν παιζει σε καποιο καναλι, δευτερον μουδιασμα και παραλυση σε ολοκληρο το σωμα, και τριτον αισθηση του σωματος να αιωρειται.
Την πρωτη φορα που το επαθα ημουν ξαπλωμενη με τον ανδρα μου και ενοιωσα τα παραπανω, οταν αισθανθηκα οτι φευγω δεν μπορουσε το σωμα μου απο τη μεση και κατω να ξεκολλησει σαν να ηταν βαρυ, κατι πολυ κουφο που μου δημιουργησε τρομερο φοβο ηταν πως κατι σαν μαυρο και σκοτεινο απο την ντουλαπα με τραβουσε βιαια, αυτο με εκανε να σκεπτω οτι ειναι κατι παραλογο και κατι σαν εφιαλτης αυτο που γινοταν αλλα ειχα πληρη συνειδηση και αυτο μου εκανε εντυπωση. Το σταματησα προσπαθωντας να ζητησω βοηθεια "φωναζοντας"
Η δευτερη φορα παλι εχω πεσει για υπνομε τον ανδρα μου διπλα και η τηλεοραση επαιζε με timer να κλεισει σε μιση ωρα περιπου. Επαθα το ιδιο και ειδα την τηλεοραση (σαν να ημουν 10 ποντους πανω απο το σωμα μου) η τηλεοραση ειχε κατι μπλε μολις την κοιταξα ξυπνησα αμεσως και οντως επαιζε κατι με μπλε φοντο.
Τις επομενες φορες με διαστηματα μεγαλυτερα 2-3 μηνων βγηκα κανονικα σχετικα φοβισμενη αλλα θυμαμαι οτι τη μια φορα αλλαξα οπτικη στο δωματιο(φοβαμαι πολ να κοιταξω το σωμα μου η τον ανδρα μου που κοιμαται διπλα αρα δεν εχω αποδειξη οτι ειναι οντως αστρικη προβολη) και την αλλη βγηκα απο τον τοιχο διπλα απο το κρεββατι και βρεθηκα στη βεραντα αισθανθηκα τα καγκελα παγωμενα αλλη μια ενδειξη που με ανησηχει εχουμε σε αυτη τη φαση αισθηση κρυου ή ζεστου????
Μπορειτε να μου απαντησετε αν αυτα ηταν αστρικες προβολες ή οχι?
Τελος ερχεται απο μονο του αυτο δεν πιστευω οτι μπορω να το προκαλεσω, δεν μπορω να χαλαρωσω τοσο ωστε να μη σκεπτομαι και να το καταφερω...ερχεται σε φασεις συνηθως που ειμαι πολυ κουρασμενη και πραγματικα δεν εχω τιποτε να σκεπτω και το σωμα μου γινεται ενα με το κρεββατι χωρις ενταση και απλα...συμβαινει. Ηξερα τι ειναι ολο αυτο(αν ειναι αυτο) απο μικρη διοτι η αδελφη μου διαβαζε καποια βιβλια και ειχα μια εικονα τουλαχιστον οτι γινεται. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ολα αυτα αν ειναι συνειδητα τελος παντον γιατι εγω νομιζω πως ναι και εννοειται οτι τα ζω εκεινη τη στιγμη οπως και οτι τα θυμαμαι μετα.
Η εντονη κοπωση ειναι μια προυποθεση τελικα?

ευχαριστω πολυ μαρια

26/12/2010, 14:02:40
quote:
Φυσικά Narkissa555.
Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος σε ακούει.
Αλλά και να μας ακούει, δεν σημαίνει ότι θα μας κάνει τον υπηρέτη.
Οταν προσευχόμεθα για να μην ξεβολευτούμε, τότε δεν είναι προσευχή.
Είναι κοροϊδία.
Προσευχή είναι η ευχή με καθαρή καρδιά, αγνές και ξεκάθαρες προθέσεις χωρίς ιδιοτέλεια, αφού έχει εξαντληθεί η ανθρώπινη δυνατότητα.
Πετυχαίνει μερικές φορές, γιατί όλη αυτή η ενέργεια που εκτοξεύεται από την αγνή πρόθεσή μας, επηρρεάζει και "εισακούγεται". Οχι από κάποιο ον, αλλά από την ίδια την θέλησή μας.

Απ' όσο ξέρω, όλοι προσεύχονται να γίνουν πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν με την ανθρώπινη δράση, αλλά δεν γουστάρουν να ζοριστούν.
Υποκρισία.

quote:
Φυσικά, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.

Εγώ πχ όταν εύχομαι για κάτι, προσεύχομαι στο Σύμπαν-κατά κάποιο τρόπο.

Σε κανέναν συγκεκριμένο Θεό.

Ουσιαστικά, ζητάς από τα πάντα γύρω σου να "συνομωτήσουν" για να τα καταφέρεις.

Και ναι, σίγουρα είναι εγωιστικό όταν δεν έχεις εξαντλήσει όλες τις ΔΙΚΕΣ σου δυνατότητες.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο δυνατοί και αισιόδοξοι.

Πολύ σπάνια κάποιος θα προσευχηθεί όταν δεν "θα έχει άλλη επιλογή".

-Όταν προσεύχεται κάποιος (στον θεό) δεν το κάνει για να έχει κάποια ιδιοτελή υπηρεσία.
-Στη περίπτωση που κάποιος προσευχηθεί επειδή θέλει κάποια ιδιοτελή υπηρεσία πρέπει να το κάνει κάπως έτσι (π.χ.) "Πατέρα μου που είσαι στους ουρανούς (-διατύπωση επιθυμίας-) αν αυτό συμβαδίζει με το θέλημά σου/αν αυτό με βοηθάει στην πνευματική μου εξέλιξη.
-Η δύναμη μιας προσευχής εξαρτάται από τη δύναμη(και τη κατάσταση) του προσευχόμενου.
-Οι άνθρωποι θυμούνται πιο εύκολα τον θεό όταν δεν έχουν άλλη επιλογή.
quote:
Η εντονη κοπωση ειναι μια προυποθεση τελικα?
Χαχα! Σίγουρα όχι. Αλλά ίσως με τρόπους ακατάληπτους να βοηθά.
PlatonemΝέο Μέλος
04/01/2011, 17:28:08
Καλησπέρα.Μήπως ξέρετε κάποιο σοβαρό βιβλίο για αστρική προβολή?

Δ.Μ

TinaGRΜέλος
04/01/2011, 18:14:23
quote:

Καλησπέρα.Μήπως ξέρετε κάποιο σοβαρό βιβλίο για αστρική προβολή?

Δ.Μ

Προσφατα διαβασα το ''Αστρικη Προβολη και ονειρα'' του Belzebuung
και το βρηκα ιδιαίτερα ενδιαφερον!!!

04/01/2011, 23:54:40
Δεν το 'χω διαβάσει... αλλά απο πού είναι αυτός ο τύπος; Παράξενο όνομα έχει
12/11/2010, 22:02:25
δέν ήταν καθόλου καλή η μέρα δυστυχός χάθηκε νέα κοπέλα από αρρώστια

12/11/2010, 22:32:58
Που εγινε αυτο?

12/11/2010, 22:39:58
στήν πόλη πού μένω , ειχε κόσμο πάρα πολύ ,ανυψιά από ξαδέρφη !!

12/11/2010, 22:44:59
PRED εστειλα emeil το πήρες ??

14/11/2010, 14:55:21
Χελλοου...
Παντι, δεν ξερω γιατι δεν ελεγξα ακομα τα μειλ

14/11/2010, 15:54:37
καλός ,καλό απόγευμα

42NAΜέλος
15/11/2010, 11:52:45
quote:

pandi:

δέν ήταν καθόλου καλή η μέρα δυστυχός χάθηκε νέα κοπέλα από αρρώστια