- Απορίες περί ορθοδοξίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Που είναι τα στοιχεία σας;;;;;;;;
Τσιμουδιά για τα όσα έκαναν οι φίλοι σας οι ειδωλολάτρες!! Την καραμέλα σας εσείς "γιατί δεν φοράς κράνος"!!!
Τουλάχιστον πείτε κάτι, όπως κάνει ο Σβάμπε, βαφτίζει όποιον θέλει ψεύτικο και παρουσιάζει δικές του εκδοχές ως στοιχεία!!!
Ζήτησα και από άλλους, που υποτίθεται παρέθεσαν στοιχεία, να μου δώσουν τις πηγές τους αλλά τίποτα, και έχετε το κουράγιο να αμφισβητείτε τα όσα εγώ παραθέτω;;;;;;;;;;;
Αντί να παραδεχθείτε και να πείτε και ένα ευχαριστώ για το έργο που πρόσφεραν αυτοί που αντέγραψαν τα αρχαία συγγράμματα έτσι ώστε να τα έχετε εσείς και τα παιδιά σας σήμερα, μου τη βγαίνετε και από πάνω!!!
Αν δεν είναι τυφλός φανατισμός αυτός, τι στην ευχή είναι τότε;;;
Με εκπλήτετε, δεν περίμενα να βρω τόσο φανατισμό από "αναγεννημένους φανατικούς νεοέλληνες".![]()
![]()
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Μπορεί να μην παίρνω στροφές γρήγορα αλλά όχι και να με περνάς και για τόσο αφελή βρε Dying_Incubus.
Σύ είπας....
quote:
Φυσικό είναι να σου θυμίζει τέτοια πράγματα γιατί έτσι σε γαλούχησαν!!Έτσι σου είπαν να λες τα πράγματα, έτσι τα λες!!
Έχεις σφραγίσει τους οριζόντές σου και διαλαλείς πως είσαι αντικειμενικός και ανοιχτόμυαλος.Πιπιλίζεις κάποιες καραμέλες, σκοταδισμός, ιερά εξέταση, .... και νομίζεις ότι έχεις καταλάβει την ιστορία και έχεις δικάσει τους υπαίτιους των "εγκλημάτων".
Αναμιγνύεις Ανατολική με Δυτική εκκλησία και χρεώνεις στη δική μας εκκλησία όσα έκαναν οι Λατίνοι. Δεν μπαίνεις ούτε καν στον κόπο να κάνεις τη διάκριση αυτή.
Τα χρεώνω στο Χριστιανισμό ως σύνολο μιάς κι οι 2 Εκκλησίες διακυρήσσετε την ειρήνη και την αγάπη...
quote:
Όσον αφορά την απάντηση που με επιμονή ζητάς να σου δώσω, να πας να τη ζητήσεις από εκεί από όπου παίρνεις γραμμές και οδηγίες.
Ναί ναί!
Παίρνω γραμμές από όσους μου έχεις χρεώσει κατά καιρούς...
Είναι γνωστή η τακτκή πολλών από εσάς.
Αυτόν που ανοίγει τα μάτια του κα δε είνα κολλημένος σε εσάς, τον βγάζετε αιρετικό, πιόνι κα Σατανιστή.
Ας είσαι εσύ πιόνι παπάδων κι άσε με εμένα...
Όσο για την απάντηση που περίμενα από εσένα ήμουν 1000% σίγουρος οτι δεν θα την έπαιρνα ποτέ από εσένα επειδή δεν έχεις τι να πείς.
Τόσα σου έμαθαν, τόσα λές.
Για παραπάνω δεν ξέρεις προφανώς τι να πείς....

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Βρε σου το είπα, εσύ είσαι νέος στο κουρμπέτι. Πριν από εσένα, ξέρεις πόσοι άλλοι ειλικρινείς ερευνητές της αλήθειας έθεσαν αυτές τις ερωτήσεις;;; Ουυυυυυυυυυυ. Ψάξε λοιπόν σε παλαιότερα μηνύματα και θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
Αν πάλι βιάζεσε, αν κατοικείς Ελλάδα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν καλό πνευματικό, και να είσαι σίγουρος, θα σου δώσει απαντήσεις σε όλα τα ειλικρινή ερωτήματά σου!!
Φιλικά όπως πάντα
Εσύ απάντησες σε όλες μας τις παραπομπές....
Δεν έχω να πώ κανένα ευχαριστώ στους Χριστιανούς γιατί τα βιβλία των πργόνων μου θα σώζονταν και χωρίς αυτούς...
Μία μετάφραση έκαναν σε μερικά, σιγά το πράγμα! Ενώ άλλα τα έριξαν στη φωτιά.
Τα "εγκλήματα" που ανέφερες πως έκαναν οι ειδωλολάτρες είναι πταίσματα μπροστά στα δικά σας.
Είπες μια δύο ασυναρτησίες και ξεχνάς όλο τον Ελληνισμό λές κι είσαι ανθέλληνας.
Εσύ δεν είσαι ειδωλολάτρης που πάς και πρσκυνάς εικόνες κι είδωλα και σταυρούς?

Άλλα αντ' άλλων άκουσα...

Να αναρωτηθείς εσεί κατά πόσο είσε Έλληνας με τη συμπεριφορά σου!!
Δεν κλείνω τα μάτια μου στα σκοτεινά κομμάτια της ιστορίας μας. Ούτε και ωραιοποιώ κάποια μέρη και αναθεματίζω κάποια άλλα.
Προσπαθώ να εξάγω χρήσιμα "μαθήματα" από τα λάθη μας, έτσι ώστε, όσο περνάει από το χέρι μου, να μην απαναληφθούν!!
Εσύ έχεις πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει επιτήδειοι και έχεις το συναίσθημα ότι ο πραγματικός Έλληνας πρέπει να είναι οπαδός και τσιράκι των αρχαιοκάπηλων του ΕΣΥΕΕ.
Φιλικά όπως πάντα
Εκατοντάδες άτυχοι τεμαχισμένοι φουκαράδες, ιερά σκέπη, ιερό ποτήρι, ιερό κουτάλι, ιερή πέτρα, ιερό κρασί, ιερά, ιερά, ,ιερά παντού. Μόνο ιερό @ρχίδι δεν παρουσίασαν, αλλά με τέτοια πτωματολαγνεία που τους δέρνει , θα το παρουσιάσουν και αυτό!!!!
Τελικά είσαι καλόγερος ή όχι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να σου πω εγώ;;;;
Είσαι και δεν το λες ,για να μη πέσει το δούλεμα σύννεφο!!!!
Γιατί εν έλεγες ότι δεν είσαι, αυτοί που σε παρακολουθούν εδώ μέσα που γράφεις ,θα σε έβαζαν ένα κανόνα ναααααααα με τα συγχωρήσεως :D]
quote:
Να αναρωτηθείς εσεί κατά πόσο είσε Έλληνας με τη συμπεριφορά σου!!
Μια χαρά νιώθω και την πολιτισμική μου ταυτότητα και την συμπεριφορά μου.
Αν μη τι άλλο, ξέρω να ελέγχω τα νεύρα μου...
quote:
Εσύ έχεις πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει επιτήδειοι και έχεις το συναίσθημα ότι ο πραγματικός Έλληνας πρέπει να είναι οπαδός και τσιράκι των αρχαιοκάπηλων του ΕΣΥΕΕ.
Θεωρώ κλασσική πιά την αντίδραση σου μόλις πώ κάτι που δεν συμφωνεί με την θρησκεία σου.
Με λές Σατανιστή, Παγανιστή, ειδωλολάτρη, συνομιλητή της δεκάρας, τώρα με λές κα τσιράκι του ΕΣΥΕΕ.
Πώς τα βγάζεις τα συμπεράσματα σου απορώ...
Ειλικρινά απορώ!
Αποφάσισε τι απ΄ όλα είμα για να ξέρω!
Μάθε να αποδέχεσαι όσους δεν αποδέχονται την θρησκεία σου κα μην τους κρεμάς κουδούνια αυθαίρετα επειδή έτσι σου έμαθαν κάποιοι άλλοι να κάνεις.
Ενημερωτικά, έχεις σκεφθεί το ενδεχόμενο να είμαι ο Αντίχριστος?
Πώς και δεν το έχεις πεί ακόμα αυτό?

Τώρα τι να σου πω και εσένα;;;
Κρίμα που θεωρείς τον εαυτό σου ότι έχεις ξυπνήσει και πιάνεις τα πάντα.
Ξέρεις, όταν ένα αυτοκίνητο βγαίνει από το εργοστάσιο προβληματικό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα μετά για να βελτιωθεί, δυστυχώς!!!
Κάπου θα "τραβάει" κάποιον θόρυβο θα κάνει, καμιά φορά δεν θα παίρνει μπροστά, ..... αλλά όμως στα μάτια του κόσμου, που θα το βλέπουν απ' έξω αλλά και το ίδιο το αυτοκίνητο θα έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι τέλειο και δουλεύει ρολόι!!
Για δώσε κάποιο εγχειρίδιο να διαβάσουμε για να δούμε πώς πρέπει να είναι σήμερα ο Έλληνας;; Μήπως έχεις καμία καλή ιστοσελίδα τύπου ΥΣΕΕ που να το αναλύει;;;
*****Δεν θα σου πω τι είμαι, έτσι θα σου δώσω την ευκαιρία να πλάσεις ότι σενάριο τραβάει η ψυχή σου!!
Φιλικά όπως πάντα
ΤΟ IP φίλε νάνε φάνηκε , και βγαίνεις από την περιοχή της Χαλκιδικής.
Είχα δίκαιο είσαι ακόμη ένας βρώμικος ,και άπλυτος αρνητής της ζωής ,που η μόνη προσφορά σας είναι να δηλητηριάζεται ψυχές. Γιατί δεν είστε ικανοί να ζήσετε ,και να δημιουργήσετε, γιατί μισείτε κάθε δημιουργία, και τέλος ζείτε παρασιτικά σαν τα ζιζάνια!!!!
Δεν πειράζει όμως , σε λίγο καιρό η επιστήμη θα ανακαλύψει και ζιζανιοκτόνο και για σας!!!
Λίγα είναι τα ψωμιά του χριστιανισμού, και του κάθε ισμου.
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ FORUMS
amalia