- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στην αρχή ακούστηκε σαν διερχόμενο δίκυκλο!
Όταν έβγαλα τα ακουστικά
Είναι τόσο ανατριχιαστικό και αφύσικο,σχεδόν απόκοσμο.Κάτι ανάμεσα σε μακρόσυρτη απειλητική κραυγή και ουρλιαχτό πόνου.Ειλικρινά δε βρίσκω τις λέξεις να το περιγράψω,είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω ακούσει ως τώρα.Μακάρι να βρεθεί η άκρη γιατί ομολογώ ότι με τρώει η περιέργεια.
Εν πάσει περιπτώσει,σε ευχαριστώ φίλε Απέριττε που το μοιράστηκες μαζί μας!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:οπως εχω ξαναπει το θεμα του matrix (δεν μου αρεσε καθολου πατατα ειναι) δεν ειναι πρωτοτυπο αυτο θα ελειπε να υπηρχε αμερικανος με τοση φαντασια
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ
συγνωμη που θα επαναλαβω τον εαυτο μου αλλα ενα παραδειγμα ειναι και αυτο
φυλη στην νοτια αμερικη πιστευε οτι η ανθρωποτητα ζει μεσα σε ενα κλουβι και μας εχουν φυλακισε καποιες οντοτητες γιατι τρεφονται με την ενεργειας μας γιαυτο και τα μωρα ειναι τοσο δροσερα ενω οι ηλικιωμενοι ανθρωποι ειναι οπως ειναι τελος παντων
και σε πολλες τους τοιχογραφιες απεικονιζαν τους φυλακες μας
αρα η ιδεα προυπηρχε αρκετα χρονια τωρα και δεν το αναφερει μονο η φυλη αυτη αλλα και μερικες ακομα
αρα το να αναφερεσαι σε αυτο το θεμα δεν σε κανει matrixιοπληκτο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 13/11/2003 00:45:54
πρεπει να πω οτι δεν ειμαι κανενας ειδικος σε αυτα, απλα περιγραφω τον ηχο των 8sec ετσι οπως εμενα μου φανηκε.
-----
Rules are made to be broken...
Edited by - Trivil on 13/11/2003 14:12:29
Οσο για το περιστατικό με την τουαλέτα ... τι να πω ? Αν δεν το ζήσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση . Αν δηλαδή είναι κάτι μεταφυσικό ή απλά κάποια σύμπτωση.
bajanacker
### knowledge is Power ###
Υ.Γ : Παράξενο που αυτή τη στιγμή περνάω σε άλλη βαθμίδα.
Νιώθω κάπως αλλιώς![]()
bajanacker
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:
Μου λέει κατέβηκε ένας άνδρας. Ξανακατεβαίνω κάτω δεν υπήρχε κανείς.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ????? ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤHΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ MATRIX...
respect
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
gK
Στείλε μας και συ τον ήχο σου να μπορέσουμε να συγκρίνουμε .
Φίλε απέριττε , όντως ο ήχος σου ήταν τρομακτικός. Σ' ευχαριστώ για το μειλ .
Υ.Γ : Το ICQ number το βρήκα από το φόρουμ . Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς .
bajanacker