ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Darkangel_78Μέλος
12/11/2003, 23:29:24
Πάντως για το συγκεκριμένο τί να πω...
Στην αρχή ακούστηκε σαν διερχόμενο δίκυκλο!
Όταν έβγαλα τα ακουστικά μου ακούστηκε διαφορετικά,αυτή τη φορά σαν υπόκωφο γρύλισμα.Με την τρίτη ακρόαση ομολογώ ότι έμεινα άφωνη.
Είναι τόσο ανατριχιαστικό και αφύσικο,σχεδόν απόκοσμο.Κάτι ανάμεσα σε μακρόσυρτη απειλητική κραυγή και ουρλιαχτό πόνου.Ειλικρινά δε βρίσκω τις λέξεις να το περιγράψω,είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω ακούσει ως τώρα.Μακάρι να βρεθεί η άκρη γιατί ομολογώ ότι με τρώει η περιέργεια.
Εν πάσει περιπτώσει,σε ευχαριστώ φίλε Απέριττε που το μοιράστηκες μαζί μας!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

WarfaceΜέλος
12/11/2003, 23:32:33
ΦΙΛΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΒΡΑΔΥ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΗΝ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑ. ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ Η ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΤΟ Ε-ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ dioxide318@hotmail.com

endoramaΜέλος
13/11/2003, 00:35:44
quote:
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ
οπως εχω ξαναπει το θεμα του matrix (δεν μου αρεσε καθολου πατατα ειναι) δεν ειναι πρωτοτυπο αυτο θα ελειπε να υπηρχε αμερικανος με τοση φαντασια

συγνωμη που θα επαναλαβω τον εαυτο μου αλλα ενα παραδειγμα ειναι και αυτο

φυλη στην νοτια αμερικη πιστευε οτι η ανθρωποτητα ζει μεσα σε ενα κλουβι και μας εχουν φυλακισε καποιες οντοτητες γιατι τρεφονται με την ενεργειας μας γιαυτο και τα μωρα ειναι τοσο δροσερα ενω οι ηλικιωμενοι ανθρωποι ειναι οπως ειναι τελος παντων
και σε πολλες τους τοιχογραφιες απεικονιζαν τους φυλακες μας

αρα η ιδεα προυπηρχε αρκετα χρονια τωρα και δεν το αναφερει μονο η φυλη αυτη αλλα και μερικες ακομα

αρα το να αναφερεσαι σε αυτο το θεμα δεν σε κανει matrixιοπληκτο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 13/11/2003 00:45:54

TrivilΝέο Μέλος
13/11/2003, 14:10:27
αυτον τον περιεργο ηχο τον ελαβα και γω απο τον φιλο Απέριττο, μετα απο πολλες φορες που το ακουσα δεν μπορω να πω με σιγουρια τι ειναι.. ομολογω πως ειναι πολυ περιεργος ηχος, οι φασεις με την φωνη στον ηχο ειναι 3ης αλλα στην πραγματικοτητα ειναι σαν συνεχομενη φωνη που δυναμωνει και συγανευει 2 φορες. ο 1ος ειναι αυτος που διαρκει περισσοτερο απ'ολους ειναι σαν καποιο πλασμα να παραπονιεται σαν να το βασανιζαν παρα να δειχνει θυμο και να θελει κατι κακο. στους υπολοιπους 2 θα πω πως φαινεται σαν να αργοπεθαινει και ζηταει ικτο..
πρεπει να πω οτι δεν ειμαι κανενας ειδικος σε αυτα, απλα περιγραφω τον ηχο των 8sec ετσι οπως εμενα μου φανηκε.

-----
Rules are made to be broken...

Edited by - Trivil on 13/11/2003 14:12:29

bajanackerΜέλος
14/11/2003, 18:37:57
Θέλω κι εγώ τον ήχοοοο.

Οσο για το περιστατικό με την τουαλέτα ... τι να πω ? Αν δεν το ζήσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση . Αν δηλαδή είναι κάτι μεταφυσικό ή απλά κάποια σύμπτωση.

bajanacker
### knowledge is Power ###

bajanackerΜέλος
14/11/2003, 18:40:23
Συγγνώμη ! από τη λαχτάρα μου ξέχασα να σου γράψω , φίλε απέριττε , το μειλ μου .

zarkos@mail.gr

Υ.Γ : Παράξενο που αυτή τη στιγμή περνάω σε άλλη βαθμίδα.
Νιώθω κάπως αλλιώς

bajanacker

17/11/2003, 22:02:54
Με αφορμή κάποιων μέιλ που έλαβα θα ήθελα να πω το εξής. Δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άτομο και τα γεγονότα που του συμβαίνουν και γιατί δεν είναι επιθυμία του και γιατί κι εγω ο ίδιος δεν το βρίσκω σκόπιμο. Επίσης επειδή κάποιοι προθυμοποιήθηκαν να δώσουν τα "φώτα" τους, έχουμε να τους πούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά με τι έχουν να κάνουν, τι πρέπει να κάνουν και πως να το κάνουν. Απλά θεωρούμε ότι θα ειχε ενδιαφέρον για μας αν υπήρχε κάποιος ο οποίος έχει ανάλογες εμπειρίες για ανταλλαγή απόψεων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα κάποιους φίλους για τα καλά τους λόγια.
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

sansationfΜέλος
18/11/2003, 09:16:58
quote:
Μου λέει κατέβηκε ένας άνδρας. Ξανακατεβαίνω κάτω δεν υπήρχε κανείς.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ????? ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤHΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ MATRIX...

respect

18/11/2003, 16:16:03
Ειλικρινά φίλε μου δεν μπορώ να ξέρω τι ήταν. Δεν θέλω προς Θεού να πω ότι ήταν ντε και καλά ότι είδαμε στο Μάτριξ, απλά πόσο η σκηνή θύμιζε την συγκεκριμένη ταινία. Άλλωστε πεποίθησή μου είναι ότι πολλά πράγματα απο αυτά που δείχνονται στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, δεν ειναι και τόσο φαντασία. Περνάνε πάρα πολλά μηνύματα και πληροφορίες που δεν θα μπορούσαν να περάσουν με άλλο τρόπο αλλά και βλέπουμε πράγματα που συνήθως σε μερικά χρόνια υλοποιούνται. Πιστεύω ότι οι ταινίες με αυτά τα θέματα προετοιμάζουν, προπαρασκευάζουν τον κόσμο για αυτά που πρόκειται να έλθουν...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

GirtosΜέλος
18/11/2003, 17:21:53
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ) ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΟΣΜΟ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΡΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΗΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΗΧΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ,ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΓΚΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΗΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΨΥΘΙΡΟΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΓΕΛΑΣΑ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΓΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΧΛΕΒΑΣΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!

gK

bajanackerΜέλος
18/11/2003, 18:00:17
Φίλε Girtos , γεια σου.

Στείλε μας και συ τον ήχο σου να μπορέσουμε να συγκρίνουμε .
Φίλε απέριττε , όντως ο ήχος σου ήταν τρομακτικός. Σ' ευχαριστώ για το μειλ .

Υ.Γ : Το ICQ number το βρήκα από το φόρουμ . Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς .

bajanacker