ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαραθώνιος ελεεινής ποίησης! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μαραθώνιος ελεεινής ποίησης! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΛΑΤΩΝΑΣ52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΝemertesΜέλος
25/05/2004, 21:01:07
Αγαπητή Ψυχή,

προφανώς λίγοι κατάλαβαν τι θες να πεις. Αν ερμηνεύω σωστά τα γραφόμενά σου, έχεις αρχίσεις να εκφράζεις αυτό που και εγώ έχω αντιληφθεί στον λίγο καιρό που βρίσκομαι εδώ μέσα.

Πλήθος πληροφοριών, πολλές φορές ατεκμηρίωτες και αβάσιμες τις οποίες αρκετοί είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν. Το έχω επισημάνει και εγώ κάποιες φορές.

Προσοχή όμως. Για αυτό σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το site. Χώρος συζητήσεων είναι, ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα. Υπάρχουν επίσης αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα οι οποίοι μιλούν με επιχειρήματα και ποτέ δεν θα διαβάσεις κάτι ατεκμηρίωτο από αυτούς.

Τι θέμα αγαπητή Ψυχή, είναι να μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου. Να ξεχωρίζεις την ήρα από το στάρι. Αυτό θα το κάνεις εσύ όμως. Κανείς δεν μπορεί να σου υποδείξει τίποτα. Είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας εδώ. Καθημερινά ακούς διάφορα. Εσύ φιλτράρεις και ανάλογα κρατάς τα χρήσιμα και απορρίπτεις τα άχρηστα.

Κοινωνία της πληροφορίας σε όλο της το μεγαλείο...

-------------------------
...The Unerring Nereis...

astral-projectΜέλος
25/05/2004, 21:04:57
ψυχη μου,

κατι που για σενα ισως ειναι παραλογο, για καποιον αλλον μπορει να ειναι λογικο.

παραλογα για εμενα πχ ειναι τα ατομα που εμπιστευονται τον κο βουλουκο....

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

ΨΥΧΗΜέλος
26/05/2004, 14:40:35
quote:

Πλήθος πληροφοριών, πολλές φορές ατεκμηρίωτες και αβάσιμες τις οποίες αρκετοί είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν. Το έχω επισημάνει και εγώ κάποιες φορές.

Το θέμα αγαπητή Ψυχή, είναι να μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου. Να ξεχωρίζεις την ήρα από το στάρι. Αυτό θα το κάνεις εσύ όμως. Κανείς δεν μπορεί να σου υποδείξει τίποτα. Είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας εδώ. Καθημερινά ακούς διάφορα. Εσύ φιλτράρεις και ανάλογα κρατάς τα χρήσιμα και απορρίπτεις τα άχρηστα.

Κοινωνία της πληροφορίας σε όλο της το μεγαλείο...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!

ΨΥΧΗΜέλος
26/05/2004, 14:52:18
[quote]
παραλογα για εμενα πχ ειναι τα ατομα που εμπιστευονται τον κο βουλουκο....

ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΛΟΥΚΟ ΑΦΟΥ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ?
ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE TA ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ )
http://www.bouloukos.gr/pindex.htm

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
ΤΕΚΜΗΡΙΑ

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ...

ΨΥΧΗΜέλος
27/05/2004, 14:59:09
ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΕΝΟΩ

ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ )

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

Ολυμπος ειναι βουνο η πλανητης????? 1 2 3
PROBLHMATISMENOS 69 1628 12/05/2004

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3
ΤΟΥ FORUM -= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-

ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...........

-sonap-Μέλος
28/05/2004, 13:54:00
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ

NUKEΜέλος
28/05/2004, 16:13:10
Εσυ κυριε Sonap τι προβλημα εχεις με το θεμα αυτο?

TSEA

ΨΥΧΗΜέλος
28/05/2004, 16:18:38
SONAP
ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ
ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΛΗΜΑ !!!!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΕ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ 16

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

ΛΕΜΕ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

madmaxΜέλος
28/05/2004, 16:29:58
quote:

ψυχη μου,

κατι που για σενα ισως ειναι παραλογο, για καποιον αλλον μπορει να ειναι λογικο.

Astral συμφωνω απολυτα...
Να παραθεσω κι εγω κατι που ισως μπορει να ειναι τραβηγμενο.
Μηπως τα παραξενα στο συνολο τους, παραξενα ακομη και για τους "ειδικους", ειναι λογικα για καποιον "εξωτερικο" παρατηρητη;
οχι κατ' αναγκη τον Θεο η καποια θεοτητα αλλα για καποιον(ους) που ζει, αναπνεει, περπατα αναμεσα μας.. ορατος η οχι..

Ενας φιλος μου προσφατα μου πεταξε το εξης:
Αν οταν ονειρευομαστε πλαθουμε εναν ολοκληρο κοσμο και οταν ξυπναμε αυτος ο κοσμος πεθαινει, τοτε γιατι να μην ειμαστε ολοι εμεις - απο την αρχη της ιστοριας της ανθρωποτητας - ενα ονειρο "καποιου" ο οποιος οταν καποτε ξυπνησει τοτε "παπαλα" ολοι μας?

τραβηγμενο η οχι, εμενα με εβαλε σε πολλες (ανουσιες η οχι, i dont give a ****) σκεψεις...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

-sonap-Μέλος
28/05/2004, 17:00:36
25 ΦΙΛΑΡΑΚΟ,25 ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ

28/05/2004, 17:48:23
Παρακαλώ τους φίλους ΨΥΧΗ και -sonap- να χαμηλώσουν λίγο τους τόνους!

Δεν χρειάζεται να προσθέτουμε επιπλέον αρνητική ενέργεια στην σκεπτόσφαιρα των forums...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΨΥΧΗΜέλος
02/06/2004, 18:08:08
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ
ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΒΕΡΤΑ
ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ-ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΑΦΩΜΙΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΝΙΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ Η ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ
1)ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ
ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ( ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ )
ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΘΕΩΡΙΑ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΡΟ - ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΤΡΥΦΗ ΣΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ
ΚΑΙ
2)ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΕΤΟΝΥΧΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ