- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Λοιπόν, έχω να προτείνω κάτι.Καταλαβαίνω πως είστε αρκετά νέα παιδιά που συμμετέχετε στο παρόν θέμα, τι λέτε να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να γράφουμε σωστά ελληνικά;
Προς Θεού, δεν το παίζω δάσκαλος. Αντιθέτως, έχω ανάγκη να μάθω και εγώ.
Πριν καιρό, και εγώ έγραφα με λατινικούς χαρακτήρες, ώσπου, κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα πως "έχανα" τη γλώσσα μου.
Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναγράψω έτσι και να ζοριστώ να μάθω τη γλώσσα μου. Ακόμη και τώρα κάνω συντακτικά, αλλά και ορθογραφικά λάθη, αλλά το παλεύω.
Τι θα λέγατε να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια;Είναι κρίμα να βλέπω νέα παιδιά που ζουν, μεγαλώνουν στην Ελλάδα και έχουν τόσα προβλήματα στη γραφή της γλώσσας τους.
αθεος
είπε:
η λύση για την παράνομη μετανάστευση είναι απλή
να πυροβολούνται οι εισερχόμενοι παράνομα τα σύνορα
Τα βλέπεις, DakraiGoth??
Πάρε παράδειγμα
Όταν χρειαστεί να γράψεις στο χαρτί με greeklish θα γράφεις??
Πάντως, συχγαρητήρια, Ψηλέ! Πάιρνεις 100/100 σε αυτό τουλάχιστον το ποστ για την ορθογραφία και τη σύνταξη.
(δεν θυμάμαι τα άλλα
)
Εσένα DakraiGoth θα σε παρακολουθώ στενά και θα σε βαθμολόγώ μέχρι να μάθεις να γράφεις τα ρήματα με ω. ![]()
![]()
Edited by - Narkissa555 on 29/11/2010 13:08:18
θα γράφω με Ελληνικός :)αν κάνω καποια λάθοι να με διορθώνεται οκ?! :)
quote:
Με "ω" γράφονται;;
Εγώ με ω τα γράφω, εσύ γραψε τα όπως θες
Μην αγχώωωνεσαι εσύ, παιδάκι μου.
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΦΑΓΑΤΑΙ XD :D ΟΚ Kαθηγητές Καί Καθηγήτριες μου :P ;) ahhh οκ δηλ. να γράφω όλα τα οοο με ωμέγα Narkissa555 ? :D ;P πλάκα κανώ
θα γράφω με Ελληνικός :)αν κάνω καποια λάθοι να με διορθώνεται οκ?! :)
το οοο δεν ειναι ρήμα.
β πρόσωπο πληθυντικού με ε στο τέλος.
όλα τα ουδέτερα σε -ος(δάσος, πάθος, άγχος... ΚΑΙ λάθος) με η στον πληθυντικό.![]()
Μη με ρωτήσεις αν το η πάει στο τέλος ή στην αρχή, θα σε σκοτώσω![]()
Edited by - Narkissa555 on 29/11/2010 13:41:05
quote:
έχω εγώ μια μικρή απορία το η πάει στο τέλος ή στην αρχή?? :D x0aox0aoxaxo0 anyway καλό μεσημέρι να έχεται :)
με ε είπαμε το "έχετε"!!!!
Καλό μεσημέρι![]()
![]()
quote:
ok δέν 8α αγχώνομαι :D ;)
εσύ να αγχώνεσαι, ο Δόκτωρ να μην αγχώνεται γιατί φοβάμαι τα αποκρυφιστικά ξεσπάσματά του
Don't worry you are at a safe distance
quote:
με ε είπαμε το "έχετε"!!!!
Καλά πριν δε μας έλεγες ότι τα ρήματα είναι με "ω";; Πωωω θα μας τρελάνεις..
Πάντως να σας πω ένα νέο παιδιά, ενδέχεται μέσα στο μήνα να κάνω ούλτζα μπόαρντ με ειδικούς.. οπότε, αν ακόμα ψήνομαι να το κάνω και το κάνω, θα έχω να σας πω λάιβ γεγονότα...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/11/2010 14:07:01