ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ζωή εν μάσκα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ζωή εν μάσκα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/11/2020, 21:17:18
Δεν είναι τόσο ασήμαντο γιατί κάποιος που θέλει να σου απαντήσει και να διαβάσει τι λες εσύ κουράζεται πολύ. Πρέπει και να διαβάσει όλο το κείμενο για να δει αν λες κάτι ενδιάμεσα ή να προσέξει να δει που είναι τα όρια το κειμένου και που αυτά που λες εσύ. Αυτό συνέβη και με μένα που είδα κάτι μακροσκελή κείμενα σε άλλο θέμα και παραιτήθηκα. Δεν τα διάβασα και δεν απάντησα πχ εκεί με τις τηλεοπτικές σειρές κλπ. Και αυτό κάνω γενικότερα δηλαδή αν είναι πολύ μεγάλα. Σύνδεσμοι είναι το καλύτερο αν είναι μεγάλα τα κείμενα.

13/11/2020, 21:22:27
Επιμενιδη το παμε άμα μιλάμε μαζί θα σου βάζω σύνδεσμο. Δεν είναι τόσο συμβατικό το όλο θέμα αντίθετα σημαντικό είναι ο τρόπος που θα το πεις. Οκ θες σύνδεσμο θα τον έχεις ψευτομαγκιες δεν γουστάρω όταν το λέει κάποιος με αγένεια!

13/11/2020, 21:26:32
Συμβατικό έγραψα χαχαχα σημαντικό ήθελα να γράψω.Ο δαίμονας του τυπογραφείου που έλεγαν παλαιότερα!

ilias1990Μέλος
13/11/2020, 21:42:09
quote:

quote:

Μου φαίνεται σαν μια 'μαύρη σκιά' να έχει πλακώσει τον κόσμο, ώρες ώρες νιώθω να βρίσκομαι σε διήγημα του Lovecraft

Είναι Κάτι που Έρπει σαν Σκιά ε;;; Αυτό εννοούσε ο αείμνηστος Μπαλάνος μάλλον κάτι έγραφε για ασθένειες εκεί ...

Και ο Μπαλάνος και ο Βέμπος με τα 'Μαύρα υπόγεια ρεύματα'... Οι ασθένειες δεν είναι απαραίτητα η αιτία, μπορεί να είναι αφορμή ή απλά ένας τρόπος εκδήλωσης. Αλλά νομίζω πως όλοι όσοι παρατηρούν, βλέπουν ότι ο περισσότερος κόσμος είναι μονίμως είτε με το ζωνάρι λυμένο για καυγά, είτε σε ένα στάδιο πριν την κατάθλιψη...

13/11/2020, 22:07:18
quote:

quote:

quote:

Μου φαίνεται σαν μια 'μαύρη σκιά' να έχει πλακώσει τον κόσμο, ώρες ώρες νιώθω να βρίσκομαι σε διήγημα του Lovecraft

Είναι Κάτι που Έρπει σαν Σκιά ε;;; Αυτό εννοούσε ο αείμνηστος Μπαλάνος μάλλον κάτι έγραφε για ασθένειες εκεί ...

Και ο Μπαλάνος και ο Βέμπος με τα 'Μαύρα υπόγεια ρεύματα'... Οι ασθένειες δεν είναι απαραίτητα η αιτία, μπορεί να είναι αφορμή ή απλά ένας τρόπος εκδήλωσης. Αλλά νομίζω πως όλοι όσοι παρατηρούν, βλέπουν ότι ο περισσότερος κόσμος είναι μονίμως είτε με το ζωνάρι λυμένο για καυγά, είτε σε ένα στάδιο πριν την κατάθλιψη...

Ναι δεν το είπα τυχαία. Ο Βέμπος μου αρέσει πολύ που ασχολείται με τις συγχρονικότητες που δεν είναι καθόλου τυχαίες. Αυτό που λες είναι κάτι τέτοιο. Δηλαδή πρέπει να θέσουμε το ερώτημα εκτός από τον ιό μήπως συνέπεσε και κάποια ιδιαίτερη ενεργειακή περίοδος για να εξαπλωθεί; Οι αστρολόγοι θα έλεγαν ότι η επίδραση του Άρη κάνει ευέξαπτους τους ανθρώπους . ΟΚ αλλά ο Άρης δεν είναι και ο πλανήτης των γιατρών των χασάπηδων , των στρατιωτικών, αλλά και του αίματος; Νομίζω υπήρξε μια σύνοδος Κρόνου-Άρη αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το άκουσα σωστά,τυχαίνει αν ακούω καμιά φορά κάποιον αστρολόγο, κατά την εκκίνηση της πανδημίας. Η ενέργεια αυτή είτε είναι από πλανητικά σώματα είτε από οτιδήποτε δεν φεύγει σε μια μέρα. Μπορεί απλά να είναι γενικότερη ενέργεια της ανθρωπότητας επειδή έφτασε σε κάποια φάση στην εξέλιξή της. Σωστά επομένως το παρατηρείς αλλά ας μη μένουμε στην παρατήρηση.
Οι κινέζοι έχουν μερικές αρχές παραδοσιακές, και λένε ότι όταν παρατηρούν ανισορροπία αυτή πρέπει να αποκαθίσταται. Και έχουν πολλούς τρόπους να το κάνουν. Πρέπει να δούμε ποια είναι η γενικότερη ανισορροπία αυτής της περιόδου και να κάνουμε κινήσεις να την αποκαταστήσουμε τόσο στο περιβάλλον μας ατομικά όσο και γενικότερα.

Edited by - Επιμενίδης on 13/11/2020 22:08:34

14/11/2020, 12:35:00
quote:

Τα άρθρα τα βάζω για να μην αερολογουμε.

Δεν καταλαβαίνω πως ΔΕΝ αερολογείς, αφού γεμίζεις σεντόνια με ότι άσχετη βλακεία βρεις στο νετ με το πρώτο googling που θα κάνεις, σχολιάζοντας μετά άλλα αντί άλλων;

quote:

Heretic φθηνά κόλπα κάνεις εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη σου και επιτιθεσαι όταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη από εσενα το παρατήρησα και σε άλλα θέματα που έχεις επιτεθεί σε άλλους.

Ουπς, με έπιασες στα πράσα. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο γιατρός είπε να λέμε ναι σε ότι γράφετε

quote:

Εσύ θίχτηκες επειδή έγραψα την αλήθεια ότι ο δυτικός πολιτισμός απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Και εγώ σου απέδειξα ότι γράφεις ανυπόστατα πράγματα, με φαιδρές αποδείξεις, και θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά:

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

quote:

Δεν είναι τσιφλίκι σου εδώ πέρα να κάνεις ότι θέλεις.

Πολύ σωστά. ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ τσιφλίκι ειναι να γράφεις ότι γουστάρεις και να μην διαφωνεί κανένας. Μήπως είναι καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου blog/forum σου και να αραδιάζεις εκεί τις αμπελοφιλοσοφίες σου ανενόχλητος;

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)

14/11/2020, 13:24:54
quote:
Δεν καταλαβαίνω πως ΔΕΝ αερολογείς, αφού γεμίζεις σεντόνια με ότι άσχετη βλακεία βρεις στο νετ με το πρώτο googling που θα κάνεις, σχολιάζοντας μετά άλλα αντί άλλων;

Χαχαχαχαχα Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα .

Ειδικά στο σχολιασμό αλλα αντί άλλων είναι σαν περιέγραφες τον εαυτό σου !

quote:
Ουπς, με έπιασες στα πράσα. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο γιατρός είπε να λέμε ναι σε ότι γράφετε

Να του το πεις του γιατρού οτι δεν αντέχεις να διαβάζεις διαφορετικές απόψεις !

quote:
Και εγώ σου απέδειξα ότι γράφεις ανυπόστατα πράγματα, με φαιδρές αποδείξεις, και θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά:

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

quote:

Τώρα ανακάλυψες την Αμερική ?Το COVID-19 Dashboard το παρακολουθώ απο τα πρώτα κρούσματα .Ευχαριστώ όμως γιατί επιβεβαίωσες αυτο που λέω για την Κίνα.
Οποτε βλέπουμε ποιος λέει ανυπόστατα πράγματα.

quote:
Πολύ σωστά. ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ τσιφλίκι ειναι να γράφεις ότι γουστάρεις και να μην διαφωνεί κανένας. Μήπως είναι καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου blog/forum σου και να αραδιάζεις εκεί τις αμπελοφιλοσοφίες σου ανενόχλητο

Εγω το ξέρω οτι δεν είναι τσιφλίκι μου εδω περα και ξερω οτι δεν προσβάλλω τους συνομιλητές επειδή έχουν αντίθετη γνώμη εκτος αν προκληθω .
Φτιάξε εσύ ενα δικό σου blog/forum  αλλα μην δέχεσαι αλλα μελή κρατα το για τον εαυτό για να συμφωνείς με τις απόψεις σου .

Αν έχεις την εντύπωση οτι θα με κάνεις να μην ξαναγράψω μην φας έχουμε γλαροσουπα .

14/11/2020, 13:30:55
Ειρήνη υμίν!!! Εντάξει δεν έχει και πολύ νόημα πια η αντιπαράθεσή σας Heretic και Open Mind. Από τη στιγμή που ο δεύτερος συμφώνησε τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα να βάζει συνδέσμους πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και γενικότερα. Με το να του λες να φύγει Heretic του στερείς τη δυνατότητα έκφρασης και τον εκνευρίζεις επειδή νιώθει να προσβάλλεται αν έχει συνηθίσει αλλού να τα γράφει έτσι. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Τι ζώδια να είστε άραγε; Πιστεύω ότι είστε αντίθετες καταστάσεις. Ο μεν ένας Λέων πχ. και ο άλλος Υδροχόος ή Δίδυμοι-Τοξότης. Ο Heretic μοιάζει Υδροχόος και ο Open Mind Λέων. Ο ένας δεν θέλει να αφήσει τον άλλον να πιάσει όλο το χώρο και ο άλλος απλά το βλέπει ως φυσικό να εκφράζεται πληθωρικά.

14/11/2020, 13:51:43
Επιμενιδη εγώ δεν έχω πρόβλημα δεν είναι η πρόθεση μου να έρχομαι σε αντιπαράθεση για μικρόθέματα. Εγώ θέλω να συζητάω για την θεματολογία του forum αν ήθελα να μανουριαζω θα έμπαινα αλλού.Τελος πάντων εγώ αν δεν ξαναπροκληθω δεν το συνεχίζω.
Να ξέρεις μου έκανε θετική εντύπωση η ειρηνευτική σου διαμεσολάβηση.

14/11/2020, 14:29:26
Μερικές διευκρινήσεις για να λήξει εδώ το θέμα ("αναίμακτα")
θα θυμίσω σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι στα φορα του esoterica.gr
επιτρέπονται μόνο η τοποθέτηση link ή φωτογραφιών για να ενισχύσουν ή να βοηθήσουν την κατάθεση της προσωπική μας άποψης σε οποιοδήποτε θέμα,
με σκοπό τον διάλογο, την ανταλλαγή απόψεων και ουχί η αντιγραφή ολόκληρων κειμένων.