ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Κωνστανς2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΚωνστανςΝέο Μέλος
20/11/2007, 19:22:19
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΚΩ. Η ΣΧΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑ. ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΕΠΑΦΗ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΑΜΕ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΝΟΙΩΘΕΙ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!ΕΝΟΙΩΘΑ ΓΕΜΑΤΗ!ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΕΝΤΕΛΩΣ.ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΜΟΥΝ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΡΟΧΑΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΝΟΗΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ.ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ.ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.

Υ.Γ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΝΟΙΩΘΩ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΝΟΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ

21/11/2007, 01:19:46
Γεια σου Κωνστανς και καλώς ήρθες στα forums.

Καταρχήν θα ήθελα να σου πω πως μας τιμάει το γεγονός, του ότι εμπιστεύεσαι στην κοινότητα των forums του esoterica ένα προσωπικό σου πρόβλημα που όπως φαίνεται σε απασχολεί έντονα, αν και το θέμα δεν μπορεί να διατηρηθεί ενεργό, γιατί δεν σχετίζεται με τη θεματολογία του esoterica. Όντας μέλος από τον Σεπτέμβριο, θα γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλά άλλα θέματα στα οποία μπορείς να συμμετάσχεις (όπως έχεις κάνει ήδη, γράφοντας σε κάποια άλλη συζήτηση).

Σου ευχόμαστε να βρεις τη δύναμη και να ξεφύγεις από το αίσθημα της παγίδευσης. Το να μπορείς να συζητήσεις με ανθρώπους διάφορα θέματα (όχι μόνο αυτό που σε στεναχωρεί) και να νιώσεις τη ζεστασιά της ανθρώπινης επικοινωνίας, είναι κάτι που πέρα από οποιαδήποτε συμβουλή, μπορεί να σε βοηθήσει να ξυπνήσεις τη δική σου δύναμη και να πας - όπως λες - παρακάτω.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται και θα μεταφερθεί αύριο στην κατηγορία:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!