- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Bad always looks better than the god one....
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 24/06/2011 21:34:36
quote:
Επισης, που στο καλο βρηκε τοοοοοσες φωτογραφιες ο Δρ? Και δεν νομιζω οτι θα ηταν τοσο ανευθυνος ωστε να ανεβαζει τις φωτογραφιες μιας κοπελας σε ενα φορουμ....Bad always looks better than the god one....
Στις φωτογραφίες "κολλάμε" μωρέ...? Πες ότι είναι και ανεύθυνος! Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να πιστοποιεί ότι είναι η Ερζ. Έλεος. Τον φάγατε τον άνθρωπο χωρίς λόγο. Τι να πω? Τόση αναστάτωση τσάμπα. Χαλαρώστε λίγο, ρε παιδιά. Νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει με το θέμα των διπλών και αρχίζουμε να ξεπερνάμε τα όρια.
quote:
Μα τι λες δικές μου είναι. Το πρωί είμαι άνδρας και το βράδυ γκόμενα. Γιατί νομίζεται ότι έχουμε περίπου το ίδιο ύψος; 1.75 αυτή, κατι λιγότερο απο 1.80 εγώ. Θεωρείται ότι τα δικά μου μπούτια δεν είναι τόσο όμορφα;;
Τωρα θα πει ο Νικομαχος "Ομως ως Ερζε εχεις μπλε ματια...Τα κανονικα σου ματια ειναι πρασινοσκατουλι ΑΡΑ παλι μας εξαπατησες φορωντας φακους επαφης..."
Και Ναρκισσα εγω επαναλαμβανω οτι δεν κατηγορησα τον γιατρο...Προσπαθω να καταλαβω τον Νικομαχο....
ποιος είναι ο mr hyde?
Τον δοκτορα τον γνωρίζουμε..wink ![]()
Η τρίτη μύση, είναι μύηση μεγάλων μυστήριων. Μυστηρίων-κόμπων άλυτων.
Αυτά τα μυστήρια πηγάζουν από τον σύνθετο ψυχισμό του ανθρώπου.
Πηγάζουν από το εσωτερικό σκοτάδι του ανθρώπου.
Αυτοί οι λογαριασμοί της τρίτης μύησης έχουν έναν καθαρα μη ιδεαλιστικό σκοπό και φτιάχνονται για λόγους καθαρά ιδιοτελείς. Στη δεύτερη μύηση ο μυημένος προβαίνει σε δημιουργία λογαριασμού γιατί θεωρεί -ακόμα και αν έχει άδικο- ότι έτσι κάνει κάτι καλό, ότι έτσι υπηρετεί το δίκαιο, ή απλά προσπαθεί να "καλύψει" κάποια πληγη του εγωισμού του.
Ο μυημένος τρίτου βαθμού δεν τον ενδιαφέρει να καλύψει καμιά πληγη, τον ενδιαφέρει η στείρα ικανοποίηση των παθών του. Αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί δεύτερο, τρίτο ή περισσότερους λογαριασμούς με συγκεριμένο στόχο, ο οποίος είναι ιδιοτελής, δηλαδή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κερδοφόρος.
Αυτή τη τακτική ακολοθούν σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που θέλουν να παραπλανήσουν, αποπλανήσουν ή προσηλυτίσουν(σε κάποια ιδέα, θρησκεία κοκ).
Τέτοια άτομα ίσως και να πάσχουν απο ψυχικά νοσήματα.
.......
Ποιος είναι ο Mr. Hyde? ![]()
Αστοχη παρατήρηση νικόμαχε,οφείλεις να ζητήσεις συγνώμη.