- H ((Q_Q)),Ο κος K. ,Ο ΕρμΑφροδιτος+το κηρυκειον - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΑΤΜ-Ω-ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ

Divine Lotus,
Your thousand petaled blossom Ignites,
Spiritual rebirth and Keen Insight,
in silent bliss,
in Infinite Love,
I embody Your Wisdom,
From Above.
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/05/2003 05:50:17
Και εκει που καθοταν το χερι αρχισε να κινειται ηθελε παλι να γραψει... τελικα το Φως καταφερε να εισχωρησει μεσα της..
Ηθελε να γραψει για ολα για τα παντα αλλα το μονο που εμφανιστηκε στο χαρτι ηταν τα συναισθηματα που προσπαθουσε να κρυψει μεσα της να μην τα αφησει να βγουν, καπου καπου εβγαιναν στην επιφανεια αλλα εκεινη εκανε οτι δε τα "βλεπει"....
καταλαβε οτι ετσι δε θα καταφερνε τιποτα δε θα μαθαινε τον εαυτο της ποτε, και το αφησε ..
Και ηταν εκει..σε μια καλα κρυμμενη μερια του μυαλου τοσο καιρο και δεν τον ειχε δει, αρχισε να τον καλει, απο τη μια φοβοταν και απο την αλλη επρεπε να του μιλησει, ηθελε να του δειξει τι εκρυβε τοσο καιρο μεσα της, μεσα απο κεινον μονο θα μπορουσε να γινει Ενα
Κι οι ωρες κυλουσαν αργα, σηκωσε τα ματια της και τον "κοιταξε"..δεν ειμαι τελεια..δεν εισαι τελειος...και ομως εγω νιωθω την πληροτητα σε ολο μου το ειναι..
αργες οι στιγμες..τελειες εικονες...μπορει να εισαι ο κυνηγος και εγω το θηραμα..μπορει να με πληγωσεις, φοβαμαι..αλλα οχι αυτη τη φορα δε θα το παλεψω, αν πονεσω, αν πληγωθω..δε με πειραζει, θα εχω δωσει ομως εστω μια φορα αυτα που εχω μεσα μου......θα εχω ζησει το ηλιοβασιλεμα, το χαμογελο, το απαλο χαδι, θα εχω νιωσει επιτελους το λογο της υπαρξης μου, θα σε ακολουθησω...μονο..ψεματα μη μου πεις...χωρισε με στα δυο..αλλα ποτε μη μου πεις ψεματα, θελω να σε πιστεψω!
δεν ειναι υπεροχο αυτο το παραμυθι, το τοσο γνωριμο της κοκκινοσκουφιτσας..που σειρες τωρα προσεγγισαμε ωστε να αποσυμβολισουμε...;
σ'ευχαριστω!...για την τολμη να "εκτεθεις" εδω μαζι μας..
στην υπερτατη λυτρωση...
την ενοποιηση της τεμαχισμενης αληθειας...
...εν τω...παν....εν το ολον...![]()
+ κατι για την "ηλιοθεραπεια":"ηθοποιος...σημαινει φως!!!!!"
aummmmmmm
Σ'ευχαριστω που με αφησες να τολμησω, σε ευχαριστω που με εκανες να δω μεσα μου..
Εχω "εσενα" και οτι και να γινει πανω στη "τολμη"μου δε θα φοβηθω (τουλαχιστον θα το προσπαθησω...θα το εχω προσπαθησει και θα το προσπαθω)

ΞΕΡΩ.... ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ!!!!![]()
Πορτοκαλαδιτσα????
Λιγη ΚοκαΚολιτσα?![]()
Ατμα μου περιμενω....![]()
![]()
Μήπως θυμάσαι εκείνο τον ξανθό ωραίο σκηνοθέτη…. …χμμ είχε και μυαλό, γμτ, πως τον λέγαν...Απο R ξεκιναει...
Ήταν και μεγάλος ηθοποιός….ΦΤΟΥ!!!
Που θα πάει θα το θυμηθώ!![]()
Ξεχνάω…Θα αλλάξω τα πέταλα στα πορτοκαλια μου....
Παίρνουν… ανάποδες τελευταία λόγο ζεστής!!!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 05/05/2003 17:30:23
(ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΕ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ...ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ "ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ"...ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ..ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ..ΣΠΙΝΘΙΡΟΒΟΛΟ ΒΛΕΜΜΑ..ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΞΑΝΘΟΤΗΤΑ ΣΟΥ...)
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ.. ΛΙΓΗ ΚΟ-ΚΟ..ΛΑ...ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΝΑΚΟ;
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ...
ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΠΑΛΙ! ΓΙΑ ΝΑ ..ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΦΙΛΤΑΤΟΙ!>.
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ!!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...;
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...
ΦΩΤΕΙΝΗ!!!!
ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ;
..Η ΜΑΡΑ;...
ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ..ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ...
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ...
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ..ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ..ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ..ΘΑΛΑΣΣΑ...
Η ΑΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ..ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ..ΚΑΙ ...
"ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ..."
(ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!! ΕΚΕΙΝΟΥΣ..ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ...ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ...
)
ΗΛΙΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;
ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ...ΠΡΟΣΕΞΕ!...ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟ...
ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!....![]()
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ...(ΣΥΝΤΑΓΗ...ΣΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ...)
ΟΚ ...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
aummmmmmm
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΟΥΛΑ ΤΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ?
Χμμ Η ΖΗΛΙΑ δεν τελειωσε ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!
Να με συνχωρειται!!!
Ο Ξανθος, ηταν ο Robert Redford!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ...
ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ...
ΑΣΤΟ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ.![]()
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ;
aummmmmmm