- Θέματα ύπνου.... - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Annabell LeeΝέο Μέλος
Καλημέρα δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί αλλα προσωπικά μοου συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο που δεν μπορώ να το εξηγήσω και άν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με βγάλει απο την άγνοια!
Συνήθως όταν κοιμόμαστε αργά λογικό είναι να σηκωνόμαστε κ αργά. Κ ακόμα ισχύει ότι όσο πιο πολύ κοιμάσαι τόσο πιο πολύ νυστάζεις.
Εγώ όταν κοιμάμαι νωρίς ( 1-2 μ.μ.) έχω την τάση να ξυπνάω απο μόνη μου γύρω στις 6-7 το πρωί και θεωρώντας την ώρα αρκετά νωρις και μη έχοντας τι να κάνω πέφτω για να συνεχίσω τον ύπνο μου.
Μετά όμως δεν μπορώ να σηκωθώ με τίποτα!Καταλήγει η ώρα 12 και η μέρα μου χαμένη. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να σηκωθώ την ώρα που θα ξυπνήσω για να δω τι ώρα θα νυστάξω.
Το γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ αφού έχω ήδη ξυπνήσει μια φορά μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει??? Θα ήμουν ευγνώμων!
Συνήθως όταν κοιμόμαστε αργά λογικό είναι να σηκωνόμαστε κ αργά. Κ ακόμα ισχύει ότι όσο πιο πολύ κοιμάσαι τόσο πιο πολύ νυστάζεις.
Εγώ όταν κοιμάμαι νωρίς ( 1-2 μ.μ.) έχω την τάση να ξυπνάω απο μόνη μου γύρω στις 6-7 το πρωί και θεωρώντας την ώρα αρκετά νωρις και μη έχοντας τι να κάνω πέφτω για να συνεχίσω τον ύπνο μου.
Μετά όμως δεν μπορώ να σηκωθώ με τίποτα!Καταλήγει η ώρα 12 και η μέρα μου χαμένη. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να σηκωθώ την ώρα που θα ξυπνήσω για να δω τι ώρα θα νυστάξω.
Το γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ αφού έχω ήδη ξυπνήσει μια φορά μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει??? Θα ήμουν ευγνώμων!
Με εκτίμηση
annabell lee
Αγαπητή Annabell Lee, εάν κοιμάσαι στη 1 τη νύχτα ή πιο μετά και ξυπνάς από μόνη σου στις 6 το πρωΐ, ομολογώ πως σε θεωρώ πολύ τυχερή.
Εγώ επί χρόνια ολόκληρα δεν το καταφέρνω ο έρμος!

Εγώ επί χρόνια ολόκληρα δεν το καταφέρνω ο έρμος!
Θα μπορούσες να απευθύνεις τον προβληματισμό σου αλλά και τα ερωτήματα σου σχετικά με τον ύπνο, την "καταπολέμηση" του διακοπτόμενου ή ελαττωμένου ύπνου στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2
Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε όλες τις πληροφορίες που αφορούν έναν "κλάδο" ζητημάτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα κι όχι διασκορπισμένες σε περισσότερα του ενός θέματα.
Οπότε ας συνεχίσουμε εκεί. ![]()
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο προτεινόμενο θέμα.

In anticipation of my resurrection...