ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΟΡΑΚΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΟΡΑΚΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

piperasgr31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
αγνοώνΜέλος
11/01/2005, 19:38:58
GRETEL,
ΑΡΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ..."ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ" !
ΑΜΑΛΙΑ ΑΘΕΟΦΟΒΗ,ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟ...ROLI !!!!!!!!
hantokΜέλος
12/01/2005, 01:39:32
aspra korakia maura korakia piitis fanfaras foberi tenia thimaste
12/01/2005, 03:05:14
Κάποιες από τις φήμες για τον μεγάλο σεισμό τα Χριστούγεννα και το επακόλουθο τσουνάμι, λένε ότι:

Οι ελέφαντες, οι οποίοι οδηγούνταν για να πάνε στην παραλία, εκείνο το πρωί δεν ακολούθησαν το σύνηθες δρομολόγιό τους, αλλά παρά τις προσταγές των οδηγών, κατευθύνθηκαν προς τα γύρω υψώματα!

Σε κάποια νησάκια του ινδικού ωκεανού, όπου κατοικούν φυλές που εμείς οι "ανεπτυγμένοι" τις ονομάζουμε υποανάπτυκτες, οι άνθρωποι αυτοί, παρατήρησαν την ομαδική μετακίνηση πτηνών, ερπετών και άλλων ζώων, έδωσαν την απαιτούμενη σημασία και μετακινήθηκαν κι εκείνοι σε υψώματα, με αποτέλεσμα να μην πληγούν από το τσουνάμι...

Κάτι έχουν λοιπόν να μας πούν τα ζώα.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

12/01/2005, 03:18:31
Καθίστε, βρε παιδιά!

Ή το ίδιο μήνυμα είδα πριν από 15 λεπτά, με την υπογραφή του Admin και τώρα με την υπογραφή της Αμαλίας
ή πουλάκια (κοράκια) κάνουν τα μάτια μου, λόγω και του περασμένου της ώρας.

Ζήσε τη στιγμή!

12/01/2005, 16:09:25
Οχι δεν κάνουν κοράκια τα μάτια σου Στέφανε!

Απλά έτυχε να είσαι ο μάρτυρας μιας παρενέργειας, που προέκυψε από μία εκ των πολλών νυχτερινών κουραστικών συναντήσεων εργασίας μας, σχετικά με τα forums και στην οποία, ξεχάστηκε να γίνει logout από το συγκεκριμένο κομπιούτερ, απ'όπου έστειλα το μήνυμα.

Διορθώθηκε αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό, οπότε αυτό που βλέπεις, είναι και το σωστό!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

zinonΜέλος
12/01/2005, 16:29:26
amalia
νομιζω οτι τα ζωα εχουν καποιο ειδος διαισθησης που ΕΜΕΙΣ τα αλλα Ζωα δεν το εχουμε , εχουμε ομως αλλα δηλ.μηχ/τα η/υ δορυφορους κλπ .
Πλακα που θα εχει ομως να αποδειχθει οτι τα πρωτα ζωα την γλυτωνουν ,απο διαφορες καταστροφες ,με λιγοτερα λεφτα .
Βλεπω τον Παπαζαχο σε ζωντανη μεταδοση απο φαρμα και πισω αντι για σεισμογραφους να εχει κοτοπουλακια παπακια και κορακια.
Χωρις πλακα ισως μια στατιστικη μελετη συμπεριφορας των ζωων που αναφεροντε σε συνδυασμο με τα γεγονοτα που πραγματοποιηθηκαν να ειχε καποιο ενδιαφερον ,δεν γνωριζω αν υπαρχει τετοια μελετη εκτος αν τα πρωτα ζωα βλεπουν τα δευτερα Ζωα να καθοντε αραχτα και να καταναλωνουν και να λενε:(ρε τα ζωα πολυ αραχτα τα βλεπω δεν την κανουμε απο εδω παλι καμια βλακεια θα εκαναν )
Φιλικα Ζηνων

zinon

oneiric1Μέλος
12/01/2005, 16:59:18
quote:

aspra korakia maura korakia piitis fanfaras foberi tenia thimaste

Ε, τωρα συγνώμη για το άσχετο του θέματος αλλά.... τι μου θύμησες!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

lamogioΜέλος
12/01/2005, 19:16:16
Με κίνδυνο να το τσουναμήσουμε κι αυτό το θέμα...
Το ότι τα πουλιά και τα τεράποδα την έκαναν με ελαφρά πριν το συμβάν της Σουμάτρας, παναπεί οτι είναι απόδειξη οτι το φαινόμενο ήταν φυσικό κι όχι τεχνητό, ε;
«Μυρίστηκαν» σεισμό και φύγανε.
Εκτός αν μυρίζονται και πυρηνικές μπόμπες, οπότε να προσλάβουμε μερικά για αντικατασκοπευτικά άμα ζορίσουν τα πράγματα.
astral-projectΜέλος
13/01/2005, 18:41:50
τα ζωντανα της αυλης μου παντως, χαμπαρι δεν παιρνουν απο σεισμους, τσουναμια κτλ. κειτονται χορτατα κατω απο τα δεντρα ροχαλιζοντας.

θα πρεπει να κανει τουλαχιστον 15 ριχτερ για να παρουν χαμπαρι....

υ.γ.

περι φιδιου με κερατα. υπαρχει ενα ειδος οχιας η οποια ειναι κερασφορος. στο χωριο μου λεγεται κατσουλοχια. αν δεν κανω λαθος κοντα σε νερα ή μεσα σε λιμνες βρισκεται...

------------------------

piperasgrΝέο Μέλος
16/01/2005, 16:39:56
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

PHILOSOFOS-1Μέλος
16/01/2005, 16:51:40

ασπρα κορακια μαυρα κορακια φυγανε τα ασπρα και μεινανε τα μαυρα και
το μυαλο μου ειναι θολο πωπω πωππωπωπω!!! τι ποημα ειναι αυτο?
οντως καλη ταινια!!

απο την ταινια ξυπνα βασιλη!!

gh