ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ , ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ , ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Alastis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AlastisΜέλος
16/11/2002, 00:11:17
Ψαχνοντας πριν καιρο στο INTERNET επεσα σε μια σελιδα σχετικα με τον Τεσλα.
Ο Νικολα Τεσλα ηταν Σερβος επιστημονας και εφευρετης και γυρω απο το ονομα αυτου του ανθρωπου εχει δημιουργηθει ενας ολοκληρος μυθος...
Κυρια ασχολια του τα ραδιοκυματα πασας σχεδον μορφης και τα σεισμικα μηχανηματα. Πολλα λεγονται για τα τρομερα οπλα που επιννοησε και ακομα περισσοτερα για το αν εχουν κατασκευαστει και ποιοι τα κατεχουν (Σερβοι?).
Εαν ψαξει καποιος θα διαβασει απιστευτα πραγματα για το τι εχει εφευρει και μιλαμε οτι ολα αυτα αρχιζουν καπου μολις το 1880!!!
Εαν γνωριζει καποιος σχετικα με τον Τεσλα και και αν καποιες εφευρεσεις του εχουν υλοποιηθει θα ηθελα να μου απαντησει.

...open minds are better minds!

RMCCTRΜέλος
16/11/2002, 15:47:22
Φιλε μου Alastis
δεν ξερω αν εχεις διαβασει ενα γραμμα του Νικολα Τεσλα προς τον ανηψιο του οπου του ζηταει οικονομικη βοηθεια διοτι ειχε εξασθενησει οικονομικα λογω της τελοιοποιησης ενος υπεροπλου που θα προστατευε την αγαπημενη τους Πατριδα οπως αναφερει χαρακτηριστικα...
Ακομα και ο Μιλοσεβιτς ειχε δηλωσει πως αν οι Αμερικανοι εκαναν επιθεση στην Σερβια ο πολεμος θα εφτανε ως το Παρισι.Απο αυτην τη δηλωση πολλοι εφτασαν στο συμπερασμα πως η Σερβια ειχε στην κατοχη της τα υπεροπλα του Τεσλα ετοιμα να μπουν σε λειτουργεια.
Βεβαια η απειλη του Μιλοσεβιτς δεν πραγματοποιηθηκε αλλα αυτη του η δηλωση παραμενει δυσνοητη ...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

19/11/2002, 13:13:46
FILOI MOU KALO MESHMERI.

FILE MOU RMCCTR GIATI O MILOSEBITS DEN TO XRISIMOPOIHSE AYTO EAN TO EIXE ??????

MIPWS APLA EITAN FOUSKA OPWS POLLA POU EXOUN ANAFERTHEI GIA DIAFORA THEMATA ?????

BEBAIA GIA TON N. TESLA PISTEYW PWS EINTAN ENA LABRO PNEYMA.
MALISTA EIXA DIABASEI SE ENA SITE PWS EIXE BREI THN METAFORA HLEKRIKOU REYMATOS XORIS KALODIA.

(FANDASTITE FILOI MOU TI ALLAGES THA GINONDOUSAN AKOMA KAI SHMERA GYRO APO AYTO TO THEMA)

ISWS O FILOS ALASTIS GNORIZEI TO SITE AYTO.
EAN BRW TO SITE FILE RMCCTR THA SOU APANDHSW.

EYXARISTW FILOI MOU

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

RMCCTRΜέλος
19/11/2002, 19:00:29
Φιλε AVATARGR
σιγουρα δεν ξερω αν ηταν φουσκα αυτο που ειχε πει Μιλοσεβιτς.
Για την ασυρματη μεταφορα ενεργειας γνωριζω οτι την ειχε ανακαλυψει και σε πειραματα του ειχε καταφερει να αναψει μια λαμπα απο 30 χλμ αποσταση!!!
Ειχε ξεκινησει την κατασκευη ενος σταθμου για πειραματα μεγαλυτερης δυναμης αλλα δυστυχως τα συμφεροντα δεν τον αφησαν να τον τελειωσει ποτε.
Αλλα δεν ειναι μονον αυτο το επιτευγμα του.
Ο Νικολα Τεσλα μπορουσε να δημιουγησει αστραπες μηκους 40 μετρων οπως επισης ειχε δηλωσει πως ειχε δημιουργησει τεχνητο σεισμο στο εργαστηριο που δουλευε(ενα μεγαλο μερος του Μανχαταν ειχε νοιωσει εκεινον τον περιεργο σεισμο)
Για να μην αναφερθουμε στις εφευρεσεις του που χρησιμοποιουμε καθημερινα, οπως επισης και πως ηταν ο πατερας του αυτοματισμου.

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

AlastisΜέλος
20/11/2002, 00:08:33
Φιλοι μου , γεια σας!
Να κανω καποιες παρατηρησεις εδω, το γραμμα αυτο ειναι οντως αληθινο οπως φαινετε οσο και τα αλλα που αναφερετε.
Μαλιστα υπαρχει μουσειο Νικολα Τεσλα οπου υπαρχουν ΚΑΠΟΙΑ μονο χειρογραφα και ευρεσιτεχνιες του.

Υπαρχει μαλιστα η αποψη, οσο περιεργη κι αν ειναι, οτι τα περιεργα φυσικα φαινομενα των καιρων, οφειλονται σε καποια τεστ πανω στις εφευρεσεις του Τεσλα, ειδικα για τους σεισμους (earthquake trigger weapon).

ReoΜέλος
13/02/2003, 15:04:21
quote:

BEBAIA GIA TON N. TESLA PISTEYW PWS EINTAN ENA LABRO PNEYMA.
MALISTA EIXA DIABASEI SE ENA SITE PWS EIXE BREI THN METAFORA HLEKRIKOU REYMATOS XORIS KALODIA.

(FANDASTITE FILOI MOU TI ALLAGES THA GINONDOUSAN AKOMA KAI SHMERA GYRO APO AYTO TO THEMA)

O Τέσλα ήταν πιο προχωρημένος για την εποχή του και, όπως συμβαίνει συνήθως, κατά συνέπεια ήταν "μόνος" και ανυποστήρικτος.
Η χρήση της εφεύρεσής του για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα λέγεται ότι μπλοκαρίστηκε από τα συμφέροντα των εταιριών ηλεκτρισμού.
Reo

Dr.DoomΜέλος
13/02/2003, 23:26:54
Γνωρίζετε για την έκρηξη στην Τουνγκούσκα το 1908; Μια συνομωσιολογική θεωρία υποστηρίζει την άποψη ότι προκλήθηκε από το γνωστό υπερόπλα του Νικόλα Τέσλα. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζεται ότι ο Τέσλα στην προσπάθεια του να κάνει σινιάλο σε έναν εξερευνητή που εκείνη την εποχή ετοιμαζόταν να πάει κάπου στο Βόρειο Πόλο εξαιτίας ενός ατυχήματος αστόχησε και πέτυχε περιοχή της Σιβηρίας. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η θεωρία έχει πολλές αδυναμίες όπως π.χ. είναι δυνατόν ο Τέσλα να μην είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που θα είχε προκαλέσει αν τελικά πετύχαινε το στόχο του. Εκατομμύρια τόνοι πάγου θα έλιωναν ξαφνικά κάτω από την τρομερή θερμοκρασία του υπερόπλου του. Παρακαλώ όσους διαθέτουν κάποια άποψη πάνω στο θέμα να την εκφράσουν.

14/02/2003, 12:39:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑ(ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ RMCCTR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΟΡΙΣ ΚΑΛΟΔΙΑ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΜΠΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΗΝ Τουνγκούσκα το 1908 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ. (ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

beyondΜέλος
14/02/2003, 13:40:51
AN EIXAN TA ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ?

14/02/2003, 14:25:59
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ beyond ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

AlastisΜέλος
14/02/2003, 23:50:51
Το οτι ο Νικολα Τεσλα ειναι ισως ο μεγαλυτερος συγχρονος εφευρετης ειναι αποδεκτο απο μεγαλη μεριδα του επιστημονικου κοσμου.
Τωρα το που ειναι τα σχεδια και οι μελετες του και το ποιοι τα εχουν, κανεις δεν ξερει.
Το σιγουρο ειναι κατα τη γνωμη μου οτι εχουν γινει και περετερω μελετες και αν εχουν κατασκευασει καποιο οπλο με βαση την τεχνολογια για μενα ειναι σχεδον σιγουρο. Τωρα αν εχει γινει και χρηση δεν μπορουμε να ξερουμε γιατι απλα δεν γνωριζουμε τι σόι οπλο ειναι και το τι προκαλει. Οπως εχω γραψει πιο πανω, φημες μιλανε για σεισμικο οπλο και οπλο που προκαλει φυσικες καταστροφες.

Ακομα ,κυκλοφορει και η αποψη οτι ο Τεσλα ειχε σχεση με την ομαδα Ε.

15/02/2003, 01:37:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Alasti ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Το οτι ο Νικολα Τεσλα ειναι ισως ο μεγαλυτερος συγχρονος εφευρετης ειναι αποδεκτο απο μεγαλη μεριδα του επιστημονικου κοσμου.

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ
quote:
Τωρα το που ειναι τα σχεδια και οι μελετες του και το ποιοι τα εχουν, κανεις δεν ξερει.

ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ????????
ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Το σιγουρο ειναι κατα τη γνωμη μου οτι εχουν γινει και περετερω μελετες και αν εχουν κατασκευασει καποιο οπλο με βαση την τεχνολογια για μενα ειναι σχεδον σιγουρο.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ Ε.... ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ..
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

VagΝέο Μέλος
16/02/2003, 07:01:08
Καλησπερα!

Θα ηθελα να προσθεσω οτι ο Τεσλα εκτος των αλλων, ειχε εφευρει και μια ενεργειακη ασπιδα με την οποια θα προστατευε την χωρα του απο εναεριες και επιγειες επιθεσεις. Αυτη η ασπιδα μολις εμπαινε σε λειτουργια προκαλουσε σεισμο γιατι εισχωρουσε και στην γη. Δεν ξερω αν εχει σχεση με την αλλη εφευρεση του, που προκαλουσε σεισμο αλλα κατα την διαρκεια του πολεμου πολλοι σησμοι σημιωθεικαν στη Σερβια.
Το ερωτημα ειναι γιατι δεν την εθεσαν σε λειτουργια την ασπιδα και αν ναι γιατι δεν ηταν αποτελεσματικη. Δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση με την καταριψη του Στελφ.

Αν οντως ισχυει αυτο πιστευω οτι καποιο τροπο οι Αμερικανοι θα βρηκαν και καταστρεψαν η γιατι οχι εκλεψαν την εφευρεση και αυτην τη στιγνη που μιλαμε μπορει να ειναι σε κακα χερια,οπως βεβαια και αλλες πολλες δικες μας.

Παντως αλλοι υποστηριζουν οτι το οπλο αυτο το εχει στα χερια της η ομαδα Ε.(Μακαρι!!!)

Σας χαιρετω!!

Οταν η πατριδα τελειωνει ο Βασιλιας και το πιονι μπαινουν στο ιδιο κουτι

radamanthisΝέο Μέλος
16/02/2003, 14:12:16
σΥΜΦΩΝΩ με τον VAG και προσθετω κι εγω την δικη μου αποψη και ενα απιστευτο (αλλα οχι εξωπραγματικο σεναριο).
Φημιζεται ο Τεσλα, οπωςαναφερθηκε και πιο πανω, οτι ειχε καταφερει να κατασκευασει ενα μηχανισμο, πρωτοποριακης τεχνολογιας για την εποχη του, με τον οποιο μπορουσε να προκαλεσει σεισμους όπου και όποτε ηθελε.Αλλα όντας ορθολογικος ανθρωπος δεν το εθεσε ο ιδιος ποτε σε λειτουργια γιατι γνωριζε τις τρομακτικες συνεπειες αυτου του οπλου.
Το υπεροπλο αυτο λεγεται οτι το κατεχουν οι Έψιλον αλλα και οι Σιωνιστες.Ομως οι Εψιλον εχουν πιο εξελιγμενη τεχνολογια απο τους Σιωνιστες, και ιδου το παρακατω σεναριο...
Ξερουμε πολυ καλα οτι η Τουρκια αποτελει πιονι των ΗΠΑ, και μιας και οι ΗΠΑ ελεγχοντε απο Σιωνιστες, συνεπαγεται οτι η Τουρκια εγκειται υπο την προστασια του Σιωνισμου και δρα στην διεθνη σκηνη υπο τις εντολες του.
Λοιπον...λιγες βδομαδες πριν το μεγαλο σεισμο στη τουρκια και μετα στην αθηνα, λεγεται οτι οι Τουρκοι σχεδιαζαν εισβολη στον Ελλαδικο χωρο με σκοπο την καταληψη των μεγαλυτερων νησιων του Αιγαιου επ'αοριστου.Οι επικεφαλης των Στρατιωτικων μας δυναμεων το γνωριζαν αυτο γι αυτο καιειχαν αρχισει προετοιμασιες.
Οι Εψιλον επισης γνωριζαν γι αυτην την εισβολη και γνωριζαν τί τρομακτικες συνεπειες θα ειχε αυτη σε ολους τους τομεις της ζωης των Ελληνων. Εχοντας στην κατοχη τους το υπεροπλο του ΤΕσλα, προκαλεσαν τον μεγαλο σεισμο στην τουρκια, με αποτελεσμα να ματαιωθει πληρως η εισβολη στην Ελλαδα.
Οι Σιωνιστες ως αντιποινα γι αυτον το σεισμο, προκαλεσαν με τη σειρα τους το μεγαλο σεισμο στην Αθηνα, ο οποιος ομως πρεπει να σημειωθει οτι ηταν μικροτερης εντασης απ'ότι ο σεισμος της τουρκιας και αυτο γιατι η Σιων διαθετει τεχνολογια λιγοτερο εξελιγμενη απ τους Εψιλον...

Ειναι μια αποψη και αυτη, και ειναι λογικο ολοι σας οπως και εγω να τη δουμε με σκεπτικισμο...

Με εκτιμηση, Ραδαμανθυς

"ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"

CronosΜέλος
16/02/2003, 17:46:09
Φίλε Alastis
διάβασε το βιβλίο:
Απαγορευμένη Τεχνολογία-Γιώργος Στάμκος-εκδόσεις Αρχετυπο
Ευχαριστώ

Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...

VagΝέο Μέλος
16/02/2003, 21:41:46
Γεια σας και παλι!!

Πρωτα θα ειθελα να συγχαρω τους υπευθυνους αλλα και τον κοσμο του site για την πολλη καλη δουλεια που κανουν κατι που παραβλεψα στο πρωτο μου μυνημα.

Φιλε radamanthis, πραγματικα πολλη ενδιαφεροντα αυτα που λες. Πραγματικα χαιρομαι αν οντως η δραση της Ε ειναι ενεργη και μας προστατευει.
Μηπως θα μπορουσες να παραθεσεις περισσοτερα στοιχεια η μια πηγη αυτων που λες.

Ευχαριστω!!

Οταν το παιχνιδι τελειωσει, ο βασιλιας και το πιονι μπαινουν στο ιδιο κουτι.

AlastisΜέλος
16/02/2003, 23:18:14
Φιλε μου AVATARGR σου δηλωνω οτι υπαρχει και μουσειο ,στο Βελιγραδι αν δεν απατομαι, που υπαρχει ενα μικρο κομματι των εφευρεσεων του Τεσλα και αμα ψαξεις λιγο θα το βρεις.
Οπως προφανως ξερεις οι μελετες του Τεσλα ηταν γυρω απο πεδια και αν εχεις υποψη σου το οτι ο ιδιος σε γραμμα του εγραψε οτι εχει κατασκευασει οπλο το οποιο θα προστατευε την πατριδα του τα υπολοιπα ειναι ευκολος κατανοητα πιστευω...
Εαν το μερος των οπλικων μελετων βρισκεται σε λαθος χερια, εσυ τι λες, θα εχουν γινει και περετερω μελετες ή οχι?????????

Οσο για την επιμονη σου για στοιχεια στον τομεα των οπλικων μελετων, εσυ πιστευεις οτι θα τα εδιναν ετσι??????? Για πες μου?
Και οπως βλεπεις, γραφω "κατα τη γνωμη μου" και "για μενα". Οπως προφανως καταλαβαινεις, εκφραζω την αποψη μου.

Οσο για την "Ομαδα Ε", φιλε μου μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν υπαρχει γιατι ουτε και εσυ εχεις αποδηξεις για την ΜΗ υπαρξη της. Αν εχεις παρακαλω να τις γραψεις...

radamanthisΝέο Μέλος
17/02/2003, 10:26:00
φίλε Vaq,
στο προηγουμενο μυνημα μου ανεφερα ο,τι ξερω για τον Ν.Τεσλα (ελαχιστα πραγματα δηλαδη)και το δεσμο που μπορει να ειχε με την Ομαδα Εψιλον.Απο κει και περα δεν μπορω να συνεχισω σε αυτο το φορουμ γιατι το συγκεκριμενο αντικειμενο δεν το κατέχω.Και επισης δεν θελω να αναφερω περισσοτερα για την Εψιλον για να μην παρεκλίνουμε του θεματος και επειδη υπαρχει ξεχωριστο φορουμ για τους Ε.
Με εκτιμηση,
Ραδαμανθυς

-ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ-

17/02/2003, 10:29:49
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ.
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ??????
ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.

ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΕΛΘ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ???
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΘΩΟΥΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΑΣ Ε ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

beyondΜέλος
17/02/2003, 12:57:56
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ..
ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ,ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΣΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ,ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ !