ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

stibens27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stibensΝέο Μέλος
01/06/2006, 11:04:16
ΠΗΓΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.
01/06/2006, 11:09:10
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1237

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

01/06/2006, 12:47:50
Αγαπητέ stibens, όπως επισημαίνει κι ο φίλος gigenis υπάρχει ήδη σχετικό topic στο οποίο μπορείς να συνεχίσεις.
Το topic είναι το εξής (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπείς κατευθείαν):

Αναστενάρηδες...ποιά δύναμη;

Καλό θα ήταν πρίν ανοίξεις ένα νέο topic να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί θα υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά και θα κάνεις την αναζήτηση για τίτλο θέματος.
Αν βρείς κάποιο σχετικό θέμα μπορείς να συνεχίσεις σ' αυτό ώστε να αποφεύγονται τα διπλά θέματα.

Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...

CamelotΜέλος
21/09/2012, 13:07:15
όταν είσαι καλός γίνεσαι θύμα άλλων ανθρώπων, όταν είσαι κακός όμως, με τα δεδομένα του σήμερα πας μπροστά. Η κακία αποκλείει την αγάπη και γίνεσαι ένας κενός άνθρωπος γεμάτος απο υλικα αγαθά. Οπότε εξαρτάται τι άνθρωπος θες να είσαι :-)
Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχουν κάνει;

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

21/09/2012, 14:06:08
quote:

όταν είσαι καλός γίνεσαι θύμα άλλων ανθρώπων, όταν είσαι κακός όμως, με τα δεδομένα του σήμερα πας μπροστά. Η κακία αποκλείει την αγάπη και γίνεσαι ένας κενός άνθρωπος γεμάτος απο υλικα αγαθά. Οπότε εξαρτάται τι άνθρωπος θες να είσαι :-)

Ναι, αλλά δεν ζήτησα σύγκριση του καλού με του κακού, ούτε ερμηνεία της καλοσύνης, ρώτησα αν είναι αρκετό το να είναι κάποιος καλός άνθρωπος.
CamelotΜέλος
22/09/2012, 00:12:32
Μάλλον δεν φτάνει αυτό...
Επαναλαμβάνω, ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχουν κάνει;

22/09/2012, 21:20:27
quote:

Πολλές, αλλά περισσότερο rock, alternative και κλασική μουσική. (μη ρωτήσεις πώς συνδυάζονται αυτά)

Κάπως έτσι;
Το να περιμένω το επόμενο (ενός κακού...)
Σε έχουν αγαπήσει;
Πως το κατάλαβες;

Edited by - Osmosis on 22/09/2012 21:23:38

27/09/2012, 15:59:23
- Το κατάλαβα όταν ήταν αργά κι όταν ένιωσα κι εγώ το ίδιο συναίσθημα...

- Σου αρέσει το φθινόπωρο που έρχεται ή προτιμάς το καλοκαίρι;

In anticipation of my resurrection...

ΙαπετόςΜέλος
27/09/2012, 23:52:57
-Μου αρέσει περισσότερο το φθινόπωρο φτάνει να μην καλύπτει και τις τέσσερις εποχές.

-Πές μου κάποιο αναπάντητο ερώτημα που σε απασχολεί, πχ. εγώ θα ήθελα να μάθω τι γίνεται μετά το θάνατο...

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

CamelotΜέλος
30/09/2012, 13:50:37
κι εγώ το ίδιο ερωτικά εχω...
Επαναλαμβάνω για 3η φορά. Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχουν κάνει.

CamelotΜέλος
30/09/2012, 13:52:59
quote:

κι εγώ το ίδιο ερωτικά εχω...

Ερώτημα ήθελα να πω

ΙαπετόςΜέλος
30/09/2012, 18:54:00
-Να έχει κάποιος-οια προκατάληψη μαζί μου, και να με αδικήσει.. Έχω αισθανθεί πολύ άσχημα σε αυτό το κομμάτι.. Kαι 2ον) να χαρεί ο υποτιθέμενος φίλος σου με τη δυστυχία σου!

-Θεωρείς ότι υπάρχει πραγματική φιλία, ή ο καθένας κοιτάει τη πάρτη του;

30/09/2012, 21:20:31
quote:
-Θεωρείς ότι υπάρχει πραγματική φιλία, ή ο καθένας κοιτάει τη πάρτη του;

Υπάρχει, αλλά περιορίζεται απο τα πάθη του κάθε ανθρώπου. Είναι παρόμοιο ερώτημα με το να ρωτάμε αν υπάρχει αγάπη. Όσες περισσότερες οι επιθυμίες και τα πάθη του ανθρώπου, τόσο περιορισμένη η ικανοτητα του να αγαπά.

Μπορείς να θέσεις μια ερώτηση εκ μέρους μου;

ΙαπετόςΜέλος
30/09/2012, 21:44:53
quote:
Υπάρχει, αλλά περιορίζεται απο τα πάθη του κάθε ανθρώπου. Είναι παρόμοιο ερώτημα με το να ρωτάμε αν υπάρχει αγάπη. Όσες περισσότερες οι επιθυμίες και τα πάθη του ανθρώπου, τόσο περιορισμένη η ικανοτητα του να αγαπά.

Συμφωνώ Dr.. Πολύ ψαγμένος...

-Πιστέυεις στα όνειρα; Έστω και συμβολικά;

[Θα ήθελα ο Elo να μου απαντήσει σε αυτό]

sereniteΜέλος
03/10/2012, 14:41:58
Αφήνω αυτή την ερώτηση στο Elo λοιπόν και συνεχίζω

quote:
Μπορείς να θέσεις μια ερώτηση εκ μέρους μου;

Το να μην είναι κάποιος καλός άνθρωπος είναι αρκετό για να τον απορρίψεις;

CamelotΜέλος
03/10/2012, 18:52:37
ναι, εκτός και αν πρόκειται να κερδίσω κάτι απο αυτή την επαφή.
Εσυ έχεις γνωρίσει την πραγματική φιλία και αγάπη;

sereniteΜέλος
04/10/2012, 13:15:39

Πραγματική φιλία (έτσι όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου) ναι, και δοκιμασμένη στο χρόνο και στις αντιξοότητες, τώρα από την άλλη έτσι πίστευα κάποτε και για μια άλλη φιλία και στο τέλος έμεινα με το στόμα ανοιχτό αλλά δεν έχει σημασία, όσο κράτησε ήταν μια πολύ όμορφη φιλία και παρόλο το τέλος της σίγουρα κέρδισα πολλά και πάντα θα την θυμάμαι με αγάπη. Όλα υπάρχουν μέχρι να μην υπάρχουν και όλα είναι μέχρι να μην είναι.

Όσο αφορά την αγάπη τα πράγματα είναι πάντα κάπως ποιο περίπλοκα. Μπορώ να πω πως με αγάπησαν μέχρι εκεί που πραγματικά μπορούσαν να με αγαπήσουν (βάση της αντίληψης που έχει ο καθένας για το τι είναι αγάπη, της ψυχοσύνθεσης και των καταστάσεων κάτω από τις οποίες την βιώνει) και αγάπησα μέχρι εκεί που πραγματικά μπορούσα να αγαπήσω εγώ. Από εκεί και πέρα η έννοια της πραγματικής αγάπης σηκώνει πολύ ανάλυση γιατί αλλιώς μπορεί να την αντιλαμβάνομαι εγώ, αλλιώς εσύ και αλλιώς κάποιος τρίτος, γιατί έχει κάποιες στάνταρ προϋποθέσεις για να μπορεί να υπάρξει και να επιβιώσει και τα ’’εγώ’’ που την δημιουργούν πρέπει να θέλουν να συνυπάρχουν (όχι να υπάρχουν ο ένας μέσα από τον άλλον ούτε εις βάρος κάποιου από τους δυο) και να βαδίζουν μαζί, ούτε πίσω, ούτε μπροστά, ούτε βάζοντας τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον.

Τι εκλαμβάνεις ως προδοσία από έναν άνθρωπο;

CamelotΜέλος
04/10/2012, 22:20:38
όταν καποιος ξέρει ότι τον χρειάζομαι (σπάνιο πράγμα) και αυτός μου πετάει ένα "φίλε ότι θέλεις κάνε" ή τάσσεται με το αντίπαλο στρατόπεδο. Τότε τα παίρνω και τον κάνω να εύχεται να μην με πετύχει στο δρόμο του :-)

CamelotΜέλος
07/10/2012, 20:25:47
ουπς ξέχασα να ρωτήσω xD. Σπίτι ή βόλτα;

Alexandros_nΝέο Μέλος
04/11/2012, 10:06:14
προσπαθώ να βρώ μέσα στο φόρουμ που γράφει για βαμπίρ και βρυκόλακες αλλά δεν μπορώ..επίσης δεν μου δουλεύει η αναζήτηση πάνω αριστερά.
μπορείς να με βοηθήσεις;;!!

"ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΪΔΗΣ"