ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yiannakas31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
YiannakasΜέλος
14/02/2004, 15:18:39
σήμερα έκανα πειράματα με την βιντεοκάμερά μου που έχει ένα mode Βιντεοσκόπησης με (super) infrared. Με το συνηθισμένο infrared δεν είχα αποτελέσματα... βιντεοσκόπησης paranormal activity, αλλά με το σουπερ κατάφερα να κάνω λήψη!!!
Είμαι ξαπλωμένος στο κρεββάτι και ζητω να μου δωθεί θεραπευτική ενέργεια στο στήθος μου από κάποιον θεραπευτή άγγελο (ασχολούμαι με τις θεραπευτικες ενέργειες) και στο βίντεο φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ μια πλατιά ακτίνα να έρχεται από πάνω και να κατεβαίνει στο στήθος μου...
δεν ξέρω όμως πως να ανεβάσω το βίντεο για να το δείτε και εσεις. Είναι μόνο 296κβ

Crystal_tearΜέλος
14/02/2004, 16:14:23
Αγαπητε αδεια έχεις?
Εννοώ οτι η οντότιτα η οποια σου χαρισαι αυτη την ενέργεια ξέρει οτι θα προβάλετε στο internet και οτι θα εχει τι δυνατοτιτα ο καθε περιεργος να κανει download και να την "δει"?
Θα της άρεσαι αυτο? Δε νομιζω. Σκέψουτο ξανα αν θα το κανεις.

nefertityΜέλος
14/02/2004, 20:52:27
ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ...

alma libreΝέο Μέλος
14/02/2004, 21:13:40
Για να ειμαι ειληκρινης τετοια βιντεο εχω δει μονο μεσα απο το διαδυκτιο και φυσικα καποιες φωτος αγγελων παλι απο την ιδια πηγη. Δεν ξερω αν ειναι αληθινες η οχι, γι αυτο δεν μπορω να παρω θεση. Εσυ πως εισαι σιγουρος οτι αυτο που σε επισκεφθηκε ηταν καλο; Και εκτος αυτου ενιωσες κατι θετικο η αρνητικο κατα την παρουσια του; Δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν απλα παιχνιδι του φωτος;

ap

YiannakasΜέλος
14/02/2004, 22:36:15
quote:

Για να ειμαι ειληκρινης τετοια βιντεο εχω δει μονο μεσα απο το διαδυκτιο και φυσικα καποιες φωτος αγγελων παλι απο την ιδια πηγη. Δεν ξερω αν ειναι αληθινες η οχι, γι αυτο δεν μπορω να παρω θεση. Εσυ πως εισαι σιγουρος οτι αυτο που σε επισκεφθηκε ηταν καλο; Και εκτος αυτου ενιωσες κατι θετικο η αρνητικο κατα την παρουσια του; Δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν απλα παιχνιδι του φωτος;

ap

λοιπόν εγώ και χωρίς το βιντεο ήξερα ότι υπήρχε εκεί. Το β΄΄ιντεο το τράβηξα για τους μεταφυσικούς εξερευνητές... Χωρίς τις σουπερ υπέρυθρες δεν έβλεπες τίποτα στο δωμάτιο, γιαυτό βάζεις υπέρυθρες για να πιάσουν κάτι πέρα από αυτό που πιάνουν τα μάτια σου. Μάλλον ήταν καλό γιατί αισθανόμουν μετά καλύτερα.

Elfish DimosΜέλος
15/02/2004, 18:59:25
Ενδιαφερον yiannakas.Προσπαθησε να κανεις εφικτη την αποστολη αυτου του βιντεο σε ολους στο τοπικ..Πιστευω ολοι θα θελουν να δουν αυτη την εμπειρια σου.Και μετα να το συζητησουμε καλυτερα.
Να περνατε καλα!

Keep nature alive..Mother earth will revenge...

16/02/2004, 01:32:55
Γειά σου Yiannakas
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις για την πειραματική βιντεοσκόπηση που έκανες με την κάμερά σου. Και δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, μιας και λόγω κάποιων επίσης ενδιαφέροντων βιντεοσκοπήσεων που έτυχε να κάνουμε στο παρελθόν, μπορώ να υποθέσω ότι και η δική σου η περίπτωση, πιθανότατα θα βοηθούσε αρκετά στην έρευνα αυτού του φαινομένου.

Μπορείς λοιπόν, να στείλεις το αρχείο του βίντεο στη διεύθυνσή μου
amalia_tsakiri@hotmail.com
για να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο, να μπορεί να ανεβεί on-line . Θα βοηθούσε εξάλλου κάτι τέτοιο και την έρευνά μας, σχετικά με την καταγραφή φαινομένων του αοράτου κόσμου...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

YiannakasΜέλος
16/02/2004, 18:30:22
αμαλία προσπαθώ να στο στείλω αλλά

The user amalia_tsakiri@hotmail.com is over his storage limit. This mail has not been sent to the recipient(s). Please remove this recipient to send the message to other recipients.

μάλλον χρειάζεται να σβήσεις κανά email σου

_SayNoMore_Νέο Μέλος
16/02/2004, 20:20:02
Φίλε Yiannakas νομίζω ότι όντως πρέπει να πάρεις άδεια από το πνεύμα που σε επισκέφθηκε. Σε αντίθετη περίπτωση θα χεις προβλήματα. Θα χεις ακούσει άλλωστε για τα πνευματικάδικαιώματα!

YiannakasΜέλος
16/02/2004, 20:53:13
quote:

Φίλε Yiannakas νομίζω ότι όντως πρέπει να πάρεις άδεια από το πνεύμα που σε επισκέφθηκε. Σε αντίθετη περίπτωση θα χεις προβλήματα. Θα χεις ακούσει άλλωστε για τα πνευματικάδικαιώματα!

χαχαχα φίλε έχεις πολύ χιούμορ... μην νομίζεις ότι δεν ήξερε εκεί, άλλη φορά που το ζήτησα μου έκλεισε την κάμερα...!!! αλλά αν κανείς δεν πιστεύει στο μεταφυσικό δεν είναι ανάγκη να δει το βίντεο γιατί ότι και να δει δεν θα το πιστεύσει...

_SayNoMore_Νέο Μέλος
16/02/2004, 21:23:17
Εδώ που τα λέμε, ένα βίντεο δεν μπορεί να μπορεί να αποτελέσει απόδειξη του ότι υπάρχουν φαντάσματα, για έναν έξυπνο άνθρωπο! Αν κάποιος έχει την τάση να πιστεύει στο μεταφυσικό, τότε σίγουρο είναι ότι τα μάτια του θα δουν το φάντασμα στο οποίο αναφέρεσαι. Είμαι σίγουρη ότι αν κάποιος σου δώσει μια απολύτως λογική και τεκμηριωμένη εξήγηση για το τι είναι η ακτίνα που (λες ότι) φαίνεται στο βίντεό σου, τότε αυτό θα σε "χαλάσει" πάρα πολύ, γιατί θα σου απομυθοποιήσει το παραμυθάκι που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου και σου εξάπτει τη φαντασία.

SpinΝέο Μέλος
16/02/2004, 21:42:16
Συμφωνώ μαζί σου SayNoMore! Είναι εύκολη λύση να πιστέψει κάποιος στα μεταφυσικά!Για σκέψου...λες μια ανεξήγητη ιστορία...δεν τεκμηριώνεις τίποτα... και αν κάποιος δεν πιστεύει λες απλώς ότι αυτός είναι προκατειλημένος! Το δύσκολο είναι , εφόσον ότι λες Υiαnnakas είναι αληθινό, να μας παρουσιάσεις ατράνταχτα στοιχεία, τεκμηριωμένα όπως τα επιστημονικά, που να μην μπορώ να τα αμφισβητήσω και όχι ένα βίντεο που ο καθένας μπορεί να το εξηγήσει όπως θέλει!

YiannakasΜέλος
16/02/2004, 23:00:24
quote:

Συμφωνώ μαζί σου SayNoMore! Είναι εύκολη λύση να πιστέψει κάποιος στα μεταφυσικά!Για σκέψου...λες μια ανεξήγητη ιστορία...δεν τεκμηριώνεις τίποτα... και αν κάποιος δεν πιστεύει λες απλώς ότι αυτός είναι προκατειλημένος! Το δύσκολο είναι , εφόσον ότι λες Υiαnnakas είναι αληθινό, να μας παρουσιάσεις ατράνταχτα στοιχεία, τεκμηριωμένα όπως τα επιστημονικά, που να μην μπορώ να τα αμφισβητήσω και όχι ένα βίντεο που ο καθένας μπορεί να το εξηγήσει όπως θέλει!

καλά θα κανονίσω να παίξουμε τάβλι μαζί του, τι άλλο να σας πείσει!!!!!

_SayNoMore_Νέο Μέλος
16/02/2004, 23:09:34
Σ'ευχαριστώ που μου απέδειξες ότι έχω απόλυτο δίκιο για όσα λέω και που τόσο απλά άφησες να φανεί πως όσα λες στερούνται επιχειρημάτων και αποδείξεων! Οπότε...

YiannakasΜέλος
16/02/2004, 23:28:19
Ρε παιδιά εκφέρεται γνώμη για κάτι που δεν έχετε δει!!!!!!! αν είναι δυνατόν....

_SayNoMore_Νέο Μέλος
16/02/2004, 23:42:44
Μα αυτό είναι το πρόβλημα ότι ακόμα δεν έχω δει κάτι πιστευτό, και μέχρι να δω κάτι που δεν θα μου αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης δεν θα αλλάξω γνώμη...

Crystal_tearΜέλος
17/02/2004, 13:52:56
Νομίζω οτι η απάντηση μου έπιασαι τόπο.
Δεν είπα να μην κανεις load up το video ναι θα ήταν καλο να το δουμε εξάλου αν καποις ειναι δισπιστος θα βρει μια αιτια για να ανφισβιτισει το συνβαν.
Αυτο που ήθελα να καταλαβετε ήταν το οτι τα θεία οντα δεν είναι παιχνίδι ουτε και εσυ παπαράτσι.
Λυπάμαι που δεν απαντησες στην δικιμου ερώτη Yiannakas αλλα με με ικανοποιει το τελος της ιστοριας.

Ευχαριτώ!

oneiric1Μέλος
17/02/2004, 14:37:20
Εγώ πάλι φίλε yiannakas, θα ενδιαφερόμουν πολύ να δω το βιντεάκι που λες.

Εάν έχεις την καλοσύνη oneiric1@boomspeed.com

Ευχαριστώ πολύ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

devilmansonΝέο Μέλος
17/02/2004, 17:14:24
agapite yiannakas omologoumenos polu endiaferon to thema sou kai tha ithela na do auto to video.. exeis lavei email mou sto email pou exeis sto profil sou apo emena.... me exei faei i periergia...

believe in your mind insanity is just begging!!!devilmanson!!

YiannakasΜέλος
18/02/2004, 00:12:07
παιδιά δεν μπορώ να στέλνω στον καθένα το βίντεο λόγω 56κ ιντερνετ σύνδεσης... Αν έχει κάποιος κάπου χώρο να το βάλουμε και να έχει πρόσβαση όποιος θέλει...