- ανεξηγητα των αρχαιων Ελληνων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Α ΚΑΙ ΦΙΛΕ VRIL ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ!!!
Α, καλά, μόνο αυτό βρήκες να πείς?
Στα 36 μου έχω κάνει και ένα σωρό άλλα πράγματα...
Αλλά τόσο κουτόχορτο, οσο κυκλοφορεί εδώ μέσα, πουθενά δεν το έχω ξαναδεί. Με παρα πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις....
Υποτίθεται οτι ερευνούμε - το παράξενο, το υπερφυσικό κ.λ.π.
Τόσες pro-kat θεωρίες και τόση αναμάσηση τελείως αυθαίρετων και διαστρεβλωμένων πληροφοριών. Εξοργισιτικό ! Πλήρη μεσάνυχτα !
Σκέτος μεσαίωνας.
Αυτή είναι η πολιτιστική κληρονομιά που λέτε οτι κουβαλάμε σαν 'Eλληνες?
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΤΑΤΕ VRIL AΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΩ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΔΙ???
καλά, ΠΑΛΙ αυτό καταλαβες εσύ, απ τον πόνο μου, που ΤΟΣΟ απλόχερα σου έδωσα να διαβάσεις ....?
Sorry που γελαω, αλλά με έχει πιασει ρέντα τώρα.
Θα μπώ πάλι πίσω στην κουφια γή, θα πάρω την μυστική υπόγεια στοά (στείλε πριβέ μαίηλ να σου πώ που ΑΚΡΙΒΩΣ είναι), που λόγω των βαρυτικών (και άλλων σεξουαλικών) ανωμαλιών φτάνεις σε δύο σημεία ταυτόχρονα, π.χ. Πατήσια-Βρηλίσια, να πάρω το μυστικό αρχαίο διαστημόπλοιο που έχουν παρκάρει πιο κάτω οι φίλοι μου οι Ε, και να πάω στον Αλντεμπαράν, μια που μόνο αυτός τη γλίτωσε απ τα λεηζερόσπαθα των Θερμοπυλών....
γιατί .....
έχω Α-ΓΩ-ΝΑΑΑΑ αύριο.....
ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΡΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ!!!
ΔΕΝ ΧΡΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ???
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
ξερετε τιποτα απο τα ανεξηγητα των αρχαιων ελληνων??
εχω ακουσει πολλες ιστοριες οπως
οτι ανακαλυψαμε πρωτη την αμερικη
ειχαμε τρελη τεχνολογια
οπως οτι υπηρχε κατι σαν πλοηγος στην "Αργω" οπου μιλουσε και εδινε
κατευθηνσεις στους Ελληνες
Ακομα οτι ειχαμε διαστημοπλοια
και οτι στις θερμοπυλες πολεμουσαμε με λειζερ
Εσεις ξερετε τιποτα
?![]()
![]()
?
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
για να μη μου τσακώνεστε πάρτε ένα αρχαίο laptop! Τα σχόλια δικά σας...

-------------------------
...The Unerring Nereis...
quote:
Αγαπητοί,για να μη μου τσακώνεστε πάρτε ένα αρχαίο laptop! Τα σχόλια δικά σας...
ΝΑ ! ΙΔΟΥ η ΑΠΟΔΕΙΞΗ που ψάχναμε !!!
Τωρα ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑΝ ολα.
Τα πάντα !!!!!
ορισμένες φορές εύχομαι να κάνεις πλάκα και να έχεις καλές προθέσεις. Σε περίπτωση που απλά ειρωνεύεσαι τους πάντες - είπα σε περίπτωση - απλά να σου θυμίσω οτι η καταστροφολογία και η απόρριψη είναι εύκολη υπόθεση. Η δημιουργία είναι το δύσκολο...![]()
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ- ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΤΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΗΛΙΝΕΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΛΠ )
ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ P.C. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΛΠ
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ
ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΓΑ ΤΑ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ( ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ( ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ )
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!