ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alfa-omega150 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/8
ΧείρωνΜέλος
15/07/2005, 03:33:17

"Μη μου τους κύκλους τάραται"

TimetrappedΜέλος
15/07/2005, 08:33:12
Καταπληκτική η φωτογραφία ωρέ Γιαγκούλα!!

Όσον αφορά το πότισμα δυστυχώς δεν μπορώ να συνεισφέρω
μιας και είμαι Εύβοια εδώ και κάμποσο καιρό...

If the truth hurts prepare for pain.

15/07/2005, 09:49:20
Χμμ...Timetrapped τη μέθοδο της αστρικής προβολής την ξέρεις?
H τουλάχιστον την μέθοδο της διακτίνησης?
Αμα υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
PurePoisonΜέλος
15/07/2005, 14:53:47
quote:

Pure poison θα σου επιτρέψω να με βοηθήσεις με τον όρο ότι δε θα φορέσεις αυτό το άρωμα
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλεις έναν άνθρωπο νοκ άουτ και ένας από αυτούς είναι το πότισμα στο Πεντελικό κάτω από τον καυτό ήλιο με υψηλές θερμοκρασίες...

Ωχ ωχ...οκ δεν θα φοραω αρωμα, αλλα θα το εχω μαζι μου για ωρα αναγκης σε περιπτωση που εισαι κακια, στριμενη κτλ κτλ :P
Σοβαρα τωρα (ναι μιλαω και σοβαρα) αμα θελεις στειλε μου e-mail και ερχομαι να βοηθησω...ειμαι πολυ περιεργη να δω το βουνο ουτως η αλλως...

Νικολ.

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

TimetrappedΜέλος
15/07/2005, 15:21:16
quote:

Την ξέρω αγαπητή μου αλλά δε βοηθάει και πολύ στο φυσικό πεδίο - από την άποψη ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις την ύλη (βλέπε κουβάδες με νερό)

Να διακτινιστώ δεν έχω καταφέρει ακόμα αλλά νομίζω είναι ζήτημα ημερών...

Αν δείτε καμία λάμψη ενώ έχει καταγάλανο ουρανό μην τρομάξετε,
εγώ θα είμαι!

If the truth hurts prepare for pain.

15/07/2005, 15:51:54

.

αγαπητοι ληστοσυμμοριτες και πρακτορες Της Υπηρεσιας (Υ.Α.Π.) χαιρομαι με την προθυμια σας να ποτισετε!

ομως αν παρατηρησατε χτες εβρεξε (βαριομουν να παω να ποτισω και εριξα εναν χορο της βροχης ) και ηπιε νερο η γη.

το σαββατοκυριακο ομως δεν θα τα χαλουσε λιγο νερακι ακομη, οποτε αν πατε, οποιοι πατε ριχτε ενα μεϊλ ή ενα τελι και θα ερθω να σας βρω.

προφανως θα παρασυρω και τον Νταβελη 166.

.

ναστε καλα ορε συμμοριτες, καμαρια του βουνου και Της Υπηρεσιας!

αντε κι αν βρεθουμε θα σας παω και στην σπηλια του Γκανταρα!!!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

15/07/2005, 15:54:44
quote:

οκ δεν θα φοραω αρωμα, αλλα θα το εχω μαζι μου για ωρα αναγκης σε περιπτωση που εισαι κακια, στριμενη κτλ κτλ

Φταίω εγώ τώρα, αν σου πώ να φοράς ΜΟΝΟ το άρωμά σου ????

PurePoisonΜέλος
15/07/2005, 16:10:21
quote:

Φταίω εγώ τώρα, αν σου πώ να φοράς ΜΟΝΟ το άρωμά σου ????

Σιωπη εσυ...οποτε σου απανταω εσενα παρεκτρεπομαι κι αντε μετα να με μαζεψουν που θα κανω ποστ ολα τα ασχετα του κοσμου εδω μεσα!
Τι λεγαμε για το ποτισμα? Ουφ το σωσα παλι!

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

15/07/2005, 16:30:29
quote:

Σιωπη εσυ...οποτε σου απανταω εσενα παρεκτρεπομαι κι αντε μετα να με μαζεψουν

Μικρή, μικρή, αλλά μαθαίνεις... γρήγορα ...!

quote:

Μα, το έχουμε ξαναπεί καλή μου...
ΕΓΩ !

Και ήμουν ο μόνος που μέχρι τώρα το τοποθέτησε ... έτσι !

PurePoisonΜέλος
15/07/2005, 16:54:08
quote:

Μα, το έχουμε ξαναπεί καλή μου...
ΕΓΩ !

Και ήμουν ο μόνος που μέχρι τώρα το τοποθέτησε ... έτσι !

Θα το βαλω σε κορνιζα να το θυμαμαι τοτε! :P
Μα καλα τι εισαι εσυ? Δηλαδη αμα μιλας τοσο με τους εχθρους, με τους φιλους δεν βαζεις γλωσσα μεσα? Απαπαπα!! Η χαρα του τεμπελη θα σαι...!

Αντε καλο Σου Κου κακιστε!

15/07/2005, 17:06:41
quote:

Αντε καλο Σου Κου κακιστε!

Μια τελευταία ερώτηση...

Ανέλυσέ μου σε παρακαλώ, γιατί πιστεύεις οτι είσαι ... bitch.

Με περίπου 3.000 λέξεις.... please.

PurePoisonΜέλος
15/07/2005, 17:17:11
quote:

Μια τελευταία ερώτηση...

Ανέλυσέ μου σε παρακαλώ, γιατί πιστεύεις οτι είσαι ... bitch.

Με περίπου 3.000 λέξεις.... please.

Mονο τοσες? κανενα προβλημα...αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει ομως ειναι γιατι με θεωρουν οι αλλοι Bitch...Ξεφευγω παλι απο το θεμα εδω μεσα και δεν θελω να ενοχλω συνεχεια τους υπολοιπους..οποτε για οποιαδηποτε αλλη απορια και αμα θες ακομα τις 3000 λεξεις στειλε μου mail.

15/07/2005, 20:30:32
quote:

Ξεφευγω παλι απο το θεμα εδω μεσα και δεν θελω να ενοχλω συνεχεια τους υπολοιπους

Σχετικά με το άν φεύγει το θέμα ή αν ενοχλούνται μερικοί, έχω να πώ το εξής.

ΞΥΔΑΚΙ

Γιατί το λέω αυτό.
Το συγκεκριμένο θέμο, αυτο της Πεντέλης είναι ένα καζάνι χωρίς πάτο. Ανάλογα πόσο καιρό ασχολείται κανείς με αυτό, ανάλογες θα είναι και οι εμπειρίες που έχει μαζέψει για το θέμα της Πεντέλης.

-Είτε θα αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια
-Είτε θα ξεπροβάλλουν κάθε τρείς και λίγο κάτι "ερευνητές" του ΣουΚου
-Είτε θα λειτουργεί το τόπικ σαν τσάτ.

Το τελευταίο εμένα με ενοχλεί λιγότερο από τα άλλα, γιατί

-αν αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια, με πιάνει ύπνος και κοιμάμαι πάνω στο πληκτρολόγιο. Όλο και κανα πλήκτρο θα πατάω, όλο reload θα κάνει η σελίδα, όλο και κανα counter θα γυρνάει σαν τρελό, οπότε γίνομαι και ο καλύτερος φίλος του Αντμίν.

-αν εμφανίζονται κάθε τρείς και λίγο οι ερευνηταράδες που βρήκαν το τέρας της Πεντέλης ή τα ηλεκτροβαρυτικά κύματα τους έκαψαν φακούς, σιντί και τα τελευταία εγκεφαλικά κύταρα, όλο και κανένα γαλλικό κρουασάν θα ψήσω, οπότε όλως περιέργως ανεβαίνει η ακροαματικότητα, όλο και κανα counter θα γυρνάει σαν τρελό, οπότε γίνομαι και ο καλύτερος φίλος του Αντμίν

- στην περίπτωση που το τόπικ λειτουργεί σαν τσάτ, θα εκνευριστεί ο ένας ή ο άλλος, θα πρέπει να του απαντήσω σε καμία ξένη γλώσσα, ας πούμε στα γαλλικά, οπότε πάλι θα ανέβει η η ακροαματικότητα, όλο και κανα counter θα γυρνάει σαν τρελό, οπότε γίνομαι και ο καλύτερος φίλος του Αντμίν.

Όπως βλέπεις, δεν έχω πολλές επιλογές, μια και το αποτέλεσμα ... μετράει.

Αλλά για να σοβαρευτούμε έστω για λίγο, το τόπικ αυτό καλά κάνει και λειτουργεί όπως ακριβώς λαιτουργεί. Όπως θα έχεις διαπιστώσει ήδη, η ροή των πληροφοριών δεν είναι όπως κάποτε, γιατί καλώς ή κακώς οι περισσότερες θεωρίες έχουν κάπου καταρριφθεί ή δεν έχεουν επιβεβεωθεί.
Παρόλα αυτά, μια σχετικά μεγάλη ομάδα "Πεντελόφιλων" βρίσκετια έτσι σε επαφή και ανταλλάσει κάτι παραπάνω από απλά αναμασήματα ιντερνετικών "πληροφοριών".
Πολλοί γνωριστήκαμε μέσα από αυτό το τόπικ ! και όχι τόσο από το γενικότερο Εσοτέρικα.
Κάποιες παρέες "εδεσαν" και άλλες όχι. Κάποιες παρέες έδρασαν και έκαναν κάτι, αλλες όχι.
Και πάει λέγοντας...

Εξάλλου, γνώμη μου είναι, οτι διαχειριστές, συντονιστές και επόπτες γραμμών έχουν ήδη πάψει να ασχολούνται με αυτό το τόπικ, το οποίο έχει μείνει στο έλεος του ... θεού.

Για αυτό, μείνε μακριά από βρωμόλογα, προσωπικές προσβολές και θα μείνεις καιρό στο φόρουμ.

Αν το θές, φυσικά...

PurePoisonΜέλος
15/07/2005, 21:28:47
Οπως ειπα και στην αρχη δεν εχω σκοπο να τσακωθω με κανεναν...μπαινω να μαθω καινουργια πραγματα, να πω τις αποψεις μου οπου ειναι δεκτες και να περασει η ωρα μου στην δουλεια...μερικες φορες οι απαντησεις μου φαινονται ειρωνικες, η ακομα επιθετικες αλλα εχω μαθει να μην τα βαζω με κοσμο που δεν γνωριζω αφου δεν εχω κατι να χωρισω μαζι τους...αλλα μεσα απο ενα φορουμ ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως και τι θελει ακριβως να πει καποιος...οποιος μπαινει με διαθεση να παρεξηγηθει η να παρεξηγησει θα το κανει ειτε τον προκαλεσει κανεις ειτε οχι...παρολο που γραφω και διαβαζω αλλα τοπικ το συγκεκριμενο απλα μου εκανε κλικ (και δεν ειναι γαλυφιες αυτα, εχω μαθει να μην γλυφω για να με συμπαθησουν)...αν ξεφευγω και ενοχλω καπου θελω να το ξερω...
αυτα λοιπον απο μενα...
Φιλια και καλο σαββατοκυριακο...
Νικολ

15/07/2005, 21:53:38
quote:
εχω μαθει να μην τα βαζω με κοσμο που δεν γνωριζω αφου δεν εχω κατι να χωρισω μαζι τους

Ξέρεις, οι περισσότεροι "νέοι" είναι νέοι, επειδή είχαν ξαναμπεί και έφαγαν κόκκινη κάρτα.

Άρα, δεν μας είναι και ... παντελώς άγνωστοι !

Και εφ όσον δεν παρεκτρέπονται, δεν τρώνε και κόκκινη κάρτα.

Κάποιου μάλιστα που έδοσα κόκκινη κάρτα εδώ, είναι ΜΕΛΟΣ στο ... κλάμπ μου.

Βλέπεις, δεν είμαι ... εκδικητικός !

15/07/2005, 22:02:10
Πως την έλεγε αυτή την τρομερή ατάκα ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια ελληνική ταινία? "Eίμαστε μια ωραία οικογένεια είμαστε..."
Εγώ θα προσθέσω ότι εκτός από ωραία οικογένεια είμαστε και τρελλή...

quote:

Αν θες απάντηση στο ερώτημα δες την ψηφιακή μου υπογραφή...
Είσαι ήδη πρόκληση για μένα... Εχω κάνει εχθρούς χειρότερους από σένα σε σένα θα κολλήσω?

15/07/2005, 22:04:26
quote:
quote:

Την ξέρω αγαπητή μου αλλά δε βοηθάει και πολύ στο φυσικό πεδίο - από την άποψη ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις την ύλη (βλέπε κουβάδες με νερό)

Να διακτινιστώ δεν έχω καταφέρει ακόμα αλλά νομίζω είναι ζήτημα ημερών...

Αν δείτε καμία λάμψη ενώ έχει καταγάλανο ουρανό μην τρομάξετε,
εγώ θα είμαι!

Να περνάς καλά Timetrapped!

15/07/2005, 23:24:24
Και για να ξαναγυρίσουμε στην ροή πληροφοριών σχετικά με τα της Πεντέλης, ξαναανασύρω ένα θέμα που κάπου είχε ειπωθεί αλλά μετα ξεχαστεί (ώς συνήθως δηλαδή..)

΄Οποιος πάει στη σπηλιά, θα παρατηρήσει οτι λείπουν παντελώς οι σταλαγμίτες και σταλακτίτες.
Φυσικά θα πείτε, αφού ήρθαν και έκαναν τα έργα, αυτά θα αφήναν?

Λοιπόν, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του καθ. Κορρέ, οι σταλακτίτες της οροφής έχουν αφαιρεθεί ΠΡΙΝ τα έργα.

Πότε τους αφαίρεσαν ?

Ας κάνουμε έναν συλλογισμό.

Η σπηλιά ανακαλύφτηκε τον 5ο π.χ. αιώνα και λειτούργησε σαν λατομείο μέχρι τον 2ο αι. π.χ. Μετά σταμάτησε η εξόρυξη μαρμάρου και ούτε και στις μέρες μας δεν συνέχισε η εξόρυξη μαρμάρου από κεί.

Κατά την αρχαιότητα διαμορφώθηκε η είσοδός της σε τετραγωνισμένη μορφή, όπως επίσεις προστέθηκε και η λατύπη στο εσωτερικό της, για να εξομαλύνει την απότομη είσοδο που είχε αρχικά η σπηλιά.
Το έκαναν αυτό, για να μπαίνουν πιο ... εύκολα. Ρωτήστε και μας τους Σπηλαιοεξερευνητές τι τραβάμε κάθε φορά για να "αρματώσουμε" και να μπούμε σε ένα σπήλαιο με απότομη είσοδο...

Αν ήθελαν να μπαινοβγαίνουν έυκολα και τετραγώνισαν την είσοδο, όπως επίσεις διαμόρφωσαν τον περιβάλλοντα χώρο, τότε πιθανότατα η Σπηλιά να χρησιμοποιήθηκε σαν λατρευτικό Άντρο.

Σύμφωνα με παρατηρήσεις, οι αρχαίοι θα το χρησιμοποιούσαν ΜΟΝΟ σαν άντρο αν είχε πλήρη σταλαγμιτικό διάκοσμο. Σύμφωνα με την αντίληψή τους, στους σταλαγμιτικούς σχηματισμούς έβλεπαν μορφές και αυτό ήταν προυπόθεση για να έχει λατρεύτική ιδιότητα ο χώρος.

Πάρτε ενα απλό παράδειγμα, μια αναφορά, το "ανάλογον" που λέω, στην σπηλιά του Πανός στον Μαραθώνα μιλούσαν για τα κατσίκια του Πάνα...

Άρα λοιπόν, όσο λατρέυονταν εκεί η "παλία" θρησκέια, οι σταλακτίτες ΠΡΕΠΕΙ να ήταν ατόφιοι...

Πάμε μετά στην εμφάνιση του Χριστιανισμού. Με την "αποϊεροποίηση" του χώρου από τους πρώιμους χριστινούς, θα πρέπει να μετατράπηκε βίαια το Άντρο σε κάτι άλλο. Πράγματι κτίστηκε κάτι χριστιανικό, το πρώιμο ναϊδριο, το οποίο αργότερα εξελίχτηκε στη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα. Αλλά οι σταλακτίτες ?
Τους έκοψαν οι χριστιανοί για να "αποϊεροποιήσουν" το χώρο ?

Αν δεχτούμε λοιπόν, οτι οι σταλακτίτες της οροφής εξαφανίστηκαν με την έλευση των Χριστιανών, τότε πώς γίνεται ο Τσελεμπί να μιλά για "θεόμορφους σταλακτίτες" ?
Ας δεχτούμε οτι έκοψαν αυτούς της εισόδου και οτι ο Τσελεμπί μπήκε στα πιο βαθιά, εκεί που δεν μπάινουμε παι σήμερα, τότε γιατι να αφήσουν οι Χριστιανοί ασκητές τους σταλαγμιτες στο σημαντικότερο κέντρο υποχθόνιου ασκητισμού της χριστιανικής εποχής και να έχουν απογυμνώσει την οροφή μιας ολόκληρης αίθουσας 65 χ 45 μέτρων, που είναι πάνω από 2.500 τετραγωνικά ???

Άρα, κάτι δεν "παει" καλά εδώ.

Ή δεν στέκει αυτό με την αποιεροποίηση με αφαίρεση σταλακτιτών (θυμίζω οτι στο Κορύκειο Άντρο, που είναι ανάλογο και παρόμοιο της Πεντελικής σπηλιάς λείπει επίσεις ένα μεγάλο μέρος των σταλακτιτών της οροφής αλλά έχουν μείνει τεράστιοι σχηματισμοί από το κέντρο της και μετά)
ή κάτι δεν πάει καλά με την αφήγηση του Τσελεμπί.

Όταν πήγε ο Τσελεμπί, το κύριο μέλημα των Ασκητών ήταν οι Τούρκοι και αμφιβάλλω άν εκείνη την εποχή έιχε κάποιος πρόβλημα με την από αιώνες ξεχασμένη αρχαιοελληνική λατρεία.

Άν λοιπόν οι σταλακτήτες επέζησαν και την εποχή των Ασκητών και δικαίως τους αναφέρει ο Τσελεμπί, μένει το ερώτημα, ποιός και ΠΟΤΕ τους αφαίρεσε...

Έχουμε να διαλέξουμε από τα χρόνια του Τσελεμπί μέχρι πρίν από τα έργα του 1977.

Θυμάμαι μια γκραβούρα ενός περιηγητή του 19ου αιώνα, που δείχνει και τα εκκλησάκια και το άνοιγμα της σπηλιάς, όπου δεν φαίνονται οι σχηματισμοί της οροφής.
Μπορεί να είναι πρόβλημα στην απεικόνιση, αλλά εδώ δείχνει λεπτομέρεις όπως κάτι κλεφτόπουλα, τους σταλακτίτες δεν θα έδειχνε ???

Άρα, οι σταλακτίτες εξαφανίστηκαν μετά τον Τσελεμπί και πρίν τους περιηγητές του 19ου αιώνα.

Τι ήταν εκεί ?

Μην πείτε τώρα ο Νταβέλης και οι κλέφτες-καλικάντζαροι, δε θα το αντάξω και έχουν τελειώσει και τα χάπια μου...

Τι ήταν μεταξύ του Τσελεμπί και ας πούμε πρίν την εποχή του Νταβέλη ?

Τουρκοκρατία, Επανάσταση, και μετά την εγκαθίδρυση της πρωτεύουσας στην Αθήνα, η επαναλειτουργία των λατομείων, πλήν όμως της αφαίρεσης μαρμάρου απ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ της σπηλιάς, όπως λέει ο καθ. Κορρές.

Τι να υποθέσω λοιπόν ?

Ότι έδωσε ο Βοϊδούμπασης το πράσινο φώς να ξηλώσουν την οροφή και να την δόσουν σε κανέναν Εγγλέζο ή Γάλλο "Φιλέλληνα" Μυλόρδο ή ότι ξηλώσαν την οροφή οι κάτοικοι για να πετάν στους Τούρκους πέτρες ή να υποθέσω το άλλο, το πιό τραγικό, κάτι που με προβλημάτισε όταν είδα για πρώτη φορά το κατεστραμένο νυμφαίο, οτι οι σύγχρονοι λατόμοι δεν σεβάστηκαν ΤΙΠΟΤΕ απολύτως.

Κατέστρεψαν τον αρχαίο λιθόστρωτο δρόμο, εξαφανίζοντας κυριολεκτικά ολόκληρη την πλαγια του βουνού...

Κατέστρεψαν ότι αρχαίο μνημείο βρέθηκε στο διάβα τους...

Προφανώς κατέστρεψαν και την οροφή του σπηλαίου όταν τους δόθηκε η ευκαιρία.

Αλλά, γιατι ? Τι έκαναν χιλιάδες τόνους σταλαγμιτικού υλικού ?

Απάντηση.
Το σταλαγμιτικό υλικό είναι ασβεστολιθικό. Είναι αρκετά πιο μαλακό από το μάρμαρο, δηλ. τα κομάτια λατύπης που βρίσκονται αύθονα διασπαρμένα σε όλο το βουνό.

Δούλεψαν προστατευμένοι από ζέστη, ήλιο και βροχή μέσα στο σπήλαιο. Ξήλωσαν πάνω από 2.500 τ.μ. σταλαγμητικό υλικό.
Γιατί ?
Πιθανών για να το κάνουν ... κονίαμα ! Ασβεστοκονίαμα, κοινώς "σοφά".

Κάνοντας μια βόλτα στη σπηλιά θα βρείτε ακόμα τεράστια κομμάτια σταλαγμητικού υλικού.

Μια κρύα και σκοτεινή ωύχτα του περασμένου χειμώνα είχαμε πάει με τον JbG κει με μια ειδική λάμπα υπεριωδών βλέπαμε το σταλαγμιτικό ασβεστολιθικό υλικό να λαμπυρίζει ανάμεσα στις άλλες πέτρες και τα φερτά υλικά (τι ξεφτίλα, έριχναν μπάζα στη σπηλιά !)

Από ποιό σημείο ήταν αυτά τα κρισταλλάκια, ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Στο πέρασμα των αιώνων, πολλά συνέβησαν σε αυτό το σπήλαιο.

Αυτό που σκέφτομαι πάντως καθε φορά που πάω, είναι οτι το σπήλαιο χρείαστηκε πολλά εκατομμύρια χρόνια να σχηματιστεί και καταστράφηκε μέσα σε μερικές δεκαετίες.

Και το χειρότερο, το ΓΙΑΤΙ δεν θα το μάθουμε ... ποτέ !

ο κακός Βρίλ

Edited by - Vril on 15/07/2005 23:29:39

PurePoisonΜέλος
15/07/2005, 23:56:30
quote:

Αν θες απάντηση στο ερώτημα δες την ψηφιακή μου υπογραφή...
Είσαι ήδη πρόκληση για μένα... Εχω κάνει εχθρούς χειρότερους από σένα σε σένα θα κολλήσω?
[/quote]

Παλι μπλεγμενη με βλεπω...HELPPPPPP!!!!!Να πεταξω το αρωμα να ηρεμισουν τα πνευματα μωρε??

16/07/2005, 00:02:22
quote:

Να πεταξω το αρωμα να ηρεμισουν τα πνευματα μωρε??

Και τι θα φοράς τότε, καλή μου ??????

Σιγά μην ... ηρεμήσουν

Edited by - Vril on 16/07/2005 00:03:29