ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΛΑΤΩΝΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/04/2003, 23:08:02
Το χερακι μου το φιλισες????

ananasssΜέλος
03/04/2003, 23:11:59
Λοιπόννν... Ήρθε η ώρα να κάνω την ετοιμολογία του nick μου (την πραγματική, γιατί την άλλη την έκανα σε σχετικό topic)...

ANANASSS

-περιέχει 2 υποθέσεις: ΑΝ μας ακούει ο ΕοΝ - ΑΝ μας ακούει ο Ήλιος

-μία προτροπή: ΑΣ μας κάνουν την χάρη να δώσουν το παρών, μπας και γίνουμε το topic-recor σελίδων σε όοοολο το forum

-και περισσεύουν δύο S... Δηλαδή SS... ΕΣ-ΕΣ... Εξαιρετικά αφιερωμένα στον Παρμενιώνα

λοιπόν;

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

SilverwolfΜέλος
03/04/2003, 23:55:58
Ας είναι Εχέμβρωτε! Μέσα από την απέραντη καλοσύνη μου 8α σε συνχωρήσω...

Τώρα όμως πρέπει να βρώ άλλον να κατασπαράξω...

Τι είναι πιο νόστιμο ένας ζουμερός Ανανάς ή ένας Φιλόσοφος;;

Θελει σκέψη το πραγμα...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

04/04/2003, 00:05:56
DROPH SAS! SE OLOUS!

TI ALO NA PW!

STAMATAW EDO!

Α=Ω

SilverwolfΜέλος
04/04/2003, 00:12:03
Αμάν!!!!!!!!
Άρχισαν οι ντροπές του Εχέμβροτου...
Τώρα ποιός μας σώνει εδώ μέσα...

(λέτε να μας κρυφτεί πίσω από το μούσι πάλι;)

04/04/2003, 00:18:36
Αποκλειεται!!!

Σαν καλλιτεχνης.... ειναι σουπερ Ευαισθητος!!!

Λυκαινα... οι Φιλοσοφοι ειναι σκληροι, και απανθρωποι!

Ξεκινα με τους αναναδες!!!

SilverwolfΜέλος
04/04/2003, 00:30:38
Μπα δεν μου κάνει καρδιά να τα βάλω με τον Ανανάκο...
Δεν έχει πλάκα να τα βάζεισ με μαζόχεσ που το φχαριστιούνται...
Οπότε καληνύχτα!

Μην νομίζετε ότι την θα μείνει εδώ το θέμα!
Ξανατσακωνόμαστε αύριο!

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

EoNΜέλος
04/04/2003, 08:31:49
Πλατωνάκο όλο δε γουστάρεις τους καυγάδες και όλο υπέρ της αγάπης είσαι ...
αλλά όπου αντιπαράθεση πρώτο-πρώτο σε βλέπω να πετάγεσαι...(σαν γύπας που μυρίζει αίμα ένα πράμα...)

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

04/04/2003, 08:53:04
MOIAZOYMAI EoN!!!!

EoNΜέλος
04/04/2003, 08:58:14
καμιά φορά η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια ...

Το οτι έγραψες μοιάζουμαι (παθητική φωνή) αντι για μοιάζουμε ίσως και δεν είναι καθόλου τυχαίο ....

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί

04/04/2003, 09:12:21
Μπα καθόλου... στο πληκτρολόγιο είναι το πρόβλημα....και τόσα χρόνια που δεν γράφω ελληνικά...Το διορθώνω πάντως!

...ο μεγάλος καθρέφτης, είναι πως μιλάς…., τι αφήνουμε τυπωμένο....

Εκεί ΕοΝ, δεν κρύβεσαι με τίποτα! Όσο και να θέλεις να κανείς κάποιον άλλο.... από ότι είσαι...

Ο Κόσμος διαβάζει....και καταλαβαίνει!

Να δω μέχρι το βράδυ… ποσά θα μου πεις…

EoNΜέλος
04/04/2003, 10:01:57
μα δεν έχω να σου πώ κάτι...που δεν ξέρεις...

Απλά με προβληματίζει αυτό το πάθος σου για το τι κάνω και τι είμαι...
Μέχρι και τόπικ "Προς ΕΟΝ" άνοιξες και μώλις είδες οτι δεν ασχολούμαι με την πρόκληση σου του άλλαξες το θέμα σε "Γνωρίζωντας τον εαυτό μας"...
Χέρομαι όταν οι άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον για την αφεντομουτσουνάρα μου αλλά το δικό σου δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα απο που πηγάζει...
Μήπως πίστεψες στα αλήθεια οτι εσύ είσαι ο υπεράνω διανοούμενος που δεν πέφτει στο επίπεδο του να τσακώνεται και απλά βλέπει με συμπάθεια εμένα τον "πορωμένο" με τις παρωπίδες ...που έχω παρανοήσει στο όνομα του Χριστού ? ....χαχαχαχαχα λές να μην ξέρω πως σκέφτεσαι ? Λες να είναι η πρώτη φορά ?

Ω φίλε Πλάτων μάθε οτι σε συμπαθώ ... είσαι καλόψυχος και ενδιαφέρον άνθρωπος, αγαπάς τα όμορφα πράγματα έχεις καθαρές ιδέες αλλά μάθε οτι πολλές φορές πρέπει να βουτάμε και στο βούρκο και να καίμε την καλύβα μας ... εκτός και αν μας ενδιαφέρει το image μας !!!

Είναι άλλο να βαδίζεις και άλλο να φιλοσοφείς το δρόμο. Δεν ξέρω τι απο τα δύο κάνεις εσύ αλλά αν έκανες το πρώτο θα ήξερες ήδη απο που κινείται η οργανωμένη εκκλησία, απο που οι αρχαιολάγνοι, απο που οι Μασώνοι...
Αυτό που μου καταλογίζεις είναι περιχαράκωση ... αλλά αν ξανακοιτάξεις πιο προσεκτικά θα δείς οτι "τα βάζω" με άτομα που ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΠΟΥ και που αμφισβητούν με τον χειρότερο τρόπο την δικιά μου αλήθεια... Αρχαιολάγνοι,Νεοναζί-Φασίστες,Μασώνοι .... Εγώ ακόμα όμως δεν καταδίκασα την κοσμοθεωρία κανενός. Με τους Μασώνους είπα οτι αφού δεν γίνεται να μάθουμε τα "εσώτερα" τους δεν γίνεται να έχουμε και άποψη ...αλλά και εκεί διαφώνησαν.Φαύλος κύκλος.
Εγώ όμως επιμένω και θα επιμένω...ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!!
Οι Αρχαιολάγνοι κατηγορούν τον Δάσκαλό μου και τον ονομάζουν Γιεσουά υποτιμιτικά βάζωντας με σε ένα τσουβάλι υπο τον όρο "Εβραιοχριστιανοί" . Σε όλους αυτούς δεν είπες τίποτα ...

Οσον αφορά τον κόσμο που διαβάζει...χχεχεχε ...ποτέ μην είσαι σίγουρος και ποτέ μην προδικάζεις την κρίση του...
άλλωστε ακούγεται πολύ λαϊκίστικο το ενδιαφέρον για τον κόσμο .... ΜΉΠΩς ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ? Μήπως ενδόμυχα ψάχνεις για αναγνώριση ? Να αναγνωρίσουν σοφία σε εσένα ? Εγώ ήδη αναγνωρίζω Σοφία ενός επιπέδου σε εσένα ... ΘΕΣ ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ? ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ? κανένα πρόβλημα ....ΕΙΣΑΙ !!!!
Εγώ απο την άλλη δεν ψάχνω τίποτα φίλε μου γιαυτό και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων και η δικιά σου για το άτομό μου.
Δεν είμαι εδώ για να διδάξω...είμαι εδώ για να δώσω και να πάρω ερεθίσματα ...αλλά και να προασπίσω αυτό που αγαπώ με όλη μου την ψυχή ...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί

04/04/2003, 13:35:43
EoN, δεν έχω πάθος να μάθω προσωπικά για ΕΣΕΝΑ ποιος είσαι, απλά ο Αντώνιος μου έκανε μια πρόταση και άλλαξα το Θέμα. Η Πρόσκληση να μιλήσουμε αν διάβασες μέσα ισχύει…

Χαίρομαι που ξέρεις τουλάχιστον πως σκέφτομαι.. Αν πιάσει φωτιά η καλύβα, και η καλύβα δεν είναι το IMAGE MOY… *(αυτήν την έχω χίλιο κάψει), μα το ESOTERICA… σβήνω τη φωτιά για να μπορέσω να μιλήσω…να μάθω…να μεταδώσω….γνώση, εμπειρία, βίωμα…τίποτα παραπάνω.

Για τους αρχαιολαγνους λες δεν είπα τίποτα!!! Μα ξέχασες πως κάποτε έγραφα σε ένα φόρουμ με αρχαίο τέτοιους….Μήπως τους χάιδεψα ?… Εκεί ήσουν, έκανες πόστ και εσύ…Κάνω λάθος? Ακόμα υπάρχουν…. Ήμουν περίεργος, πήγα και τους γνώρισα… Πρόσωπο με πρόσωπο ΕοΝ,…. στο τέλος μου είπε…. πως ΖΕΙ από αυτό….!
Απλά έφυγα χωρίς να πω τίποτα…..και δεν ξανά ασχολήθηκα…

Για το Χριστό δεν έχω πει κακή κουβέντα…. μάλιστα είναι στο ΤΟΠ της καρδιάς μου.. μέσα από ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ, ΕΚΑΡΝΤ, Griffiths…..απλά ο ίδιος, δεν είπε πουθενά σε ότι δίδαξε, κοιτάτε… η μαμά μου με γέννησε χωρίς επαφή….και τέτοια, *(ΝΑΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!! που κάτι θέλουν…)… μα γύρω στα 30 του, εμφανίστηκε, ποιος ξέρει που ήταν και τι έκανε μέχρι τότε …..βαπτίσθηκε.... ΝΑΙ στο περιστέρι *(ΠΝΕΥΜΑ)…. και δίδαξε…

Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις για το καλλίτερος και χειρότερος, και για αναγνωρίσεις που θελω….δεν λέω τίποτα…. Αν μπορέσεις να με διαφωτίσεις για το τι έκανε ο Χριστός μέχρι τα 30 του, θα σου ήμουν ευγνώμον… Εχει περισσοτερο σημασία… μιας και πρέπει να κοιτάμε τα βήματα των ΠΗΓΩΝ... όχι για να τους μιμηθούμε η ταυτιστούμε…..μα για να γνωρίσουμε πως για ότι μίλησαν… δεν είναι υπόθεση Chat και Forum, *(εύκολο δηλαδή)…. μα κάτι, που σαν βιωθει... πάει πολύ πολύ μακριά…και συνάμα πολυ κοντά…

Στις καρδιές μας...

Εκει που χρειαζεται να τσακωθεις μιλας....και εκει που πρεπει να μιλας.....Αχ βρε ΕοΝ!!!!

ANTONIOS1997Μέλος
04/04/2003, 14:56:52
Συγνώμη ρε Πλάτωνα για το Χριστό θα μιλήσουμε εδω πέρα;;;;;;; Και εδώ πέρα..... για Αυτόν;;;;; Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να δημιούργησε πρόβλημα στην ανθρωπότητα. Βαρέθηκα πια. Όλοι τον έχουν τοπ στην καρδιά τους και όλα εκεί καταλήγουν στο τέλος....."τι έκανε μέχρι τα 30!!!!!!". Ε πες μας τι έκανε μέχρι τα τριάντα επιτέλους αφου είσασταν μαζί....αλλά όχι εδώ σε χιλιοπαρακαλώ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ
Θες να ανοίξουμε τοπικ να συζητήσουμε τη διδασκαλία Του; Κάντο Πλάτωνα εγώ φοβάμαι....καταλαβαίνεις τι λεω;;;;;;;;;;;;;; ΦΟΒΑΜΑΙ...

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

04/04/2003, 16:01:55
Κάποτε ήμουν στην έξοχη, και πήγαινα εκδρομή κρατώντας ένα ραδιοφονακι… Πέρναγα μέσα από βουνά και πλάγιες, και σιγά σιγά η μουσική εξασθενούσε! Ήθελα να ακούω μόνο εκείνο τον σταθμό….( μου κράταγε συντροφιά και δεν φοβόμουν),….μέχρι που σε μια στροφή, δεν άκουγα πια τίποτα. Άλλαξα λοιπόν τις μπαταρίες, και να για λίγο ακόμα το ξανάκουσα….Όταν φτάσαμε, έσβησα το ραδιόφωνο, δεν είχε πια μουσική…. Τότε ένα μικρό παιδάκι ήρθε και πήρε το ραδιόφωνο, το άναψε, άλλαξε το σταθμό, βρήκε ένα άλλο, που είχε και εκεί όμορφη μουσική…

Μαζί με τα αλλά παιδάκια πιάσανε το χώρο, και χαρήκανε τη μέρα…. χορεύοντας και τραγουδώντας…

Βλέποντας τα να χαίρονται, πέρασε και σε μένα ο φόβος!

Γυρίζοντας, κατεβήκαμε από ένα άλλο μονοπάτι…Είμαστε πολύ κουρασμένοι και διψασμένοι, μέχρι που είδαμε ένα Βαρ.. Έξω είχε ένα καροτσάκι, με ένα μικρό παιδάκι μόνο του που έκλεγε, και μέσα στο Βαρ, η μαμά του, τα έτσουζε με μια φίλη της. Πέρναγε εκεί κοντά ένας άνθρωπος φορτωμένος στην πλάτη με ένα μεγάλο καθρέπτη, και μόλις άκουσε το κλάμα του παιδιού, πήγε στο καροτσάκι και άρχισε να παίζει…για να μην κλαίει το μωρό! Σε μια στιγμή, μέσα από τον καθρέπτη, είδα την μαμά να βγαίνει και τα έβαλε με τον άνθρωπο με τον καθρέπτη... γιατί δεν του πήγαινε η καρδιά, να κλαίει το παιδάκι……

04/04/2003, 16:10:56
Α,βρήκα το τόπικ που αρμόζει...για να ρωτήσω:

ΕοΝ, κάτι είχες αναφέρει ότι είσαι αναρχικός.
Δεν είναι προσκληση για καυγά αυτό, ειλικρινέστατα το ρωτάω, αλλά καλού κακού, το ανοίγω εδώ.

αυτή...που τα κατάφερε!

EoNΜέλος
04/04/2003, 18:20:10
αμαλία της ασφάλειας είσαι?
χαχαχαχαχαχα

Σου απάντησα εκεί που με ρώτησες αλλά μάλλον δεν το είδες...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί

buda36grΜέλος
04/04/2003, 19:52:36
ΝΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!
Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΟΟΟΟΟΟΛΩΝ ΣΑΣ,ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΗ!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩΚΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ,ΣΑΣ
ΣΑΚΑΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΡΑΒΟΥΝΕ 200,ΝΑ ΟΥΜ

ΤΟ ΦΩΣ,Η ΑΓΑΠΗ & Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ

buda36grΜέλος
04/04/2003, 19:54:48
ΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΟΝ ....ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
ΕΣΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΙΔΕΑ ΔΕ ΗΣΟΥΝ
ΝΑουμ

ΤΟ ΦΩΣ,Η ΑΓΑΠΗ & Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ

thothΙδρυτικό Μέλος
04/04/2003, 19:55:12
Και μιας και ο γλυκός μας ΑΝΑΝΑΣ προσπαθεί απεγνωσμένα να ανάψει τα αίματα σε αυτό το ring (Ανανάς, The Lord of the... Ring ) σας αποκαλύπτω μια βρισιά που χρησιμοποιούν οι Ανανάδες μεταξύ τους.

Όπως εμείς οι Έλληνες άνθρωποι βρίζουμε ο ένας τον άλλον με την διάσημη πλέον ελληνική λέξη, έτσι και οι... Έλληνες Ανανάδες έχουν μια παρόμοια λέξη για αυτούς.

Βρίζει ο ένας τον άλλον ως "Καλά είσαι και πολύ Αυνανάς." Αναφέρεται σε αυτούς που... "αυτοξεζουμίζονται"

"Εεεεε, οοοοοο
Εεεεε, οοοοοο
Εμείς θα ξεζουμίσουμε
τον Ανανά αυτό"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"