- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Φιλε -κενο-
Αυτό το φαινόμενο λέγετε ψευδής αφύπνιση.
Βλεπεις στο όνειρο σου ότι ξυπνάς άλλα συνεχίζεις να ονειρεύεσαι. Έμενα μου έχουν συμβεί 4 απανωτές ψευδείς αφυπισης. Κάθε φορά έλεγα "α! τώρα ξύπνησα δεν ονειρεύομαι" και μετά από λίγο ξανά ξύπναγα και έλεγα "πω πω τι έπαθα ήμουν σίγουρος ότι είχα ξυπνήσει πριν, τώρα είμαι πράγματι ξύπνιος"
Και μετά από λίγο ξανά ξυπνώ και είπα "απίστευτο, τι γίνετε; όλο νομίζω ότι ξυπνώ και πάντα εδώ παραμένω".Και ξανά το ίδιο. Μέτα από λίγο ξύπνησα στα αλήθεια και είπα "βρε μπας και ονειρεύομαι". Τελικά μήπως ονειρεύομαι ακόμα;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 27/04/2009 10:20:59
Επείδη μελετώ τον εσωτερισμό(παράλληλα με την πρακτική)μου δημιουργούνται απορίες,για να πώ την αλήθεια έχω πάρα πολλές απορίες,
κοντά στο ένα εκατομύριο
.
Εμένα προσωπικά ο μηχανισμός της λειτουργίας,δηλαδή η κατανόηση του μου επιτρέπει την ενεργοποιήση του,αρκεί να ξέρω πώς λειτουργεί.
Αυτό που με έκανε να συχσχετίσω τα τσάκρα με τα ψυχολογκά κέντρα είναι η ενέργεια που χρησημοποιεί το καθένα,τα υδρογόνα.
Η ψευδής αφύπνιση μου έχει συμβεί και μένα πολλές φορές.Μία φορά ήμουν απόλυτα σίγουρος οτι είμαι στο φυσικό ενω ήμουν στο αστρικό.
Εκνευριστικό.
quote:
Επείδη μελετώ τον εσωτερισμό(παράλληλα με την πρακτική)μου δημιουργούνται απορίες,για να πώ την αλήθεια έχω πάρα πολλές απορίες,
κοντά στο ένα εκατομύριο.
Φίλε μου, αν δεν είχες απορίες τότε απλά δεν θα τον μελετούσες... ![]()

In anticipation of my resurrection...
αν ομως συμβαινει τοτε που ξερουμε οτι αυτο που ζουμε τωρα δεν ειναι ενα ονειρο?
μεγαλο μπερδεμα και προτειμω να μην τ σκεφτομαι...
τελευταια εχω αρχισει να ψχνω πληροφοριες για τα τσακρα αν και η ενεργοποιηση τους μου φαινεται καπως δυσκολη γτ θελει πολυ αυτοσυγκεντρωση....
μηπως ηρθε η ωρα να ανοιξουμε και ενα τεταρτο μερος του θεματος μας??
Άλλη μία ερώτηση : ο αστρικός κόσμος είναι αντίγραφο του φυσικού ??
Λέγεται ότι πάμε εκεί χωρίς να το γνωρίζουμε κάθε βράδυ .
Τι κάνουμε εκεί ? Άκριβώς ότι κάνουμε και στην καθημερινότητά μας ???
Δηλαδή έχουμε τους ίδιους φίλους την οικογένεια μας και κάνουμε συνεχώς τα ίδια ή στον αστρικό ζούμε μία δεύτερη ζωή που δεν θυμόμαστε ?
αυτη την αποψη την εχω σχηματισει οταν πολλες φορες νμζ πως καποια πραγματα που θυμομουν ηταν αληθινα ενω στην ουσια τα ειχα ζησει στον υπνο μου...
επιτρεψτε μου να πω πως θελει μεγαλη προσπαθεια για να καταφερεις τελικα να ξεχωριζεις τι εχι συμβει στον υπνο σου και τι στην πραγματικοτητα οταν σου πρωτοσυμβαινει...
μια αντιληψη πυο εχω σχηματισει απο παλια για τον υπνο πρωτου να αρχισωβ να ψαχνω πολυ για απ κλπ κλπ ειναι πως χρειαζεται οχι τοσο για να ξεκουρασρτει το πραγματικο σωμα οσο το να τραφει το σωμα στο αστρικο πεδιο....
Αυτό θα ήταν καλό προτού μπούμε στην 51η σελίδα.
Αυτός που θα αναλάβει να ανοίξει το 4ο μέρος, θα πρέπει να γράψει σε αυτό εδώ το θέμα το link του 4ου μέρους ώστε να μπορεί να το βρει εύκολα κάποιος αναγνώστης.
Επίσης, το 4ο μέρος θα ήταν καλό να έχει τον τίτλο "ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση" και στο εισαγωγικό του μήνυμα να περικλείεται το link της πρώτης σελίδας από το 3ο μέρος.
Εν αναμονή λοιπόν της συνέχειας. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Είπες οτι το καθένα έχει δύο πόλους,αρνητικό και θετικό.
Αν μπορούσαμε να εξουδετερόσουμε τις δύο αντίθετες δυνάμεις τότε δεν θα υπήρχε διάλυση,θα επικρατούσε το ουδέτερο.
Φίλε alex22
Τα ψυχολογικά κέντρα έχουν δυο πόλους και τα εγώ εκφράζονται μέσα από αυτά. Έτσι ένα εγώ είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό δεν παύει να είναι ένα εγώ ,που η συνείδηση έχει ταυτιστεί μαζί του.
Η Ουσία ή η συνείδηση επισκιάζετε από αυτά τα εγώ λόγω ταύτισης. Αν τα εγώ εξαλειφθούν τότε εκφράζετε η Ουσία με όλες της τις αρετές.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
το 4ο μερος της αστρικης προβολης θα το βρειτε εδω...