- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ο δον Κιχωτης επιτιθεται για να υπερασπισει την Δουλτσινεα του απο τους ανεμομυλους...
γιατι μου φερνεις αυτην την εικονα στο μυαλο? ![]()
παρεπιπτοντως το SMARTBUSTER μ αρεσε!!!
ειδες που αμα θελεις μπορεις να κανεις χιουμορ κι οχι χουμορ???
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
ο δον Κιχωτης επιτιθεται για να υπερασπισει την Δουλτσινεα του απο τους ανεμομυλους...
γιατι μου φερνεις αυτην την εικονα στο μυαλο?
Ξέρω γω ![]()
![]()
...
Το γιατρό σας να ρωτήσετε αγαπητέ
quote:
ειδες που αμα θελεις μπορεις να κανεις χιουμορ κι οχι χουμορ???
Ακόμα δεν είδατε τίποτε αδελφέ μου ![]()

ΕRΤ.GR
Πέμπτη 21:06
Κανένα άγριο ζώο δε βρέθηκε νεκρό στη Σρι Λάνκα, γεγονός, που κάνει τους επιστήμονες να μιλούν για την "έκτη αίσθηση" των ζώων
"Αλώβητη", εκ πρώτης όψεως, από τα φονικά τσουνάμι έμεινε η άγρια πανίδα των χωρών του Ινδικού Ωκεανού, γεγονός, που ενισχύει τη θεωρία περί "έκτης αίσθησης" των ζώων, όσον αφορά τις επερχόμενες φυσικές καταστροφές.
Όπως δήλωσαν από τη Σρι Λάνκα οι αρμόδιοι για την προστασία των άγριων ζώων, τα γιγάντια κύματα που ξεσήκωσε ο Εγκέλαδος στον Ινδικό Ωκεανό αφανίζοντας πάνω από 125.000 ανθρώπους, δεν φαίνεται να παρέσυραν τα άγρια ζώα, καθώς δεν βρέθηκαν πουθενά πτώματά τους
στην περιοχή.
"Δεν σκοτώθηκαν ελέφαντες, ούτε καν κουνέλια ή λαγοί. Πιστεύω ότι
τα ζώα έχουν την ικανότητα να διαισθάνονται την καταστροφή. Διαθέτουν έκτη αίσθηση. Ξέρουν πότε θα συμβούν τα γεγονότα", δήλωσε σήμερα ο Χ.Ντ. Ρατναγιάκε, υποδιευθυντής του υπουργείου προστασίας της άγριας ζωής της Σρι Λάνκα.
Τα τσουνάμι κατέκλυσαν τη νησιωτική αυτή χώρα σε ακτίνα τουλάχιστον 3 χιλιομέτρων φτάνοντας μέχρι το Εθνικό Πάρκο Γιάλα, το μεγαλύτερο καταφύγιο άγριας ζωής της Σρι Λάνκα, όπου ζούσαν εκατοντάδες άγριους ελέφαντες και αρκετές λεοπαρδάλεις.
οι εκπροσωποι της κορωνιδας της δημιουργιας, την ιδια στιγμη μαζευαν κοχυλια απο τον βυθο που αποκαλυφθηκε πριν χτυπησει το τσουναμι!
βεβαια πρεπει να ομολογησω οτι υπαρχουν και ανθρωποι συντονισμενοι με την Φυση που δεν θεωρουν τον εαυτο τους κορωνιδα της δημιουργιας.
αυτοι οι "αγριοι", οι "πρωτογονοι", πετουσαν βελη μεσα απο την ζουγκλα στα ελικοπτερα που προσπαθουσαν να τους βοηθησουν ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
βλέπω πως το τσαγάκι δεν βοήθησε καθόλου....
τι να κάνουμε ...
εμείς ως ηλίθιοι (διαπιστωμένα και με επίγνωση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού μας) συνεχίζουμε να νομίζουμε πως ο άνθρωπος είναι η κορωνίδα της δημιουργίας....
μήπως να αρχίσουμε να πετάμε και βέλη στα "ελικόπτερα"?????
θα σας βοηθούσε αυτό καθόλου?
τώρα δηλαδή τι θα γίνει? δεν βλέπετε το μάταιον του πράγματος?
είναι δυνατόν το "ελικόπτερο" να πείσει ένα μάτσο ηλίθιους , άγριους και πρωτόγονους να μην του πετάνε βέλη?
εσείς τι προτιμάτε?
να σας πετάμε λουλούδια?
να σπάμε πιάτα?
τς τς τς....
μα να μεταβάλω το σαλόνι μου σε σκυλάδικο? α, πα πα πα ....
ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια μετά? εγώ δεν μπορώ γιατί φοβάμαι μην σπάσω κανα νύχι...
θα προωθήσω όμως την ιδέα στον φίλο και αδελφό Gothic να δούμε τι μπορεί να κάνει....
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
οι εκπροσωποι της κορωνιδας της δημιουργιας, την ιδια στιγμη μαζευαν κοχυλια απο τον βυθο που αποκαλυφθηκε πριν χτυπησει το τσουναμι!
Ακριβώς αδελφέ !![]()
Για βρες μου εσύ έναν ελέφαντα ή ένα κουνέλι που να μαζεύει κοχύλια ![]()
Μήπως ένα λαγό τοξότη ![]()
![]()
![]()

τι θα γίνει ?
ποιος θα μαζέψει τα σπασμένα?
έ?

Galadriel ![]()
![]()
![]()
![]()

Εγώ εκτός του ότι είμαι μία κορωνίς,είμαι και μασώνος.
Εσείς που είστε μία Θεά και Βασίλισσα αποκλείεται ! ! !
Αφήστε που είμαστε και ηλίθιοι...
Αλλά μην ανησυχείτε...δεν σκοτώθηκαν όλοι από το τσουνάμι![]()

μη μου τα γυρνάτε τώρα αδελφέ....
είπαμε να είστε ηλίθιος!
όχι να το παίζετε κιόλας ηλίθιος!![]()
εξάλλου από το τσουνάμι,
όταν τραβήχτηκαν τα νερά
έμειναν πολλά σκουπίδια....
αυτά ποιος θα τα μαζέψει?
έλα καλέ μου,
βάλε ένα χεράκι
γιατί μ'αυτά και μ'αυτά
θα αναγκαστώ να φωνάξω τίποτα λαγούς να βοηθήσουν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel, Tsunami Loaded ![]()

Έχουν γίνει επιστημονικές μελέτες επ' αυτού !
Γι αυτό δεν δύναμαι και να σας απαντήσω αλλά κανένα πρόβλημα ![]()
Προτείνω να φωνάξουμε καμμιά γελάδα ή καμμιά τσιπούρα να μας ρίξει τα Ταρώ και να μας πει ![]()
Όλα κι όλα...ισότητα ![]()