ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πεντέλη - σπηλιά Νταβέλη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πεντέλη - σπηλιά Νταβέλη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stavros_p4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
stavros_pΜέλος
13/05/2004, 17:49:24
Γειά σας παιδιά, είμαι καινούριος σ'αυτό το forum. Μένω στην Πεντέλη εδώ και πολλά χρόνια και έχω πάει στα διάφορα μονοπάτια και στην Σπηλιά τουλάχιστον 100 φορές, με το ποδήλατο κυρίως. Ανάμεσα στο Καραούλι και στην πηγή (πηγαίνοντας από την πηγή προς το Καραούλι - στην ανηφόρα (με το ποδήλατο πάντα), έχω παρατηρήσει (χωρίς αέρα) ότι είναι σχετικώς εύκολα να πάει κανείς γρήγορα (45km/h), το οποίο δεν είναι και τόσο λογικό. Στην Σπηλιά (του Νταβέλη) έχω μπεί (μέρα εννοείται) και μέσα έχω παρατηρήσει πως το δάπεδο (στον πάτο της σπηλιάς) το χώμα κολλάει και ο αέρας είναι αρκετά βαρύς εκεί μέσα. Τελευταία (πριν κάτι μήνες) γίνονται έργα ανάπλασης στην Σπηλιά και έτσι δεν μπορούσα να μπώ μέσα. Όποιοι έχουν πάει και θέλουν να πουν την γνώμη τους - υπεύθυνα (όχι απλώς ότι έχουν "ακούσει κάτι"): αν έχουν δεί κάτι αξιοσημείωτο, ας μου πουν.
Ευχαριστώ.

VANDAMMEΜέλος
13/05/2004, 23:10:05
ΦΙΛΕ ΜΟΥ stavros_p ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Κ ΠΑΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗ!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!

13/05/2004, 23:33:20
Γειά σου stavros_p

Καλή συμμετοχή στις συζητήσεις μας.

Οπως σου είπε και ο VANDAMME, πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα, αλλά και για κάθε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να ερευνήσεις εάν υπάρχουν ενεργές συζητήσεις που σχετίζονται με ένα αντικείμενο, μπορείς να χρησιμοποιείς τη λειτουργία ANAZHΤΗΣΗ (επάνω δεξιά στο παράθυρο των forums) βάζοντας κάποια λέξη - κλειδί σχετική με το θέμα που αναζητάς.

Ετσι, βάζοντας στην αναζήτηση τη λέξη Πεντέλη, προκείπτουν τα ακόλουθα θέματα:

**** Π Ε Ν Τ Ε Λ Η ****
ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο
μια ανεξηγητη εμπειρια...στην Πεντελη
Όρος Πεντελικόν

Μπορείς να συμμετέχεις γράφοντας σε οποιοδήποτε από αυτά (μόνο το τελευταίο είναι ανενεργό πια, αλλά έχει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία).

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

31/08/2004, 02:06:09
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!