- Σχετικά με τα μέλη του Esoterica... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Vril in glue mode !!!
Χμμμ.
Κατάλαβα.
Ramoglou, δεν θα συμετέχω σε τέτοιου είδους συζήτηση.
Σου ζητώ και συγνώμη, που σε ανάγκασα να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο και να σε αποσπάσω από το έργο σου.
quote:Κρίμα να θέλεις να συνεχίσεις και σε άλλα Topic την ανόητη κόντρα σου.
το τοπικ εχει θεμα την ανοητη κοντρα που αλλοι ξεκινησαν.
quote:Εύχομαι να το ξεπεράσεις κάποτε.
οταν εσυ ξεπερασεις το συνδρομο της κορωνας και ξεκαβαλησεις το καλαμι!!! ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:Κρίμα να θέλεις να συνεχίσεις και σε άλλα Topic την ανόητη κόντρα σου.
Εύχομαι να το ξεπεράσεις κάποτε.Το αυτό
Galadriel
καλε κυρια βασιλισα, αφησατε την ερωτικη φωλεα σας για να μου απαντησετε?
το εκτιμω το ενδιαφερον σας, αλλα αν κρυωσουν οι λαρβες??? ![]()
τους αφησατε αρκετους αρσενικους θαυμαστες σας τουλαχιστον για να εχουν να τρωνε???
![]()
.
ΥΓ.εσας παντως δεν χρειαζετε να σας ξεπερασω εγω αγαπητη! ![]()
μηπως αυτο σας εθιξε τον ακρατο εγωισμο και την ωραιοπαθεια???
quote:1. Είναι ορισμένοι που ``χτυπούν με το γάντι``.
Οπως ο Ramoglou (τον φέρνω απλά ώς παράδειγμα)
ωραιο ανεκδοτο!!!
το γαντι το φοραει για να μην αγγιζει την λασπη που εκτοξευει, αλλα ξεχναει οτι την παραγει ο ιδιος!
quote:Ποιός ξέρει ποιός είναι κλίκα με ποιόν, πού ανήκει πραγματικά κι αν υπάρχει κλίκα τελικά
θελεις μονο ονοματα ή να σου αναλυσω και τις σχεσεις τους?
εισαι παλιο μελος και γνωστρια πολλων, και ειναι κουφο να παριστανεις την ανιδεη...
ρε που πηγε εκεινο το τοπικ που ανεδυθει στις 4.30 ξημερωματα της τσικνοπεμπτης?
εμαθα και καταλαβα πραγματα και καταστασεις που δεν θα μαθαινα ουτε σε 20 χρονια αν δεν το διαβαζα!!! ![]()
που να πηγε αραγε το τοπικ?
μαλλον για βρουβες... ![]()
quote:Μήπως κάποιοι απλά κυνηγούν τις σκιές τους και χάνουν το ταξείδι στο φως
κοιτα συμτωση!
μπηκα για πρωτη φορα στον τυραχλαδο και εξεπλαγειν απο την προσηλωση μερικων στην αναζητηση του φωτος!
φαινεται εξαλλου απο τα βαθυστοχαστα μηνυματα που ανταλλασουν μεταξυ τους. (θελεις να κανω κοπυ-πεϊστ μερικα?) ![]()
και επειδη τους σκιασα το "φως" με πηραν με τις πετρες!!! ![]()
quote:Άιντε, χαλάει ο καιρός και θα κρυώσει και ο καφές.
Και έχω και τους ιπποκόμους και τους υπηρέτες μου απ έξω και θα μου αρπάξουν και καμιά πούντα.
την αρπαξα ηδη! ![]()
quote:Η πρόθεση του τόπικ ναί, αγαπητέ/ή analphabet, αλλά όπως βλέπεις, η προσπάθειά μου απέβη άκαρπη...
τι περιμενες ρε Τασσο?
μηπως ξεχασες ποτε μου τα εριξε για πρωτη φορα εντελως αδικα και αναιτια?
ουτε καν στο εσωτερικα, αλλα σε ασχετο φορουμ, και σε ασχετο γι αυτην θεμα! (εκτος κι αν καποιος κηφηνας της διαχειμαζει στο μεταφυσικον...
)
και ο μεν εκδοτης του μυστερυ, εβαλε μια απο τις επιστολες μου διαμαρτυριας στο καινουργιο τευχος, (αν και χρειαζεσαι καφετζου για να το ανακαλυψεις και μικροσκοπιο για να το διαβασεις), η κυρια δε επιμενει οτι ειχε δικιο!
το καλαμι ευκολα το καβαλας, αλλα δυσκολα το ξεκαβαλας (μη ρωτησεις γιατι
).
και ενω τοτε με κατηγορησαν για "πρακτορα" του εσωτερικα, τωρα ειμαι ο εδω κακος δρακος που της χρειαζεται για να πουλησει το παραμυθι της...
και η ερωτηση της ημερας: χεζουν οι αρκουδες στο δασος?
quote:
θελεις μονο ονοματα ή να σου αναλυσω και τις σχεσεις τους?εισαι παλιο μελος και γνωστρια πολλων, και ειναι κουφο να παριστανεις την ανιδεη...
ρε που πηγε εκεινο το τοπικ που ανεδυθει στις 4.30 ξημερωματα της τσικνοπεμπτης?
εμαθα και καταλαβα πραγματα και καταστασεις που δεν θα μαθαινα ουτε σε 20 χρονια αν δεν το διαβαζα!!!
που να πηγε αραγε το τοπικ?μαλλον για βρουβες...
Αν νομίζεις ότι μπορείς να δώσεις μία εμπεριστατωμένη απάντηση, είμαι όλη μάτια...
Πάντως όσο καιρό είμαι εδώ μόνο ανυπόστατες συκοφαντίες έχω δει να εξαπολύονται και προσωπικά για μένα και για άλλα μέλη.
Αν αυτή η στάση σου φαίνεται "κουφή", θα χαρώ να μου υποδείξεις το λάθος μου.
quote:
κοιτα συμτωση!μπηκα για πρωτη φορα στον τυραχλαδο και εξεπλαγειν απο την προσηλωση μερικων στην αναζητηση του φωτος!
φαινεται εξαλλου απο τα βαθυστοχαστα μηνυματα που ανταλλασουν μεταξυ τους. (θελεις να κανω κοπυ-πεϊστ μερικα?)
και επειδη τους σκιασα το "φως" με πηραν με τις πετρες!!!
Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω αυτό το συμβάν. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη βάση.
Εφόσον όμως, θεωρείς ότι αδικήθηκες, το οποίο και σέβομαι, νομίζω ότι θα εκτιμάς την έκλησή μου για ξεκάθαρες κουβέντες με στοιχεία και όχι περαιτέρω προσβλητικούς υπαινιγμούς.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 08/03/2005 03:37:47

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
(Οι συντονιστές κ λοιποί διοικιτικοί παραδίδονται στη βούληση του πλήθους) !
![]()
![]()
![]()
![]()
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Όσο για την άκαρπη προσπάθεια, αλίμονο! Δε την κατέκρινα !
Απλά το Χμμμ υποδήλωσε τον προβληματισμό μου για το κατά πόσο πέτυχε αγαπητέ δημιουργέ του τόπικ, μέχρι που ήρθες κ επιβεβαίωσες την υποψία μου πως παρεκλίνουμε απο αυτή.
Σ εμένα τουλάχιστον αρκεί κ η προσπάθεια. Σε άλλους μάλλον όχι.
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Από αυτό το τόπικ μαθαίνουμε (ξανά και ξανά) το εξής
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
Άλλο τι λέμε και άλλο τι κάνουμε. άλλο τι διατυμπανίζουμε και άλλο τι είμαστε. Άλλο η ανωτερώτητα πουλάμε στους αφελής και άλλο που ξεπέσαμε...
και πάει λέγοντας...
Edited by - Vril on 08/03/2005 12:43:14
---
άκι
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
Kαι επειδή Δεν φαίνεται η επεξηγηματική πρόταση κάτω από τα μουσικά όργανα, του αγαπητού Ράμογλου, συμπληρώνω "το βιολί βιολάκι.."
Έγώ πάλι, συπληρώνω, οτι είναι κρίμα να θέλει να συνεχίσει και σε άλλα Topic την ανόητη κόντρα του.
Εύχομαι να το ξεπεράσει κάποτε.
Edited by - Αίολος on 23/03/2005 15:00:09

H αλλιώς το γουδί ... το γουδοχέρι...![]()
![]()