- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Και τώρα η μέχρι τώρα ΚΑΤΑΤΑΞΗ των ζωδίων του Esoterica.
Θέσεις
1η Υδροχόοι 11
2η Σκορπιοί 11
3η Κριοί 10
4η Καρκίνοι 7
- Παρθένοι 7
5η Δίδυμοι 6
6η Τοξότες 5
8η Λέοντες 4
- Ζυγοί 4
- Αιγόκεροι 4
- Ιχθείς 4
12η Ταύροι 3 (μια συνήθεια είναι όλα)
ΦΟΒΕΡΟ !!!!!!!!!!
Από το 6 πάμε στο 8 !!!!!!!!!
Μάλλον στο 7 είναι ο Admin ( μυστικιστικός αριθμός γαρ ) ![]()
![]()
![]()
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 18/09/2003 23:39:11
διακρίνω και κάτι ανάμεσα στους σκορπιούς και τις κριαρίνες?? μάλιστααα!!! γιαυτό ο κ. διαχειριστής θέλει να με διαγράψει???
Τι έχετε πάθει κ. THOTH με τις γυναίκες κριούς? είχατε καμιά άσχημη εμπειρία?? σας έκαψε η πολύ φωτιά μήπως???
εγώ πάντως είμαι από τις καλές κριαρίνες, δεν κάνω κακό...το πολύ πολύ να κουτούλησω κανέναν με τα κέρατα....!!!
τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε κακοί και εκδικητικοί όπως οι σκορπιοί, που θα το "ρίξουν" το φαρμάκι τους και μετά από καιρό....
Αυτά... και λίγα λόγια για τους κριούς....γιατί...αααα....!!!!!
(όλα τα παραπάνω είναι για πλάκα thoth - ελπίζω να μην τα πάρεις σοβαρά και με σβύσεις όντως στην πραγματικότητα, γιατί είπαμε....εσείς οι σκορπιοί είστε και λίγο εκδικητικοί
)
![]()
![]()
Επ΄ ειμαι και γω Εδω!!![]()
quote:
τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε κακοί και εκδικητικοί όπως οι σκορπιοί, που θα το "ρίξουν" το φαρμάκι τους και μετά από καιρό....
Φαρμάκι;;; Τώρα θα δεις!!! Έρχομαι για ένα θανατηφόρο τσίμπημα...
Έρχομαιιιιαιαιααιαιαιαι !!!!

Communicating at an unknown rate...
Μη με εκνευρίζετε γιατί ανεβαίνει και η πίεσή μου ![]()
Ευτυχώς με βοηθάει και η ηλικία μου για να μην βγω εκτός εαυτού ![]()

Το μόνο που μπορεί να ταράξει το νερό είναι ο αέρας αλλά αν το ταράξεις το νερό ουαί και αλίμονο από την φουρτούνα που προκύπτει .
Η δε γη δέχεται ευχάριστα το πότισμα του νερού .
Και τελικός το νερό είναι η μεγαλύτερη πηγή ζωής άρα θα πρέπει να μας προσέχετε και να θυμάστε ότι χωρίς νερό δεν υπάρχει ζωή .
Όσο για την ηλικία του τρισμέγιστου λόγο της τριπλής υποστάσεως του θα πρέπει να διαιρέσετε το 47 με το 3 άρα προκύπτει ο αριθμός 15 ετών και 6 μηνών ο οποίος και είναι ο πραγματικός αριθμός της κάθε υπόστασης .
Ο κακός λύκος
quote:
Το μόνο που μπορεί να ταράξει το νερό είναι ο αέρας αλλά αν το ταράξεις το νερό ουαί και αλίμονο από την φουρτούνα που προκύπτει .
Αααα κακέ λύκε πας γυρεύοντας!!!![]()
![]()
Επειδή δηλαδή οι Ζυγοί είμαστε λίγοι να μας τη "λέτε" κι από πάνω?![]()
![]()
Λίγοι αλλά ΚΑΛΟΙ!!
Η φουρτούνα εξαρτάται από το ΠΟΣΟ φυσάει!Εξάλλου αν υπάρχει άπνοια, το νερό παραμένει στάσιμο και τότε γίνεται τέλμα!![]()
![]()
Τί να πουν τότε τα καημένα τα ζώδια της φωτιάς?Εκεί να δεις πυρκαγιές!![]()
![]()
quote:
Και τελικός το νερό είναι η μεγαλύτερη πηγή ζωής άρα θα πρέπει να μας προσέχετε και να θυμάστε ότι χωρίς νερό δεν υπάρχει ζωή.
Μπράβο!Αν ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς νερό τρεις μέρες
quote:
Όσο για την ηλικία του τρισμέγιστου λόγο της τριπλής υποστάσεως του θα πρέπει να διαιρέσετε το 47 με το 3 άρα προκύπτει ο αριθμός 15 ετών και 6 μηνών ο οποίος και είναι ο πραγματικός αριθμός της κάθε υπόστασης.
Ε όχι και να βγάλεις τον Τρισμέγιστο ανήλικο!!!Σε λίγο θα μας πεις ότι γεννήθηκε μετά τη δημιουργία του Forum!!!
Άντε γιατί ...θα φυσήξω!
(Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί και Υδροχόοι) να σπεύσουν!)
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

quote:
Τα ζώδια της φωτιάς θα πρέπει να προσέχουν τα ζώδια του νερού διότι ως γνωστόν το νερό είναι κατασταλτικό της φωτιάς .Το μόνο που μπορεί να ταράξει το νερό είναι ο αέρας αλλά αν το ταράξεις το νερό ουαί και αλίμονο από την φουρτούνα που προκύπτει .
Η δε γη δέχεται ευχάριστα το πότισμα του νερού .
Και τελικός το νερό είναι η μεγαλύτερη πηγή ζωής άρα θα πρέπει να μας προσέχετε και να θυμάστε ότι χωρίς νερό δεν υπάρχει ζωή .
Όσο για την ηλικία του τρισμέγιστου λόγο της τριπλής υποστάσεως του θα πρέπει να διαιρέσετε το 47 με το 3 άρα προκύπτει ο αριθμός 15 ετών και 6 μηνών ο οποίος και είναι ο πραγματικός αριθμός της κάθε υπόστασης .
Ο κακός λύκος
Ακριβώς όπως το είπες φίλε Πίκι-Πίκι-Ράμ(ογλου)
Τα ζώδια του νερού είναι κατασταλτικά της φωτιάς.
Τόσα χρόνια το βίωνα συνέχεια με την αδελφή μου, "έφτανα" κάπου σε συζητήσεις και εμβαθύνσεις σε διάφορα θέματα που συζητούσαμε και "τσούπ" με προσγείωνε απότομα (Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στο ζυγό). Καταλάβατε κύριε Πίκι-Πίκι-Ράμ? Ο αέρας της σελήνης της όλο κι όλο που έκανε ήταν να τη "φουντώνει" και να τονίζει περισσότερο τα χρακτηριστικά της, αυτά του νερού. Αν και δεν είμαι απο τους χαρακτηριστικότερους Τοξότες, έχω μέσα μου πολύ Δίδυμο, Ερμή και μπόλικη Αφροδίτη αλλά και λίγο Κρόνο, έχω να πώ οτι δίχως νερό μπορούμε να ζήσουμε τρεις μέρες. Χωρίς Ήλιο όμως πόσο μπορούμε να ζήσουμε? Αν δεν υπήρχαν και τα ζώδια της φωτιάς να ξεκινήσουν όλες τις επαναστάσεις του κόσμου και να αμφισβητήσουν για τα κατεστημένα που θα βρισκόταν ο κόσμος σήμερις?
Ζώδια της φωτιάς: ενέργεια-δράση-ριζική αλλαγή-δύναμη-ηγετικές τάσεις(Λέοντες&Κριοί)-ενέργεια-δράση-ριζική αλλαγή-αλτρουισμός-ανιδιοτέλεια-Φιλοσοφία(Τοξότες).
Επισφράγηση όλων των παραπάνω αποτελεί το γεγονός οτι τα ζώδια του νερού ανήκουν στα αρνητικά ζώδια
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 20/09/2003 05:50:14
quote:
Μπράβο!Αν ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς νερό τρεις μέρες (περίπου) σε πληροφορώ ότι χωρίς αέρα δεν αντέχεις παραπάνω από τρία λεπτά!
Αντε επιτελους γιατι οταν τα ελεγα αυτα κατι σελιδες πριν ειχαν εξαφανιστει ολοι!!!!
Κυριε Ραμογλου (αυτος ο πληθυντικος ευγενειας πια σημερα!!!) που το ειχατε που το γυρισατε παλι πατε να βγαλετε απο πανω τα ζωδιακια του νερου (αυτα τα χρωστουμε ποτε θα τα πληρωσω εγω επιτελους?????????)
Οσο για την φουρτουνα χμμμμ μηπως ειναι αναλογα με την ενταση του αερα?? Δεν διαφωνω ουαι κι αλιμονο αν ταραξεις τα νερα... μην ξεχναμε ομως πως και η ενταση του αερα μπορει να σταματησει αποτομα ... και ετσι να μεινετε μονο με τα απονερα και τις φωνουλες σας ![]()
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.