ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανάσταση! Για όλους; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ανάσταση! Για όλους; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

thoth46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ananasssΜέλος
03/04/2005, 15:04:33
quote:
Σημερα το πρωι το καπακι με την πενταλφα αντικατασταθηκε με το διπλανο καπακι-που πανω του εχει ενα μεγαλο Χ-και στη θεση του καπακιου Χ μπηκε αναποδα το καπακι με την πενταλφα . τωρα γιατι εγινε αυτο...

Χμμμ... μάλλον γιατί οι σκοτεινοί δημιουργοί του συγκεκριμένου μυστικού τούνελ, ξέχασαν να κάνουν έξοδο και ως εκ τούτου το θέτουν υπό αχρειστία η οποία συμβολίζεται με το καπάκι "Χ". Οι γνωρίζοντες βέβαια, την ημέρα της κρίσεως (ή του πραξικοπήματος) θα το έχουν υπόψη τους και δεν θα μπουν μέσα σε ένα καταφύγιο χωρίς έξοδο...

Απορία: ο ταλαίπωρος ο Κραουνάκης είναι δηλαδή ούτως ή άλλως καταδικασμένος?...

Χαιρετώ και τον Οπλίτη που τον κόβω να εξελίσσεται σε Κακιέστερο του Κακιοτάτου!

Υ.Γ. Θυμάμαι και γω την εποχή με τους "σταυρούς" στα παπούτσια μου, και πόσες ενοχές μου είχαν φορτώσει τότε που τα φορούσα (ήταν και τα αγαπημένα μου μποτάκια θυμάμαι)... Αφού σε λασπωμένο δρόμο ή κυρίως στα χιόνια, απέφευγα να κοιτώ κάτω τα ίχνη που άφηναν τα παπούσια: Δεκάδες σταυροί τσαλαπατημένοι, πάνω σε καπάκια με πεντάλφες! Κόλαση!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
05/04/2005, 13:00:08
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 5-Α.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 5-Α ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ν"...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

05/04/2005, 15:56:20
quote:

[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 5-Α.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 5-Α ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ν"...

μπορεί να σημαίνει το "ν" αυτό: -νερό- (ιδιαίτερα στα καπάκια της ΕΥΔΑΠ)

AVATARGR καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου.
Εκτός από κάποιες επίσης εντυπωσιακές (που έχουν τοποθετηθεί στις πρώτες σελίδες του θέματος 2-4), οι δικές σου, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία. Δεν μπορεί να έχουν μπει τυχαία!
Αν και δε με έχει αποσχολήσει ιδιαίτερα το φαινόμενο (εκτός από μία φορά που κόντεψα να τρακάρω κοιτώντας το πεζοδρόμιο κι έκτοτε το έκοψα μαχαίρι...)
ομολογώ πως βλέποντας αυτές τις ξεκάθαρες πεντάλφες, δεν μπορώ να μείνω τελείως αδιάφορη.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

05/04/2005, 17:12:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΔΙΠΛΗ 5-Α ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..

ΜΟΝΟ ΧΩΜΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

wolfowitzΜέλος
05/04/2005, 18:49:23
αβαταρ

υπαρχει η εξης πιθανοτητα: κατω απο το καπακι υπαρχει φρεατιο της αποχετευσης και δευτερο καπακι. Τον χωρο αναμεσα στα δυο καπακια τον γεμιζουνε με αμμο σαν ειδος μονωσης στις οσμες και στην υγρασια.

Αυτο το κανουν οταν αυτα τα φρεατι βρισκονται σε εσωτερικους χωρους (μαγαζια, διαδρομους κλπ)

Τα καπακια που φωτογραφισες ειναι στο δρομο? Στην φωτο σου διακρινω μωσαικο η οχι?

Edited by - wolfowitz on 05/04/2005 18:50:14

scar_faceΜέλος
05/04/2005, 19:04:53
AVATARGR βάλε το καπάκι στην θέση του.
Το ψάχνουν.
Σοβαρά τώρα, πως τα κατάφερες και το σήκωσες?

Πέσμου τι κάνεις αυτό που τρως και θα σου πως τι άνθρωπος είσαι.
Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.