- Αν σήμερα το απόγευμα για παράδειγμα σας πατούσε ένα αυτοκίνητο, ξυπνώντας το πρωί θα το νιώθατε? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
morfeas2012Νέο Μέλος
Πολύ ωραία αυτα παιδια, να σας πώ και εγω μια Ιστορία
Πρίν περίπου μια βδομάδα πέθανε η μητέρα ενος φίλου μου
η ηλικία της 47 ετων, ιατρικό εστορικό κατάλευκό,
και μια μέρα αποφασίζει να πάει μια εκδρομή για Χίο Μυτηλήνη έμεινε έξι μέρες και μια μέρα πρίν γυρίσει Παθαίνει ανακοπή καρδιάς στις πεντέμιση το πρωί.
Το θέμα είναι πως μόλις πέθανε ό γιός της στις πεντέμιση το πρωί ξύπνησε απο ένα θόρυβο που ήτανε ποιο μεγάλος και απο σεισμό, και τον άκουσε και η κοπέλα του που κοιμόντουσαν μαζί
άνοιξαν το φώς και έψαξαν όλο το σπίτι δεν ήταν σεισμός και δεν υπήρχε τίποτα τριγύρο. το αποτέλεσμα στίς 7 το πρωί τον πήραν και του είπανε πως η μητέρα του ήταν νεκρή. Και οτι πέθανε στις πεντέμιση.
Πρίν περίπου μια βδομάδα πέθανε η μητέρα ενος φίλου μου
η ηλικία της 47 ετων, ιατρικό εστορικό κατάλευκό,
και μια μέρα αποφασίζει να πάει μια εκδρομή για Χίο Μυτηλήνη έμεινε έξι μέρες και μια μέρα πρίν γυρίσει Παθαίνει ανακοπή καρδιάς στις πεντέμιση το πρωί.
Το θέμα είναι πως μόλις πέθανε ό γιός της στις πεντέμιση το πρωί ξύπνησε απο ένα θόρυβο που ήτανε ποιο μεγάλος και απο σεισμό, και τον άκουσε και η κοπέλα του που κοιμόντουσαν μαζί
άνοιξαν το φώς και έψαξαν όλο το σπίτι δεν ήταν σεισμός και δεν υπήρχε τίποτα τριγύρο. το αποτέλεσμα στίς 7 το πρωί τον πήραν και του είπανε πως η μητέρα του ήταν νεκρή. Και οτι πέθανε στις πεντέμιση.
Εγω πάντος όταν έχω άσχημο προαίσθημα συμβαίνη πάντα κάτι πολύ κακό που αφορά εμένα ή πολύ κοντινά μου άτομα.
Αυτός που θα μπορέσει να δει πέρα απο το βλέμμα του είναι και αυτός που θα ανακαλύψει νέους ωκεανούς, χωρις να φοβηθεί να ξεφύγει απο την θέα της ακτης!!!