ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ? ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ TEST!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ? ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ TEST!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΨΥΧΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/06/2004, 21:48:22
Έκανα το πείραμα και πετυχε...εγώ νομίζω ότι τα μικρά παιδιά μπορεί να β΄λέπουν και άλλα όντα...! Γιατί όμως μόνο τα μωρά...πως χάνουν αυτή τους την ικανότητα?

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!

erriettaΜέλος
21/06/2004, 14:08:32
Κι εγώ έχω να σας πω την ακόλουθη ιστορία που πάμπολλες φορές έγινε θέμα συζήτησης στο σόι μας, το οποίο να σημειώσω δεν είναι καθόλου οπαδός του μεταφυσικού.
Λίγους μήνες πριν πεθάνει ο θείος μου γεννήθηκαν οι δίδυμες εγγονές του που τον γνώρισαν μόνο ως μωρά μέσα από την κούνια. Υπήρξαν πάρα πολλές φορές που οι δίδυμες χαιρετούσαν τον παππού τους που "στέκεται στην πόρτα. καλά ρε γιαγιά τυφλή είσαι? δεν τον βλέπεις?" και να μένουμε όλοι κάγκελο! Ήταν μια φορά δε που η μια εκ των 2 ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και κυριολεκτικά δεν μπορούσε να ανασάνει από τα γέλια και το αναψοκοκκίνισμα της χωρίς καν να την ακουμπάει καποιος από τους παρευρισκόμενους (και είμασταν αρκετοί). Οπότε την ρωτάει η ξαδέλφη μου και μαμά της "τι έπαθες? τι είναι τόσο αστείο?" και κυριολεκτικά πνιγμένη στα γέλια λέει η μικρή "αφού με γαργαλάει συνέχεια. πες του να σταματήσει".
"ποιος σε γαργαλάει παιδί μου?" λέει η ξαδέλφη μου
"ο παππούς ρε μαμά δε βλέπεις?"
Εννοείται ότι κανένας μας δεν έβλεπε τίποτα...

AlkithoeΜέλος
21/06/2004, 15:48:48

Errieta, ανατρίχιασα με αυτό που είπες... Πιστεύω πως τα μικρά παιδια έχουν περισσότερες ικανότητες απο τους μεγαλύτερους και απλα οπως μεγαλόνουνε τις χάνουν επειδί δεν τις χρησιμοποιούν..
Πρόσφατα παρατήρησα την μικρή μου ξαδερφουλα που ειναι δυο χρονών.. Την ειχαμε βάλει μεσα στην κουνια, και χωρις κανεις να της μιλάει και να ασχολείτε με αυτη, άρχισε να γελάει και να πετάει τα κουκλάκια της προς μια συγκεκριμένη κατευθυνση, όπως ακριβώς κάνει και όταν εγω πχ την κάνω να γελάει και την πειράζω. Η θεια μου απαντησε "Το κάνει συνέχεια.. γελάει μονη της, μωράκι ειναι!!!"
Ισως ηθελε απλα να μας τραβίξει την προσοχή.. Αλλα το παράξενο ηταν πως αντιδρούσε σα να ειχε καποιον μπροστα της, και το καταλάβαινες αυτο γιατι τα ματια της ηταν "καρφωμένα" στο ίδιο σημειο σηνέχεια.

Αυτα..

Φιλικά,
Τζο.

Going Under..

erriettaΜέλος
21/06/2004, 16:32:23
Alkithoe, κι εγώ πιστεύω πως τα παιδιά λόγω αθωότητος μπορούν να δουν περισσότερα πράγματα από τους ενήλικες. Πολλοί υποστηρίζουν πως βλέπουν την αύρα γύρω από τα άτομα που κοιτάνε. Έχει παρατηρήσει κανείς το βλέμμα ενός μωρού? ακόμη και νεογέννητου? εγώ το παρατήρησα και ποτέ κανένα μωρό δε μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνει. Το αντίθετο βασικά. Πάντα μου δημιουργούσε την εντύπωση του παντογνώστη, εκείνου που κρατά μέσα του όλες τις απαντήσεις. Πιστεύω πως γεννιόμαστε με όλη τη γνώση μέσα μας και την ξεχνάμε όπως μεγαλώνουμε. Χάνουμε την επαφή μας με την πηγή από όπου εξαρχής ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο.

AlkithoeΜέλος
21/06/2004, 17:01:26

Εrrieta συμφωνω απολυτα μαζί σου.. Ναι το 'χω προσεξει το βλέμα τους και μου περνάνε απο το μυαλό ακριβως αυτά που είπες..
Μπορει να χανουμε την επαφη με την πηγη οσο μεγαλώνουμε αλλα με την αναζήτηση μπορουμε να την ανακτησουμε.. Οι γνώσεις δε χάνονται, απλα χρειάζομαστε βοήθεια για να τις ξαναθυμηθουμε..

Φιλικά,
Τζο.

Going Under..

oneiric1Μέλος
23/06/2004, 11:22:21
Αχ ψυχή μου... "ζέστανες" την ψυχή μου μ' αυτό σου το μήνυμα. Και φυσικά και οι υπολοιποι φίλοι που έγραψαν διάφορα περιστατικά.

Εγώ το μόνο που θα πω, είναι ότι πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι τα μικρά παιδιά βλέπουν ψυχές.

Θυμάμαι ότι όταν έχασα την μαμά μου (ήμουν 7) για ένα μεγάλο διάστημα την ένιωθα & έβλεπα διάφορα περίεργα. Ειδικά την ξαδέρφη μου (ήταν 5) την επισκεπτόταν πολύ-πολύ συχνά....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Edited by - oneiric1 on 23/06/2004 11:23:46

AlkithoeΜέλος
23/06/2004, 13:24:37

Τι περιεργα φίλη oneiric1 ? Αν επιτρεπετε φυσικα!

Φιλικά,
Τζο.

A reason 2 start over new 'n' the reason is u..

oneiric1Μέλος
23/06/2004, 14:24:14
Αλίμονο Τζο!

Κάτι συγκεκριμένο που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ότι είδα ξεκάθαρα την ντουλάπα του δωματίου της ν' ανοίγει, να παραμένει για 5-6 δευτερόλεπτα σ' αυτή την θέση και μετά να κλείνει και πάλι μόνη της... ήταν συγκλονιστικό για ένα παιδί 7 ετών...

Τα βήματα επίσης που ακούγαμε ήταν κάτι το ασύλληπτο....!

* Ειρήνη *

AlkithoeΜέλος
23/06/2004, 14:44:09

Πως αντεδρασες ?!?!?! Ποτε σταμάτησες να αισθάνεσαι την παρουσια της ή ο,τι άλλο?

oneiric1Μέλος
23/06/2004, 15:22:52

Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αντέδρασα πολύ χαλαρά & ήρεμα. Απλά το είπα στην γιαγιά μου, δεν φοβήθηκα.....

Να σου πω... είναι λιγάκι περίεργο αυτό το θέμα για 'μένα. Επειδή ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει, έχω την αίσθηση ότι η μητέρα μου "αποφεύγει» να μ’ επισκεφτεί (να την νιώσω, να την δω σε ένα όνειρό μου) γιατί κάποια στιγμή που την είδα σ’ ένα πολύ ζωντανό όνειρο όταν ακόμα ήμουν στο Γυμνάσιο, ξύπνησα κλαίγοντας και παρέμεινα σε κακή ψυχολογική κατάσταση για πολλές-πολλές ημέρες... οπότε...

Πάντως η ξαδέρφη μου έχει ακόμα μία πολύ «ιδιαίτερη» σχέση μαζί της.

* Ειρήνη *

AlkithoeΜέλος
23/06/2004, 15:45:40

Εχμ! Συγνώμη, δε το ξερα πως δε το χεις ξεπερασει! Ισως επειδι ακομα δεν το χεις ξεπερασεί, γι αυτο να νιωθεις οτι σε "αποφεύγει" .. Ισως δε θελει να σε τρομάξει η ο,τι αλλο.. Δεν ξερω.. Τι να πω! Μια απλη σκεψη εξέφρασα.

Φιλικά,
Τζο.