ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria98 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
13/12/2010, 20:31:27
Και κάποιες γατούλες σε ανάλογο
με την εποχή τοπίο !!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

13/12/2010, 21:53:53
Ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κάθεται στο γραφείο του, και μέσα στη βαρεμάρα του, αποφασίζει να καθαρίσει επιτέλους τα ντουλάπια του. Βγάζοντας ένα σωρό φακέλους, φυλλάδια από πιτσαρίες και άχρηστα χαρτιά,
βλέπει μπροστά του ένα λυχνάρι μέσα στη σκόνη.
"Ωραία αντίκα ! Θα το πάρω να το βάλω πάνω από το τζάκι του σπιτιού μου"
σκέφτεται, και το παίρνει μαζί του.
Στο σπίτι, εκεί που το καθαρίζει από τη σκόνη και το γυαλίζει, ξαφνικά ένα τζίνι πετάγεται μπροστά του.
"Μπορείς να πραγματοποιήσεις 3 ευχές σου!"
του λέει το τζίνι επιβλητικά.
"Θέλω μία μπύρα και δυο γύρους αμέσως τώρα!"
και πριν προλάβει να τελειώσει,
ΠΑΦ!! μπροστά του δυο λαχταριστά τυλιχτά σουβλάκια και ένα τεράστιο ποτήρι μπύρα.
Αφού τα καταβροχθίζει μετά βουλιμίας, λέει:
"Τώρα θέλω να βρεθώ σε ένα τροπικό νησί, με πανέμορφες νυμφομανείς γυναίκες!" και
ΠΑΦ!! αμέσως βρίσκεται σε ένα νησί με πανέμορφες μελαχρινές να τον περιτριγυρίζουν και να τον χαϊδεύουν.
Σκέφτεται και την τρίτη του επιθυμία προσεκτικά, και λέει:
"Θέλω να μην ξαναδουλέψω ποτέ στη ζωή μου !" και
ΠΑΦ ! !
ξαναβρίσκεται πάλι στο γραφείο του......!!!!!!!!!!

14/12/2010, 01:33:58

ταιριάζει στό ανέκδοτό σου αγαπήτή kapodistria ,την καληνύχτα μου ώρα πού είναι

14/12/2010, 01:43:35

και αυτές ανήκουν στην παρέα

14/12/2010, 14:18:16
Καλησπέρα αγαπητή pandi!
Η πρώτη φωτό από τις παραπάνω δυό
που παραθέτεις,γιατί μου θυμίζει
τόσο πολύ τον Ευάγγελο Βενιζέλο;;;

Όπως και νάχει είναι πολύ όμορφες,χωρίς
αυτό να σημαίνει πως ο Υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων
είναι επίσης όμορφος,τουναντίον ...

14/12/2010, 14:24:07
Μια πολύ όμορφη και ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ημέρα σήμερα !!!

Πόσο θα κρατήσει άραγε;;;

Αυτή για εσένα pandi !!!

14/12/2010, 15:12:42
quote:
που παραθέτεις,γιατί μου θυμίζει
τόσο πολύ τον Ευάγγελο Βενιζέλο;;;

φαγανά παιδάκια,τήν τρώνε την κρεμούλα

όμορφο τοπίο πραγματικά καί σ'ευχαριστώ

΄σού στέλνω τήν παρακάτω,

τήν έβγαλα εγώ από μία ταβέρνα όπου είχαμε πάει γιά φαγητό

14/12/2010, 20:52:04
quote:

pandi:

τήν έβγαλα εγώ από μία ταβέρνα όπου είχαμε πάει γιά φαγητό

Αγαπητή pandi,καθώς διάβαζα
αυτή σου την πρόταση και λόγω ώρας,με
έπιασε τέτοια λιγούρα πάω για φαΐ,αν και
έχω ρεβύθια!
Αλλά πεινάω και έτσι ...

14/12/2010, 21:03:13

Α,παρεμπιπτόντως η φωτό
πολύ καλή pandi!

Το ουράνιο τόξο μου θυμίζει το
αγαπημένο μου τραγούδι,από τους
Rainbow!

The Temple Of The King

Μεταφορά μηνύματος στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ - 14/12/2010
pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 16:28:50
helios2012 ΜΙΛΗΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ(ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΗΤΜL ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!
ΠΟΙΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ...!

n0 0ffenCe....

pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 16:29:59
helios2012 ΜΙΛΗΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ(ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΗΤΜL ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!

n0 0ffenCe....

pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 17:14:53
quote:

n0 0ffenCe....

ΕDITED!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
ΕΑΝ ΟΧΙ 100% ΤΟΤΕ 90% ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ.! ΠΟΥ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΟΠΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΗΜΕΡΑ. ΣΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΒΑΜΠΙΡ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ!
ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ, Η ΦΤΙΑΧΤΕΣ Η 1002 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΣΩΣΤΟΥΣ, Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!

ΑΡΑ Η ΚΑΝΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΤΛ...!! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ 1 ΣΟΒΑΡΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ FAKE PHOTO?
ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΙΑ ΡΕ ΓΜΤ

helios2012Μέλος
25/03/2009, 18:11:57
Φιλαράκι χαλάρωσε!
Μπήκες εδώ μέσα με άγριες διαθέσεις...
Πού την είδες την επίθεση?
Σου έκανα παρατηρήση διότι προσπάθησα να δώ τη φωτογραφία που πόσταρες και δεν τα κατάφερα.

Τέλος πόσταρα μια ωραία φωτό...
Το αν είναι αληθινή ή fake δε θα το κρίνω εγώ...
Οπότε διόρθωσε την εικόνα που πόσταρες όπως σου πρότεινε ο elo για να διευκολύνεις και τους υπόλοιπους και γενικά κούλαρε!

pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 18:16:22
[quote]
Αγαπητοι φιλοι 1000 συγνωμη για την δυσπιστια μου!!! Ο ξαδερφοσ μιασ φιλησ τησ κοπελασ μου εχει 1 γνωστο που ειχε 1 συμμαθητη που ειναι πυροσβεστησ... Το καλοκαιρι λοιπον καθωσ παλευε με τισ φλογεσ τραβηξε την παρακατω φωτογραφια! Αρχικα δεν τον πιστεψα τον κοροιδευα πωσ ειναι σκετο μονταζ αλλα τελικα ειναι 100% αληθινοι γιατι ρωτησα 1-1 ολα αυτα τα ατομα!! κοιταχτε!!!!!!!

[URL=http://img140.imageshack.us/my.php?image=arislukos1000.jpg][/URL]

pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 18:17:28
[quote]
Αγαπητοι φιλοι 1000 συγνωμη για την δυσπιστια μου!!! Ο ξαδερφοσ μιασ φιλησ τησ κοπελασ μου εχει 1 γνωστο που ειχε 1 συμμαθητη που ειναι πυροσβεστησ... Το καλοκαιρι λοιπον καθωσ παλευε με τισ φλογεσ τραβηξε την παρακατω φωτογραφια! Αρχικα δεν τον πιστεψα τον κοροιδευα πωσ ειναι σκετο μονταζ αλλα τελικα ειναι 100% αληθινοι γιατι ρωτησα 1-1 ολα αυτα τα ατομα!! κοιταχτε!!!!!!!

pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 18:21:33
ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ?

ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ????
ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ? ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!

helios2012Μέλος
25/03/2009, 18:42:55
Μπά τζίφος πάλι!

Φίλε πρότου ποστάρεις υπάρχει και η προεπισκόπηση.
Αν στην προεπισκόπηση δεν εμφανιστεί η εικόνα, τότε δεν εμφανίζεται ούτε όταν την ποστάρεις.Οπότε κάτι κάνεις λάθος.
Κάνε ξανά edit στο προηγούμενο μήνυμα και μέσω της προεπισκόπησης δοκίμασε μέχρι να εμφανιστεί εκεί η εικόνα.
Άντε καλή επιτυχία και καλωσήρθες...

pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
26/03/2009, 01:04:47
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΤΜL ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ &%^&^$ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΩ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ... ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕDIT ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΡΑΦΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕSOTERICA.GR ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2003(ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ 5-6 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

helios2012Μέλος
26/03/2009, 06:10:57
Λοιπόν pRiMiTiVOsSs...
Άκου τί παίχτηκε...
Μέσω του firefox, την εικόνα σου, τη βλέπω.
Mέσω explorer όχι.
Μου έχει ξανασυμβεί με εικόνες αλλά όχι σε ελληνικούς ιστότοπους...
Σε αμερικάνικα σάιτ κυρίως, μου συμβαίνει συχνά, οπότε πλέον η περιήγησή μου σε ξένα σάιτ γίνεται μόνο μέσω mozilla firefox.

Τώρα, όσον αφορά την εικόνα που έβαλες!
Δύο πράγματα έχω να πώ: συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά! (photoshop χρησιμοποιείς ή άλλο???) και δεύτερον...L-O-L!
Καλήμερα είπαμε? Δεν είπαμε!
Καλημέρα λοιπόν...

Υ.Γ. τον ακριβή τίτλο της ταινίας παρακαλώ...θα'θελα να τη δώ! Αν κρίνω απ'τη φωτό που πόσταρα θα μ'αρέσει...!