ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι είναι η πρώτη και τι η δεύτερη βαθμίδα?? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Τι είναι η πρώτη και τι η δεύτερη βαθμίδα?? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Orfeus31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
catΜέλος
12/03/2003, 16:45:57
Απ'οτι εχω καταλάβει , εδώ μέσα γίνονται και αγώνες για το ποιος θα γράψει περισσότερα μηνύματα....

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

SecondbornΜέλος
16/03/2003, 20:15:03
Αυτό είναι σίγουρο αγαπητή μου cat. Τί σημασία έχει όμως. Το θέμα είναι να απορροφάς γνώσεις και όχι να απορροφάσαι από τον δικό σου οίστρο με μονάκριβο στόχο τον αριθμό μυνημάτων...
Ο ananasss βρήκε που θα πάει... Εγώ που θα πάω όταν με το καλό φτάσω τα 1500 μυνήματα αγαπητέ thoth? Στην βασιλεία των Δευτερογέννητων είμαι ήδη...σύμφωνα πάντα με το Tolkin.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Edited by - Secondborn on 16/03/2003 20:16:00

thothΙδρυτικό Μέλος
16/03/2003, 21:33:21
Δευτερογεννημένε, αν φτάσεις σε αυτόν τον αριθμό μηνυμάτων θα σε ανεβάσω μία ακόμη βαθμίδα και θα σε κάνω ισότιμό μου (ΤΗΟΤΗ: Ερμής ο Τρισμέγιστος), θα σε κάνω... Τρισ-γεννημένο

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

SilverwolfΜέλος
16/03/2003, 23:47:47
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ...
ΑΥΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΣΗ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

17/03/2003, 00:41:37
Ω! ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΕ!..φωτησε με...
οταν φτασω τα 2003 μηνυματα...να μπορεσω να συναντησω..στην πυλη τους Αρχαγγελους...
πριν με λυντζαρουν τα μελη επειδη ειχα τη χαρα να μοιραστω τα θεια δωρα μαζι τους..και δεν προσεξα μεσα στην ευδαιμονια... πως καποιοι ισως .. μετραγαν.."σπυρι σπυρι" τις λεξεις που εσπειρε η ψυχη μου...

φως+αγαπη

(Λενε...πως οι ευαισθητοι ανθρωποι πληγωνουν παντα πριν τους πληγωσεις...)
ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

SilverwolfΜέλος
17/03/2003, 01:01:19
EΔΩ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ! ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ
ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΟΚΥΝΗΓΟΥΣ...)!
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ!
ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ "εδώ μέσα γίνονται και αγώνες για το ποιος θα γράψει περισσότερα μηνύματα..."
ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ "ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

indigo_boyΜέλος
17/03/2003, 01:10:42
[

ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ..................

]

Υ.Γ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΣΚΟΠΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

thothΙδρυτικό Μέλος
17/03/2003, 01:13:27
Καλή μου Άτμα....

...Αριθμοί... μηνύματα... λέξεις γόνιμες σαν σπόροι...

Τι σημασία έχει;

Λένε ότι "όταν δείχνεις το φεγγάρι πολλοί κοιτάζουν μόνο το δάχτυλο που δείχνει το φεγγάρι και όχι το φεγγάρι".

Να προσθέσω κι εγώ κάτι; "Μετράνε και τα δάχτυλα"

Αν κάποιος δεν βλέπει το φεγγάρι, ας αγνοήσει και τα δάχτυλα. Μπορεί κάποιος να βλέπει το φεγγάρι εκεί όπου κάποιος βλέπει μόνο ομίχλες.

Έτσι είναι η Ζωή. Τίποτε δεν πάει χαμένο στην θεία Οικονομία.

Δύο ερώτησεις. Σοβαρές, όμως. Έχουν σχέση και με το θέμα μας (και είναι εμπνευσμένες από τον Ζήνωνα τον Ελεάτη)

Πόσοι κόκκοι ρυζιού μας κάνουν έναν σωρό;

Πόσες τρίχες μας κάνουν μαλλιά;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

17/03/2003, 01:36:11
!Ω! ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ..ΣΑΝ ΚΟΑΝ ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...

ΜΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ...
ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ..
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ...

(ΧΜΜ...ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΑΛΙ...)

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...!ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΧΛΕΥΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...+ΑΔΙΚΑ...ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...
'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/03/2003 01:41:24

17/03/2003, 21:29:04
Μα γιατί δεν κάνουμε το άλλο;

Αντί να προβιβάζεται κάποιος γράφοντας πολλά μηνύματα, να υποβιβάζεται. Ετσι, και θα διδαχτούμε την ταπεινότητα, αλλά και θα εκπαιδευτούμε στη σιωπή... Επίσης, θα ξεφύγουμε από τη σημειολογία των λέξεων, μιας και το "νέο μέλος" θα υποδηλώνει πολύ καιρό φόιτησης, ενώ το συνεργάτης θα είναι ακριβώς το αντίθετο...

αυτή...που τα κατάφερε!

drumx13Μέλος
17/03/2003, 21:51:24
επρεπε να το ειχες πει απο την αρχη ιδρωσα να γινω μελος 2 βαθμιδας και μολις τωρα ειδα οτι εγινα μην μου το χαλας....
σα να παιζεται ενα παιχνιδι και μολις πας να βαλεις γκολ σου αλλαζουν του κανονες και σου παιρνουν το τερμα....
GOOOOOOOOOAL

love for what is comming and forgivness for the past...