ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Ramoglou61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
judas priestΜέλος
16/11/2005, 00:48:20
quote:

Gretel κι εγώ μέταλλο είμαι...
Judas, έχουμε κοινή [απ΄ότι βλέπω] αγαπημένη φράση. Η ζωή είναι πολύ μικρή γιά να είναι θλιβερή.
Τι είναι άλλωστε η ζωούλα Judas; Μία αναμονή κι ένας αποχαιρετισμός. Τη ζούμε δεν φυτοζωούμε λοιπόν. Πως τη βρίσκεις την ταπεινή φιλοσοφία μου; Ως Καρκίνος έχεις κι εσύ τα καλά σου. Κάρμα καλά δεν τα λέω. Πιστοί φιλοσοφημένοι γλυκοζηλιάρηδες... Πέστα χρυσόστομη...
Ζεσταθήκαμε και καλοανταμωθήκαμε δικτυακά. [/b]

Αγαπητή Κάρμα ,ευχαριστώ για τη πρόταση .Γνώρισα ότι είστε πολύ ζεστοί ανθρώποι και με ανοικτό σπίτι….Πιστεύω επειδή ο χειμώνας είναι μακρύς ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σύντομα από κοντά….Νά στε καλά….

Dear Afrodite ,εγώ έχω όλα αυτά τα εξαίσια χαρακτηριστικά και δεν το γνώριζα????
Anyway σε ευχαριστώ πολύ ,αν και εγώ δεν ξέρω πολλά για τους Τοξότες να σου πώ..Ποιήτρια και να μην έχεις υοθετήσει αυτές τις βασικές φιλοσόφικές αλήθειες ,θα με εξέπλητες..Γιατί στα έργα σου ,αυτό διαφαίνεται ...Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...που περνά και χάνεται....Και σου αφιερώνω το Γέρο του Καβάφη ,που δεν είχε πιάσει το νόημα γιατί τον εξαπατούσαν λεγοντας ``έχεις χρόνια μπροστά σου`` ...Το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ καλη μου φίλη δε πεθαίνει...ΑΛΛΑΖΕΙ.....όπως μας λέει και ο Σιδηρόπουλος κάποτε προς το Χατζηδάκη.....
`` Αλλά εσείς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ένα έργο όταν φεύγει από τα χέρια του δημιουργού του αποκτά δική του προσωπικότητα, δική του ταυτότητα, σύμφωνα με τα οποία χαράζεται η πορεία του και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του έργου να ακολουθήσει αυτόνομη καριέρα, την οποία εν ονόματι οποιασδήποτε πατρότητας δεν έχετε δικαίωμα να σταματήσετε, ειδάλλως το ίδιο δικαίωμα έχει και το κράτος εν είδη λογοκρισίας. ``

Open mind for a different view....