ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

old tiger31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/01/2003, 14:16:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΦΙΛΕ old tiger ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ)
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ.

(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ)
Η Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ AΛΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΙΣΩΣ) ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

09/01/2003, 16:19:56
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΑ'ΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΘΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ...
Η ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
'ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΞΩ...
ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΩ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...'
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΥΘΙΑ...

'manava seva, madhava seva'

old tigerΜέλος
09/01/2003, 18:52:46
Ωραία φίλε AVATARGR, άγγιξες καρδιά.
Μίλησες για ιερατεία που ουσιαστικά καθορίζουν τις τύχες του κόσμου από αρχαιοτάτων χρόνων και αντιμάχεται το ένα το άλλο. Κάποιοι αναφέρονται στην μάχη του πολυθεισμού με τον μονοθεισμό. Εγώ θα τοποθετούσα το ζήτημα περισότερο από την πλευρά της Φυσικής και θα έλεγα πιο πολύ για την μάχη μεταξύ δύο αντίροπων δυνάμεων, η μεν πρώτη προσπαθεί να παγιώσει και να παγώσει την πραγματικότητα, η δε δεύτερη προσπαθεί να επιβάλει μία ρευστή πραγματικότητα, η οποία θα αλλάζει κατά το δοκούν.
Απότερος στόχος; Η κυριαρχία
Τρόπος επιβολής της; Με την Γνώση = Δύναμη
Τα οικονομικά συμφέροντα είναι απλά η φυσική εξέλιξη, αλλά ίσως και το δόλωμα στο αγκίστρι προκειμένου να στρατολογήσουμε κόσμο, αλλά και να έχουμε τον έλεγχο της κοινωνίας προκειμένου να αποφύγουμε πράξεις ενάντια στο κατεστημένο.
Μάλλον ΑΤΜΑ δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Θα σου ήταν εύκολο να αναλύσεις λίγο περισσότερο τα γραφόμενά σου;
Ευχαριστώ

09/01/2003, 22:12:32
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,OLD TIGER ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,
ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ.!ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/01/2003 22:16:53

old tigerΜέλος
10/01/2003, 01:42:52
Φίλη ΑΤΜΑ γράψε λάθος!!!
δεν κατάλαβα...πως κατάλαβα, λες κάπως έτσι να είναι και η φώτιση;
Ας είναι και έτσι!!

Οι συνειρμοί που αναφέρεις είναι σκέψεις της στιγμής, είναι σκέψεις που προέρχονται από την εμπειρία που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ζωής σου, ή κάτι πιο βαθύ;

10/01/2003, 02:27:58
ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
+ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΝΙΤΙΚΗ ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/01/2003 02:30:24

old tigerΜέλος
10/01/2003, 10:57:49
Φίλη ΑΤΜΑ, από το βιβλίο του Γ.Μπαλάνου, "Oι δρόμοι της γνώσης":
"Και όσο το ανθρώπινο πλάσμα πλησιάζει προς την εκτυφλωτική καρδιά της δίνης, τόσο προσεγγίζει σταδιακά σε βαθύτερες, περισσότερο, θεμελειώδεις και ισχυρές μορφές υπόστασης.
Και αρχίζει ν'αλλάζει και να μετασxηματίζεται, με τα ρεύματα της δίνης να σμιλεύουν το κορμί και τα μέλη του σε πιο λιτές γεωμετρικές φόρμες, αποκαλύπτοντας τις μυστικές και παράξενες δομές που κρύβονταν κάτω από την επιφάνεια της ανθρώπινης μορφής.
Αργά στην αρχή, ολοένα και και πιο γοργά στην συνέχεια, η ζωντανή ύλη αρχίζει να δονείται και να διεγείρεται από την θεμελιώδη της κατάσταση σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα. Οι αδιαφανείς καμπύλες της σάρκας δίνουν την θέση τους σε διάφανες ευθείες, γωνίες και επίπεδα αποκαλύπτοντας σε όλο τους το μεγαλείο τις κύριες μετενεργειακές δομέςπου αποτελούν το βασικό υπόβαθρο κάθε ύπαρξης και συνθέτουν την αληθινή ανθρώπινη υπόσταση. Η όλη μορφή μοιάζει να εξαχνώνεται βαθμιαία, σαν άυλη σκιά που υπερκαλύπτεται από το πολυπρισματικό σχήμα που έκρυβε μέσα της.
Στην θέση της ανθρώπινης υλικής ύπαρξης δεσπόζει τελικά ένα ανάριο κρυσταλλικό πλέγμα, μια γεωμετρική σύνθεση από ατόφια δύναμη και καθάριο φως.Είναι σαν ένα γεωμετρικό δίκτυο, σαν ένα μικρός γαλαξίας από μυριάδες αστραφτερές κουκκίδες συνδεμένες με ίσια λεπτά νήματα που, σαν φωτεινές χορδές, πάλλονται αρμονικά συνθέτοντας μια παράξενη και απόκοσμη μελωδία.
Το τραγούδι είναι το κλειδί της πύλης."
Τι σχέση μπορεί να έχει το παραπάνω κειμενάκι με το θέμα του topic;

WolffacedΜέλος
30/01/2003, 17:04:31
Άκουσα φήμες πως ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος είναι μέλος της Σαιεντολογίας, και πως έχει βραβευθεί από τους Σαιεντολόγους της Αμερικής για τα σκάνδαλα που έχει αποκαλύψει στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

31/01/2003, 13:23:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Wolffaced ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ??????

ΦΙΛΕ old tiger ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ????????

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ *** ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ **** ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

quote:
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ,ΟΧΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ... ΤΟΥ ΝΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

WolffacedΜέλος
31/01/2003, 15:45:14
προέρχεται από πολλές πηγές. Βέβαια ίσως να το έχουν βγάλει άτομα τα οποία έχουν θυμώσει από αποκαλύψεις του δημοσιογράφου. Την είδηση αυτή μπορείς να την βρεις σε πολλά site και αν θυμάσε τον Χρυσανθακόπουλο που έπαιζε φρουτάκια, το ανέφερε και εκείνος.

31/01/2003, 20:05:55
quote:

Φίλη ΑΤΜΑ, από το βιβλίο του Γ.Μπαλάνου, "Oι δρόμοι της γνώσης":
"Και όσο το ανθρώπινο πλάσμα πλησιάζει προς την εκτυφλωτική καρδιά της δίνης, τόσο προσεγγίζει σταδιακά σε βαθύτερες, περισσότερο, θεμελειώδεις και ισχυρές μορφές υπόστασης.
Και αρχίζει ν'αλλάζει και να μετασxηματίζεται, με τα ρεύματα της δίνης να σμιλεύουν το κορμί και τα μέλη του σε πιο λιτές γεωμετρικές φόρμες, αποκαλύπτοντας τις μυστικές και παράξενες δομές που κρύβονταν κάτω από την επιφάνεια της ανθρώπινης μορφής.
Αργά στην αρχή, ολοένα και και πιο γοργά στην συνέχεια, η ζωντανή ύλη αρχίζει να δονείται και να διεγείρεται από την θεμελιώδη της κατάσταση σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα. Οι αδιαφανείς καμπύλες της σάρκας δίνουν την θέση τους σε διάφανες ευθείες, γωνίες και επίπεδα αποκαλύπτοντας σε όλο τους το μεγαλείο τις κύριες μετενεργειακές δομέςπου αποτελούν το βασικό υπόβαθρο κάθε ύπαρξης και συνθέτουν την αληθινή ανθρώπινη υπόσταση. Η όλη μορφή μοιάζει να εξαχνώνεται βαθμιαία, σαν άυλη σκιά που υπερκαλύπτεται από το πολυπρισματικό σχήμα που έκρυβε μέσα της.
Στην θέση της ανθρώπινης υλικής ύπαρξης δεσπόζει τελικά ένα ανάριο κρυσταλλικό πλέγμα, μια γεωμετρική σύνθεση από ατόφια δύναμη και καθάριο φως.Είναι σαν ένα γεωμετρικό δίκτυο, σαν ένα μικρός γαλαξίας από μυριάδες αστραφτερές κουκκίδες συνδεμένες με ίσια λεπτά νήματα που, σαν φωτεινές χορδές, πάλλονται αρμονικά συνθέτοντας μια παράξενη και απόκοσμη μελωδία.
Το τραγούδι είναι το κλειδί της πύλης."
Τι σχέση μπορεί να έχει το παραπάνω κειμενάκι με το θέμα του topic;

[ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΝΙΤΙΚΗ ...]

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,old tiger!
ΟΤΑΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ +ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ(?) ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ!?
ΕΥΓΕ!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.