- #MIA MIKPH IΣΤΟΡΙΟΥΛΑ# - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η παρακάτω ιστορία δεν είναι φανταστική αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ είναι αληθινή…
Ήταν ένα όμορφο καλοκαίρι όπως όλα είχα γυρίσει στο σπίτι μου γύρω στις 12 και μισή με 1 παρά από την γειτονία μου στην οποία τα καλοκαίρια γινόμαστε όλοι ένα και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες που ζήσαμε το χειμώνα… Εγώ λοιπόν σκέφτηκα την πιο παράξενη εμπειρία του χειμώνα…
Στις διακοπές που γίνονται σε όλα τα σχολεία για ένα 15πενθίμερο τον Δεκέμβριο και Ιανουάριο πήγαμε μια βόλτα από την Πτολεμαιδα που κατοικώ τώρα στην Φλώρινα σε μια ξαδέρφη μου την πρώτη βδομάδα όλα περνούσαν τόσο ομαλά και ωραία μα ήρθε ένα όνειρο που με συντάραξε ψυχολογικά και με φόβησε ταυτόχρονα. Είδα στο όνειρό μου πως ήμουν μέσα σε ένα σπίτι πολύ παράξενο και άκουγα κάποιες φωνές που αυτά που είπαν χάραξαν την καρδία μου και από φόβο και από συγκίνηση τα λόγια ήταν τα εξής: «μην με πάρεις έχω μια μονάκριβη κόρη έχω μια οικογένεια που αγαπώ και με αγαπάει και αυτή» και στο τέλος ακούστηκε μια λέξη που την φοβάμαι… «ΒΟΗΘΕΙΑ» είπε και αυτό ήταν όλο. Λίγο πριν ξυπνήσω από το όνειρο κοίταξα προς τα πάνω και ήταν ένα πολύ ωραίο πολύφωτο μεγάλο και με λουλούδια.
Όταν ξύπνησα είδα την ξαδέρφη μου να κλαίει ήταν γύρω στης 12 το πρωί νομίζω την ρωτάω:
-Γιατί κλαις;
και μου λέει:
-Θα έρθεις μαζί μου;;;
εγώ απορημένος την ρώτησα
-Που;
και μου είπε:
Πέθανε η μητέρας της καλύτερης μου φίλης
Και παιδιά μόνο που το λέω μου σηκώνετε η τρίχα… φοβάμαι… τελικά πήγα και είδα το πολύφωτο που είδα στο όνειρό μου.
Τι πιστεύετε ότι μας προμηνύουν τα όνειρα;;;
Και ένα πιστεύω εύλογο ερώτημα:ποιός μας τα στέλνει;;;
Αυτά για τώρα…
Με σεβασμό και εκτίμηση
ΖοΖe3hp
Edited by - ZoZe3hp on 26/05/2004 19:30:01
Edited by - ZoZe3hp on 26/05/2004 19:35:24
Edited by - ZoZe3hp on 26/05/2004 19:47:16
Edited by - ZoZe3hp on 26/05/2004 19:52:20
Edited by - ZoZe3hp on 26/05/2004 20:00:03
Edited by - ZoZe3hp on 27/05/2004 17:41:07
2.Είχα δεί ενα φίλο μου να κανει χρήση ναρκωτικών(είχαν προηγηθεί κάποια γεγονότα και τον είχαν κατηγορήσει-λανθασμένα βέβαια-για κατι τέτοιο).Τον ειδα λοιπόν φίλε/η ZoZe3hp να καπνίζει μπάφο στην παιδική χαρά της γειτονίας μου,τον πλησίασα,τον ρώτησα τί κανει και τον χαστούκισα...Βέβαια αυτό είναι εξίσου απίθανο να συμβεί αφού αυτό το άτομο είναι εντελώς κατά των ναρκωτικών!!!
Επίσης ένας άλλος φίλος μου εχει δεί όνειρα
περιεχομένου με μια παλιά του σχέση...Βέβαια κατι τέτοιο είμαι σχεδόν σίγουρη οτι είναι κρυμένο στο υποσεινήδητό του αλλα και πάλι 1000% δεν πρόκειτε να συμβεί στην πραγματικότητα...
Αυτά τα γράφω για να σου δείξω οτι όνειρα τα οποία θεωρούνται εξίσου σημαντικά δεν είναι παντα αληθοφανή οπως φαίνονται...
Αυτά απο μενα...Φυσικά πιστεύω αυτα που γράφεις...Ίσως αυτά τα"προφητικά"όνειρα να τα βλέπουν συγκεκριμένα άτομα...Τώρα,μην με ρωτήσεις το γιατί και απο που προέρχονται γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Κατερίνα
HELLO GUYS!!!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ FOROUM...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4013
KΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....

Believe in angels as they are real!!!
μία πρόταση:γίνεται να συμπτηχθούν αυτά τα δύο θέματα?
Κατερίνα