- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έκαστος στο είδος του...
Από την άλλη όμως, το τετ α τετ έχει άλλη χάρη! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ένας αγρότης, στην Βουλγαρία, αντάλλαξε την γυναίκα του με μια γίδα επειδή δεν μπόρεσε να του δώσει απογόνους!
Ο κύριος Stoil Panayotov, από την περιοχή Plovdiv, πήγε στην λαϊκή και αντάλλαξε την σύζυγο του με μια οκτώ ετών γίδα!
Η απίστευτη ανταλλαγή έλαβε μέρος μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αγορά!
«Την προηγούμενη ημέρα ένα φίλος μου είπε πως δεν είχε καθόλου τύχη με τις γυναίκες και πως του αρέσει η δική μου. Ρώτησα την γυναίκα μου και πήρα την έγκριση της,» είπε ο 45-χρονος αγρότης.
Ο κύριος Stoil Panayotov πρόσθεσε πως η γίδα έχει γεννήσει τρία κατσικάκια ενώ η σύζυγος του δεν μπόρεσε να «κάνει» παιδιά!
«Άρα η συμφωνία ήταν πιο επικερδής για τον ιδιοκτήτη της γίδας αφού εγώ πήρα γίδα από δεύτερο χέρι ενώ αυτός σύζυγο από πρώτο,» είπε ο κύριος Stoil Panayotov!
πηγη http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=844451
Χρεωμένες κατέληξαν οι επτά Ισπανίδες μητέρες, οι οποίες αποφάσισαν να φωτογραφηθούν γυμνές για την έκδοση ημερολογίου, από τα έσοδα του οποίου θα χρηματοδοτείτο ένα καινούργιο σχολείο για τα παιδιά τους. Το εγχείρημα ξεκίνησε ικανοποιητικά, τον περασμένο χειμώνα, αλλά δεν εξελίχθηκε το ίδιο, καθώς τα περισσότερα ημερολόγια παραμένουν στα αζήτητα και οι ίδιες χρεωμένες με το ποσό 10.000 ευρώ για εκτυπωτικά. Σήμερα, οι μητέρες ομολογούν τη διαχειριστική απειρία τους και αναζητούν τρόπους κάλυψης της «τρύπας» που δημιούργησαν, χωρίς επιπλέον να έχουν επιτύχει τον στόχο τους.
Eίχε σπασμένο πόδι εδώ και μισό αιώνα!
Ένας άντρας, από την Ουαλία, έπαθε σοκ όταν μια ακτινογραφία που έβγαλε έδειξε ότι είχε σπασμένο πόδι εδώ και μισό αιώνα.
Ο κύριος Roy Calloway είχε χτυπήσει σε ατύχημα με την μοτοσικλέτα του το 1958 και είχε περάσει έξι μήνες σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να διορθώσουν τα κατάγματα. Ο 70-χρονος άντρας συνέχιζε να πονά αλλά το αποδέχτηκε ως απόρροια του ατυχήματος.
Καθώς περνούσαν τα χρόνια οι πόνοι γίνονταν όλο και πιο έντονοι με αποτέλεσμα ο συνταξιούχος να οδηγηθεί ξανά στους γιατρούς.
Ο ηλικιωμένος άντρας έπαθε σοκ όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε πως το μηριαίο οστό, η κνήμη και η περόνη δεν είχαν κολλήσει σωστά όλα αυτά τα χρόνια!
«Ζω για περισσότερα από 50 χρόνια σε αγωνία. Ο πόνος είχε γίνει πλέον μέρος της ζωής μου. Όμως έπαθα σοκ όταν μου είπαν πως το πόδι μου είναι ακόμη σπασμένο, αυτό τα εξηγεί όλα,» είπε ο κύριος Roy Calloway.
πηγή:www.madata.gr

Οι πρωταγωνιστές της αγγλικής τηλεόρασης, το Σαββατοκύριακο 12-13/4, ήταν η Cate και η Gin. Η 16χρονη σπουδάστρια κολεγίου και η σκυλίτσα της, συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο ντουέτο, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Britain’s Got Talent».
Αυτό που παρουσίασε το συγκεκριμένο ντουέτο στο αντίστοιχο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», της Βρετανίας, έκανε ακόμα και τον πιο σκληρό κριτή της παγκόσμιας τηλεόρασης, τον Simon Cowell να μείνει με ανοιχτό το στόμα.
Κι αυτό γιατί η Gin όχι απλά χορεύει παρέα με τη νεαρή ιδιοκτήτριά της αλλά εκτελεί τη δική της βερσιόν μιας φιγούρας που μας έμαθε ο Michael Jackson, το διάσημο moonwalking.
«Όλη μου τη ζωή έψαχνα για μια νέα Λάσι και νομίζω ότι τη βρήκαμε», ήταν τα λόγια του εκστασιασμένου Cowell ενώ ο έτερος κριτής Piers Morgan παραδέχθηκε ότι «ίσως ήρθε η εποχή που θα αναδειχθεί νικητής αυτής της εκπομπής, κάποιος… μη άνθρωπος».
Όπως ήταν φυσικό, η Cate και η Gin πέρασαν στον επόμενο γύρο του παιχνιδιού και μένει τώρα να δούμε ποια καινούργια φιγούρα θα χορέψει την επόμενη φορά, η υπέροχη αυτή σκυλίτσα.
πηγή:www.cosmo.gr
Το βίντεο με την καταπληκτική τετράποδη χορεύτρια βρίσκεται εδώ:
http://uk.youtube.com/watch?v=3Bt4kguLPTU

stits

Edited by - keraynos on 18/04/2008 03:28:09

Ένα αγόρι από την Αυστρία έπιασε ένα ψάρι μήκους 2.13 μέτρων στο πρώτο του ποτέ ψάρεμα!
Ο νεαρός Holger Vukovich χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα συρματόσχοινο για να μπορέσει να βγάλει το τεράστιο ψάρι έξω από το νερό!
Ο 14-χρονος έπιασε το ψάρι βάρους 50 κιλών όταν ο παππούς του πήρε τον ίδιο και ένα φίλο του για το πρώτο τους ψάρεμα στην πόλη Baumgarten.
«Θα ψαρεύαμε κυπρίνους αλλά αμέσως τσίμπησε το ψάρι. Στην αρχή φοβήθηκα γιατί το ψάρι ήταν πολύ δυνατό και με τραβούσε μέσα στο νερό,» είπε ο νεαρός Vukovich.
Ο νεαρός είναι κατά 10 κιλά ελαφρύτερος και 50 πόντους κοντύτερος από το ψάρι που έπιασε!
«Θα βαλσαμώσω το κεφάλι και θα το κρατήσω ως τρόπαιο. Νομίζω πως από δω και πέρα θα ψαρεύω συστηματικά,» είπε ο μικρός.
πηγή:www.ethnos.gr

Το ποσοστό των γεννήσεων στη Βραζιλία έχει πέσει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Ποτέ πριν, οι Βραζιλιάνες δεν γεννούσαν τόσο λίγα παιδιά. Αλλά, το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό. Είναι ότι οι Βραζιλιάνες δεν γεννούν πια, επειδή παρακολουθούν τηλεόραση. Το ερευνητικό κέντρο CERP, που έχει έδρα στο Λονδίνο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τηλεόραση επηρεάζει τα μάλα τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες της Βραζιλίας βλέπουν τον εαυτό τους και τη θέση τους στην οικογένεια. Οι δημοφιλέστατες σαπουνόπερες του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου Globo είναι αυτές που κυρίως «ευθύνονται» γι’ αυτή την αλλαγή νοοτροπίας. Οι γυναίκες –ειδικά οι φτωχότερες, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε άλλου είδους πληροφόρηση– επηρεασμένες από τις ταινίες, αποφασίζουν ότι θέλουν λιγότερα παιδιά· όπως και οι πρωταγωνίστριες στις σαπουνόπερες, όπου η οικογένεια είναι πολύ μικρότερη από την παραδοσιακή βραζιλιάνικη.
πηγή:www.madata.gr

Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.
Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως "τροφή για σκέψη" τα εξής:
1. Να καταργηθούν τα γράμματα "η" και "υ" και να αντικατασταθούν από το γράμμα "ι".
2. Να καταργηθεί το γράμμα "ω" και να αντικατασταθεί από το γράμμα "ο".
3. Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: "αι"---> "ε", "ει"--->"ι", "οι--->ι", "υι"--->ι", "αυ"--->"αβ", "ευ"--->"εβ"
4. Να καταργηθεί η χρήση του "γγ" και να αντικατασταθεί από το "γκ".
5. Να καταργηθεί το τελικό γράμμα "ς" και να αντικατασταθεί από το γράμμα "σ".
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ο .ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα (α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν , ξ , ο , π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το "ου").
Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής "καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας".
πηγή:madata.gr
Ιπέροχα ι ανορθόγραφι τόρα δικεόνοντε!!!
Έλεος τι άλλο θα δούμε ακόμα![]()