ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δυναμη Κινησης κτλ... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Δυναμη Κινησης κτλ... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Johny184 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Johny18Νέο Μέλος
07/03/2004, 02:28:45
Καλησπερα σε ολους..ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ..
Μιας και ειχα δει πολλες φορες αλλες συζητησεις κ σημερα ειχα μια τετοια με κατι φιλους ειπα να μπω να ρωτησω καμια απορια κι εγω να μου δωσετε τα φωτα σας..Λοιπον ας ξεκινησω με το εξης φαινομενα που μου εχει συμβει..
Οταν ημουν μικρος φοβομουν πολυ να παω στην τουαλετα :P ..
Νομιζα οτι καποιος ειναι στο παταρι κ με βλεπει την ωρα που πηγαινω γι αυτο εβαζα την μανα μου να κοιταει τον διαδρομο μεχρι να τελειωσω..
Μια μερα αποφασισα να δοκιμασω να παω μονος μου κ τι το θελα?
Απτο πολυ φοβο και με την εμονη που κοιταγα την πορτα απτο παταρι ..Ξαφνικα ενω ηταν κλειστη(οχι κλειδωμενη ,φρακαρισμενη)
ανοιξε λιγο προς τα εξω..Η μανα μου οταν της το ειπα μου πε αερας ηταν..Μα πως καλοκαιριατικα δεν κουνιοταν ουτε φυλλο!Κ απτο παταρι δεν υπαρχει καποιο παραθυρο ωστε να βαλει αερα μεσα κ να σπρωξει την πορτα...Λοιπον τι εξηγηση δινετε? Καποιος αερας απλα σαν μικρος κ χαζος δεν το καταλαβα? Απτον πολυ φοβο κ την εμονη απεβαλα καποια δυναμη η οποια κινησε την πορτα?Καποιος οντως ηταν μεσα?Μαγεια η δυναμη?

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
08/03/2004, 20:57:47
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ Johny18 Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΗΧΟΥΣ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΝΟΜΙΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΑΜΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΨ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

katiaΜέλος
08/03/2004, 22:37:13
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Johny18Νέο Μέλος
11/03/2004, 00:26:32
Αυτο που λες συσιφε :) ειναι αληθεια κ πολλες φορες απ'τον φοβο μου το εχω καταλαβει οτι εχω ψευδαισθησεις...Λαθος αντιληψεις των πραγματων γυρω μου..αλλα Εκεινη την φορα ηταν το κατι αλλο!
Κατι που ας πουμε το ενιωσα?δεν ξερω πολυ περιεργο πραγμα!