ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσέγγιση στην ύπαρξη μέσω σαφών διατυπώσεων (σοφόν το σαφές) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Προσέγγιση στην ύπαρξη μέσω σαφών διατυπώσεων (σοφόν το σαφές) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/02/2009, 18:50:23
Φίλε PREDATOR μισώ την τηλεόραση και ειδικά τα σήριαλ.

Το 24 να σου δώσω να καταλάβεις, είδα μόνο τους 2 πρώτους κύκλους, τον 3ο τον παράτησα στην μέση και με τους υπόλοιπους δεν ξανασχολήθηκα.

To PRISON BREAK όλοι μου λένε ότι είναι πόρωση, δεν μπαίνω στον πειρασμό να το δω ακόμα.

Ε το LOST είναι τόσο κόλλημα που καμμιά φορά βλέπω πάλι τις επαναλλήψεις που δείχνουν τα κανάλια.

Σκέψου κόλλημα που κοιτάμε πότε θα μας έρθει το πειρατικό δισκάκι μην τυχόν και περιμένουμε πότε θα έρθει επισήμως στην ελλάδα. ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ λεμε, θα σου αρέσει πιστέυω γιατί παιζει πολύ μεταφυσικό στοιχείο...

07/02/2009, 13:43:00
Εγώ δύσκολα κόλλαω με τις σειρές πχ το brison break δεν το έχω δει ουτε το 24 αλλα με το
LOST έχω φάει κόλλημα αμα δεν εξηγήσει τι γίνεται θα σκάσω θα κάτσω σήμερα να δω
Τα 4 επεισόδια απ τον καινούργιο κύκλο αλλα ρε παιδι μου ας το τελειώσουν κάποτε
Να δούμε τι γίνεται καταχτάει εκνευριστικό δεν μπορώ αυτή την αναμονή είμαι και ανυπόμονος
Τύπος αφού να σκεφτείτε δεν μπορώ να διαβάσω βιβλίο αμα το ξεκινήσω μετά από λίγο
Πάω στο τέλος να δω τι έγινε .

07/02/2009, 16:18:22
quote:
Το 24 να σου δώσω να καταλάβεις, είδα μόνο τους 2 πρώτους κύκλους, τον 3ο τον παράτησα στην μέση και με τους υπόλοιπους δεν ξανασχολήθηκα.

To PRISON BREAK όλοι μου λένε ότι είναι πόρωση, δεν μπαίνω στον πειρασμό να το δω ακόμα.

Ε το LOST είναι τόσο κόλλημα που καμμιά φορά βλέπω πάλι τις επαναλλήψεις που δείχνουν τα κανάλια.

Καταλαβαίνεις λοιπόν PREDATOR, ότι το LOST είναι πραγματικό κόλλημα!
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον KERRY KING κι ας μην έχω χάσει επεισόδιο από το 24...
(παρεπιμπτόντως, ο καινούργιος κύκλος του 24 που παίζεται αυτές τις ημέρες στην Αμερική έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά )

09/02/2009, 09:33:38
Φίλε PREDATOR, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δεις το Lost!
Κι εγώ με σειρές δεν "κολλάω" εύκολα και γενικά βαριέμαι το να πρέπει να περιμένω μια ολόκληρη εβδομάδα για να δω το νέο επεισόδιο.
Από το 24 έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και δε μου κίνησε κανένα ενδιαφέρον για να δω και τα υπόλοιπα.
Με το Prison break δεν έχω ασχοληθεί καν και μέχρι πριν 1,5 χρόνο αρνιόμουν να δω το Lost.

Όντας λίγο αντιδραστικό πνεύμα, δεν δεχόμουν να δω μια σειρά που είχε γίνει θέμα συζήτησης ανάμεσα σε κάποιες από τις παρέες μου.
Ώσπου αποφάσισα να δω περί τίνος πρόκειται και μέσα σε 2 - 3 εβδομάδες είχα δει όλα τα επεισόδια των 3 πρώτων κύκλων κι είχα κολλήσει πάρα πολύ.

Από τον 5ο κύκλο δεν έχω δει κανένα επεισόδιο αλλά πολύ σύντομα θα βρω όσα επεισόδια έχουν βγει οπότε επιτέλους θα τα δω κι εγώ.
Όσο θυμάμαι μάλιστα το τέλος του 4ου κύκλου, δε μπορώ να μην ανυπομονώ...

In anticipation of my resurrection...

09/02/2009, 14:07:05
Εγώ είδα τα πρώτα 4 του καινούργιου και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα
Η υπόθεση έχει περιπλεχτεί ενώ μιλάμε πλεον καθαρά για επιστημονική φαντασία
Ταξίδια στο χρόνο κτλ .

09/02/2009, 19:02:09
βλεπω πολυ "κολλημα" τελικα!

δεν ξερω... γενικοτερα ποτε δεν εχω ετσι "θεμα κολληματος" με τις τηλεοπτικες σειρες! παλιοτερα μονο με το Knight Rider (K.I.T.T) - το κλασσικο - αλλα ελαχιστα και με το NIP/TUCK

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
10/02/2009, 08:35:51
quote:
Εγώ είδα τα πρώτα 4 του καινούργιου και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα
Η υπόθεση έχει περιπλεχτεί ενώ μιλάμε πλεον καθαρά για επιστημονική φαντασία
Ταξίδια στο χρόνο κτλ .

Επειδή το τέλος του τέταρτου κύκλου σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και με την αγωνία στο ζενίθ, είναι πολύ λογικό να ανυπομονεί κάποιος να δει και τα υπόλοιπα επεισόδια.
Από φίλους πάντως που έχουν δει τα επεισόδια του πέμπτου κύκλου, έχω ακούσει ότι γίνεται χαμός!

10/02/2009, 12:06:22
quote:
Από φίλους πάντως που έχουν δει τα επεισόδια του πέμπτου κύκλου, έχω ακούσει ότι γίνεται χαμός!

Χαμός δε λες τίποτα
22/02/2009, 09:59:45
Προχθές το βράδυ είδα μονοκοπανιά το πιλοτικό πρόγραμμα του 5ου κύκλου καθώς και τα πρώτα 4 επεισόδια.
Είναι πραγματικό κόλλημα ο νέος κύκλος και μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει πάρα πολύ καλή εντύπωση ως τώρα.
Περιμένω με ανυπομονησία λοιπόν να δω και τα 2 τελευταία...

06/03/2009, 18:00:42
Αισίως είδα το έκτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου.
Έχω εντοπίσει κάποιες αστοχίες αλλά γουστάρω τρελλά την εξέλιξή του !!!!

Όσοι σκόμα αντιστέκεστε, ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!

07/03/2009, 22:30:30
δεν με πειθεις

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν