ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρονοκλέφτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χρονοκλέφτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

21/02/2006, 12:39:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ karma...

ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ)
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΒΟΥΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ..
ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ...
ΑΒΟΥΛΟΙ....
ΑΡΜΑΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ....

ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ...
ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ..
ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ...
Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.....

ΙΔΑΝΙΚΑ ????
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΞΙ....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ....
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ......

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ...
ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ..

ΧΡΟΝΟΣ ???
ΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ?????

ΠΑΙΔΙΑ ????
ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ???
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

21/02/2006, 12:58:30
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ..

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ nobody5001 ΜΕ ΘΕΜΑ..
MIND CONTROL
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7780

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

21/02/2006, 14:23:18

εχω αναφερει πολλες φορες οτι ζουμε σε μια τεχνητη πραγματικοτητα, φτιαγμενη απο το συστημα αλλά συντηρούμενη απο τους ανθρωπους που την αποδεχονται ως πραγματικοτητα.

σε αυτην την τεχνητη πραγματικοτητα ο χρονος ειναι χρημα για το συστημα.

ο ανθρωπος πρεπει να ειναι "παραγωγικος" για να τροφοδοτει το συστημα αλλά και για να καλυπτει τις αναγκες που του εχουν επιβαλλει - απο πραγματικες αναγκες οπως το οτι αν δεν πληρωσεις δεν εχεις προσβαση σε ποσιμο νερο ή ενεργειακη πηγη ουτε μπορεις να σπουδασεις τα παιδια σου, μεχρι τις τεχνητες αναγκες οπως το να παρεις καινουργιο αυτοκινητο ή κινητο.

το "παραγωγικος" για το συστημα σημαινει οχι ελευθερος χρονος.

ο ελευθερος χρονος πρεπει να αξιοποιηθει "παραγωγικα" με μια δευτερη δουλεια ισως.

αυτο στις πολεις ξεκινα πλεον απο πολυ μικρη ηλικια, εφοσον το περιβαλλον ειναι εχθρικο για τα παιδια και δεν εχουν την δυνατοτητα να παιξουν στ αληθεια - τα γηπεδα και τα γυμναστηρια και τα μαθηματα μουσικης και ο,τι αλλο τα φορτωνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ!

το λεω απολυτα γιατι ειχα την τυχη να μπορω να παιξω εξω χωρις κανεναν ελεγχο απο ενηλικα - ειτε με λασπες, ειτε εξερευνωντας το ρεμα που το νερο του αλλαζε χρωματα, ειτε πετροπολεμο, κατι παντα μαθαινα.

τωρα ως ενηλικας διαπιστωνω οτι οι δρομοι μετατρεπονται σε σηραγγες και υπαρχει η ταση να τους φτιαχνουν ετσι ωστε να μην μπορεις να δεις το περιβαλλον - να φευγεις απο πολη και να βγαινεις σε πολη.

φυσικα αυτα εχουν επιπτωσεις στον ψυχισμο των ανθρωπων και εδω ερχεται να βοηθησει η φαρμακοβιομηχανια - η ασθενεια του αιωνα μας λενε οι επιστημονες οτι ειναι το αγχος.

οι "καλες μας" φαρμακοβιομηχανιες ψαχνουν ασταματητα το φαρμακο για να μας "θεραπευσουν" - ξερετε πως δοκιμαζουν τα νεα αγχολυτικα και αντικαταθλιπτικα?

κρεμανε ποντικια απο την ουρα και περιμενουν ποτε θα απελπιστει ο ποντικος και θα αφεθει να κρεμεται - τοτε του χορηγουν το υπο δοκιμην φαρμακο.

αν ο ποντικος ξαναρχισει να προσπαθει να ξεφυγει, τοτε το φαρμακο εχει επιτυχια.

η εφαρμογη του φαρμακου στον ανθρωπο δεν γινεται φυσικα για να ξεφυγει στ αληθεια, αλλά για να μην τα παιξει απο την πιεση και γυαλισει το ματι του.

αυτα οσον αφορα το συστημα (μαλλον με κεφαλαιο πρεπει να το γραφω, Συστημα πλεον).

εμεις τι μπορουμε να κανουμε?

πολλα, και πρωτο απ ολα να συνειδητοποιησουμε την τεχνητη πραγματικοτητα!

αν αυτο γινει, μπορεις να απεμπλακεις απο τις τεχνητες αναγκες και να επιβιωνεις στο γκαντ νταμ Συστημα "δουλευοντας για να ζεις και οχι ζωντας για να δουλευεις".

ΥΓ. πληροφορια απο Την Υπηρεσια (ΥΑΠ) που κυκλοφορει στους αντεργραουντ κυκλους των συνειδητοποιημενων ανθρωπων: τα αγριοχορτα αρχισαν να ανθιζουν (ναι και στα παρκα) και ο αερας γινεται μεθυστικος

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

templierΝέο Μέλος
21/02/2006, 21:55:33
Σας χαιρετώ. Είναι κοινός τόπος ότι έχουμε όλο και λιγότερο χρόνο που να μας ανήκει στην ζωή μας. "Αληθινά πλούσιος είναι αυτός που διαθέτει χρόνο" έχει πει κάποιος. Συμφωνώ. Ο χρόνος που διαθέτουμε αποτελεί πλέον ένα μέτρο εκτίμησης του βαθμού της εξάρτησης μας, αλλά και της δυνατότητας μας να ανταπεξέλθουμε "των σύγχρονων αναγκών".

Παρόλα αυτά, έφόσον μιλούμε για Ελλάδα, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα στην επαρχία σε σχέση με την Αθήνα. Εκεί, υπάρχει αρκετός χρόνος είτε λόγω της περιοδικότητας της εργασίας (αγροτικής φύσης κτλ) ή για άλλους λόγους. Επιπρόσθετα, η επαφή με την φύση είναι καταλυτικής σημασίας, και εφόσον αυτή λείπει στην πόλη, οι φίλοι της επαρχίας πλεονεκτούν.

Είμαι της άποψης πως πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να βρούμε τον τρόπο που θα μας επιτρέψει μία φυγή από την Αθήνα - και αυτό είναι σήμερα αρκετά εφικτό, αρκεί κανείς να είναι διατεθειμένος να πάρει την απόφαση.

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle

HybrithAngelΝέο Μέλος
21/02/2006, 23:26:16
Καλησπέρα και απο μένα.. μήπως την καθέ αυτού έλλειψη χρόνου την δημιούργουμε εμείς.. δεν πιστεύω πως σε μια εποχή σαν αυτή που βιώνουμε δεν υπάρχει χρόνος.. (σε σχέση πάντα με άλλες εποχές).. πιστεύτε ότι φταίνε οι ώρες εργασίας.. δεν το νομίζω.. μόνο και μόνο από τεχνολογικής ανάπτυξης.. (σε άλλες εποχές "ξημεροβραδιάζονταν" στη δουλειά).. Όσων αναφορά τηλεόραση και παντώς είδους "εγκεφαλικών" επιρροών.. όλα αποτελούν ανθρώπινες επιλογές και όχι, κάτα την ταπεινή και λογική μου γνώμη παντα, επιρροές.. άπλα έχουμε τόσα γύρω μας που δεν ξέρουμε με τι να πρωτοαχοληθούμε και τι να πρωτοαπολάυσουμε.. το πιστεύω αυτό γιατί όλοι έχουμε περάσει απο αυτό.. έχουμε χάσει την έννοια της απόλαυσης.. τι εννοώ θα μου πείτε.. δεν ξέρουμε τι μας δίνει απόλαυση και τι μας είναι άχρηστο.. Με λίγα λόγια "χρήμα"=>δουλειά max=>t=0.. τηλεόραση=>εύκολος τρόπος "ψυχαγωγίας"=> περιορισμός όρεξης για περαιτέρω=>t=0.. Και όλα αυτά απλά αποτελούν επιλογές.. Και τέλος όσων αναφορά το mind control.. αυτό μπορούμε να το κάνει οποιοσδήποτε σε οποιονδήποτε αρκεί να βρίσκεται, πνευμάτικα πάντα, ένα επίπεδο πιο πάνω.. Ευχαριστώ..
orfeas7Μέλος
22/02/2006, 01:28:08
Έχω φτάσει και εγώ σε σημείο να κοντεύω να διαλυσω όλες τις φιλίες μου, την σχέση μου με το κορίτσι μου και την ηρεμία μου γιατί έπρεπε να δουλεύω πολλές φορές εώς και 11 ώρες την ημέρα. Η δουλειά έπρεπε να γίνει σήμερα, ή μάλον τώρα. Πολλοί πελάτες μου έλεγαν χαρακτηριστηκά "επρεπε να τελειώσει χτές" όταν με φώναζαν. Όλοι βιάζονται χωρίς λόγο και στο τέλος οι περισσότεροι αφού τελειώσεις την δουλειά καθυστερούν να πληρώσουν.

Ευτυχώς κατάλαβα ότι οι πελάτες θα φωναξουν, θα αγχωθούν, θα προσπαθήσουν να σε αγχώσουν αλλά τελικά δεν πρέπει να αφήσεις να γίνει το δικό τους. Πρέπει να πέρουμε τον έλεγχο του χρόνου στα χέρια μας γιατί θα υποφέρουμε από άγχος. Και το άγχος σκοτώνει!

Τέλος για να κλείσω θα δώσω τον ορισμό του στρές σύμφωνα με μία αφίσα που είδα στο κατάστημα ενός καλού πελάτη.

quote:
Στρες είναι το μπέρδεμα που δημιουργείται από τον εγκέφαλό μας όταν αυτός προσπαθεί να καταπνίξει την επιθυμία του σώματος μας, να σπάσει τα μούτρα ενός μ...κα που το χρειάζεται απεγνωσμένα!

Ελεύθερη μετάφραση από αγγλικό κείμενο

Edited by - orfeas7 on 22/02/2006 01:40:17

22/02/2006, 10:02:31
Πιστεύω κι' εγώ ότι μια καλή λύση είναι να στραφεί ο κόσμος προς την επαρχία.Δεν θα λύσει τελείως το πρόβλημα αλλά θα συμβάλει πολύ.

Πιστεύετε όμως ότι θα δωθούν ποτέ τα κίνητρα για να αποδράσει ο κόσμος από το μπάχαλο αυτό της Αθήνας.

Εγώ πάντως δε νομίζω ,δεν τους έχω για χαζούς.

Και θέλω να σας ρωτήσω ,τι παραπάνω εκτός εργασίας μας προσφέρει η Αθήνα ,σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη.

ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος

mariha2912Μέλος
23/02/2006, 13:49:27
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
nobody5001Μέλος
23/02/2006, 21:46:50
Φίλε μου Απέριττος σε χαιρετώ,

Οφείλω να ομολογήσω πως έχεις ανοίξει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και θα το παρακολουθώ ‘προσφέροντας’ τη γνώμη μου μαζί με τους άλλους συνταξιδιώτες μας με γνώμονα την ανάλυση του θέματος που έθεσες…
Για να μην κουράζω και ζαλίζω τους υπόλοιπους θα μπω απευθείας στο θέμα με κάποια ερωτήματα ώστε να τσιγκλήσω λίγο τη συζήτηση:

- τι είναι χρόνος?
- Πως προσδιορίζεται ο χρόνος?
- Μήπως τελικά δεν είναι γραμμικός?
- Πως αντιλαμβανόμαστε το χρόνο, με βάση τις αισθήσεις μας?
- Γιατί μας κλέβουν κάποιοι το χρόνο?
- Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως προς αυτό?
- Πως θα μπορούσαμε να μοιράσουμε το χρόνο μας πιο αποτελεσματικά?
- Πόσο χρόνο αφιερώνουμε τελικά για τους εαυτούς μας?
- Πόσο χρόνο αφιερώνουμε τελικά για την ψυχή μας?
- Πόσο χρόνο χρειάζεται, τουλάχιστον, ώστε να βοηθήσουμε / εξελίξουμε τον εσωτερικό μας κόσμο?
- Με τους συνεχούς αυξανόμενους ρυθμούς της ζωής μας εμείς πως μπορούμε να κρατήσουμε την ηρεμία μας και να συνδυάσουμε τον χρόνο του εξωτερικού κόσμου με αυτόν του εσωτερικού μας κόσμου?

Αυτά προς το παρόν….

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

24/02/2006, 20:23:16
Αγαπητέ φίλε... νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα τα ερωτήματά σου. Ως εισηγητής αυτού του τόπικ και σε σχέση με την αρχική τοποθέτηση, θα απαντήσω στο ερώτημα γιατί κάποιοι να θέλουν να μας κλέψουν τον χρόνο. Νομίζω αγαπητέ φίλε ότι ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Ο άνθρωπος που διαθέτει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτόν του, αρχίζει και σκέφτεται. Όταν ο άνθρωπος συλλογάται αρχίζει και διαπιστώνει πράγματα αρχίζει και βλέπει τα πράγματα γύρω του με άλλο μάτι. Μετά απο λίγο καιρό αρχίζει τις σκέψεις του και τις κάνει πράξη. Δεν παραμυθιάζεται πια απο όλα αυτά που του πλασάρουν, γίνεται διορατικός, αποφασιστικός και σίγουρα πιο απαιτητικός. Αρχίζει και ζητάει έχει απαιτήσεις, ψάχνει απαντήσεις. Αρχίζουν τα πως και τα γιατί. Όταν αρχίσουν τα πως και τα γιατί απο μεγάλη μάζα ανθρώπων, τότε η καρέκλα των εξουσιαστών θα αρχίσει να τρίζει.
Άρα λοιπόν αυτό που πρέπει πρώτα απο όλα να προσέξει η εξουσία είναι να μην δίνει χρόνο στις μάζες να σκέφτονται. Αλλά και για όσον χρόνο μένει η εξουσία θα σκέφτεται για σένα και θα σου δίνει έτοιμη τροφή για σκέψη. Ακόμα κάνει και κάτι άλλο. Σου σπέρνει μέσα σου τόσους φόβους ώστε και αν ακόμα κατά λάθος απόκτήσεις τον χρόνο να είσαι εσύ με σένα φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον πραγματικόν σου εαυτόν.
Και τότε μόνος σου ψαλιδίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου με διάφορες βλακείες γιατί φοβάσαι να δεις τον εαυτόν σου κατάματα. Σε αυτό το σημείο συμφωνώ με τους προλαλήσαντες που είπαν ότι΄είναι και θέμα δικής μας επιλογής. Μόνο που αγαπητοί φίλοι δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί και αυτό πάλι καλλιεργείται τεχνητά. Ακόμα και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι δική μας επιλογή δεν είναι τελικά...
Φιλικα...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

ProtectorΜέλος
26/02/2006, 01:49:05
Τολμάμε να μιλάμε για χρόνο τώρα…που τα έχουμε ΟΛΑ…και μπορούμε να επιλέξουμε εμείς πώς να τον αξιοποιήσουμε αν τα βρούμε με τον εαυτό μας και ξέρουμε τι θέλουμε και έχουμε και λίγο μυαλό…

Τολμάμε να προσβάλουμε τα κόκαλα και τις ψυχές των προγόνων μας με αυτές τις απόψεις μας….μέχρι και συνομοσιολογίες βρίσκουμε! Δεν σεβόμαστε δεν εκτιμάμε τίποτα. Τι να πούμε μπροστά στους αρχαίους που δούλευαν 15-20 ώρες την ημέρα, που δεν κοιμόντουσαν ήσυχοι ποτέ αλλά με το ένα μάτι ανοιχτό πάντα. Τι να πούμε στα εκατομμύρια σκλάβους, τι να πούμε στα εκατομμύρια στρατιώτες που με το ζόρι χάνανε όχι τον «χρόνο» τους αλλά πάρα πολλά χρόνια της ζωής τους η μάλλον την ίδια τη ζωή τους.

Δεν σας εμποδίζει κανείς να ζήσετε σε μία φάρμα σε ένα ήρεμο χωριό να έχετε νερό από τη λίμνη του χωριού η κάποιο ρυάκι και να έχετε τα ζώα και τις καλλιέργειες σας. Το κράτος που κατηγορείτε για συνομωσία θα σας παρέχει και αστυνομική προστασία και προστασία από «πειρατές» κιας μην υπάρχουν πλέον…και από κατακτητές που θα βίαζαν και σκότωναν την οικογένεια σας…και ούτε παίρνει φόρους πλέων από το πόσα ζώα η καλλιέργειες έχεις για προσωπική σου χρήση. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ είμαστε να κάνουμε ΟΤΙ θέλουμε…αν δεν μπορούμε να βρούμε κάτι να μας ικανοποιεί η να μας γεμίζει δεν μας φταίνε οι άλλοι που μας δίνουν όλες τις πιθανές επιλογές. 8 ώρες δουλειάς 5 μέρες τη βδομάδα δεν είναι και τίποτα…η μήπως θα ήθελες να κάθεσαι όλη σου τη ζωή Απέριττε και να σου έδιναν τα πάντα αυτοί που κατηγορείς για συνομοσιολογίες για να μην τους κατηγορείς? Το να διαβάζεις να μορφώνεσαι και να βρίσκεις καλή δουλειά δεν έχει κάτι παράξενο!

26/02/2006, 20:14:43
Ειλικρινά με κουράζεις.. όλο πνεύμα αντιλογίας είσαι. Μου θυμίζεις κάποιον που ήξερα παλιά που όταν του έλεγες μαύρο σου έλεγε άσπρο και όταν του έλεγες άσπρο σου έλεγε μαύρο. Απλά μόνο και μόνο για να διαφωνεί. Προφανώς όλα για σένα είναι καλά και ζούμε στην ιδανική κοινωνία χωρίς συνωμοσίες και τα λοιπά... όπως νομίζεις...

27/02/2006, 21:44:42
Αγαπητέ επανέρχομαι ορεξάτος...
επειδή ορισμένοι μπορεί να υπέθεσαν ότι στριμώχτηκα και αποφεύγω να απαντήσω, σου απαντώ σήμερα που έχω όρεξη με επιχειρήματα.
Ποιός σου είπε άνθρωπέ μου ότι παραγνωρίζουμε ή οτι ξεχνούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους των παρελθόντων ετών που τραβούσαν τα πάνδεινα; Αυτό που έχω να σου πω και αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι χρονοκλέφτες πάντα έκλεβαν τον χρόνο των ανθρώπων προς ίδιον όφελος. Απλά οι άνθρωποι παλαιότερα ήταν λιγότερο υποψιασμένοι και μοιρολάτρες. Επίσης πίστευαν στο παπαδαριό και στα άθλια ιερατεία του πράκτορα Παύλου που έχει τόση σχέση με την Χριστό όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο και ο οποίος έλεγε στους πιστους: "οι δε δούλοι να υπακούεται στους άφέντες...". Και έτσι κρατούσαν τον κόσμο με σκυμμένο το κεφάλι να δουλεύει απο την αυγή μέχρι την δύση του ηλίου με την ελπίδα ότι θα απολαύσουν όλα τα καλά στην άλλη ζωή στον Παράδεισο... Όμως αγαπητέ το παραμύθι αυτό δεν περνάει πια... γιατί και τα ζώα κάποια στιγμή ξυπνούν και αντιδρούν και έπρεπε πια να εφευρεθούν άλλοι τρόποι που να κρατούν τους ανθρώπους σε αυτήν την κατάσταση... Όμως πλησιάζουν καταιγιστικά γεγονότα... οι εξελίξεις έρχονται... και όπως είχε πει ο Κύριος.... "θα έρθω ως κλέπτης εν τω μέσω της νυκτός..."
Ουαί...

mariha2912Μέλος
03/03/2006, 12:16:07
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ/ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ,ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ,ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ/ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ,ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ.(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΠΟΛΗ. ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ?)
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ,ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ.ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ.Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝ.ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 4 ΩΡΕΣ,ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 3, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΑ,ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ,Η ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. Η ΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ,Η ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!