ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ydroxoos2531 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Ydroxoos25Μέλος
20/04/2005, 02:44:16
ΤΟΠΟΣ: Βρίσκεσαι σε ένα έρημο τοπίο στη φύση χωρίς άλλους ανθώπους κοντά.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Σε μια στιγμή βλέπεις ένα UFO να πλησιάζει. Προσγειώνεται κοντά σου και κατεβαίνει ένα περίεργο ανθρωπόμορφο ον από μέσα. Τηλεπαθητικά σε προσκαλεί να μπεις μέσα στο σκάφος. Κάθεστε σε ένα τραπέζι και σου λέει ότι έχει έρθει από έναν υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό από τα βάθη του Σύμπαντος. Σου δίνει την ευκαιρία να του κάνεις μία ερώτηση, μόνο μία, ότι θέλεις εσύ και θα σου δώσει μία απάντηση.

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ???

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

Edited by - Ydroxoos25 on 20/04/2005 02:45:02

DreamwindΝέο Μέλος
20/04/2005, 03:12:33
Απο ποιόν πλανήτη είναι ο Ταμπάκης.

Υπάρχει Θεός...

20/04/2005, 03:29:48
Can you take me to your dealer?:)
who knowsΜέλος
20/04/2005, 03:38:43
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ???

never say never **

θείτσαΜέλος
20/04/2005, 03:57:45
Βρε βρε,πώς απο 'δω;
...
Ydroxoos25Μέλος
20/04/2005, 12:49:34
Ρε σεις!!! Καμία σοβαρή ερώτηση!!!

Γειά σου who knows τι κάνεις; Πού χάθηκες εσύ;

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

20/04/2005, 13:32:45
Ωχ, είχε το Ε9 στη δήλωση λάθος ?

20/04/2005, 13:43:57
Αν,

στον υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό, από τα βάθη του Σύμπαντος…

έχει παράξενo...

Και αν πει, Οχι,

Τοτε...

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 20/04/2005 13:46:13

DAGONΜέλος
20/04/2005, 16:21:10
@@@%$%$!^*#$#^&(*766>^5>>>/?΄".>>>........?εεε?Γιατί?*

*διάλεκτος περίεργου ανθρωπόμορφου όντος υπερ-εξελιγμένου πολιτισμού από τα βάθη του Σύμπαντος

21/04/2005, 01:18:11
Ydroxoos25

quote:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ;

quote:
ΓΕΓΟΝΟΣ: Σε μια στιγμή βλέπεις ένα UFO να πλησιάζει. Προσγειώνεται κοντά σου και κατεβαίνει ένα περίεργο ανθρωπόμορφο ον από μέσα. Τηλεπαθητικά σε προσκαλεί να μπεις μέσα στο σκάφος. Κάθεστε σε ένα τραπέζι και σου λέει ότι έχει έρθει από έναν υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό από τα βάθη του Σύμπαντος. Σου δίνει την ευκαιρία να του κάνεις μία ερώτηση, μόνο μία, ότι θέλεις εσύ και θα σου δώσει μία απάντηση.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ/ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ/ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.

21/04/2005, 01:19:08
Ydroxoos25

quote:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ;

quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ/ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ/ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ....ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ;

who knowsΜέλος
21/04/2005, 01:20:39
ydroxoos25
μια χαρά είμαι εσύ?δεν χάθηκα..σας παρακολουθώ...
εσύ τι θα τον ρώταγες δεν μας είπες...
vril lololol....

never say never **

21/04/2005, 01:21:11
ΣΑΛΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΧΜ! ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ....ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

3ADAΜέλος
21/04/2005, 09:19:09
ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΘΥΜΗΣΩ Η΄ ΜΕΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΜΠΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!!!!!
ConquerorΜέλος
21/04/2005, 10:33:53
quote:
ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΘΥΜΗΣΩ Η΄ ΜΕΤΑ?

axaaxaxaxaxaxax kalooooo

..Learn to listen and you will learn to learn...

oneiric1Μέλος
21/04/2005, 10:41:34
"Θα μπορούσες να μου πραγματοποιήσεις 2 ευχές καλό μου ή τσάμπα κουράζομαι" ??!!

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

21/04/2005, 11:10:19

μπας και μπορεις να με πεταξεις μεχρι τον Μιζαρ για να παρω την σκουληκοτρυπα για το Ω του Κενταυρου?

εχω κολλησει 126 τερμινα στην Γη και κανεις δεν με παιρνει οταν κανω ουφοστοπ!

κι αμα ξαναγορασω μεταχειρισμενο ιπταμενο δισκο απο Αλδεβαριανο εμπορο, θα βαλω σκουλαρικα στις 4 μυτες μου!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

TimetrappedΜέλος
21/04/2005, 12:42:02
quote:

μπας και μπορεις να με πεταξεις μεχρι τον Μιζαρ για να παρω την σκουληκοτρυπα για το Ω του Κενταυρου?

εχω κολλησει 126 τερμινα στην Γη και κανεις δεν με παιρνει οταν κανω ουφοστοπ!

κι αμα ξαναγορασω μεταχειρισμενο ιπταμενο δισκο απο Αλδεβαριανο εμπορο, θα βαλω σκουλαρικα στις 4 μυτες μου!!!

χαχαχα πολύ γέλασα, ειδικά με το ουφοστοπ, να σαι καλά!!!

Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί το θέμα, προς τυράχλαδο μεριά??

If the truth hurts prepare for pain.

21/04/2005, 13:17:27
quote:

Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί το θέμα, προς τυράχλαδο μεριά??

Πάντως με το -= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =- δεν έχει καμία σχέση....

EmersonΜέλος
21/04/2005, 13:45:04
Θα τον ρωταγα : Ποσοι απο εσας ειστε ηδη στην Γη και απο ποτε ?

Emerson

ΝΒ