- o φιλος μου μου ειπε οτι εχει καταθλιψη - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αν έχει αυτού του είδους το πρόβλημα, η απλή ψυχοθεραπεία (βλ ψυχολόγος) δεν επαρκεί. Χρειάζεται και φαρμακευτική αγωγή (βλ ψυχίατρος). Αν βλέπει ψυχίατρο (και τον βάφτισε ψυχολόγο γιατί ντρέπεται), πιθανόν να τον έχει πλακώσει και στα σχετικά φάρμακα.
Αρκετά απο αυτά προκαλούν σχεδόν χημικό ευνουχισμό.
Αν σε ξενέρωσα ήδη, στα λέω αυτά γιατί κάποια που ξέρω κατέστρεψε τα καλύτερα της χρόνια δίπλα σε εναν τέτοιο. Ο οποίος αποδείχτηκε αδιόρθωτος.
Επίσης, πάντα στο πλαίσιο της καταστροφολογίας που ξεκίνησα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει εξ αρχής κάποιον άλλο σεξουαλικό προσδιορισμό (..), ή να τον ανέπτυξε προσφατα (πχ κοπέλες είχε παλιά; ) και να προσπαθεί να τον αναστρέψει (μάλλον απο τύψεις; ) ή να θέλει απλά μια κοπέλα δίπλα του για βιτρίνα.
Δεν είναι καθόλου προφανές οτι είχε, έχει ή θα αποκτήσει σχέσεις με το ίδιο φύλο. Μιλάω για προσδιορισμό μόνο. Δυστυχώς για αυτόν, αν το κάνει αυτό, είναι οτι το χειρότερο για την ψυχολογία του.
Αν το πρόβλημά του είναι καθαρά με τον εαυτό του, τότε μπορείς να τον βοηθήσεις, με δικό σου κόστος, συναισθηματικό ή άλλο, να το λύσεις. Αλλά είτε έχει είτε όχι ψυχολογικά προβλήματα, αυτό δεν είναι κάτι που κατ'ανάγκη επηρεάζει το πώς νιώθει για εσένα. Δηλαδή αν δεν του αρέσεις, δεν του αρέσεις. End of story. Αν πάλι του αρέσεις, τότε αυτό με κάποιο τρόπο θα φαίνεται, νομίζω, έστω και να έχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί όμως και όχι.
Δεν είμαι ειδικός.
Εσύ, θα έλεγα, βοήθησέ τον όπως και να 'χει, αν κρίνεις οτι είναι ένας άνθρωπος που έχει ανάκγη.
Και ο Πύρινος έχει δίκιο ως προς τη βοήθεια. Εφόσον τον νοιάζεσαι, ανεξάρτητα από τη φύση των συναισθημάτων του, βοήθησε τον με τον τρόπο σου.
FACT Ο ανθρωπος δεν εχει φτιαχτει να πηδαει στο κρεβατι ουτε να χρησιμοποιει προφυλακτικα.
Αυτα τα δυο στερουν ανδρισμο απο τον ανδρα.
Πως να πηδηξεις στο κρεβατι κουνωντας μονο τα γονατα Τι αδερφισιτκα ειναι αυτα.Πως να βαλεις δυναμη?
Στο πατωμα οπως θα συνεβαινε στη φυση και η γυναικα να μην κοιταει τον ανδρα οπως συμβαινει με ολα τα αλλα ζωα.Η κινηση να ειναι σαν squat και οχι μονο τα γονατα.
Αρα φανταζομαι ολα αυτα δημιουρογυν αγχος σε εναν αντρα γιατι εχει στο μυαλο του μια αφυσικη νοητικη εικονα που πρεπει να εκπληρωσει...
Απο την αλλη εχεις ολη την κοινωνια να προσπαθει να σου παρει τον ανδρισμο μεσα απο τεχνικες ελεγχου(για οποιον εχει ματια να βλεπει τι παιζει με αυτα που προωθουν απο τα media) και μεσα απο τη διατροφη.
Και οταν πηδας το κανεις για να γινει summon μια ψυχη απο τα υψηλα...Ρωτησατε την ψυχη αν θελει να γινει summoned?Ηρθε η ωρα της>
Τι το περασατε? Θα απορριπτουμε τους νομους της φυσης χωρις συνεπειες?
Ο αντρας εχει δικο του δρομο να διαβει για να φυγει απο τα δεσμα.Μην μπερδευστε.Η γυναικα απλως περιμενει να δεχθει την ανδρικη ενεργεια.Οταν ομως δεν συμβαινει αυτο...?
Καποτε που ειχε πει μια γυναικα απο το νετ κατι πολυ σοφο ''to be desired with no hesitation,means the whole world for a woman''.
Εχουν ανοιξει πλεον τα ματια και απο τις δυο πλευρες και τις καταλαβαινω.
Ολα ξεκινουν απο το παρα φυσιν περιβαλλον που κανει τον εγκεφαλο κυριαρχο και υποδουλωνει την ψυχη του αντρα.
Ειδες οταν βασιζεσαι αμιγως στην παρατηρηση και οχι τοσο στα βιβλια ποσο ξεδιαλυνονται τα πραγματα?
Θενξ για την τοποθετηση σου στο ποστ.
και να κοψει τις τσοντες, εχουν καταστρεψει κοσμο. ψαχνουν ολοι την tori black και μετα αντε να αποδωσουν σε νορμαλ καταστασεις :-)
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.