ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- o φιλος μου μου ειπε οτι εχει καταθλιψη - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- o φιλος μου μου ειπε οτι εχει καταθλιψη - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

katerinael8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
katerinaelΝέο Μέλος
28/05/2015, 21:44:06
Εδω και καποιους μηνες βγαινω με ενα παιδι. Γενικα δεν ειχα παρατηρησει καποιο ιδιαιτερο θεμα, ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος , τρυφερος. Καποιες φορες βεβαια φαινοταν να απεφευγε το θεμα του σεξ και προτιμουσε να βλεπουμε ταινιες η να μαγειρευουμε. Μου ειχε πεταξει επισης καποιες φορες καποια πραγματα για τον πατερα του οτι δεν θελει να του μιλαει πολυ και οτι η οικογενεια του δεν νοιαζεται. Αλλα δεν συνεχισα περισσοτερο την κουβεντα για να μην δειξω αδιακρισια. Μπορει καποιες φορες να μου προτεινε να κανουμε κατι μαζι και την αλλη μερα να το ακυρωνε, η οταν του προτεινα εγω να εβρισκε καποια δικαιολογια οτι δεν μπορει. Επισης μ χε πει απο την αρχη οτι δεν κανει σχεση αλλα τον επομενο μηνα με παρουσιασε στους φιλους του ως κοπελα του.Γενικα ειχα μαθει απο ατομα που τον ξερουν και μενουν στον ιδιο οροφο οτι εχουν να τον δουν δυο χρονια με κοπελα τουλαχιστον που να την εχουν δει στον οροφο, η στο σπιτι . Την τελευταια φορα που προσπαθησαμε να ερθουμε σε επαφη δεν μπορεσε να λειτουργησει στο θεμα σεξ. Εχω θεωρησα οτι μπορει να εχει αγχος γιατι ειναι και περιοδος εξετασεων για αυτον. Απο τοτε αλλαξε και η συμπεριφορα του. Με πηρε μια φορα τηλεφωνο και μου προτεινε να βγουμε την επομενη αλλα μετα τ ακυρωσε. Και δεν επικοινωνησε μαζι μου για μια εβδομαδα, ενω μενουμε στην ιδια πολυκατοικια σε διαφορετικους οροφους . Πιστευα οτι θα ενιωθε αβολα, η οτι δεν ενδιαφερεται πια και δεν ηθελα να του στειλω κατι. Μολις περασε μια βδομαδα του εστειλα απλα να δω αν ειναι καλα. Μου απαντησε και μου ειπε απο μονος του οτι ειχε πολυ διαβασμα και δεν περασε καποια μαθηματα και ειχε στεναχωρηθει και καποια αλλα πραγματα ειπε, αλλα δεν τα ανελυσε. Εγω του ειπα πως για οτι θελει η τον απασχολει μπορει να μου μιλησει. Τον ρωτησα αν θα τον δω καθολου και μου πε να βρεθουμε την επομενη μερα. Οποτε του ειπα οποτε ξεμπερδεψει με οτι κανει να μου στειλει να παμε καμια βολτα. Την αλλη μερα με πηρε τηλεφωνο και κανονισαμε δειπνο. Ολα καλα, ευχαριστη ατμοσφαιρα , παρ ολο που φαινοταν αυπνος και εξουθενωμενος. Σε φιλικα πλαισια βεβαια δεν εκανε κινηση να με πλησιασει. Οποτε στο τελος τον ρωτησα τι συμβαινει και προσπαθησε να το αποφυγει και να το αφησουμε να μου πει αυριο, εγω επεμενα και μου λεει θα σε πληγωσω αμα σου πω. Αλλα επεμενα παλι και μου ειπε κατι παρα πολυ ασχημο σαν δικαιολογια για το σωμα μου και οτι ομως θελει να κανουμε παρεα και οτι του αρεσει η συντροφια μου. Εγω ειχα παθει σοκ απο την δικαιολογια που βρηκε να μου πει οποτε αντεδρασα πολυ ψυχραιμα , δεν σχολιασα κατι ιδιαιτερο και εφυγα απογοητευμενη. Μετα απο ενα τεταρτο αφοτου εφυγα ειδα στο κινητο μου 3 κλησεις και πολλα μηνυματα απο εκεινον που με παρακαλουσε να ερθει μου μιλησει και οτι αυτο που μου ειπε σαν δικαιολογια δεν ηταν αληθεια. Τον δεχτηκα και μου εξομολογηθηκε οτι εχει πολλα προβληματα με τον πατερα του, απο τοτε που πεθανε η μητερα του, τους χτυπουσε απο μικρα και γενικα ειχε πολυ βιαιη και αυταρχικη συμπεριφορα. Μου ειπε οτι εχει καταθλιψη και βλεπει ψυχολογο και οτι δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για να ναι καποιος μαζι του. Εγω εκεινη την ωρα δεν ηθελα να κρινω αν μου λεει αληθεια η ψεμματα. Συζητησαμε και τον ρωτησα τι θελει απο μενα να κανω. Και μου ειπε οτι θελει λιγο χρονο. Τον αγκαλιασα και του πα οτι θα μαι εδω οτι κι αν θελει. και μετα με φιλησε 2 , 3 φορες. Εκει με μπερδεψε πολυ γιατι πριν απο λιγο μου ζητησε χρονο. Τις αλλες δυο μερες τον πετυχα τυχαια και παλι με φιλησε σα να μην συμβαινει τιποτα. Μου προτεινε να παμε σινεμα και την αλλ μερα το ακυρωσε. Μετα παλι εξαφανιστηκε , δεν απαντησε στο τελευταιο μου μηνυμα , ουτε μου ευχηθηκε για τη γιορτη μου. Αφου περασε παλι μια βδομαδα εστειλα ενα μηνυμα να του προτεινω να μαγειρεψουμε μαζι την επομενη μερα . Η απαντηση ηταν αρνητικη ,ειπε οτι δεν μπορει γτ θα ναι σ ενα φιλο του. Γενικα , δεν εχω ξανα ερθει σε αυτη την κατασταση , δεν ειχα καποιο φιλο η φιλη που να εχει καταθλιψη για να ξερω πως να το χειριστω . Θελω πραγματικα να βοηθησω η αν δεν μπορω ουσιαστικα να βοηθησω να ξερει πως ειμαι διπλα του και τον στηριζω , αλλα πως θα το κανω αυτο οταν με αποφευγει η δεν μου μιλα. Μερικες φορες αισθανομαι να με μισει. Κι οτι μονο σε μενα δε μιλαει. Αλλες φορες γεμιζω με ερωτηματα οτι μπορει να μου το πε ετσι για να με ξεφορτωθει κι οτι απλα με δουλευει. Αλλα δεν μπορω να φερθω με αδιαφορια οταν υπαρχει πιθανοτητα οντως να ισχυουν αυτα που μου εξομολογηθηκε. Θελω πραγματικα να βοηθησω. Θα μου ηταν πολυ χρησιμη μια συμβουλη. Σας ευχαριστω πολυ

28/05/2015, 22:46:36
Θα σου πω μερικά απο αυτά που έχω δει ως τώρα στη ζωή μου, μάλλον σαν μεγαλύτερος. Αν έχει σοβαρή κατάθλιψη είναι πιθανόν να μην είναι λειτουργικός στο θέμα σεξ. Επίσης απο εκεί πιθανόν να προέρχεται και η ασυνάρτητη συμπεριφορά του.
Αν έχει αυτού του είδους το πρόβλημα, η απλή ψυχοθεραπεία (βλ ψυχολόγος) δεν επαρκεί. Χρειάζεται και φαρμακευτική αγωγή (βλ ψυχίατρος). Αν βλέπει ψυχίατρο (και τον βάφτισε ψυχολόγο γιατί ντρέπεται), πιθανόν να τον έχει πλακώσει και στα σχετικά φάρμακα.
Αρκετά απο αυτά προκαλούν σχεδόν χημικό ευνουχισμό.
Αν σε ξενέρωσα ήδη, στα λέω αυτά γιατί κάποια που ξέρω κατέστρεψε τα καλύτερα της χρόνια δίπλα σε εναν τέτοιο. Ο οποίος αποδείχτηκε αδιόρθωτος.
Επίσης, πάντα στο πλαίσιο της καταστροφολογίας που ξεκίνησα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει εξ αρχής κάποιον άλλο σεξουαλικό προσδιορισμό (..), ή να τον ανέπτυξε προσφατα (πχ κοπέλες είχε παλιά; ) και να προσπαθεί να τον αναστρέψει (μάλλον απο τύψεις; ) ή να θέλει απλά μια κοπέλα δίπλα του για βιτρίνα.
Δεν είναι καθόλου προφανές οτι είχε, έχει ή θα αποκτήσει σχέσεις με το ίδιο φύλο. Μιλάω για προσδιορισμό μόνο. Δυστυχώς για αυτόν, αν το κάνει αυτό, είναι οτι το χειρότερο για την ψυχολογία του.

29/05/2015, 00:35:54
Εγώ θεωρώ οτι ένα άτομο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην υπομονή και στην αγάπη, από ένα σημείο και πέρα δεν αξίζει να προσπαθείς να λύσεις το πρόβλημά του.
Αν το πρόβλημά του είναι καθαρά με τον εαυτό του, τότε μπορείς να τον βοηθήσεις, με δικό σου κόστος, συναισθηματικό ή άλλο, να το λύσεις. Αλλά είτε έχει είτε όχι ψυχολογικά προβλήματα, αυτό δεν είναι κάτι που κατ'ανάγκη επηρεάζει το πώς νιώθει για εσένα. Δηλαδή αν δεν του αρέσεις, δεν του αρέσεις. End of story. Αν πάλι του αρέσεις, τότε αυτό με κάποιο τρόπο θα φαίνεται, νομίζω, έστω και να έχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί όμως και όχι.
Δεν είμαι ειδικός.
Εσύ, θα έλεγα, βοήθησέ τον όπως και να 'χει, αν κρίνεις οτι είναι ένας άνθρωπος που έχει ανάκγη.

liakada23Νέο Μέλος
29/05/2015, 00:55:44
Όταν διάβασα το κείμενο, μου ήρθαν στον νου δύο ενδεχόμενα. Μετά διάβασα την απάντηση του Heretic και διαπίστωσα πως κι εκείνος αυτά τα δύο ανέπτυξε. Συμφωνώ λοιπόν με τον προλαλήσαντα!
Και ο Πύρινος έχει δίκιο ως προς τη βοήθεια. Εφόσον τον νοιάζεσαι, ανεξάρτητα από τη φύση των συναισθημάτων του, βοήθησε τον με τον τρόπο σου.

redavocadoΝέο Μέλος
30/05/2015, 00:18:02
Ακουστε παιδια.Δεν πρεπει να θαβουμε αλλους.Που ξερουμε τι εχει περασει ο καθενας.Και ρε heretic φραση ειναι αυτη ''με εναν τετοιο''...

FACT Ο ανθρωπος δεν εχει φτιαχτει να πηδαει στο κρεβατι ουτε να χρησιμοποιει προφυλακτικα.
Αυτα τα δυο στερουν ανδρισμο απο τον ανδρα.
Πως να πηδηξεις στο κρεβατι κουνωντας μονο τα γονατα Τι αδερφισιτκα ειναι αυτα.Πως να βαλεις δυναμη?
Στο πατωμα οπως θα συνεβαινε στη φυση και η γυναικα να μην κοιταει τον ανδρα οπως συμβαινει με ολα τα αλλα ζωα.Η κινηση να ειναι σαν squat και οχι μονο τα γονατα.

Αρα φανταζομαι ολα αυτα δημιουρογυν αγχος σε εναν αντρα γιατι εχει στο μυαλο του μια αφυσικη νοητικη εικονα που πρεπει να εκπληρωσει...

Απο την αλλη εχεις ολη την κοινωνια να προσπαθει να σου παρει τον ανδρισμο μεσα απο τεχνικες ελεγχου(για οποιον εχει ματια να βλεπει τι παιζει με αυτα που προωθουν απο τα media) και μεσα απο τη διατροφη.

Και οταν πηδας το κανεις για να γινει summon μια ψυχη απο τα υψηλα...Ρωτησατε την ψυχη αν θελει να γινει summoned?Ηρθε η ωρα της>
Τι το περασατε? Θα απορριπτουμε τους νομους της φυσης χωρις συνεπειες?

Ο αντρας εχει δικο του δρομο να διαβει για να φυγει απο τα δεσμα.Μην μπερδευστε.Η γυναικα απλως περιμενει να δεχθει την ανδρικη ενεργεια.Οταν ομως δεν συμβαινει αυτο...?
Καποτε που ειχε πει μια γυναικα απο το νετ κατι πολυ σοφο ''to be desired with no hesitation,means the whole world for a woman''.
Εχουν ανοιξει πλεον τα ματια και απο τις δυο πλευρες και τις καταλαβαινω.
Ολα ξεκινουν απο το παρα φυσιν περιβαλλον που κανει τον εγκεφαλο κυριαρχο και υποδουλωνει την ψυχη του αντρα.

redavocadoΝέο Μέλος
30/05/2015, 00:39:07
Παντως ρε heretic πολυ spot on το σχολιο σου.
Ειδες οταν βασιζεσαι αμιγως στην παρατηρηση και οχι τοσο στα βιβλια ποσο ξεδιαλυνονται τα πραγματα?
Θενξ για την τοποθετηση σου στο ποστ.

draryanΝέο Μέλος
31/05/2015, 02:41:32
εγω πιστευω οτι εχει αγχος επιδοσης, για αυτο και αποφευγει το σεξ. πλεον στο 2015 οι γυναικες ασκουν τρομερη πιεση στους αντρες. καλα θα ηταν να τον παρεις με το μαλακο, του εδειξες δυσαρεσκεια οταν δεν του εκανε κουκου?

και να κοψει τις τσοντες, εχουν καταστρεψει κοσμο. ψαχνουν ολοι την tori black και μετα αντε να αποδωσουν σε νορμαλ καταστασεις :-)

14/07/2015, 07:38:04
katerinael σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο πιθανόν η κακομεταχείριση, μπορεί και παρενόχληση από τον πατέρα του έχει αφήσει μεγάλο αρνητικό κατάλοιπο, αν μπορούσες να μάθεις και για τυχόν προηγούμενη σχέση του τι είχε παιχτεί γιατί πολλοί μπορεί να πληγωθούν από ένα άτομο και να το κουβαλάνε μαζί τους και στις επόμενες σχέσεις τους, δεν φταίνε αυτοί που κάποια άλλη τους έσκισε την ψυχολογία. Η εξεταστική όντως μπορεί να τον επηρεάζει αρκετά αλλά όχι όσο μας περιγράφεις δεν νομίζω ότι μπορεί να απομονώσει τόσο πολύ ένα άτομο. Σε τέτοιες περιόδους για βοήθεια ψυχολογική και σωματική συνηθως βοηθάει η καλή διατροφή, πολυβιταμίνες, ειδικά σύμπλεγμα Β για το αγχος και τα νευρα και για οσους δυσκολευονται στο θέμα του κρεβατιού ροφημα τζινσενγκ, βασιλικος πολτος και καλη ασκηση. Μπορει να σκεφτει καποιος καλα τωρα τι λεμε για βοτανια και τετοια αλλα παντα μπορεις να βοηθησεις την καλυτερευση της ψυχολογιας με την καλη φυσικη και σεξουαλικη κατασταση που δινουν αυτοπεποιθηση και σιγουρια σε καποιον και απο τα παραπανω που ανεφερα εκκρινουν ουσιες στον οργανισμο που ειναι ευεργετικες και στα συναισθηματα οπως κανουν και τα φαρμακα των ψυχιατρων. Για να βοηθησεις το ατομο που ενδιαφερεσαι μπορειτε να βγαινετε βολτα οι δυο σας πρωι καπου μακρια απο τον πολυ κοσμο, στον ηλιο, στην φυση, να αραζετε να μοιραζεστε την συντροφια και την σωματικη επαφη. Η υπομονη ειναι αρετη κατεερινα αλλα μερικες φορες πρεπει να πιεζεις οταν πιστευεις οτι υπαρχει δυνατοτητα να ξυπνησει καποιος απο την μαυριλα που μπορει να εχει πεσει, να δεχθει ενα δυνατο χτυπημα, παντα ομως με μετρο που θα υπολογισεις εσυ μην περασεις καποιο οριο και γινει η κατασταση χειροτερη. Αν δεν βλεπεις μελλον για δικους σου λογους δεν θα σε κρινει κανεις εννοειται αλλα θα πρεπει να διακοψεις συντομα μαζι του και οσο πιο ομαλα γινεται γιατι αν δεθει μαζι σου και αργοτερα εσυ εχεις ηδη ξενερωσει με την κατασταση και θελεις να χωρισετε τοτε πιστευω θα τον διαλυσεις κυριολεκτικα. Αυτα απο μενα οτι θελεις ρωτας ελευθερα! Αναμενουμε νεα σου!

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.