- Φάντασμα... πουλήθηκε σε δημοπρασία ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Δε μπορώ να κατανοήσω το λόγο που έχεις αυτή την τόσο υπερβολική αντίδραση για το είδος των επεμβάσεων που έχει γίνει σε κάποια μηνύματα σου για λόγους που αποτελούν αιτίες επεμβάσεων σε εκατοντάδες μηνύματα άλλων μελών ως τώρα.
Η διόρθωση του μεγέθους της γραμματοσειράς και της αφαίρεσης των προσωπικών στοιχείων κάποιου είναι κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές οπότε δεν είσαι η μόνη.
Από κει και πέρα, αυτό στο είχε εξηγήσει κι η amalia, στο είχαν εξηγήσει κι αρκετοί συνομιλητές σου και στο είχα εξηγήσει κι εγώ ο ίδιος.
Αντ' αυτού όμως συνεχίζεις να το αναφέρεις εδώ και τόσο καιρό και με έναν τρόπο μάλιστα που με κάνει να αναρωτιέμαι εάν πραγματικά εισπράττεις αυτό που προσπαθούν να σου κοινωνήσουν οι συνομιλητές σου.
quote:
ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΙΖΕ 6 ΤΡΑΒΑ
ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ..
ANTE TΩΡA
Καταρχάς, νομίζω πως αυτός ο τρόπος που χρησιμοποίησες δεν είναι ούτε ευγενικός ως προς έναν συνομιλητή σου και δεν είναι κι ο ιδανικός όταν ζητάς κάτι...
Εν δευτέροις, ένας Συντονιστής δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο στις Συζητήσεις ώστε να πέφτει στην αντίληψη του το κάθετί που γίνεται.
Εάν δεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι χρήζει επέμβασης, μπορείς να στείλεις κάποιο μήνυμα σε κάποιον Συντονιστή ώστε να επέμβει, εάν τελικά χρειάζεται να γίνει αυτή η επέμβαση.
Αν μη τι άλλω, ελπίζω πως αυτό θα βοηθήσει κι εσένα να κατανοήσεις ότι ένας άνθρωπος δε μπορεί να είναι απανταχού παρών.
Καλή σου μέρα.

In anticipation of my resurrection...
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ...
ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ..
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
(ΓΤ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΥΣ ΜΑΣ)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο GAARA ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟ..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΙ...ΜΜΜ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..
ΑΛΛΑ ΟΚ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ ΚΑΙ Η HANTER KAI O DR LOVE
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..
CHARMED
ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ...
ΗΡΕΜΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ...
CHARMED
quote:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΙ...ΜΜΜ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..
ΑΛΛΑ ΟΚ.
για αυτο τονισα τη λογικη και το συναισθημα (εννοωντας τη δικια μου αντιληψη)... αληθεια, τι περιμενες οτι θα ελεγα?
Ειδες ομως... ανελυσα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος ξεχωριστα! δεν μπορεις να πεις! ![]()
![]()

quote:
CHARMED3, λυπάμαι αλλά η λέξη "ανάγωγο" είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορώ να αποδώσω στο μήνυμα που έστειλες στις 22/03/2010, 21:27:44.
MERCI..!!
quote:
Αντ' αυτού όμως συνεχίζεις να το αναφέρεις εδώ και τόσο καιρό και με έναν τρόπο μάλιστα που με κάνει να αναρωτιέμαι εάν πραγματικά εισπράττεις αυτό που προσπαθούν να σου κοινωνήσουν οι συνομιλητές σου.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΝΜ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ...
ΚΟΙΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΙΖΕ 6..
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΓΤ
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)
quote:
Καταρχάς, νομίζω πως αυτός ο τρόπος που χρησιμοποίησες δεν είναι ούτε ευγενικός ως προς έναν συνομιλητή σου και δεν είναι κι ο ιδανικός όταν ζητάς κάτι...
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ..
quote:
Αν μη τι άλλω, ελπίζω πως αυτό θα βοηθήσει κι εσένα να κατανοήσεις ότι ένας άνθρωπος δε μπορεί να είναι απανταχού παρών.
ΝΑΙ +ΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ...
ΤΕΣΠΑ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ...ΖΗΤΩ ΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...
quote:
Καλή σου μέρα.
ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...
CHARMED

2)ΣΟΦΟΣ
3)ΒΑΡΚΑΡΗΣ
4)ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ
5)ΒΑΡΒΑΡΟΣ
Για πες τι λένε τα αποτελέσματα..
quote:Για μένα το μοναδικό σου λάθος ως προς αυτό το ζήτημα είναι ότι θεωρείς ότι υπερβάλουνε. Τέλος πάντων.
ΝΑΙ +ΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ...
ΤΕΣΠΑ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ...ΖΗΤΩ ΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Απο τη βιασυνη μου, νομιζα οτι τη βιασε ο βαρκαρης... ενω ηταν ο βαρβαρος!
οποτε αλλαζουν τα δεδομενα!
Σοφος
Ευρωπαιος
Κοπελα
Βαρκαρης
Βαρβαρος!
Ζητω ταπεινα συγγνωμη... απο το βαρκαρη, που τον αποκαλεσα "μπηχτη"... παντως, οτι εχει το μονοπωλιο, δεν αλλαζει του οτι ειναι εκμεταλλευτης της ολης καταστασης!
Ο βαρβαρος (πως στα κομματια δεν το διαβασα καλυτερα) ειναι το μαλακισμενο της υποθεσης, αν και εκμεταλλευτηκε και αυτος την κατασταση... βουτηξε στα ψητο ...
οποτε ΞΑΝΑ ζηταω συγγνωμη!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ..
quote:
ειδες τι μπορει να παθεις κανεις, αν διαβασει κατι λαθος?? μπορει να του βγει και το ονομα!
XAXAXAXAXA!!!
quote:
Για πες τι λένε τα αποτελέσματα..
ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ HΑΝΤΕΡ???
quote:
Charmed, σημερα παρελασες?
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ..25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΗ ΓΟΡΤΗ ΚΑΝΑΜΕ(Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 2ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΝΕΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ)
CHARMED
ΣΟΡΥ ΣΟΡΥ..ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ..
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ..
CHARMED
ΣΟΦΟΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
ΚΟΠΕΛΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΣΟΦΟΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
ΒΑΡΒΑΡΟΣ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΞ
ΤΗΑΝΧ GUYS
Edited by - CHARMED3 on 24/03/2010 20:01:47
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.

CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 25/03/2010 11:38:41
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα