- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
.
δεν θελω να χαλασω τον ειρμο των σκεψεων σας, αλλα τον κακο βριλ τον ξερετε? ![]()
αν θελετε να τον αποφυγετε, σας συνιστω ενα μιγμα Γιαννοπουλου και ομαδας Παραμυθεα διαλυμενο σε ρακη με ολιγον σκορδο για νοστιμια.
ψεκαστε και δεν θα πλησιασει!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Πάντως εγώ ξέρω ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Vril, και είναι πολυυυυύ κακός!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ntavelis666/34522/434595/0/1.jpg
ανάξιο λόγου πραγματικά.
Λυπάμαι για τον χρόνο που έχασα διαβάζοντας τέτοια τερατολογήματα.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ntavelis666/34522/434595/0/1.jpg
quote:
Ανεβαίνοντας την Λεωφόρο Πεντέλης με κατεύθυνση προς Πεντέλη θα ξέρεις τα φανάρια στην διασταύρωση με την Σισμανογλείου όπου στρίβοντας αριστερά πάς καρφί στο Σισμανόγλειο. Δέν θα στρίψεις αλλά θα εξακολουθήσεις κατεύθυνση προς τα πάνω. Σε 100-200m περίπου θα βρείς στο δεξί χέρι τα FLOCA, και εκεί θα στρίψεις αριστερά και θα πέσεις σε ένα μεγάλο δασικό πάρκο όπου βρίσκεται η γέφυρα."Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
J.S
Μόλις τώρα τελείωσα ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα, την "Κατάβαση" του Jeff Long. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος. Καλογραμμένο βιβλίο, ενταγμένο στην λογοτεχνία fantasy. Περιγράφει το εσωτερικό της γης (και τους ...κατοίκους της) με ένα γοτθικό, σκοτεινό τρόπο ανάλογο με "την φυλή που θα μας αντικαστήσει" συνδυασμένο με την μεγαλοπρέπεια του "ταξιδιού στο κέντρο της γης". Πουθενά φυσικά δεν αναφέρεται ότι είναι οτιδήποτε άλλο από ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα... Πάω στοίχημα όμως ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν κάποιοι που θα μιλήσουν για κωδικοποιημένα μηνύματα. Δυστυχώς η βλακεια είναι ακατανίκητη.
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - dim.kar on 13/06/2005 01:30:22
Με εκτιμηση..
J.S
quote:
Αναφερεσαι στο γεφυρι που βρισκεται κοντα στο παρκο που εχει μια καφεταιρια και παιζουν τα παιδια στο γρασιδι ...η στο γεφυρι που βρισκεται στον πιο πανω δρομο απο οπου περνανε και αυτοκινητα?
Στο πρώτο αναφέρομαι, στο γεφύρι που βρίσκεται κοντά στο πάρκο που έχει μια καφετέρια και παίζουν τα παιδιά στο γρασίδι.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
quote:
Και τι σχέση έχει όλο αυτό το σκηνικό με τη Δύναμη Βρίλ ?
Μαύρη είν΄η νύχτα στα βουνά ...
Κατ εμε αλλο δυναμη βριλ και αλλο βριλ (τα εχει δει μια φιλη μου - εμπιστο ατομο)... Αληθεια υπαρχει κανεις εδω περα που να μπορει να μου δωσει ουσιαστικες απαντησεις με λεπτομερειες για το που πως και γιατι?
J.S