- Περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές - Περιοδικά - Βιβλία
Οι «Συμπαντικές Διαδρομές» είναι περιοδικό φανταστικής λογοτεχνίας. Επιστημονική φαντασία, fantasy, horror, κινηματογράφος, τέχνη, επιστήμη.
Οποιοσδήποτε θελήσει να συνεργαστεί με το περιοδικό μας μπορεί ελεύθερα να μας στείλει την δουλειά του στο email universepaths@yahoo.com
Για περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του περιοδικού μας.
http://www.innerzed.com/sites/kosmic/
Επίσης σαν γνωριμία με το περιοδικό μας θα ήθελα να προσφέρω 1 δωρεάν αντίτυπο στους φίλους του φόρουμ. Ο πρώτος που θα replay στο topic θα πάρει ένα αντίτυπο του περιοδικού δωρεάν.
Και η λιστα διάκινησης για όποιον θελήση να το αγοράσει.
Λίστα σημείων διακίνησης του Περιοδικού «Συμπαντικές Διαδρομές» τεύχος Νο 1
Θεσσαλονίκη:
1. Βιβλιοβάρδια - Βιβλιοπωλείο
Δημ. Γούναρη 28
2. Ραγιά - Βιβλιοπωλείο
Ερμού 44
3. Μπαρμπουνάκης - Βιβλιοπωλείο
Αριστοτέλους 6
4. Αγνωστη Καντάθ - Βιβλιοπωλείο
Αιμ. Γρεβενών 6
5. Βιβλιοστόκ - Βιβλιοπωλείο
Πατρ. Ιωακείμ 8
6. ΙΑΝΟΣ - Βιβλιοπωλείο
Αριστοτέλους 7
7. Πρωτοπορία - Βιβλιοπωλείο
Λ. Νίκης 3
8. Ψαράς - Βιβλιοπωλείο
Φιλικής Εταιρίας 39
9. Μαλλιάρης - Βιβλιοπωλείο
Πεζόδρομος Ναυαρίνου
Λάρισα:
1. 9 Ρίχτερ - Βιβλιοπωλείο
Ανθιμου Γαζή 37Α
2. Παιδεία - Βιβλιοπωλείο
Κανάρη 11
3. Παιδεία - Βιβλιοπωλείο
Μ. Αλεξάνδρου 6
4. Γνώση - Βιβλιοπωλείο
Παπακυριαζή 37
Καλλιθέα (Αττική):
1. Jemma - Βιβλιοπωλείο
Πειραιάς:
1. Jemma - Βιβλιοπωλείο
Αλκιβιάδου 138-140
2. Underground - Βιβλιοπωλείο
Καραολή και Δημητρίου 56
3. Τσαντάκης - Βιβλιοπωλείο
Καραολή και Δημητρίου 32
Αθήνα:
1. Solaris - Βιβλιοπωλείο
Μποτάση 6
2. Comicon - Βιβλιοπωλείο
Σόλωνος 128
3. Πατάκης - Βιβλιοπωλείο
Ακαδημίας 65
4. Πολιτεία - Βιβλιοπωλείο
Ασκληπιού 1
5. Βαβέλ - Βιβλιοπωλείο
Λόντου 1
6. Πρωτοπορία - Βιβλιοπωλείο
Γραβιάς 35
7. Εστία - Βιβλιοπωλείο
Σόλωνος 60
8. Πύρινος Κόσμος - Βιβλιοπωλείο
Ιπποκράτους 16 και γωνία Σόλωνος
Κρήτη:
Αν θέλετε το περιοδικό στην Κρήτη επικοινωνήστε με τον
συνεργάτη μας Νεκτάριο Χρυσό τηλ. 2810-243903(9-1 πρωί) και 6946-274903
Steile mou tin dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com
kai tha sou steilo to periodiko.
quote:
τι έγινε;
κέρδισα;κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όμως gema, οφείλω να παρατηρήσω, πως τα forums του ESOTERICA είναι ένας χώρος πρωτίστως για συζητήσεις. Βέβαια, εφόσον κάποιο μέλος (που συμμετέχει σε αυτές) έχει την πρωτοβουλία να προτείνει κάποιο νέο βιβλίο, περιοδικό, εκδήλωση, κ.λπ. αυτό είναι θεμιτό.
Εάν η είσοδος στα forums έχει ως σκοπό μόνο την παρουσίαση ενός περιοδικού π.χ, δε νομίζω πως αυτός είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος προσέγγισης. Για το σκοπό αυτό - την παρουσίαση εκδόσεων, περιοδικών, βιβλίων, μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στη διεύθυνση contact@esoterica.gr
Από κει και πέρα, μπορούμε να δούμε από κοινού, εάν υπάρχει κάποιο πεδίο συνεργασίας
κλικ me ![]()
Aplos eithela na enimeroso tous filous tou forum gia to periodiko giati pisteuo oti arketoi apo autous tha to euriskan endiaferon an to gnorizan.
I prosklisi gia na sou steilo to periodio isxiei akoma. Steile mou tin dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com kai meta ama to pareis kai den sou aresei thapse me oso theleis kai me eskafea kai me ftiari.
Ananeono tin prosklisi gia osous filous tou forum tha eithelan na gnorisoun to periodiko. Stous 3 protous pou tha kanoun replay tha prosfero apo ena antitipo tou periodikou mas dorean, ektos apo to ena pou einai gia tin Amalia vevaia.
quote:
Ευχαριστώ. Βέβαια, η προσφορά σου αυτή αναφέρεται στα μέλη κι όχι στους υπευθύνους του ESOTERICA. Εάν θέλεις βέβαια, μπορείς να μας στείλεις κάποιο περιοδικό.Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι καλή επιτυχία!
Όμως gema, οφείλω να παρατηρήσω, πως τα forums του ESOTERICA είναι ένας χώρος πρωτίστως για συζητήσεις. Βέβαια, εφόσον κάποιο μέλος (που συμμετέχει σε αυτές) έχει την πρωτοβουλία να προτείνει κάποιο νέο βιβλίο, περιοδικό, εκδήλωση, κ.λπ. αυτό είναι θεμιτό.
Εάν η είσοδος στα forums έχει ως σκοπό μόνο την παρουσίαση ενός περιοδικού π.χ, δε νομίζω πως αυτός είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος προσέγγισης. Για το σκοπό αυτό - την παρουσίαση εκδόσεων, περιοδικών, βιβλίων, μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στη διεύθυνση contact@esoterica.gr
Από κει και πέρα, μπορούμε να δούμε από κοινού, εάν υπάρχει κάποιο πεδίο συνεργασίας
κλικ me
quote:
Ananeono tin prosklisi gia osous filous tou forum tha eithelan na gnorisoun to periodiko. Stous 3 protous pou tha kanoun replay tha prosfero apo ena antitipo tou periodikou mas dorean, ektos apo to ena pou einai gia tin Amalia vevaia.
Για εμάς έχει τίποτα....? ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Steile mou tin dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com kai tha sto steilo.
quote:quote:
Ananeono tin prosklisi gia osous filous tou forum tha eithelan na gnorisoun to periodiko. Stous 3 protous pou tha kanoun replay tha prosfero apo ena antitipo tou periodikou mas dorean, ektos apo to ena pou einai gia tin Amalia vevaia.Για εμάς έχει τίποτα....?
quote:
Kι εγώ! Κι εγώ!
Kai esi, kai esi.
Steile mou tin dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com kai tha sto steilo.
quote:
Fortothikes kako karma afou den euxithikes kali epitixia sto periodiko alla den peirazei, exo tis kales mou simera.Steile mou tin dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com kai tha sto steilo.
Έχεις απόλυτο δίκιο, gema!
Επειδή εχθές το μεσημέρι κοίταξα για λίγη ώρα το forum και σε πολλά θέματα έριξα απλά μια ματιά ξέχασα να ευχηθώ τα αυτονόητα.
Οπότε εύχομαι τώρα κάθε επιτυχία στο περιοδικό.
Για να επανορθώσω για την "αγένεια" που επέδειξα, προτείνω να μην αποσταλλεί σε μένα το αντίτυπο του περιοδικού αλλά στο επόμενο άτομο που θα απαντήσει σε αυτό το topic.
Οπότε η απόφαση είναι δική σου. ![]()

Steile mou ti dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com kai tha sto steilo.
quote:quote:
Fortothikes kako karma afou den euxithikes kali epitixia sto periodiko alla den peirazei, exo tis kales mou simera.Steile mou tin dieuthinsi sou sto universepaths@yahoo.com kai tha sto steilo.
Έχεις απόλυτο δίκιο, gema!
Επειδή εχθές το μεσημέρι κοίταξα για λίγη ώρα το forum και σε πολλά θέματα έριξα απλά μια ματιά ξέχασα να ευχηθώ τα αυτονόητα.
Οπότε εύχομαι τώρα κάθε επιτυχία στο περιοδικό.
Για να επανορθώσω για την "αγένεια" που επέδειξα, προτείνω να μην αποσταλλεί σε μένα το αντίτυπο του περιοδικού αλλά στο επόμενο άτομο που θα απαντήσει σε αυτό το topic.
Οπότε η απόφαση είναι δική σου.
Osoi den mou esteilan akoma tin dieuthinsi tous mporoun na tin steiloun sto universepaths@yahoo.com
Grigora omos giati den exoun mini polla antitipa tou periodikou.
Δεν πρόλαβα να το διαβάσω λόγω έλλειψης χρόνου, δυστυχώς!
Με μία γρήγορη ματιά πάντως είδα οτι περιέχει ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, τρόμου κτλ.
Προσωπικά με ενδιαφέρει αυτή η θεματολογία.
Όταν καταφέρω να το διαβάσω θα σας πώ τη γνώμη μου.
Καλή συνέχεια λοιπόν και σας ευχαριστώ!

quote:
Εχθές έλαβα το αντίτυπο που μου αποστείλλατε και σας ευχαριστώ για την προσφορά σας.
Δεν πρόλαβα να το διαβάσω λόγω έλλειψης χρόνου, δυστυχώς!
Με μία γρήγορη ματιά πάντως είδα οτι περιέχει ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, τρόμου κτλ.
Προσωπικά με ενδιαφέρει αυτή η θεματολογία.
Όταν καταφέρω να το διαβάσω θα σας πώ τη γνώμη μου.
Καλή συνέχεια λοιπόν και σας ευχαριστώ!
Πραγματικά πολύ αξιόλογη δουλειά. Ειδικά για τους fun του είδους!
Τα συγχαρητήριά μου gema
ΥΓ Η κριτική στο Shaun of the Dead με άφησε άφωνο(με την καλή έννοια). Ο αποσυμβολισμός ήταν πολύ εύστοχος!
quote:
Σειρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στο περιοδικό.
Πραγματικά πολύ αξιόλογη δουλειά. Ειδικά για τους fun του είδους!
Τα συγχαρητήριά μου gemaΥΓ Η κριτική στο Shaun of the Dead με άφησε άφωνο(με την καλή έννοια). Ο αποσυμβολισμός ήταν πολύ εύστοχος!
http://www.innerzed.com/sites/kosmic

Kai auto to exofilo tou protou teuxous. Tha sinexisei na kikloforei paralila mexri na exantlithei, arketa sintoma opos fainetai.

Επειδη ζήλεψα μπορείτε να μου στείλετε κ μένα έν περιοδικο..σαν παρηγοριά!! ΕΕ?? Ευχαριστώ
quote:
Παιδιά είμαι σε περίοδο εξεταστικής κ διαβάζω full!(Καταραμένη ασοεε).
Επειδη ζήλεψα μπορείτε να μου στείλετε κ μένα έν περιοδικο..σαν παρηγοριά!! ΕΕ?? Ευχαριστώ
Απεστάλη: 25/10/2005, 02:43:50
quote:
Ευχαριστώ. Βέβαια, η προσφορά σου αυτή αναφέρεται στα μέλη κι όχι στους υπευθύνους του ESOTERICA. Εάν θέλεις βέβαια, μπορείς να μας στείλεις κάποιο περιοδικό.Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι καλή επιτυχία!
Από κει και πέρα, μπορούμε να δούμε από κοινού, εάν υπάρχει κάποιο πεδίο συνεργασίας![]()
gema
το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό μόνο για ανάγνωση.
κλικ me ![]()