ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gretel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/09/2006, 09:53:24
Καλημέρα φίλοι μου και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας

Φίλε Αgnostic, όταν πάρω το ok από την παιδίατρο, θα του πουδράρώ το προσωπάκι του και θα του κάνω το σωστό μακιγιάζ Λέω να ξεκινήσω με το μακιγιάζ του Ace Frehley, να το συνηθίσει και μετά να αρχίσει πόζες σε πιο black metal outfit ! Tι λέτε ??? Πάντως, ο μικρός πρέπει να γίνει κιθαρίστας, το έχω αποθημένο που δεν αξιώθηκα να μάθω ποτέ μου να παίζω σε χορδές (bloody keabords......).

Όσο για το top-10, έννοια σου και από την στιγμή που το διάβασα κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα . Το πρόβλημά μου είναι πως έχω αγαπημένα ακούσματα από 3 δεκαετίες και από σχεδόν όλα τα είδη του metal.... θα είναι πολύ δύσκολη επιλογή και θέλει πολύ σκέψη......

Θα επανέλθω !!!

27/09/2006, 18:42:44
Nα σου ζήσει ο μπόμπιρας KERRY KING

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ntavelis666Μέλος
28/09/2006, 00:07:30
Φίλε Α.Kircher ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί και’ γω «χαλάστηκα» λίγο. Χαίρομαι που τελικά ήταν φήμη.

Ρε συ Gretelάκι, μ’ έχεις αφήσει σ’ «αναμμένα κάρβουνα» πανάθεμά σε... Μόνο γονατιστός δεν σε παρακάλεσα προ καιρού να μου πεις πως το είδες το Live των Ensiferum και’ συ…

Αδελφέ KERRY, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Να σου ζήσει! Πολύ το χάρηκα ρε φίλε το γεγονός, σου εύχομαι η ευτυχία που νιώθεις τώρα, να είναι πάντα η ίδια σε κάθε σου στιγμή!

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

28/09/2006, 15:54:02
quote:

Φίλε Α.Kircher ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί και’ γω «χαλάστηκα» λίγο. Χαίρομαι που τελικά ήταν φήμη.

Ρε συ Gretelάκι, μ’ έχεις αφήσει σ’ «αναμμένα κάρβουνα» πανάθεμά σε... Μόνο γονατιστός δεν σε παρακάλεσα προ καιρού να μου πεις πως το είδες το Live των Ensiferum και’ συ…

Αδελφέ KERRY, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Να σου ζήσει! Πολύ το χάρηκα ρε φίλε το γεγονός, σου εύχομαι η ευτυχία που νιώθεις τώρα, να είναι πάντα η ίδια σε κάθε σου στιγμή!

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

Μα ήθελα να εχω και το φωτογραφικό υλικό αγαπητέ μου χε χε χε.

Θα πω ότι ήταν απλά συγκλονιστικοί, ενθουσιάστηκα ομολογώ, ήταν ακριβώς όπως τους περίμενα.

Οι Turisas είναι παρόμιοι και αρκετά καλοί θα αρέσουν σε όσους αρέσουν οι Ensiferum.

Κατα τή διάρκεια που έπεζαν οι Turisas στη σκηνή βγήκαν και οι Ensiferum στη σκηνή γυμνοί τυλιγμένοι μόνο με "πετσέτες"(!).

Στο τέλος παίξανε οι Stratovarious που ήταν κι αυτοί πολύ καλοί.

Βέβαια η ξενέρα ήταν ότι όταν τελείωσε το Φεστιβάλ, δεν υπήρχε τρόπος επιστροφής στο χωριό, μόνο με ράδιο ταξί που τους τηλεφωνούσανε και ενώ λέγανε ότι θα έρθουνε δεν ερχόταν.

Τελικά κατά τις 2.00 καταλήξαμε να γυρίσουμε 5 άτομα σε ένα ταξί. Για να ξέρουμε ότι γίνονται ΚΑΙ στην Αγγλία αυτά.

28/09/2006, 17:35:36

Αυτές είναι από τη συναυλία των TESTAMENT μια εβδομάδα μετά στο Λονδίνο έτσι είναι ο CHUCKαρος τώρα και φαίνεται μιά χαρά.

28/09/2006, 18:31:02

28/09/2006, 19:59:07
Και για τους λάτρεις του hardcore μερικές φωτογραφίες των PRO PAIN από τη συναυλία τους την άνοιξη στην Αθήνα

29/09/2006, 07:59:43
quote:
Τελικά κατά τις 2.00 καταλήξαμε να γυρίσουμε 5 άτομα σε ένα ταξί. Για να ξέρουμε ότι γίνονται ΚΑΙ στην Αγγλία αυτά.

Γιατί το κάνουν αυτό?!

Εν τω μεταξύ τον Ιούλιο σκεφτόμουν να πάω προς Ιταλία μεριά που γινόταν ένα φεστιβάλ με συγκροτήματα της gothic/metal σκηνής.
Όχι τίποτα άλλο, έχασα και τους Tristania

In anticipation of my resurrection...

30/09/2006, 15:22:04
Πριν κάμποσο καιρό μου είχε προτείνει μια φίλη μου το συγκρότημα Artesia.
Μόλις τους άκουσα ομολογώ πως μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη πρόταση οπότε την κάνω κι εγώ με την σειρά μου σε εσάς!

Οι Artesia είναι ένα συγκρότημα από την Γαλλία που αποτελείται από 2 τραγουδίστριες κι έχει επιρροές από τους Arcana και τους Dark Sanctuary.

Το πρώτο τους album έχει τίτλο Hilvern και βγήκε το 2006, ενώ κινείται στα πλαίσια της gothic, darkwave.

Αν θέλετε ψάξτε να τους βρείτε...

In anticipation of my resurrection...

SavaothΜέλος
01/10/2006, 14:05:23
Γεια σε όλους!
Λοιπόν παιδιά η χτεσινή μας συναυλία ολοκληρώθηκε με επιτυχία,καθώς παίξαμε αξιοπρεπώς και ας ήταν το πρώτο μας live.
Είμασταν και λίγο τυχεροί καθώς παίζαμε τρίτοι σε σειρά και πρίν τους Tsopana Rave οποτε είχε και κάποιο κόσμο...Οι Τσοπαναραίοι τελικά δεν παίξανε λόγω απουσίας τραγουδιστή,οπότε κλείσαμε εμείς τη συναυλία!!
Να σας πω και ποια κομμάτια πέξαμε:
1.At the gates-blinded by fear
2.Savaoth(εμείς...)-Chronicles On Mist
3.Savaoth-Whispers often bleat(κοπάνημα...)
4.Satyricon-Mother North(χαμος...)
5.Savaoth-Weeping Soreness
6.Darkthrone-Transilvanian hunger(πάλι χαμός...)

Σύντομα θα δείτε και βιντεάκια....

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com